بابا این حرفا چیه؟:31: من بازی هامو با سرعت 16 رایت میکنم!:31: عین پنیر میخونش:31:نقل قول:
بابا این حرفا چیه؟:31: من بازی هامو با سرعت 16 رایت میکنم!:31: عین پنیر میخونش:31:نقل قول:
miladجون لینک دانلود abgx و میذاری برام؟دمت گرم.تو تاپیک خودش لینکه پکیدهنقل قول:
راستی نمیتونی برام کینکت بفرستی؟؟:20:
خدمت شما :نقل قول:
مشکلی سر فرستادنش نیست ، ولی هزینه پستش فکر نکنم به صرف در بیاد !کد:http://abgx360.net/download.html
مرسی میلادنقل قول:
خب هزینه ی پست چقدر میشه مثلا؟30 تومن؟50 تومن و.......
فوقش 60 تومن که با این کینکت جمع بشه میشه 210 تومن که اینجا 280ه
حالا بازم نمیدونم یه تحقیق کن
نفرستیا یهو اول آمار بگیر بعد.........:20::40:
من خودم همین چند وقت پیش یک مانیتور خریدم. راحت ترین راهش اینه که مانیتورت HDMI داشته باشه و بعد از تحقیقات زیاد و با وجود تنفر از ال جی مجبور شدم 2261VP بگیرم.نقل قول:
21.5 اینچ - HDMI/DVI/VGA - 2ms
چرا تنفر از ال جی؟
یادمه خود ماکروسافت برا 3D از ال جی کمک گرفته بودش: دی
وزنش چه قدره میدونید ؟ چون باید با DHL براتون بفرستم .نقل قول:
نه نمیدونم:41:نقل قول:
فعلا دست نگه دار بعدا:20:
یهو نبینم فردا دم در خونمونه؟:31:
سلام به همگی دوستان
من یه مانیتور
B2245 Plus Samsung
خریدم که ورودی HDMI نداره اما تبدیل DVI به HDMI دارم . تا اینجا میشه XboX360 رو بهش وصل کرد اما خوب صدا ازش در نمیاد دیگه !
خود کنسول هم که هیچ خروجی صدایی نداره . تنها راه میمونه یه تبدیل که بشه صدا رو از کنترلر خود کنسول به هدفن انتقال داد .
من یکم جستوجو کردم دیدم SteelSeries یکی داره اما متاسفانه قیمتش 40 euro هست . که بخوام بگم واسم از یه کشور دیگه بیارن میشه حدودا 60 هزارتومن که اصلا به صرفه نیست !
میخواستم بدونم دوستان تبدیل دیگه ای که در ایران بشه گیر آورد سراغ ندارن ؟
اینم یه عکس از تبدیل SteelSeries
من الان فایل جدید اپدیت داشبوردو گرفتم کنسولو روشن کردم و فلش رو زدم رو صفحه پیغام اومد که فایل اپدیت پیدا شده نصب کنم؟؟ تایید کردم بعد گفت ریست شه تایید رو زدم داشت تا وسط نصب میرفت صفحه سیاه شد ارم جدید ایکس باکس اومد شروع شد از اول اکسترک کردن یهو چراغ قرمز چشمک زد روصفحه کدE71 رو زد کنسولو خاموش کردم فلشو دراوردم روشن کردم با اپدیت جدید اومد بالا و بازی هم اجرا شد؟؟؟!!!!
نظرتون چیه نگرانم