به من كه sms يا email يا هيچ كوفت ديگه اي ندادن كه خبر داشته باشم .نقل قول:
Printable View
به من كه sms يا email يا هيچ كوفت ديگه اي ندادن كه خبر داشته باشم .نقل قول:
دوستان یه پیشنهاد
من یه بار واسه شرکت قبلیم درخواست وایمکس ایرانسل کردم. بعد از یک هفته هنوز حتی اس ام اس نیومده بود. مدیر عاملمون هم شاکی بود چون تازه اشتراک قبلی قطع شده بود. منم زنگ زدم داد و فریاد و اینا. بعدم گفتم شماره یکی رو بدین که کار منو راه بندازه من راهنما نمیخوام .
منو وصل کرد به مسئولش. بعد از کلی عذرخواهی و اینا همون روز اومدن واسم نصب کردن. 2 نفر بودن . سرعت 1 مگ میخواسمت. نامه هم نخواستن :n02:.
کلا منظور اینه که شما با اون اپراتورا کل کل نکنید. باید با مسئول مرتبط حرف بزنید نه اونا. اونا فقط بهشون گفتن اینا رو بگین. اونا راهنما هستن کاری از دستشون هم بر نمیاد. بدبختا مثه ماها هستن فقط دارن راهنمایی میکنن پول میگیرن. همین :n02:
اون اپراتور ها هم حکم شریک دزد دارند رو رفیق قافله به هر حال هر چقدر بهتر بتونند سر مشترکینی که تماس بگیرند کلاه بزارند اون بالا بالایی هاشون راحت تر میتونند دزدی کنند .نقل قول:
سلام آقايون رسما مبين نت به گ** رفت :n30:ساعات رايگان 3 تا 7 صبح شد حالا بريد حال كنيد:n02:حالا اين رو داشته باشيد در اصل قيافه مبين نت اينطوريه:n10: اي كاش ميشد تا جون داشتي بهشون :n24::n25:
یعنی الان شما خیلی خوشحالی؟:n19:نقل قول:
یا خیلی ناراحت؟:n14:
خداحافظ مبین دزد
من دیروز طرحم تموم شد. از فردا می رم سراغ مخابرات یا شاتل.
مودم جیبی احیانا کسی نمی خواد؟ واسه شرکت مبین دزد هست. مبین دندون گرد. مبین گوش بر.
من دیشب تا 4 نتم قطع بود از 4 وصل شد سرعتم هم طبیعی بود 130 این حدودا!!تا 8 گذاشتم واسه دانلود از حجم کم شد ولی
بانک تجارتی ها مبین نتی شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شاید بسیاری از کاربران اینترنت پرسرعت اشتراکی وایمکس مبیننت مطلع نباشند که شرکت ارتباطات مبیننت گذشته از خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم، خدمات گوناگون و پیشرفتهای را به سازمانها و شرکتهای بزرگ ارایه میدهد. در واقع این مشتریان سازمانی، با توجه به حجم خرید و سطح خدماتی که دریافت میکنند، اهمیت بسیار زیادی برای مبیننت دارند.
از جمله بزرگترین و مهمترین مشتریان شرکت ارتباطات مبیننت بانکها هستند. شبکهی سراسری بیسیم وایمکس مبیننت با ویژگیهای منحصر به فرد خود میتواند خدمات گوناگونی در اختیار این گروه از مشتریان سازمانی قرار دهد و با توجه به گستردگی و تعداد زیاد شعب و سطح کیفی خدمات مورد نیاز بانکها، این گروه از مشتریان اهمیت بسیار زیادی برای مبیننت دارند.یکی از مهمترین اتفاقاتی که در یکی دو ماه اخیر برای مبیننت رخ داد، شرکت در مناقصهای بود که یکی از بزرگترین بانکهای کشور، بانک تجارت، به منظور پیادهسازی و پشتیبانی شبکهی خود برگزار کرده بود.بانک تجارت، با بیش از ۲۰۰۰ شعبه در سراسر کشور، یکی از بزرگترین بانکهای کشور به شمار میرود و همواره در استفاده از فناوریهای نوین به منظور ارایهی خدمات به مشتریان خود، پیشگام بوده است. بانک تجارت در مهر ماه امسال مناقصهای برگزار کرد تا عمل پیادهسازی و پشتیبانی شبکهی بیسیم وایمکس خود را به یکی از اپراتورهای وایمکس دارای مجوز بسپارد. این مناقصه در سه بخش جداگانهی شعبههای تهران (۶۰۰ شعبه)، شعبههای شش استان اصلی کشور (۴۰۰ شعبه) و شعبههای سایر استانهای کشور (۵۰۰ شعبه) برگزار شد. برندهی هر یک از بخشهای مناقصه که امتیازهای فنی مناسب را نیز کسب کرده باشد، شانس اجرای پروژه و ارایهی خدمات پس از اجرا را به دست میآورد.بسیار خوشحالیم به شما عزیزان خبر بدهیم که شرکت ارتباطات مبیننت موفق شد با اقتدار کامل، در هر سه بخش برندهی مناقصه شود تا برای سه سال آینده، تنها مجری پیادهسازی شبکهی وایمکس و ارایهدهندهی خدمات ارتباطی بیسیم این بانک در ۱۵۰۰ شعبه در سراسر ایران شود.این موفقیت چشمگیر و بزرگ را به تمام دوستداران مبیننت تبریک میگوییم.
تاریخ درج خبر: 1391/10/19
کاربرای خونگی واسش اهمیتی ندارن و هر بلایی دلش بخواد سرشون میاره :n28:
رگولاتور مجوز پایلوت 4G مبیننت را لغو کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ابهامات مطرحشده درخصوص صدور مجوز نسل چهارم، از لغو اجرای پروژه پایلوت LTE بهصورت ثابت خبر داد. به گزارش عصر ارتباط، به گفته لطفا... سبوحی با توجه به تغییرات تكنولوژی، لزوم بررسی فناوریهای جایگزین و همگرایی شبكههای مختلف در دسترسی رادیویی، موضوع اجرای یك شبكه آزمایشی بدون كاربری تجاری و در سطح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اپراتورهای وایمكس در دستور كار سازمان قرار گرفت و از آنجا كه همزمان تنظیم راهبرد صدور پروانه برای ارایه خدمات باند پهن با استفاده از فناوری LTE توسط اپراتورهای تلفن همراه نیز در برنامههای سازمان قرار داشت، مقرر شد با توجه به زمانبندی اجرایی این پروژه آزمایشی و صدور پروانههای عملیاتی بعد از اتمام زمان پیشبینی شده برای حفاظت اپراتور سوم در سال آینده، اجرای این پروژه منتفی شود. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مجوز اجرای پایلوت سهماهه نسل چهارم فناوری تلفن همراه را برای مبیننت، اپراتور سراسری وایمکس صادر کرده بود و به مبیننت اجازه داده بود تا پایلوت 4G را برای تست شبکه و انجام آزمایشهای لازم در مدت معینی اجرا کند. مقرونبهصرفه نبودن اجرای پایلوت این پروژه از سوی مرکز تحقیقات مخابرات ایران و رگولاتوری از جمله دلایل واگذاری مجوز اجرای پایلوت و تست شبکه به یک اپراتور بوده است. مبیننت درخواست اجرای این دوره آزمایشی را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی داده بود که با این درخواست موافقت شده بود. رگولاتوری پیش از این اعلام کرده بود تنها مبیننت درخواست اجرای کار آزمایشی را داده بود و برای یک دوره سهماهه که قرار بود تستهای آن انجام شود، مقداری تکه باند نسل چهارم تلفن همراه آزاد شده و در اختیار این اپراتور قرار داده شده است. تاریخ درج خبر: 1392/09/26
جدی میگی؟یعنی 7 تا 8 رو کم کرده ؟ یک عکسی از صفحه گزارشت لطفا اپلود کن.نقل قول:
اگه کم شده زنگ بزن اوپراتور بگو من طبق قرار داد از 2تا8 طرحم مجانیه شما نمیتونی خلاف قرار داد عمل کنی. بگو وصلت کنن به مسئولای بالاتر. خدا وکیلی اگه تمدید هم میکنید ساکت نشینین مثل این خاک بر سرا :n02:
خسته نباشید نگو که تازه فهمیدی. شما بزن یک ماه عقب تر تو این تاپیک ببین خبراش از کی اومده .تازه بهتر بدونی 3تا7 هم مجانی دیگه نیست . یک مقدار حجم داری مثلا واسه طرح 512 شما در 3تا7 میتونی 8 گیگ در ماه حالشو ببری :n27:نقل قول: