چقدر طول میکشه خط رو رانژه کنن؟ من شنبه ثبت نام کردم اینترنتی. هنوز رانژه نشده. تو پنل نوشته در انتظار رانژه مخابرات!
Printable View
چقدر طول میکشه خط رو رانژه کنن؟ من شنبه ثبت نام کردم اینترنتی. هنوز رانژه نشده. تو پنل نوشته در انتظار رانژه مخابرات!
معمولا 2 روز طول می کشهنقل قول:
اما از رانژه در آوردنشون 1 هفته
ولی اینکه خیلی بیشتر شده!نقل قول:
آسیاشت همیشه کاربرانش رو متحیر می کنه . این که چیزی نیستنقل قول:
تعرفه اینترانت حذف شده؟
خیر..........نقل قول:
سلام خدمت دوستان قدیم و جدید :n40:
روی خط قبلی آسیاتک داشتم سرویس 2 مگ 10 گیگ خطم روی 4 مگ بسته شده بود و سرعت روز 470 و سرعت شب 120 بود تا ماه آخر که میخواستیم از اون خونه بریم سرعت شب هم 400 تا 500 شده بود و هرچی لینک داشتم دانلود کردم :n02:
تا اینکه به منزل جدید اومدیم و دوباره از آسیاتک سرویس 2 مگ 10 گیگ رو گرفتم
الان خطم روی 6 مگ بسته شده و کیفیت خط هم خوبه SNR روی 20 هست، اما سرعت خیلی نوسان داره و بیشتر اوقات روز سرعت 150 تا 200 هست و شب هم سرعت مرخرف میشه حدود 10 ، 20 کیلوبایت تا 80 ، 90 کیلوبایت !!! :n03:
هرچی هم باهاشون صحبت کردم فایده نداشت و مدام میگن مشکل از داخل ساختمونه!
به نظر شما چیکار کنم ؟ اگه اینجوری باشه همین ماه که تموم شد تخلیه میکنم
امشبم تست کردم سرعت واقعا افتضاحه :n37:
با لینک پر سرعت مستقیم سرعت دانلود شبانه حدود 30 تا 40 :n15:
از speedtest هم تست کردم سرعت رو 0.14 مگابیت زد :n35: یعنی مزخرف تر از این نبود ما بریم طرفش؟
بقیه شرکتام که مزخرف!
میخواستم برم فن آوا بگیرم دیدم فایده نداره اونم بدتر از این
الان زنگ زدم تهران گفت لینک از میهن دانلود بگیر تست کن اونم سرعت 30 - 40 بود!
آخرشم بعد از 10 دقیقه علافی ، گفت گزارش کردم از مرکز چک بشه اگه درست نشد دوباره تماس بگیرین ! :n14: کجا گیر کردیما
همیشه هم مشکل ازونا نیست
یحتمل مشکل از خطتو ایناس
شما موقعی که سرعت شبانت 500 بودو بالاتر از حد نرمال که همش تعریف کردیو امضات تعریف از آسیاتک بود حالا باز مشکل داری حرفتو برمیگردونی:n09:
ما که هم خونه هم شرکت شبانمون 1مگه:n02:
تنها مشکل همین پینگه بالاس که نمیشه یه بازی آنلاین زد:n03:
اونجام که سرعت 400 شده بود یه ماهه اخر بود که آخراشم سرعت همون 120 شده بود دوباره :n01:نقل قول:
بله اگه خوب بشه ازش تعریف میکنم چرا نکنم
اینجام چک کردم صد در صد مشکل از مرکز مخابراتیه ، بیش از حد یوزر دارن انقد سرعت پایینه ،،، سرعت تا ساعت 2 خوبه دقیق از 2 تا 8 صبح سرعت افتضاح میشه!!!!
اگه درست شد که هیچ ، اگه درست نشد که تخلیه میکنم اصلا نخواستیم