مبین جندین سال پیش نصف سهامش فکر میکنم توسط س پ ا ه خریداری شد (الانو نمیدونم) نیازی به حق و این جور چیز های ندارن :n02: زور دارن :n02:نقل قول:
Printable View
مبین جندین سال پیش نصف سهامش فکر میکنم توسط س پ ا ه خریداری شد (الانو نمیدونم) نیازی به حق و این جور چیز های ندارن :n02: زور دارن :n02:نقل قول:
یادتون باشه منم گفتم با شناختی که از مملکتم دارم اگه کسی تمدید نکنه تعجب میکنم !بابا اتحاد نیست که! بعد پستم 2 صفحه نقل قول شد :دی بابا پراید 20 میلیونه ملت مثل خر میرن تو صف و ثبت نام میکنن میخرن . تیبا نمونش اصلا ادم اسهال میشه شکل ماشینو میبینه :n08:نقل قول:
من که دارم جمع آوری میکنم؛ خاک بر سرشون با اون سرویس دهی و قیمتا که دلیلش هم جلب رضایت مشتریه وگرنه دزدی و سود نجومی که مهم نیست.
کسی هم اگه خریدار مودم Indoor هست که پیغام بده بعد از وصل شدن adsl میفروشمش کاملا هم تمیز هست.
واقعا واسه خودم متااااااااااااااااااااااا اااااااااااسفم :n28::n28::n28:
دیگه این پیج هم نمیام
همش بی فایدس ........
:n28::n28:
بله درسته...خود نمایندشون میگفت مال س پ ا ه هستش.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
کل کار و زندگی عقب میفته نت نباشه.نقل قول:
اما مبینت هم واقعا شورش رو در اورده .قیمت نجومی و کیفیت پایین و بی احترامی به مشتری .
حق با شماست میرم سمت رایتل به نظر من همه اکه adsl ندارند این کار رو کنند
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نقل قول:
مال من حتی قبل از این برنامهها (یعنی از اواخر بهمن) کند شده بود. بعد هم طرح یک ماهه رو هنوز یک هفته نیست فعال کردم و محاله تونسته باشم ۸ گیگ رو دانلود کرده باشم. پریشب که کل ۴ ساعت رو با سرعت دو گذاشتم حتی ۵۰۰ مگا هم دانلود نکرده بود.
adslنقل قول:
شاید هنوز بعضیها گیر باشن و مجبور باشن به این آشغال پول بدن. اما من یکی که منتظرم وضعیت ADSL مشخص بشه تا مبیننت رو کنار بذارم. هر چی شرکت ADSL که باهاش تماس گرفتم و حتی خود مخابرات دیگه از مشتری مدرک نمیخوان تا سرعت بالا بدن. این مسخرهبازیها گویا فقط توی مبیننت ادامه داره.
این پیج چه گناهی کرده بیاین اینجا بازم دور هم باشیم :دینقل قول:
رایتل مگه شبانه رایگان داره ؟نقل قول:
من میخوام تمدید نکنم ولی متاسفانه دوستان اصلا راهنمایی نمیکنن .چند تا پست داشتیم که دوستان گفتن که میشه مودم مبین نت رو تبدیل به ایرانسل کرد .ولی نمیگن چطوری .
فکر کنم راحت ترین راه حلش همون تمدید مبین نت باشه :n27: