جالبه من 750 مگابایت دانلود کردم ولی تو سایت زده 990 مگابایت
هر روز داره ترافیک پرتی هم بیشتر میشه
تف به این وضع
Printable View
جالبه من 750 مگابایت دانلود کردم ولی تو سایت زده 990 مگابایت
هر روز داره ترافیک پرتی هم بیشتر میشه
تف به این وضع
دیشب بالاترین دانلودم رو تو این دو سالی که مشترک پارس هستم داشتم که 3.84 گیگ به صورت خالص بودش
کم کم داره نظرم برا اومدن به پارس عوض میشه :دینقل قول:
نقل قول:
سلام از امروز نمی دونم چی شده من که دانلود رو میزنم یکی دو دقیقه سرعت خوبه بعد یدفعه میاد رو 10 12 ، بعد دوباره اگه اینترنت رو قطع و وصل کنم میاد بالا و بعد چند دقیقه دوباره افت سرعت دارم
کسی دلیلش رو نمی دونه؟نقل قول:
شما محدود شدید دوست عزیز :sq_8:نقل قول:
اصلا جای نگرانی نیست
کاملا عادیه :sq_24:
سلام دوستان
من الان سرویس 128 با حجم 8 گیگ دارم ( از قبل یکساله داشتم )
اگه بخوام برم به سرویس POL-128-U نامحدود . سرعتش چطوره ؟ کسی از دوستان سرویس POL-128-U گرفته ببینه سرعتش چطوره ؟
سرویسهای tra که میدونم ضریب 1 به ده هست و در حد دایال آپ و افتاضحه . اونو که اصلا طرفش هم نمیرم
اما سرویسهای pol نامحدود رو نمیدونم
سلام دوستان یه چیز جالب نسبت به بعضی از دوستان که با فتوشاب میان تویه صفحه میزان مصرفشون رو دستکاری میکنن و بعضی از دوستان میان تایید میکنن اره ماهم این قدر گرفتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط personal_68 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از 2 دانلود کردم تا 7:5 دقیقه الان رایگان نشده اون 5 دقیقه درسته نه؟
وگرنه اون جا تو عکس می زد 0 ولی حجم زده پس برای من شامل نمیشه تا 7:15 دانلود کنم ؟
Click here to view the original image of 710x172px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد یه حساب سر انگشتی بکنه از ساعت 2 تا 7:05 صبح چند دقیقه میشه فکر نکنم 707 دقیقه بشه خیلی بخواد بشه 5*60 =300 دقیقه اونم تا ساعت 7 صبح این داداشمون انگار ساعت دانلود شبانه یه 11 ساعتی بوده والا 5 ساعت بیشتر نیست
تا یه حجم مشخضی ( شنیدم حدود 20 گیگ ) سرعتش بالاست و مثل همون سرویس قبلی هست ولی بعد دانلود این مقدار سرعت میره روی اصل 128 یعنی روی حدود 16 کیلوبایتنقل قول:
سلام.
من تا مودمم رو خاموش و روشن نکنم مقدار مصرفم رو که تو سایت میزنه آپدیت نمیشه. می خواستم بدونم راه دیگه ای هست که هی مودم رو نخوام خاموش و روشن کنم؟ :11:
خب مودم روشن باشه که دانلود کردن حساب نمیشهنقل قول:
من دلم میخواد سات 9 مودم رو روشن کنم بگیرم بخوابم
مهم اینکه دانلود کی شروع بشه کی تموم بشه
تو گزارش مصرف از وقتی مودم روشن شده تا وقتی که خاموش بشه رو حساب میکنه
این رو در نظر داشته باشید