اگه خواستی 130 میخرمنقل قول:
دوستان فکر کنم از وقتی ساعتارو کم کردن سرعت کمتر شده شبا
Printable View
اگه خواستی 130 میخرمنقل قول:
دوستان فکر کنم از وقتی ساعتارو کم کردن سرعت کمتر شده شبا
منم یه دونه bm632w وایرلس ایرانسل دارم که مبین نت تبدیل کردم 1 سال پیش ( یعنی مک آدرسش هم تو ایرانسل ثبت شده هم تو مبین نت ) و تا چند ماه پیش همیشه 6 ماهه 2 مگ تمدید میکردم ولی دیگه از بهمن ماه که تموم شد تمدید نکردم چون با این وضعیت 2زار نمیارزه !! الان گذاشتم رو میزم به عنوان دکور :)
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی حجم مثلا رایگان شبانش رو تموم کرده تا حالا؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
حجم رایگان شبانه ؟! مگه برای شما شبانه رو جدا محاسبه میکنه ؟نقل قول:
اگر بله ، لطفا یه عکس از صفحه مشترکین خودتون بزارین.ممنون
نه ولی ازونجایی که تا 2 برابر حجم روزانه بیشتر نمیشه مصرف کرد پرسیدم ببینم کسی این حجم دو برابر شبانش تموم شده؟اگه تموم بشه دیگه ساعت 3 تا 7 شب دانلود کنی چه اتفاقی میفته؟از روزانه کم میکنه؟نقل قول:
والا من از شانس بدم همین اواخر بهمن طرح 1 ساله 25 گیگ با سرعت 1 مگ گرفتم..اصلا مبین نت رو واسه دانلود شبانش گرفتم وگرنه از isp دیگه اینترنت داشتم..نذاشتن یه 20 روز بگذره برداشتن سر خود اینترنت شبانشو اینجوری کردن! حالا موندم شب دانلود کنم یا نکنم..من تا 1 سال با این اینترنت باید بسوزمو بسازم!
مشکل بعد اینکه مثل اومدیمو طرف بیش از حد دانلود کرد و اینا دانلودش رو به اصطلاح قطع کردن ( چون من از پشتیبانی پرسیدم گفت اگه بیش از حد دانلود کنی از حجم روزانت کم نمیشه اما دیگه سیستم اجازه دانلود بهت نمیده ! ) .. حالا این طرف مثلا خواست دانلود نکنه اما ی پیج باز کنه .. اونوقت تکلیف چیه ! مگه میتونن نت ی شخص رو 4 ساعت از شبانه روز به بهانه ی دانلود بیش از حد قطع کنند ! اونم نتی که داره بابتش خدا تومن پول میده !نقل قول:
همیشه اول گفنن فک کنید بعد ی حرفی بزنید .. مبین نت الان حرفشو زده تازه داره فک می کنه چکار باید بکنه !
باید دوباره تماس بگیرم با تنظیم مقررات ببینم این شکایاتی ک کردیم ب کجا رسیده
لطفا بگید چطوری مودم رو تبدیل میکنید ؟ من میخوام مودم مبین نت رو تبدیل به ایرانسل کنم وایمکس ایرانسل بگیرم.نقل قول:
خدا بتون صبر عیووووووب بده :n28: چه کلای گشادی مبین نت سرتون گذاشت!!! فعلا شکایت از دو لینک زیر پر کنید و امیدوارم باش از طرحشون پشیمون شن هر چند در اخر مودم رو تو پاچتون کردن مثل همه ما.نقل قول:
لینکارو نمیبینم؟!نقل قول:
به خودشون که شکایت زدم امروز
حالا لینک دیگه هم دارین بدین شکایت کنم.
نقل قول:
من هم چند روز پیش اجباری طرح رو برای یک ماه تمدید کردم و حتی تا ۲۴ ساعت بعد هم اطلاعات حجم و روز رو دقیق نشون نمیداد. زنگ زدم پشتیبانی و طرف همونجا درستش کرد.
نقل قول:
روش جالبی بود ولی فقط حیف که طرح من چند روز پیش تموم شد و دیگه نمیخواستم مدل اصلی که ۶ ماهه بود رو فعال کنم و ناچاراً در طول این چهار سال اولین طرح یک ماهه رو گرفتم. امیدوارم تا این یکی تموم بشه مشکل ADSL من هم حل بشه و دیگه تمدید نکنم. ولی اگه تا اون موقع حجم اصلی تموم شده که این روش شما هم جالب هست. ولی فکر کنم قبلاً شنیده بودم که باید هزار تومن یا مبلغ مشابه پول داشته باشید و فکر نمیکردم با صد تا تک تومنی هم بشه انجامش داد.