از دیشب اینجوری شده، فکر کنم بخاطر تغییر شماره هاست من یه بار پرسیدم کسی جوابی ندادنقل قول:
نقل قول:
Printable View
از دیشب اینجوری شده، فکر کنم بخاطر تغییر شماره هاست من یه بار پرسیدم کسی جوابی ندادنقل قول:
نقل قول:
مشکل آشنای آول حل نشده ؟ وارد نمیتونم بشیم تمدید کنیم ؟ چیکار کنیم ؟
منم نمیتونم وارد پنل اصلی اشنای اول بشم. ولی قسمت "شارژ و یا تمدید حساب" (سمت چپی) کار میکنه
دوستان 128 نامحدود اندیشه دارم 3 روز پیش سرعتم به مدت 2 روز شده بود 80 تا 90 اما الان 2 روزه سرعتم خیلی اومده پایین قخث 13 14 گیر هم میکنه ( سرعت معمول من همیشه 25 ت ا30 بوده ) ( اما همچنان سرعت دوستم روی 90 هست )
شما هم این مشکل رو دارید ؟
تا مقدار حجم مشخص شده (برای 128, 6 گیگ) سرعت رو 3 برابر حالت معمول می کنن و بعد از اون, سرعت رو نصف حالت معمول می کنند (برای 128, 15KB) :n21: این شیوه جدید کلاهبرداری اندیشه هست. هرچند ISP های دیگه هم, چیز بهتری نیستند. این شانس بد ماست که گیر یک مشت دزد افتادیم :n15:نقل قول:
دوست عزیز هیچ وقت سرعت انقدر نبوده همیشه اندیشه به 128 30 تا میده .نقل قول:
2روز سرعتم رفته بود روی 90 الان اومده روی 14 مشکلی پیش اومده وگر نه من ندیدم اندیشه به کسی 128 رو 15 تا بده
( طریقه ی محاسبه ی شما درسته اما معمولا بیشتر میده )
من از زمانی که نامحدود 128 گرفتم تا همین 1-2 ماه پیش سرعتم 15 بود! بعد 25 (به طور متوسط) شد. واسه من عادیه این سرعت :دي
256 نامحدود من بعد 16 گیگ سرعتش اومد رو 30 کیلو واقعا تاسف آوره برا داشتن سرعت قبل باید 512 با قیمت فضایی بگیریم
نقل قول:من زنگ زدم به 2020 میگن بخاطر همکدی کردن شماره ها و آپدیت سیستم اختلال پیدا کرده تا چند روز دیگه هم همینطوریه بعدش از همون صفحه ورودی بهتون اطلاع رسانی میشه که با شماره جدید باید وارد بشید یا نهنقل قول:
من امروز از همون صفحه سمت چپش حسابمو شارژ کردم بدون مشکل. شارژ و تمدید میشه کرد ولی نمیشه وارد حساب کاربری شد.
کسی آسیاتک استفاده میکنه اینجا؟ یا خبر داره وضعیت سرعت سرویساش چطوریه؟