احتمالا سیستم شون کار نمیکنه حدس میزنن طرف چقدر میتونه دانلود/آپلود کنه
همون رو میزنن حجم مصرفی:n08:
اول و آخر به نفع مشتری داره تموم میشه ما هم اعتراضی نمیکنیم:n02:
Printable View
احتمالا سیستم شون کار نمیکنه حدس میزنن طرف چقدر میتونه دانلود/آپلود کنه
همون رو میزنن حجم مصرفی:n08:
اول و آخر به نفع مشتری داره تموم میشه ما هم اعتراضی نمیکنیم:n02:
از تاريخ سرويس من گذشته چرا فاكتور جديد صادر نميشه
ecare باز نمیشه
سلام
من ای دی اس ال مخابرات دارم مکرر قطع میشه ولی با جدا کردن و وصل مجدد سوکت تلفن به موددم مشکل حل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
نویز، سرعت سرویستون چنده؟نقل قول:
Sent from my MI 4 using Tapatalk
2مگابیت. یک هفته پیش ک تازه از مخابرات اینترنت گرفتم علاوه بر قطعی مشکل سرعت هم داشتم (سرعتم در حد 512کیلوبیت هم نبود چه برسه به 2مگابیت) با چند بار تماس مشکل سرعت حل شد به طوریکه میانگین سرعت دانلودم بالای یک مگابایت بر ثانیس!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ولی مشکل قطعی پابرجاست البته زمانهایی مثل الان که ساعت یک ربع به چهار هست اصلا مشکل قطعی ندارم.
اگه راه حلی میدونید خوشحال میشم بشنوم
سلام
من سرویس یه ماهه ۲ مگ ۱۵۰ گیگ گرفتم اگه این ترافیک تا پایان یک ماه تموم نشه میسوزه یا به سرویس بعدی که بگیرم اضافه میشه.
اینطور که من شنیدم سر یه ماه حجم صفر میشه و هر چقدر که اضافه آورده باشید به ماه بعدی منتقل نمیشه و از بین میرهنقل قول:
سلام منم همین 2 مگ رو دارم. کلا طرح های جدید مصوبه حجمی که خودشون میدن قابلیت انتقال به ماه یا سرویس جدید رو ندارننقل قول:
منم این مشکل رو دارم.قبلا هم این مشکلها رو داشتم.مشکل از طرف خود مخابرات هست بعد یک ماه میبینی خودبخود درست شد.تماس هم که میگیری فقط میگن مشکل از طرف خودت هست.نقل قول:
سلام
من ای دی اس ال مخابرات دارم مکرر قطع میشه ولی با جدا کردن و وصل مجدد سوکت تلفن به موددم مشکل حل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
کلا تو این مملکت به مشکل بربخوری ، اگر خودبخود درست شد هیچ وگرنه باید باهاش بسازی