همه تو کار مبین نت موندن !نقل قول:
من هم دیشب نیم ساعت از 2:30 تا 3 که رایگان نیست گذاشتم تا الان که چیزی کم نکرده.
Printable View
همه تو کار مبین نت موندن !نقل قول:
من هم دیشب نیم ساعت از 2:30 تا 3 که رایگان نیست گذاشتم تا الان که چیزی کم نکرده.
يكي نيست بگه آخه مگه ما چيمون از بقيه دنيا كمتره كه براي دسترسي به اينترنت انقدر بايد زجر بكشيم و از همه مهمتر انقدر پول بديم
آخر یکی به من بگه دانلود شبانه از ساعت چند تا چنده طرحمم دو مگ شیش ماهست پنج ماه مونده
- :n30:
نقل قول:بخاطر اینکه هنوز طرح اجرا نشده .نقل قول:
ولی این sms که امروز دادن که قراره فردا یک سری تغییرات بدن خیلی مشکوک میزنه :n03: اگه طرح اجرا بشه فکر کنم اکثر مشتری های خونگی مبین نت میرن سمت ایرانسل و رایتل
در عوض ما میریم بهشت :n02:نقل قول:
ما تازه خیلی چیزا داریم که اونا ندارن مثلا سیستم فیلترینگ :n09: اقا اصلا چرا مبین نت نمیاد بخاطر سیستم فیلترینگ از ما پول بگیره؟؟؟ :n27: یعنی من دیونه شدم از دست رفتم :n08:
نقل قول:
برای من هم همچین مشکلی پیش اومده. یعنی تا ADSL جور بشه اجباراً تمدید کردم. البته بجای طرح اصلی که ۶ ماهه بود، فقط یک ماه شارژ کردم. اما الان ADSL داره درست میشه و حیفم مییاد روزهای آخر رو دیگه شبونه از مبیننت دانلود نکنم. بخصوص که با این همه سر و صدا کردنش، دانلود شبانه از مبیننت حتی اگه کند هم باشه کیف داره. یعنی نمیذارم حجم مصرف نشده من رو به یکی دیگه بفروشه و دو تا سود کنه.
میخوام همزمان از هر دو استفاده کنم. لپتاپ ندارم و تنها راه دم دست این هست که مبیننت که کندتر هست رو به گوشی وصل کنم و شبها با اون دانلود کنم.
نقل قول:
من هم مودم رو نگه میدارم و نمیفروشم که یکی دیگه هم بدبخت بشه. درعوض هر بار که نگاهش میکنم، یه حرف خوب نثار مبیننت و اینترنتش میکنم.
نمیدونم دیدین یا نه، دیده داره مشتریهاش رو از دست میده توی ۷ استان شروع کرده به فروش با ۵ گیگ حجم جایزه. منتهی اون بدبختی که مشترک مبیننت بشه بعدش میفهمه چه بلایی به سرش اومده. بخصوص که این دوون پاشیدن رو هم فقط برای مودم جیبی انجام میده که قوز بالای قوز هست و وضع مشترکینش بدتر از اونهایی هست که مودم رومیزی دارن.
نقل قول:
سیستم مبیننت هم مثل باقی شرکتهای دولتی ایران هست. مگه الان جوون ایرانی که برای یک اسب بخار بیشتر چه کارها که نمیکنه عاشق سایپا یا ایرانخودرو هست؟ چون دستش نمیرسه مجبوره پول یه ماشین جدید و درجه یک خارجی رو بده تا بهش یه لگن سوراخ وطنی بدن. مشکل هم سر انحصار از یه طرف و عدم مجازات از طرف دیگه هست. اینجوری طرف خیالش راحت هست که هر چقدر هم گند بزنه مشتری ایرانی مجبوره بره سراغش.
نقل قول:
نکته جدی جدی تابحال داشته فقط حساب میکرده و شنبه تازه معلوم میشه که چقدر از همه کم میشه. اینجوری فکر کنم جمعه یا شنبه خیلیها غصهدار بشن. البته یک درصد هم میذارم برای اینکه مدیر مبیننت خوابنما شده و میخواد مثل یه بچه آدم سیستم رو دوباره به حالت قبل برگردونه. :n13: البته خوابش رو هم نمیشه دید. :n27:
با کم کردن مدت زمان ساعت رایگان بجای جذب مشتری همه مشتری ها رو متفرق میکنند و خود مبین هست که ضرر میکنه من الان زنگ زدم و بهشون اپراترشون میگه هنوز این طرح اجرا نشده ولی مطمئن باشید به همین زودی اجراش میکنند.
با این و ضعیت موجود خوش بین باشیم که بزودی انحصار 3G شکسته بشه اونوقت بیشترین ضرر رو مبین و رایتل میکنه و بیشترین سود رو همراه اول و ایرانسل میبرند چون پوشش وسیعتری دارند و خیلی راحت با اضافه کردن 3G به شبکه های دورن شهری میتونند اینترنت پرسرعت ارائه کنند اونقته که مبین نت و رایتل باید کاسه کوزه شون رو جمع کنند مگر اینکه با فسادی که در اقتصاد رانتی ایران وجود داره این دو شرکت رشون کلان بدهند تا این طرح عملی نشه.