من دانشجوام،پروژه دارم ترم اخرم چیکار کنم؟؟؟؟؟ به خاطر مبین نت خودمو الاف کنم؟؟؟500 تومن هم باشه مجبورم بگیرم والا راه دیگری مگه هست؟
Printable View
من دانشجوام،پروژه دارم ترم اخرم چیکار کنم؟؟؟؟؟ به خاطر مبین نت خودمو الاف کنم؟؟؟500 تومن هم باشه مجبورم بگیرم والا راه دیگری مگه هست؟
برا بعضی ها مثل من تنها راه استفاده از مبین نت هست.نه میتونم ADSL بگیرم نه ایرانسل تو شهر ما هست فقط GPRS میمونه که کارم با اون راه نمیوفته :n14:.وگر نه فکر میکنی اگه چاره دیگه ای داشتم حتی 1% به فکر تمدید میافتادم؟نقل قول:
الان هم یه sms اومد که روز جمعه تا ساعت 11:15 با اختلال مواجه میشید.قبلا شبا بود حالا روزا هم اضافه شده!
دوستان مبین نت حجم دزدی داره؟خالم میگه یه گیگ خریده بعد تو یه روز فقط دوبار فیسبوک چک کرده 700 مگ مصرف شده
من گفتم شاید وایرلست ه.ک شده ولی گفت نه چون جند روز قبلش رمزو عوض کرده بوده ولی بازم اینجور شده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
منم همین احساس رو دارم ولی هیچ جوری نتونستم ثابت کنم .بنظرم واحد اندازگیریشون رو دست کاری میکنن مثلا 40 مگ رو 60 مگ ثبت کنه . مثلا طرف با سیم کارت ایرانسل ۲۴ ساعت انلاینه تو فیس بوک اخر ماه کلا ۱ گیگ کلا مصرفش شده !!نقل قول:
من 1 ماهه شارژ نکردم و دیگه نمیکنم .
الان ADSL دارم خیلی بهتره .:n20:
خـب خداروشکر کارای Adsl من هم درست شد و شر مبین نت راحت شدم؛ ایشالا شما ها هم راحت شین
مودمم رو میفروشم؛ اگه کسی خواست پی ام بده.
کاملا سالم و تمـیز: چـراغ ها ، پورت ها و بدنه
حـدود دو سال کارکرد
همراه با جعبه و کابل لَـن
ریست شده و آماده استفاده
قیمت پایه 115.000 تومان
فروش به بالاترین پیشنهاد
هـزینه پسـت به عهده خریدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم از شر مبین نت خلاص شدیم ..
مودم هم به نمایندگی و کسی نمیفروشم تا حتی یه نفر هم به اشتباه تو چاه مبین نت نیوفته :n21:
ديگه شورشو در آوردن . من حدود 1 ماه پيش طرح 25 گيگ يكساله 1024 رو خريدم . مبين نتو صرفا به خاطر شبانه رايگانش گرفتم . خيلي مسخرس اگه قرار باشه اينجوري عمل كنن . البته من ديشب از ساعت 2 تا 8 دانلود داشتم و چيزي كم نكرد . حالا ميخوام ببينم چون من از قبل اين ماجرا سرويس و گرفتم شاملم نميشه يا اينكه طرح هنوز اجرا نشده ؟
سلام دوستان عزیز
چند تا سوال دارم از دوستانی مبین نتی.......
اول از همه یعد 7 ماه رفتم سایت مبین نت وقتی قیمتا رویدیدم هنگ کردم چقدر عوش شده واقعا گرونه یعنی نجومی..............
1 - من خودم adsl دارم بنا به کار پایان نامه میخوام مبین نت بگیرم آیا به نظرتون بگیرم یا برم یه مودم 3G بگیرم یه رایتل داخلش بندازم از اون استفاده کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2- اونجوری که از پستها خوندم وقعا اینقد وضعیتش افتضاحه که همه دارن ناله میکنن ازش؟؟
3- ازبین مودم های ایستاده اش کدومش خوبه؟
حالا اینجاش جالبه : اول رفتم نمایندگی هاش تو شهرمون، مودم خام میگفت 260 تومن حالی بود واسم ...........اومدم خونه ز زدم به مبین نت اول پشتیبانی رو گرفتم گفتم تو شهر ما میفروشن 260 ت گفت چظور امکان داره همین الان شکایت بنویس قیمت مودما همونی که تو وبمون نوشته شده 220 ارشالشم رایگانه.............گفت به قسمت فروش بزنگ و مسئله گرون بودنو بگو...... اون آقاهه پشتیانی خیلی خوب حرفید بعد دوباره زنگیدم واحد فروش گفتم خانم اینطوریه گفت کی گفته اولا ما مودم خام نداریم برای فروش ارزش افزوده میاد روش منم گفتم اگه بیادم روش میشه 232 تومن چرا اینا میفروشن 260 تومن مگه شما نظارت ندارین؟؟؟؟ پیچیند بحثو گفتم الان من میخوا مشترک شم چطور منو راضی میکنید خرید کنم مودم خام ندارین نمایندگی هاتون این وضعشه ............بعد گفت آقا به این شماره زنگ بزن والا من موندم این مشتری میپرونن یا مشتری جذب میکنن..........................