امروز شاتل به خاطر روز تولدم 2گیگ ترافیک بهم اضافه داد:8:
Printable View
امروز شاتل به خاطر روز تولدم 2گیگ ترافیک بهم اضافه داد:8:
سلام،
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم؟می خواستم بدونم که در کل چه جوریاست؟خوبه <الان تخفیف چی داره ؟هزینه هاش چیه و از همه مهمتر اگر یه جایی گیر افتادم اصلا کسی هست که جواب بده یا نه؟
اگر هم که خوب نیست کدوم شرکت بهتره در حال حاضر؟
بچه ها یه سوال دارم.
من تازه دارم از شاتل سرویس میگیرم(اکو 512). میخوام بدونم کارت طلایی رو چه جوری باید بگیرم. از نمایندگی شاتل که ازش سرویس رو خریدم باید بگیرم یا تو سایت شاتل باید درخواست بدم؟
منم همین طور سوالهای بالا را دارم بعلاوه اینکه شاتل میگه باید از من مودم بگیری که وایرلسش (زایکسل)حدود95 تومن است ولی من می خوام یه مودمtplink8901g که حدود 50 تومن است بگیرم .شاتل با این مودم که مشکلی نداره مچ هست یا مچ میشه؟کسی از بچه ها با این مودم با شاتل ارتباط داره؟نقل قول:
یا حق
سلام
دوستان من میخوام برم اکو 512 نظرتون چیه؟؟؟
اصفهان>
شما انگار ارت 1 داشتید و سرعتون فک کنم خوب بود حالا چرا میخوایید بیایید 512 نکنه سرعتش برگشته به حالت اولنقل قول:
موفق باشید
بچه ها یه سوال دارم.
من تازه دارم از شاتل سرویس میگیرم(اکو 512). میخوام بدونم کارت طلایی رو چه جوری باید بگیرم. از نمایندگی شاتل که ازش سرویس رو خریدم باید بگیرم یا تو سایت شاتل باید درخواست بدم؟
تا چند بار میشه درخواست داد؟ تو سایت شاتل نرخ تخفیف شاتل واسه تعداد کارتهای طلایی که به دیگران بدیم رو دیدم.
امشب منطقه ما سهمیه بندی شد :41:
یک هفته بود بدون مشکل داشتم دانلود میکردم شبی 1.5Gig میگرفتم ها :41:
دوستان تو رو خدا بگید آرت 1 بهتره یا اکو 512؟
اره دیگه برگشته سرعت اول 288نقل قول: