تا باشه از این عیدا :n02: سرعت 512 منم شده 150 همین الان تو ساعت رایگان ببینیم تا ساعت 10 شب فردا چقد میتونیم دانلود کنیم :n09:
Printable View
تا باشه از این عیدا :n02: سرعت 512 منم شده 150 همین الان تو ساعت رایگان ببینیم تا ساعت 10 شب فردا چقد میتونیم دانلود کنیم :n09:
نقل قول:
مطمئن باشیم؟
سایت که بالا نمیاد، دانلود نکنیم بعد ببینیم حجممون تموم شده....
من به اینا اعتماد ندارم :n02:
سرعتم که نداره، اینا عیدی ندن سنگین ترن
دوستان این خبر جدیه دیگه ؟! کسی تماسی داشته با 2020 مطمئن شه ؟! نزاریم رو دانلود همین 2.3 گیگ حجممونم بپره :n27:
این ماه سرویس 2048 گرفتم اگه صحت داشته باشه این قضیه از الان تا 10 شب حدود 20 گیگی میتونم دانلود کنم :n28:دانلودهام برا یکی دو هفته تموم میشه خلاص میشم:n02:
بله دوستان کاملا جدیه ولی از لحظه آغاز این موضوع اینترنت من قطعه همین الان زنگ زدم میگم گیت وی آی پی نمیده میگه چراغ های مودم روشن هست؟ایشون:n02: بنده:n03:
میگم آره به غیر از چراغ اینترنت میگه من سیستم ندارم برات چک کنم:n09: تا شب ساعت 10 صبر کن تا رایگان تموم بشه و مشکل خودبه خود حل بشه:n10: پهنای باند رو هم گفت به همه 2 مگ دادیم حالشو ببرن:n19:به غیر از منه بدبخت:41:
پس من که نتونستم از این رایگان استفاده کنم حداقل شما دوستان استفاده کنید فقط حجمتون کم شد من مسول نیستما:n02::n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنظرم مودمتو یه با ریست کن از نو کانفیگ کن
اون 0 35 چیه کانفیگ شده اونجا؟
مخابرات به بعضی ها 0 35 داده به بعضی ها هم مثل من 8 35 داده که من هر دو رو ست کردم دیدم فرقی نکرد همین الان یه بار ریست کلی کردم در کمال ناباوری درست شد سرعت هم فیکس روی دو مگ هس:n19::n20:نقل قول:
سلام
سرویس های 128 کیلوبیت شاتل برای گیم آنلاین مناسب هستن؟
خدا رو شکر بالاخره شما هم تونستید از این عیدیشون استفاده کنیدنقل قول:
برای کانفیگ مودم چه چیزایی رو تنظیم می کنید؟
من مودم tp-link هست اما تو استفاده ی وایرلس مشکل دارم، خودم با کامپیوتر از اینترنت استفاده کنم، اینترنت بیسیم قطع و وصل می شه، استفاده نکنم نسبتا خوبه
در کل با اینکه این ماه 2 مگ گرفتم زیاد راضی نبودم، ممکنه از تنظیمات مودمم باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیدم ولی خوب جوابا کمک خاصی نکرد
بله اینترنتو روشن کردم دیدم سرعت 256 نامحدودم اینجوری شده . عیدتون مبارک بچه ها :n16:
تو همون تاپیک یه سری پرسش هایی کردم ببینم چیکار میکنیدنقل قول: