سلام.
من سرویس ۱۶ مگ ۷۰۰ گیگ گرفتم
الان یک ماهم تموم شده و توی مصرف زده ۸۰ گیگ داخلی و ۸۰ گیگ خارجی مصرف کردم. حالا میخواستم ببینم این مصرف خارجی که ۸۰ گیگه رو باید در ۴ ضرب کنیم یا نه و اینکه کلا داستان چه جوریه
ممنون از همگی
Printable View
سلام.
من سرویس ۱۶ مگ ۷۰۰ گیگ گرفتم
الان یک ماهم تموم شده و توی مصرف زده ۸۰ گیگ داخلی و ۸۰ گیگ خارجی مصرف کردم. حالا میخواستم ببینم این مصرف خارجی که ۸۰ گیگه رو باید در ۴ ضرب کنیم یا نه و اینکه کلا داستان چه جوریه
ممنون از همگی
اره باید در چهار ضرب کنی که میشه ۳۲۰. بعد با ترافیک داخلی جمع بزنی که میشه ۴۰۰.نقل قول:
دوستان از سایتهای داخلی دانلود نرم افزار مثل پیسی دانلود و آسان دی ال یک چهارم حساب میشه یا بینالمللی میبندن بهمون؟
دوستان تمدید بسته یا تغییر بسته (پیش پرداخت) به صورت اتوماتیک انجام میشه ؟ یا باید تلفنی اینا هماهنگ شه ؟ من میترسم که پرداخت انجام بشه اما شب عید اصلآ رسیدگی نکنن پوله بره هوا :دی
ممنون میشم دوستانی که از طریق ecare.tct.ir این کارو کردن راهنمایی بفرمایند :x
.................................
برادر فقط تلفنی، من خودم از ecare تمدید کردم، پول دادم، اما هیچی نشد، سرویس هم همون موند، اگرم میخواید از ecare اقدام کنید قبلش باید تلفنی بهشون بگید که پیش پرداخت کنن. البته این برای من اتفاق افتاد شاید برای بقیه اینجور نباشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
تا جایی که من میدونم خیر اینطور نیست و فقط برای سایتهای منتخب فعلا این قانون وجود داره.نقل قول:
خوب این دوتا سایتم که سایتای منتخب مگه نیست؟ چون دیدم زده اسم این سایتها رونقل قول:
فعلا که سیستم مشکل داره تمامی 360 گیگ منو داره با ضریب ۱ حساب میکنهنقل قول:
هم از شاتل لند دانلود کردم هم از تورنت جفتش یکی حساب کرد(هم تو ریز مصرف هم توی حجم باقی مانده)
همینجوری بمونه(که بعید میدونم) مخابرات از گرون ترین میشه جزو ارزون ترین isp ها
سلام دوستان
منم هم مشکل اکثر شما رو دارم
من ماه پیش ، پس پرداخت داشتم ولی 23 بهمن عوضش کردم و اینترنت پیش پرداخت ، 360 گیگ 8 مگ گرفتم
الان چندتا نکته هستش
1- زمان اینترنتم تموم شده ولی هنوز داره کار می کنه
2- مطمئنم حجمم رو که یک چهارم 360 گیگ (90 گیگ) هستش رو تموم کردم چون فقط حدود 80 گیگ تورنت انداختم ولی الان تو ecare زده 90 گیگ اینترنت داخلی مصرف کردم و حدود 270 گیگ دیگه دارم
3- با 2020 تماس گرفتم و همین ها رو گفتم ... گفت تا زمانی که اینترنت حجم داری می تونی استفاده کنی
4- مخابرات هم رفتم و گفتم .... اونا هم همین حرف 2020 رو زدن
قبض تلفن هم گرفتم و هیچ هزینه ی اضافی توش ندیدم
این طور که معلومه ، ظاهرا اینترنت ، امامی شده و وقتشه یه دلی از عزا دربیاریم .... فعلا که خیلی داره خوش می گذره:n10::n09::n09:
فعلا سیستم مشکل داره، عشق و حاله
کل 360 گیگ رو خارجی استفاده کن:n20:
ولی نکته اول که نوشتی اینترنت تموم شده ولی استفاده می کنی رو در صفحات قبل داشتیم:
3-4 ماه بعد 300 ت اومده رو قبض :n29:
اونو با مراقب باشی