تنها کاری که با خرابی زدن میکنن اینه که سرعت یوزر رو کم میکنن :|نقل قول:
شما نویز گیر داری؟
Printable View
تنها کاری که با خرابی زدن میکنن اینه که سرعت یوزر رو کم میکنن :|نقل قول:
شما نویز گیر داری؟
تا دیروز اینطور نبود ! 25 اینا بود الان شده 12- 14 که همین الان dns شده 10.5 :n21:
بقل خونمون ساختمون می سازند صبح کامیون زده بود به کابل اصلی برق و کابل را قطع کرده بود که تلفن هم قطع بود از اداره برق اومدن برق را درست کردند و تلفن هم خود به خود درست شد ولی نویز شدیدی داره ! انگار سیم های تلفن هم مشکل پیدا کرده 100 % فردا صبح زنگ بزنم بگم ببینم می یان یک چک کنند ببینند مشکل چیه یا نه ! چون الان من خونه 2 تا تلفن داریم که رو یکی صبانت هست و رو یکی مخابرات ! هر دو snr این طور هستش ! حتی طبقات دیگه آپارتمانمونم این مشکل را دارند برا اونا هم نویزی شده !
نه متاسفانه یا باید جمع آوری کنین یا یه خط دیگه داشته باشین و رو اون خط اکانت بگیرین مثه دوستمون vitamin2002نقل قول:
آره حتما بهشون بگو امکان داره بیان از کافو خطتو با یک خطی که نویز کم داره عوض کنن. البته اگه آشنا داشته باشی که عالی میشه :n06:نقل قول:
پس واجب شد زنگ بزنی خرابی و پیگیر شینقل قول:
مخابرات می گه چک کردیم مشکل از ما نیست از ISP هست ! می گم الان 2 تا خط دارم هر دو از ISP متفاوت هست باز می گه چک کردم مشکل ندارید !!!!! حالا با هزار تا حرف و حدیث گفتند می فرستیم می یان اونجا چک می کنند که البته باز اونجا هم می گن مشکل ندارید :n19:
الان 2 تا خط خونه اینترنت داره یکیش که همون صبانت هست و SNR همین طرفای 10 - 14 هستش خط دوم هم که مخابرات هست اونم طرفای 10 - 14 می ده
حتی نیم ساعت قبل لپ تاپ را برداشتم بردم پارکینگ به ورودی تلفن وصل کردم دیدم اصلا تغییر نکرد تا مطمئن بشم نویز از داخل ساختمان نیستش ! ( تقریبا 0.5 اینا افزایش یافت ) ( البته احتمال نمی دادم از داخل ساختمان باشه چون 2 تا خطم هم مشکل داره )
حالا موندم چه طور حالیشون کنم که مشکل از اونا هست و از ISP نیست :n22:
( ناگفته نماند با مودم دیگر و نویزگیر دیگه هم امتحان کردم !!!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آرشیو اسکرین شاتام این را پیدا کردم مال حدود 2 ماه قبل هست عکس موقعی که مودمم وایرلس نبود ! البته با همون مودم تست کردم باز snr داغونه ! تا پری روز این طور بودا فقط اسکرین ندارم :n15:
کیفیت خوبی دارهنقل قول:
الان رو مودم فعلیت adsl mode رو کدوم هست ؟
=========
خط خودم بدون نویز گیر حتی 1 مگابیت رو آپ نمیکنه :n08: ولی من هم به طرقی کردمش اینی که هست :دی
Mode: G.992.3_Annex_A Type: Interleave Line Coding: Enable Status: Up Up Time: 47 Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 122 234 Attenuation (0.1dB): 510 335 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 6064 913 Rate (Kbps): 5334 508 D (interleave depth): 32 2 Delay (msec): 11.54 5.94 Data Counter: 4533 1747HEC Errors: 0 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 0 0 FEC Errors: 114 0 Total ES 18 0 Total Frames 4533 1747
این پست من مال 37 روزه پیشه :دینقل قول:
اون موقع وضعیت داشت بدتر میشد ولی من فکر نمیکردم مخابرات پهنای باند جدید اضافه کنه !! :دی
الان وضعیت خدارو شکر خیلی بهتره :n12:
متاسفانه چون بیشترشون سردرنمیارن باید بهشون توضیح بدین که قضیه از چه قراره . اینطوری ممکنه به نتیجه ای برسین :n06:نقل قول: