ارادت :n16:نقل قول:
راستش اونجور چیزا نمی ارزه خریدش .مثلا من گفتم بهتون بستگی به امپ داره منظورم مثه اینجور امپا :
سری hx کلاریون
سری vrx و lrx ادیسان
اینجور چیزا به نظر من ارزش خرید داره نه سونی و پاناسونیک .
ارادت :n16:نقل قول:
راستش اونجور چیزا نمی ارزه خریدش .مثلا من گفتم بهتون بستگی به امپ داره منظورم مثه اینجور امپا :
سری hx کلاریون
سری vrx و lrx ادیسان
اینجور چیزا به نظر من ارزش خرید داره نه سونی و پاناسونیک .
حمید آقا اگه آنلاین شدی یه نگاهی به پست بنداز 20605
ممنون
سلام..
1-کواک های الپاین چطورند؟؟یکی از بچه کواک الپاین SPR 69C2 را استوک وتمیز می دهد 260.....چطوره صدایش وکیفیتش وقدرتش خوبه؟؟
2-یک امپلی فایر حداقل چند درصد توی قدرت وکیفیت توی باند تاثیر می گذارد؟؟؟
سلام .
میخوام پخش KENWOOD 300UVM رو بگیرم . آمپ PIONEER 1004FD رو میشه بهش وصل کرد !؟! چون این آمپ الان به پخش فابریک وصله با HIGH-LEVEL . به کنوود هم میشه وصلش کرد همینجوری ؟!
سلام به همه اساتید دوستان هد یونیت 7056 کنوود دمو داره ؟ فیلمی ازش ندارید ببینیم ؟ یا bt600 سپاس ازتون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام صبحتون بخیر و شادی:n16::n12:نقل قول:
والا من هم موندم.من کلا مقاومت اعشاری تو سیستم صوتی ندیده بودم.
نه نمیسوزه ولی خب وقتی توصیه میشه که کمتر وصل نکنید حتما صلاح نیست دیگه. به مرور اسیب میرسونه.
در مورد نصب آمپ بله هر امپی رو که مشخصاتش با مشخصات اسپیکرتون بخونه میتونید استفاده کنید یعنی وات و امپدانس.اما خب از اونجائی که امپ یکی از مهمترین بخشهای سیستم صوتی هست همیشه بهتره تو تهیه اون دست بالا بگیرید و یه برند خوب تهیه کنید تا بعدا پشیمان نگردید.
منظور از درایو کردن یعنی راه اندازی کامل اسپیکر توسط آمپ به نحو احسنت.چه از نظر قدرت واقعی و چه کیفیت و کارائی امپلیفایر
سلام خواهش میکنم بده من دستت رو :n02:نقل قول:
بله چرا که نمیشه.تو این رنج فکر کنم جی بی ال 938 اصلی گزینه مناسبی باشه.
سلامنقل قول:
1- موافقم با تایپ R
2- به نظر من یه آمپلیفایر خوب 60% راحت تو کیفیت صدا تاثیر داره.باز هم میگم آمپلیفایر خوب نه هر آمپلیفایری.
سلامنقل قول:
نه نداره.bt600 هم فکر نمیکنم داشته باشه. صداش رو شنیدم اما به دمو داشتنش دقت نکردم.
ممنون از پاسختون آقا حمید ؛ من علاوه بر کیفیت صدا زیبایی پنل هم واسم مهمه ؛ 8019 زیاد فرقی نداره با 7056 ؟ باز اگه مدل دیگه ای و با کیفیت و زیبا مد نظرتونه استقبال میشه حمید جان .نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام--نقل قول:
1-حمید اقا منظور شما از امپلی خوب مثل سونی یا پایونر است یا منظورتان الپاین .هرتز و ادیسان و.... است؟؟؟
2-حمید اقا الان یک جفت هلیکس e69x دارم ارزش دارد این را بفروشم و اون الپاین spr69c2 را بخرم؟؟/کیفیت صدا وبیس این الپاین نسبت به این هلیکس چطوره؟؟؟
دوستان بین چهار باند زیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
jvc 7158
infinity kappa 693.11
pioneer 6975 v3
gladen mc609
7158 اصلا تو رنج قیمت اینا نیست ! بودجتون چقدره ؟! بقیه قطعاتتون چیه !؟نقل قول:
من هر دفعه میخوام چیزی بگیرم اول از حمید خان میپرسم ولی هیچ وقت نشد پیشنهادی که ایشون دادن رو بگیرم ! دیروز پخشو عوض کردم به مشاوره حمید خان میخواستم کنوود 300 رو بگیرم ولی زیاد باهاش حال نکردم ! کیفیت پنل و همچنین ظاهر 3850 پایونیر بهتر بود به نظرم ! دیگه همینو گرفتم !!!!