سیستم نشون دهنده حجم خیلی خوب کار می کرد بهترم شد!
امروز کلا دیگه چیزی نشون نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم باقی مانده رو نشون میده هنوزنقل قول:
خدا کنه فقط سیستم رو درست نکنن همینی که هست خوبه
حجم باقی رو هم نمیتونم بفهمم چه قدره، از کجا میشه فهمید؟
بزن رو سرویس هانقل قول:
بعد جزییات بعد حجم ترافیک باقی مانده
جلوش فقط یه خط فاصله هستنقل قول:
واسه منم جلوش فقط یه خط فاصلست
سلام
من چند ساله نامحدود 256 دارم
حالا میخوام غیر حجمی 2 مگ بگیرم
تو سایت درخواست سرویس جدید میزنم و همه اطلاعاتو رو پر میکنم و ثبت میزنم ولی اتفاقی نمیفته
لطفا راهنماییم کنید
مرسی
سیستم فایده ای نداره. سیستماشون خیلی وقته به فا* رفته. حتی نمیتونه حجم مصرفیتو نشون بدهنقل قول:
باید زنگ بزنی به 2020
اگه پس پرداختی که احتمالا باید بری مخابرات درخواست کتبی بدی
اقا زنگ زدم 2020 بخش پشتیبانی میگم چرا نمیتوم حجم باقی موندمو ببینم؟ جلوش خط تیره زده
میگه شما پس پرداختی...فقط می تونی حجم مصرف شدتو ببینی بعدش خودت باید از حجم ماهانه کمش کنی
میگم توی پنل شما نشون میده چقدر مصرف داشتم؟ میگه نع، ما هم همونو میبینیم که شما میبینین. سیستمامون مثل همه
میگم چرا حجم مصرفی رو با 3-2 روز تاخیر می زنه. از کجا بدونم امروز چقدر مصرف داشتم؟ میگه اره دیگه سیستم ما همین جوریه
میگم از دیروز که کلا همه چی سفید شد. دیگه هیچی نشون نمیده (عکسشو بالا گذاشتم) میگه نععععع...مشکلی نداره. خوبه
میگم حتی مصرف رو اشتباه هم میزنه. بعضی وقتا کلی دانلود می کنم میزنه 200 مگابایت. بعضی وقتا هم دانلود ندارم کلی حجم میندازه. میگه همینه دیگه. سیستم مون همینه
کلا ماست!
با این حساب اگه سیستمتون دانلود ها رو نشون نمیده واسه خودتون با خیال راحت دانلود کنید. همه چی داغونه. البته با احتیاط. خطراتش با خودتون :n06:
الان سایت رو مثلا درست کردن ( گزارش مصرف رو مثل قبل با 2 روز تاخیر میزنه)
واسه زده بین 24 تا 26 ام ، دو گیگ آپلود داشتم(!) سی و هشت گیگ دانلود! (همه اش هم بین المللی)
در صورتی که نهایت بیست گیگ دانلود بوده و بدون هیچ آپلودی
جالب تر از همه اینکه توی حجم باقی مانده ازم 10 گیگ حجم کم کرده !
اصلا یه وعضی