اگه می خوای بازیکن خوبی بشی، دنبال این چیزا نباشنقل قول:
استفاده ای از چیت هیچ فایده ای برات نداره، مخصوصا که اگه ادمین سروری متوجه بشه چیت داری، برای همیشه بن میشی
Printable View
اگه می خوای بازیکن خوبی بشی، دنبال این چیزا نباشنقل قول:
استفاده ای از چیت هیچ فایده ای برات نداره، مخصوصا که اگه ادمین سروری متوجه بشه چیت داری، برای همیشه بن میشی
Death_man
این سرورای زامبی و ایم شما دارین؟؟؟؟
عمو اکثر ادمین ها خودشون دارن.نقل قول:
طرف هنوز از پشت دیوار دیده نشده ادمین ها/چیترها شلیک میکنن.
کانتر برای ویندوز7 واسه دانلود هستش. اگه آره بزارید دانلود کنیم. دمتون گرم بکس:20:
سلام به همه دوستان
من براي بازي آنلاين كانتر خيلي از پستهاي دوستان رو خوندم ولي خيلي گيج شدم
من الان cs16patch_full_V23B_2.zip
sXeInjectedSetup.11.8.Fix.6.zip
رو دانلود كردم و Counter-Strike 1.6 رو هم از قبل داشتم حالا بايد دقيقا چكار كنم ؟ من پچ رو نصب كردم (حالا بايد پچ رو اجرا كنم يا همون فايل قبلي ؟) و صفحه اول بازي ~ رو زدم و كانكت و آپي پرشين گيم.
حالا اشكال كار كجاست؟ retry دادن طبيعيه يا كارم اشكال داره و فايل آنتي چيت رو كي بايد اجرا كرد
لطفا يكي ساده جواب بده چشام كور شد بس تو اين پستا وول خوردم.
ممنون
سلام به دوستان بازی خور
آقا ما تو این دوربین مثلا مگنام که میریم هدف نداره چیکار کنم؟؟؟؟
فکر کنم یکی از فایلاش پاک شده
تو دوربین میره ولی هدف نداره یعنی corser یا همون + نداره
همه تفنگای دوربین دار ممنون
:5:
کانتر برای ویندوز7 واسه دانلود هستش. اگه آره بزارید دانلود کنیم. دمتون گرم بکس:20:نقل قول:
سلام بچه ها
آقا یکی لطف کنه آی پی های چند تا سرور ایرانی بزاره
ما همه چی داریم برای بازی الا آی پی :دی
ممنون
نقل قول:کد:http://www.game-monitor.com/search.php?location=IR&vars=&game=cstrike
من که از بس این کانتر رو بازی کردم موسم خراب شد
هیچوقت نمیشه از این بازی خسته شد
ممنون از اين همه سيل جواب ها كه سرازير شدنقل قول:
حالا به مشكل srx... رسيدم كه نصيش كردم ولي تو بازي ميگه دانلودش كن و ... بعد ميندازم بيرون
قبل از ورود به بازی باید برنامه رو اجرا کنیا!!نقل قول:
قبل بازي اجراش ميكنم بار اول درست اجرا ميشه كه بازم سرور ميگه برو نصبش كننقل قول:
دفعات بعد اصلا اجرا نميشه كانترو ولي دانلود نكردم هموني كه خودم داشتمه
مشكل از اون نيست ?
در ضمن رو سيستم ديپ فريز دارم.
اشكال interception error
هم ميده كه فكر كنم به خاطر پينگه قشنگمه !!
اينم پيغام خطا
[HTML]http://www.filejumbo.com/Download/CE4C686B1227390A[/HTML]
با سلام خدمت همه دوستان.
من برای اینکه بعد از بیش از 1 سال دوباره کانتر رو آنلاین بازی کنم کلی کانتر و پچ دانلود کردم...متاسفانه همشون هم ارور میدن...یکی میگه فایل gfx رو نمیتونه پیدا کنه یکی هم میگه مموری کمتر از 15MB هست...یه کانتر هم وسط نصب ارور میده که برنامه مرحله نصب قبلی تموم شده...
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
اينجا كسي نيست راهنمايي كنه من كه موندمو مشكلمنقل قول:
احتمالا ميگن سرورها شلوغ ميشه به كسي ياد نديم !!!!!!!
خوب حالا شما یه بار deep freeze رو disable کن امتحان کن ضرر نداره:27:نقل قول:
فكر نكنم از ديپ باشه چون تو ريست بعدي عمل ميكنهنقل قول:
يعني اين آنتي چيت تغييراتي ميده كه تو ريست بعدي اعمال ميشه ؟؟
آها راستی آره حواسم نبود توی ریست بعدی همرو پاک میکنهنقل قول:
والا دیگه عقلم به جایی راه نمیده:13:
سلام یه سوال دارم راهی هست که بشه bot با Counter Strike 1.6 بازی کرد؟؟؟ یه چیزایی تست کردم ولی نشد
بچه ها پتچ کانتر سورس رو از کجا باید بگیرم دانلود کنم من پیدا نکردم توی گوگل اگر کسی لینک داره برام بزاره :20:
حذف شود............................................ .................................................. ...نقل قول:
يكي كمك كنه لطفا
پيغام خطاي
Interception error
Srx injected will now close
به چه خاطره ؟ بار اول اينجوري ميشه و بعد از اون اصلا اجرا نميشه. و خطاي load error .try later رو ميده !!
سلام به همه ...
خوب این اولین پستمه ولی خیلی میام p30world ولی حوصله پست دادن نداشتم :دی
در مورد کانتر ...
کانتر رو که نصب میکنید میرید سرور های ایرانی که sXe میخوان :دی
بعد یه مدت هوس چیت زدن میکنید :دی
اصولأ سروهای ایران آنتی چیت هستن نمیشه aim bot , wall ---- , speed -- زد :دی
پس میرین سایت هایی مثل game-monitor رو پیدا میکنین :دی
بعضی سرور ها بالا نمیاد :دی
بعد زدن چند تا آیپی میرین داخل سرور :دی
خوب اصولأ 3 راه جلوی شماست :دی
Kicked : Sorry , but your ping is high
Kicked : added to banned list
مشکلی نباشه و دبــه ملتو در بیارین :دی
لازم بدونید استفاده از چیت مقداری از پهنای باند شمارو هم میگیره...
به نظر من فقط 1 راه میتونه پینگ رو بیاره پایین اون هم نه حقیقی بلکه FAKE
استفاده از چیز پی ان همون سرور ... دقت کنید همون سرور ، نه سرور کشور x که خریدارش از کشور Y بوده باشه.
ایــــام بکــــام
یه 4تا سرور با پینگ خوب بذارید
همه سرورا آف شدن :(
دوستان كمك .....................................نقل قول:
واسه منم همینطوره ! چرا؟ :41:نقل قول:
دوستان این مال رومانی هست 94.60.28.134:27015
پینگتون بالا باشه کیک نمیشین:)
سرور های خوبی داره
زمانیکه این پیغام خطارو میده، یه فایل Notepad هم باز میکنه، متن اون فایلٌ یا خود اون فایل اینجا قرار بدین تا بررسی کنمنقل قول:
سرور زامبی : 92.50.0.170:27012 :46:نقل قول:
نقل قول:
از این لینک دانلود کنید :دانلود آنتی چیت :http://dll3-best.dl-golden-server.in/iran-soft/sXeInjectedSetup.11.8.Fix.3.exeکد:http://dll3-best.dl-golden-server.in/dl/film/cs/cs16full_V23B.zip
این مشکل مربوط به کانتر شما می شود.نقل قول:
بهترین کار دانلود کانتری است که لینکشُ بالا قرار دادم
ولی برای رفع مشکل فعلی شما، فایل زیر را دانلود کنید و در داخل آدرس زیر کپی کنید. درصورتیکه مجدد با خطایی مواجه شدید، بهتر است که کانتری را که قرار دادم دانلود کنید
لینک فایل دانلود :کپی در آدرس : Counter-Strike 1.6\Counter-Strike 1.6\cstrike\cl_dllsکد:http://a-r.ir/GameUI.dll
تو این سرویس اینترنتی نفتی که میگرفتیم یه ذره به این اینترانت ایران امیدوار بودیم که اونم در چند روز اخیر نابود شده. سرور خارجی هم که با پینگ 300 فایده نداره غیر قابل بازیه باید برگردیم به دوران کودکی با باتها بازی کنیم :31:
من از لينكنقل قول:با هزار زحمت اونم با سرعت خيلي پايين نسبت به لينكهاي ديگه دانلود كردم ولي زمان Extract كردن به مشكلکد:http://dll3-best.dl-golden-server.in/dl/film/cs/cs16patch_full_V23B.zip
خوردم.فايل ارور SRX رو هم خوندين ؟
فایل الان مجدد دانلود کردم، مشکلی نداشت:10:نقل قول:
شما فایل قبلی که آپلود کردمُ دانلود کردین و در پوشه مربوطه کپی کردین؟
ممنون اون فايلي كه دادين دانلود كردم و جايگزين كردم و دقيقا جايگزين يك فايل با همون حجم و نام شد الان اصلا به سرور كانكت نميشم كه بندازم بيرون . سرور مشكل پيدا كرده ؟؟نقل قول:
بهترین شبیه ساز بات برای کانتر 1.6 ZBOT هستش که میتونی از لینک زیر بگیریش.نقل قول:
[HTML]http://doctorcomedian.persiangig.com/other/Patch.exe[/HTML]
نرم افزار sxe injected ورژن جدیدترش هم اومده اون بهتر نیست؟ (11.8 fix 6)نقل قول:
تو این نسخه یک نرم افزار انتی چیت هم هست اونم باید نصب کنیم؟ یعنی بجای sxe injected یا با هم باید اجرا بشن؟
و یه چیز دیگه: این فایل خودش پچ رو هم نصب میکنه؟ الان فقط یه counter strike no steam هست و وقتی میرم توش (با سبک قدیمی و نه پچ) نمیتونم سرور اضافه کنم یعنی به لیست اضافه نمیشه...
و لطفا نقشه های پر طرفدار که تو سرور های مختلف استفاده میشه رو هم برای دانلود بذارید و نحوه استفادشون رو بگید
یک مورد دیگه هم هست که من هر وقت توی سرور های مختلف میرم یه تغییری تو کانترم ایجاد میشه یعنی یا یک سری نوشته رو صفحم میاد یا بعضی سرور ها که یکبار میرم تو دفعه های بعد وقتی میزنم find server به طور خودکار میره تو همون سرور و اجازه ی رفتن به سرور دیگه ای رو نمیده و باید از طریق کنسول وارد سرور های دیگه شد یا... چیکارش کنم؟؟
چند تا سرور خوب هم معرفی کنید
الان بعد از یک هفته اومدم کانتر بزنم همه سرور ها یا تعطیل ان یا شوت میزنن... سرور های خارجی هم که لتنسیشون شدید بالاست
death_man ادمین جون 2 روزه ظهر ها میام کسی سرور نیست بچه ها بیان ی صفا کنیم
سلام
من می خوام خودم سرور بشم و با دوستانم بازی کنم!
وقتی بدون وی.پی/ان سرور می سازم و آیپی رو به دوستانم می دم نمی تونن بیان تو سرور!
ولی وقتی به وی.پی/ان کانکت می شم و آیپی جدید رو می دم به دوستام می تونند راحت کاننت شن!
اما مشکل اینه که lag زیاد داره!!
چه راه حلی پیشنهاد می کنید ؟
حتما باید آیپی Valid بگیرم ؟؟
خيلي ممنون كانتري كه گذاشته بودي دانلود كردم و مشكلم حل شد.نقل قول:
با سلام من یک سوال داشتم
آیا توی بازی CS Sourse Classic میشه در حالت آفلاین بازی کرد
(یعنی میشه برای دو گروه نفرات تعیین کرد)
یه سوال
چرا من نمی تونم با اکانت شبانه صبانت به اهواز وصل شم
از کاربرای صبانتی کسی هست که همین مشکلو داشته باشه !!!!؟