آره کلا تورنت خیلی وضعش الان داغونه مخصوصا شبانقل قول:
Printable View
آره کلا تورنت خیلی وضعش الان داغونه مخصوصا شبانقل قول:
از 1:50:01 شروع کن شمانقل قول:
من تست کردم جواب داددیشب
زنگ زدم پارس آنلاین گفتن اگه مدرکی داری که بقیه زیادتر دانلود میکنن بیار رسیدگی میکنیمنقل قول:
دوست عزیزم میخوام این وضعیت رو به پارس آنلاین گزارش بدم
دوشنبه میرم دفتر نمایندگی استان
اگر اجازه بدی از گزارش مصرف تو هم استفاده کنم؟ :sq_8:
فکر نکنم برا شما مشکلی پیش بیاد چون شما شهره دیگه ای هستی
اجازه هست؟
عملا رسیدگی میکنیم : کم کردن سرعت بقیه هست نه بالا بردن سرعت شما ...
دوست عزیز توصیه میکنم از گزارشهای قبلی همین دوستمون یا گزارشای دیگر دوستان که بالای 6 گیگابایت بوده استفاده کنی و نتیجش رو هم به ما خبر بدی.همونطور هم که شما گفتی هیچ مشکلی برای این دوستمون و دیگر دوستان پیش نمیاد چون شماره تلفنشون تو هچکدوم از گزارشها نیست.نقل قول:
دلیل این که میگم از این گزارش فعلی استفاده نکن اینه که اگه دقت کنی این دوستمون تو 2 آذر 6257 مگابایت دانلود داشته و 3 آذر هم 7706 مگابایت.اما مقدار آپلود تو هر دو شب 236 مگابایته.این عکس رو به هر کدوم از کارمندای پارس هم که نشون بدی فوری رو همین مطلبی که گفتم گیر میدن و میگن این اعداد دستکاری شده هستن.هر طور هم بخوای ثابت کنی که اینجور نیست اونا رو همین نکته زوم میکنن و راضی نمیشن.
مشکل عمده ی پارس آنلاین اینکه همینطوری هردمبیل همه ی خط هارو باهم share میکنن
یعنی مثلا یکی که خطش رو 1 مگ هست رو با یکی که رو 4 مگ هست باهم share کردن و این کار غیر قانونی هستش
خودشون هم تو برگه ی قرارداد این مساله رو تاکید کردن که باید رو یه خط همه رو share کنن(4 مگ ها باهم، 2مگ ها باهم، 1مگ ها باهم و...)
عملا اگه بتونم تا وقتی رسیدگی نکنن دست از اعتراض برنمیدارم
شده کارو به مراجع قضایی میکشم
این پست بدلایل شخصی حذف شد:sq_2:
سلام
من فردا اشتراکم تموم میشه می تونم از تمدید موقت استفاده کنم؟ البته 1 بار امسال استفاده کردم ؟
اگه دوره تون یکساله بوده، خیر نمیتونیدنقل قول:
چون در هر دوره ی اشتراک فقط یک بار میتونید از تمدید موقت استفاده کنید
من از بسته EDGE ایرانسل ماهی 2 گیگ استفاده میکردم یه سه هفته هم برای استفادش زمان میبرد! الان برای تست کیفیت پارس یه سه ماه 12 گیگ گرفتم تو نصف روز 1 گیگش رفت دانلود داشتم ولی یه گیگ نمیشد چه خبره؟