کجا بودی تو تا حالا...!!؟ : دینقل قول:
مدیر استودیوی DICE
باز همین که جسارت به خرج داده این حرفها رو زده خدایی دمش گرم...
کجا بودی تو تا حالا...!!؟ : دینقل قول:
مدیر استودیوی DICE
باز همین که جسارت به خرج داده این حرفها رو زده خدایی دمش گرم...
کوجیما : Crysis مسخره است!
=
معلومه خیلی بهش فشار اومده !
به نقل از :
Saeed_CPU_Full
سلام دوستان
Epic از نسل بعدی Unreal Engine در GDC رونمایی کرد
البته این هایی که مشاهده میکنید UE 4 نیست .. در واقع UE 3.9 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی به نسخه ی چهارم نزدیکه ولی نسخه ی چهارم باز هم از این بهتره
[IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خبر ماله چند روزه پیشه
داداش میدونی داری در مورد کی حرف میزنی؟؟؟؟؟:31:بدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه.....حتی از گب نویل سازنده هاف لایف و صاحیب سیستم steam یا میاموتو سازنده سوپر مایرو هم در جایگاه بالاتری هستش ایشون.نقل قول:
+
ایشون نظر شخصی خودشو گفته و کسی هم نمیتونه ازش ایراد بگیره همونطور که کلیفی بی میاد میگه move مثه بستنی قیفی هستش یا مثلا دیوید کیج میاد میگه کنسول wii به درد بچه ها میخوره..... .
+
من هم با نظر این استاد بازیسازی موافقم .........کرایسیس درسته گرافیک شاهکاری داره ولی تمام عناصر های بعد اون کاملا کپی از بازیهای دیگس و شایسته اینهمه تعریف و تمجید از لحاظ گیم پلی و داستان نیس.........
.
.
مراد جون تو میدونی الان داری با کی حرف میزنی ؟(:2:)!:31:نقل قول:
داداش میدونی داری در مورد کی حرف میزنی؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا منم کلا نظرمو گفتم بالاخره یکمو بهش فشار اومده اگه نه همینجوری مگه بیکاره بدونه منافع بیاد یه حرفی بزنه ! منه بدبختم که به خاطره منافعه یکی دیگه میام خودمو میندازم پیش ! :31:
اهه ! پارتی بازی میکنی !؟ اون میتونه نظره شخصیشو بگه من نمیتونم !؟:27::31::11:نقل قول:
ایشون نظر شخصی خودشو گفته
اوا شما خودتو دست کم نگیر.......کوجیما هم سن تو پشت کامپیوتر داشت فروم بازی می کرد بعدش شد این:31::11:نقل قول:
دوما کلا اینا همشون نظرشونو میگن فقط این مورد نیس.....کلیف اومد از هوی رین تعریف کرد.....اینافونه کلا از صنعت گیم ژاپن بد گفت....دیوید کیج اومد گفت کل بازیهای اکشن این زمونه فقط بزن بزنه و محتوا نداره و...... .یا مسیول سونی اومد کینکت رو مسخره کرد(کلا سونی یه نفرو استخدام کرده یه مجری مشهور امریکایی رو که کارش فقط مسخره کردن مایکرو هستش اکثرا)
در کل همشون نظر میدن و کلا نظراشونم مثه ما ایرانیها درلفافه نیس کلا آدمای تعارفی نیستن و راحت حرف میزنن:31:......راحت تو تویترشون مسخره می کنن اونی که باید مسخره کنن رو و ابایی ندارن(نه مثه ما ایرانیها که تا وقتی کنار کسی هستیم قربونش میریم بعد پشت سرش 1000 تا حرف می زنیم)
+
در نهایت من حرف استاد کوجیما رو قبول دارم......................خیلی دیگه بحث نکنیم تا تاپیک منحرف نشه..مرسی:11::11::11::11:
.
.
.
والا استاد کوجیما شخصیتیه که اومد در مورد بازی نظر داد که من خیلی هوادارشم وقتی دیدم تو مغزم تا کمی مدتی تشعشعات گیمری همچین نوسان پیدا کرد اما خب کمی بالا پایین کردم گفتم خدایا این ور کرایسیس اونور هم کوجیما هر دو رو من از زمانی که میشناسم میدوستم حالا چه کنم موندم وسط همین به نظرم رسید که خب نظرشه دیگه یه چیزی گفته استاد خودش هر چه میداند و میگوید مصلحته و همیشه واسم دوست داشتنی هستش (کرایسیس هم همینطور)
+
از اون موقعی که جناب کلیفی اومد این حرف رو زد من واقعا اون یه کمی احترامی هم که نسبت بهش داشتم هم پرید فنا شد الان خدایی میگم فقط و فقط به خاطر دوستان هوادار این شخصیت هست که در فروم داریم و خودشون میدونن هست که هر از گاهی نمیتوبم بهش اما کاش موقعی که اون حرف رو میزد من یه بستنی حیدر بابا واسش میخریدم میگفتم بیا مووی هستش بزن تو رگ روشن شی .....که الانه اون گرامای حاصله از فشار خونت مغزتو ناقص میکنه ...
ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دینقل قول:
او در ادامهی مصاحبه اش هم حرف هایی در مورد گیم پلی بازی Metal gear solid : Rising زد و این بازی را بهترین شمارهی سری Metal Gear خواند!
در مورد کرایسیس هم سوال برای من اینه که چرا کرایسیس ؟ چرا به این بازی گیر داده و میگه که چیزی به جز گرافیک نداره ؟
من با شماره ی 2 به شدت حال کردم برا همین به حمایت ازین بازی برخواستم : دی
آقا اصلا اصل خبر تو ابهامه
این خبری که تو N4G بالای 1000 تا داغ شده منبعش یه سایت فارسیه
ببینید به نظر من دو نکته در مورد اون وجود داره
اولا کوجیما شاید بیشتر انتقادش به داستان بازیه و با توجه به اینکه خودش استاد خلق داستان های فوق العاده ست خیلی هم بی راه نگفته. حداقل در مقایسه به بازی هایی که خودش ساخته این بازی از این نظر خیلی عقبه و در کل این انتقاد خیلی بد نمی تونه باشه
دوما حالا انتقاد این که لحنش خیلی تند نبوده. این نویسنده کرایسیس 2 که کلا همه بازی های بزرگ رو زیر سوال برد تازه اونم چه بازی هایی! هیلو رو که بولشت خطاب می کنه و بازی های دیگه مثل کیلزون رو هم کلی بد و بیراه در موردشون میگه! این باز در مقایسه با اون منطقی تر و قابل قبول تره.....
آره خیلی جالبهنقل قول:
ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دی
شماره آخرش که دیگه فوق العاده موفق بود و از چند سایت خیلی سختگیر حتی 10 گرفت. اینم مثل اون بشه حتی می تونه مدعی goty باشه....
یکم واسه دروغ آوریل زود نیس؟: دینقل قول:
بدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه
نوید زیاد به حرفای این بابا جو نده هیشکی نمیگه ماستم ترشه...نقل قول:
ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دی
مثه این میمونه که کلیف یه gears بدون اره و مارکوس بده رو ps3 بعد بگه این بهترینه بازی این مجموعس: دی
نه چرا؟؟؟؟بالطبع ایشون از نظر خیلی ها بهترین بازیساز دنیا هستن.................شما بهترین های دنیا رو کنار هم بذار با هم مقایسه کن.......تنها کسی که توان رقابت با ایشونو داره "میاموتوی" افسانه ای هستش :نقل قول:
- ساکاگوچی(خالق فاینال فانتزی)
- نیامورا(فاینال فانتزی)
- میاموتو(خالق سوپر ماریو و زلدا)
- گب نویل(هاف لایف و کانتر و پرتال)
- ویل رایت(خالق سیمز
- جان کارمک(خالق دووم و کویک و پدر اول شخص)
کدوم اینا حریف کوجیما هستن؟؟؟؟فقط وفقط میاموتو...... .
+
بقیه بازیسازای بزرگ هم که در رتبه های پایینتری هستن و قابل مقایسه با غولهای بالایی نیستن مثه:
- سودا 51
- کلیفی بی
- دیوید جفی
- سید میر
- دیوید کیج
- اینافونه
- یودا
- میکامی
- کامیا
- تیم شفر
- مولینو
- اد بون
- و....... .
+
اگه به خیلی از نظر سنجی های مختلف در مورد best game designer تو گوگل و اینا مراجعه کنید می بینید که همیشه بیشترین رای رو یا میاموتو میاره یا کوجیما...... .
پس مطمینا اولین دورغ آپریله که به حقیقت می پیونده.........:31:
کنتور که نداره : دینقل قول:
یکم واسه دروغ آوریل زود نیس؟: دی
به نظر من بزرگتر از کوجیما هم هست...
به نظر افرادی مثه Will Wright خالق دنیای سیمز یا Shinji Mikami که کلا هر وقت اسمش رو میشنوم یاد زامبی میوفتم... باید بهش گفت خالق زامبی در بازی های کامپیوتری و کسی بازی های ترسناک رو دوباره معنا کرد اگه جایگاه بالاتری نداشته باشن به هیچ وجه پائین تر نیستن.
فقط سوپر ماریو؟نقل قول:
یا میاموتو سازنده سوپر مایرو هم در جایگاه بالاتری هستش ایشون.
Shigeru Miyamoto هم اصلا هیچی نگم بهتره...
مرد افسانه ای Nintendo و کسی پشت سر اکثر فارنشیز های بزرگ Nintendo بوده
ماریو , زلدا و Donkey Kong ( این بازی اینقدر موفق بوده که نتیجش 7 تا رکورد تو گینس هست !!!!! ) و چنتا سری بزرگ دیگه.
کسی که میشه اونو پدر بازیهای مدرن نام برد ازش
من اصلا موندم چطوری اینو با کوجیما مقایسه کردی... درسته کوجیما سبک اکشن مخفی کاری رو روی کار آورد ولی Miyamoto کارهایی کرده که فکر نکنم حالا حالا ها کسی بتونه تکرارش کنه یا اصلا تکرار نشدنیه!
من فقط یه گیمر معمولی هستم و اصلا در حدی نیستم که بخوام بگم اینا چکاره هستن ولی اینکه بگیم کوجیما بزرگترین بازی ساز هست بیشتر یه حرف از رو جو زدگیه به نظر من..
این یکی از اون مواردیه که درش اصلا به نظر سنجی اعتقاد ندارم ...نقل قول:
اگه به خیلی از نظر سنجی های مختلف در مورد best game designer تو گوگل و اینا مراجعه کنید می بینید که همیشه بیشترین رای رو یا میاموتو میاره یا کوجیما...... .
در ضمن تو لیست بهترین بازی ساز های تاریخ از نگاه IGN کوجیما رتبه 6م هست
حاجی بی خیال :دینقل قول:
نه چرا؟؟؟؟بالطبع ایشون از نظر خیلی ها بهترین بازیساز دنیا هستن.................شما بهترین های دنیا رو کنار هم بذار با هم مقایسه کن.......تنها کسی که توان رقابت با ایشونو داره "میاموتوی" افسانه ای هستش :
- ساکاگوچی(خالق فاینال فانتزی)
- نیامورا(فاینال فانتزی)
- میاموتو(خالق سوپر ماریو و زلدا)
- گب نویل(هاف لایف و کانتر و پرتال)
- ویل رایت(خالق سیمز
- جان کارمک(خالق دووم و کویک و پدر اول شخص)
کدوم اینا حریف کوجیما هستن؟؟؟؟فقط وفقط میاموتو...... .
+
بقیه بازیسازای بزرگ هم که در رتبه های پایینتری هستن و قابل مقایسه با غولهای بالایی نیستن مثه:
- سودا 51
- کلیفی بی
- دیوید جفی
- سید میر
- دیوید کیج
- اینافونه
- یودا
- میکامی
- کامیا
- تیم شفر
- مولینو
- اد بون
- و....... .
+
پس مطمینا اولین دورغ آپریله که به حقیقت می پیونده......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اینکه راب پاردو رو فراموش کردی که این خیلی مهمه!
دوما این که کلا از اساس داری اشتباه می کنی :دی
کوجیما بهترین کارگردان بازی دنیا نیست و نخواهد بود چرا که: "ایشون تو عمرش فقط یه عنوان بزرگ ساخته و هی کشش داده!"
راب پاردو سه بازی افسانه ای در تاریخ بازی ها رو خلق کرده که یه آدمی مثل کوجیما تو رویاش هم نمی بینه که بتونه همچین بازی هایی بسازه
بعد هم شما تیم شفر رو نگاه کن. به این میگن کارگردان. هر بازی ساخته پر از نوآوری، تنوع و چیزایی که تا حالا تو عمرت ندیدی
نه ادامه دادن یه عنوان برای 20 سال
خودم که گفتم بعدا....زلدا رو هم اضافه کردم....دانکی کانگ ولی یادم نبود که تو گفتی..... .نقل قول:
دیگه مسعود بالاخره باید به یه چیزی عقیده داشت......نظر سنجی ها اهمیت خاصی دارن و نمیشه ازشون به راحتینقل قول:
گذشت........ .
اینکه بگیم مثلا این حتما نفر اول یا این حتما نفر دوم به نوعی نظر شخصیه ولی اینکه دیگه دنیای فعلی کیا رو می پسندن که نمیشه نظر شخصی یه جورایی میشه سلیقه عمومی و همین مهمه...... .
اره راس میگی...پاردو که عشق تویه:31: خالق استار کرافت و wow.......ولی بازم من کوجیما رو بالاتر میدونم...یا حداقل هم تراز.نقل قول:
+
واسه کوجیما zone of enders رو هم حساب کن......
+
تیم شفر؟؟؟قشنگه ولی ........ولی داره دیگه..نمیشه بره جمع بهترینهای دنیا هیچ جا هم نمیتونی ببینی تو لیست که مثلا جزو 3 تای برتر باشه(به پرستیژ بازیهاش نمیخوره:31:)
==================================================
در کل نظر همه دوستان محترم هستش ولی به نظر خود من بازیهایی که ایشون فعلا می سازن در ماکسیمم حد کیفیتی خودشون هستن و از این لحاظ من بهترین بازیساز حال حاضر میدونم............تنها کسی هم که گفتم یارای رقابت باهاشو داره میاموتو هستش و بس(البته اگه سیر کل بیوگرافی کاریشونو در نظر بگیریم میاموتو بهتره.ولی من واسه بازیسازی مدرن و نسل جدید حتما کوجیما رو ترجیح میدم..... .
.
.
.
نقل قول:
اینکه بگیم مثلا این حتما نفر اول یا این حتما نفر دوم به نوعی نظر شخصیه ولی اینکه دیگه دینا کیا رو می پسندن که نمیشه نظر شخصی یه جورایی میشه سلیقه عمومی و همین مهمه......
چرا انتخاب بازی سال یکی نظر ادیتورهاست و یکی نظر گیمرها؟ اینا با هم خیلی فرق میکنهنقل قول:
اینکه بگیم مثلا این حتما نفر اول یا این حتما نفر دوم به نوعی نظر شخصیه ولی اینکه دیگه دینا کیا رو می پسندن که نمیشه نظر شخصی یه جورایی میشه سلیقه عمومی و همین مهمه...... .
پس مراد اسم اون نظر سنجی ها در مورد بازی سازا رو باید گذاشت محبوب ترین نه بهترین
در کل نظرت اصلا به نظر بنده نزدیک نیست : دی
این رئیس شرکت بایوویر کیه؟ اون بهترینه :31:
ببین تو انتخاب بهترین بازی سال یا فیلم سال اون هییت داوری نظرش تقریبا درسته چون فیلمای اون سال مد نظر.....ولی وقتی میگیم بهترین بازی دوران یا بهترین فیلم تاریخ اونوقت دیگه نظر قطعی نمیشه داد چرا؟؟؟چون همیشه یه فیلم از 40 سال پیش یا یه بازی از 10 سال پیش میشه اول و داورا به بقیه بازیها چیزی نمیدن...... .نقل قول:
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟؟؟بذا یه مثال بزنم:
ساکاگوچی در اوایل پرونده کاریش شاهکار بی نظیر فاینال فانتزی رو داره ولی الان بازیهاش خیلی به متوسط افت کرده....... ولی همیشه از نظر منتقدا یه جایی تو لیست بهترین های بازیسازی داره....مبینی این داره نون اون n سال قبلشو میخوره نه الان.......این شد یه معیار غلط.... .
اگه می پرسیدن بهترین های تاریخ آره ساکاگوچی جایی داشت ولی جایی تو بهترین های چند سال اخیر نداره..... .(این موردو من همیشه تو انتخاب بهترین موزیسین یا dj یا فیلم یا هزار چیز دیگه دیدم)
+
همین تیم شفری که علی گفت بازی اخرش چی بود؟؟؟اصلا در حدی نبود که بگیم بازیساز خفنی بوده.....بله در گذشته خیلی خوب کار می کرد ولی حالا چی؟؟؟؟یا همین بازی دانلودی اخیرش؟؟
+
اونوقت باید هر وقت گفتن بهترین اول شخص همه بگن doom یا ولفنشتین و بازی دیگه ای نگن چون این سبکو اختراع کردن(مثه میاموتو که یه جورایی پدر معنوی سبک مدرن) ولی منتقدا میگن هیلو یا هاف لایف یا کویک و...... .
اگرم دقت کنی من گفتم:
نه اینکه از سال 19xx تا حالا بهترین بازیساز کی بوده....کوجیما از موقعی که شروع کرده متال گیر یا بازهای دیگشو بسازه همواره در اوج بوده ولی همین میاموتو خیلی افت کرده(خودم همه بازیهای اخیرش رو بازی کردم ) یا همین بالایی ها که گفتم......... .نقل قول:
در نتیجه به نظر من در این مقطع زمانی و چند سال اخیر(نه از زمان پیدایش آتاری و....)کوجیما بهترین بازیساز بوده و بهترین بازیهارو ارایه داده........ .
+
نظرات باید متفاوت باشه دیگه...اگه نظرامون مثه هم بود که هر دو مون میشدیم مراد:31:
این استودیو ها رو نفر اشاره ندارن ولی همینام کارگردان و طراح دارننقل قول:
مثلا همین باوور که تو گفتی یا ناتی داگ(سازنده انچارتد یا کراش) یا بانجی..... .اگر واسه اینا هم مغز متفکری معرفی میشد مطمینا میشد روشون تا حدی بحث کرد
.
.
به نظرم بهترین فقط خالق بازیه wow و sc هست تو دنیای گیم
البته من قصد وارد شدن به بحث موشکافانتون: دی رو ندارم ولی غدمت و میزان علاقه مندی گیمرها و اینا رو که میبینم فقط نام خالق این بازیها میاد جلو چشمم
راستی خالق بازی angry bird پدر سوخته لامسب کیه ملتو خل و چل کرده این روزا!:دی
آقا اصلا همه تون درست میگید :31:
این خالق wow و sc رو که دیگه خیلی فوق العاده ست
bioware هم با توجه اینکه مراد گفت چون فرد خاصی براش نیست نمی تونه باشه ولی اگه یه فرد خاصی وجود داشت صد در صد می تونست باشه فقط کافیه به لیست بازی های اون یه نگاهی بندازید! :
+کد:http://en.wikipedia.org/wiki/BioWare#Games
یه خبر هم بعد از این بحث ها بگیم که اتفاقا بی ارتباط به اونا هم نیست!
ویل رایت در حال ساخت یک بازی جدید
ویل رایت خالق سری بازی های SimCity اعلام کرد که در حال ساخت یک بازی جدید است که بسیار غیر متعارف است و مسیر کاملا جدیدی دارد. این عنوان اولین بازی این سازنده بزرگ، پس از عرضه بازی Spore در سال 2008 خواهد بود. او این خبر را در همایش GDC اعلام کرد و گفت که قصد دارد بازی جدیدش را روی پلتفرم های مختلف عرضه کند. هنوز اطلاعات بیشتری از این بازی در دست نیست.
منبع:
پ.ن: اینم بازیساز خوبیه. با این طرز نگاهش داره میگه اونم می تونه بهترین بازی ساز باشه!! :31:کد:http://www.pardisgame.net/article-4340-%D9%88%DB%8C%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF.html
راب پاردو وارکرفت رو هم ساخته نه فقط wow
دیگه خودتون فکرشو بکنین که دو تا بازی ساخته هنوز که هنوزه پای ثابت مسابقات جهانیه
wow هم که موفق ترین بازی دنیاست و یه ماشین پول سازیه و دیگه همه می دونن چیه کلا!
تازه پاردو یکی از سازندگان دیابلو هم هست
کلیف بلزیسنکی خالق پرآوازه ی مجموعه ی Gears of War در مصاحبه ای دسته های Move پلی استیشن را مسخره کرد و این موضوع هواداران پلی استیشن 3 را حسابی عصبانی کرد.
بلزینسکی در مصاحبه ای با Eurogamer گفت: «Move همینه که هست. وقتی تو غرفه های نمایشگاه Move می بینیم نمی تونم جلوی خودمو بگیرم که یاد بستنی قیفی درخشان نیفتم! خندم می گیره!» جای دیگری در مصاحبه گفت: «واقعا دیگه نمی خوام یه تیکه ی پلاستیکی دیگه جلوم رو میز بذارم واسه بازی. واسه همین خیلی از کینکت حال می کنم.»
پس از واکنش هزاران فن بوی دوآتشه ی پلی استیشن3 و سونی در سایت N4G به این صحبت ها و بد و بی راه هایی که به کلیفی بی و اعضای خانواده اش حواله کردند، بلزیسنکی در توییتر خودش نوشت: «چالش امروز هم انجام شد: فن بوی های N4G مثل این که سر شوخی ای که من کردم حسابی اونجاشون سوخته! از خوندن کامنت هاشون خسته نمی شم.» در یک توییت دیگر نوشت: «تو ذهن ام دارم یه عالمه فن بوی پلی استیشن رو تصور می کنم که دستشونو گذاشتن اونجاشون دارن از درد می دوون این ور اون ور. کاش یکی عکس اینو بکشه!»
وااااااااااااااااای چه قدر خندیدم
اوه منبع داشت یادم میرف !! ( مردم از خنده ) :
کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=2951
کلیف حسابی ترکونده ها :دی تا سونی باشه نره تقلید کنه از نینتندو , من نمیدونم چرا نیومدن یه چی جالبتر بزنن که همرو جذب کنه ! نینتندو 3 سال پیش همچین چیزی رو روونه بازار کرد و کلی طرفدار جمع کرد ! سونی یه کم فکر نکرد که یه چی جدید و نوآورانه بزنه ؟! ( به خاطره این پست دوستان فن ps3 امشب میریزن رو سرم :دی , اما حقیقت رو گفتم .. در ضمن خودم عاشق ps3 میباشم :5: )
25 سال پیش یه شخصی اومده یه داستان واسه یه بازی نوشته که هنوز که هنوزه همچنان هستند افرادی کشته مرده ان داشتان ،عاشق شخصیت های ان داستان و طرفدار همیشگی ان داستان هستند که بر روی یک هنری به عنوان گیم پیاده شده است
قدمت این اثر خودش خیلی چیزهارو معلوم میکنه و شخصیت های داخل ان که دیگه جایی برای بحث نه واسه دروغ سال و قرن و ماه نمیزاره نه نیاز به منبعی که قابل قبول باشه نه مقایسه حتی نیاز به مقایسه هم در ان دیده نمیشه چون خسته هستش خیلی خسته می خواد دور باشه و استراحت کنه می خواد تنها باشه انقدر که نه بازیبازی او را کنترل کند نه کارگردانی برای او برنامه بریزد نه کلنلی که بخواد براش دستور بده .............ختم کلام.
منم عاشق ایکس باکسم قرار مدار خواستگاری گذاشتیم باهاش بله رو نمیگفت لامذهب.نقل قول:
کلیف حسابی ترکونده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا سونی باشه نره تقلید کنه از نینتندو , من نمیدونم چرا نیومدن یه چی جالبتر بزنن که همرو جذب کنه ! نینتندو 3 سال پیش همچین چیزی رو روونه بازار کرد و کلی طرفدار جمع کرد ! سونی یه کم فکر نکرد که یه چی جدید و نوآورانه بزنه ؟! ( به خاطره این پست دوستان فن ps3 امشب میریزن رو سرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , اما حقیقت رو گفتم .. در ضمن خودم عاشق ps3 میباشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فعلا کینکت تا حالا که تو صنعت گیم حرف انچنانی نزده که بخواد خودی نشون بده همین که برای پی سی بیاد به عنوان وب کم عملکردهای زیادی خواهد داشت. (البته صنعت پزشکی هم کارهایی کرده) هر بازی خردیم رقص رقص شد دو ساعت باید کمرو بده اینور بعد بده اونور این الان شده بازی...
موو فعلا همین که FPS بزرگی همچون کیلزون رو ساپورت میکنه واسه چند سالش بسه کفایت میکنه ذخیره خوبی هستش.
متال گیر تک حامد......من و تو می فهمیم چیه این بازی.......بقیه غریبن با بازی:31:نقل قول:
نقل قول:
از شما بعیده دوستان........ .
این یارو یه حرفی رو زده و هدفش همین بوده که شما بپرین به همدیگه چون باعث میشه بازار مایکرو و اپیک گرم شه.......... .
ول کنید این بحثای چرتو.......
+
راستی حامد 8 میلیون فروخته و کلی بازی که اومده و میاد و این تاثیر شگرفی که تا حالا روی pc داشته(فقط وبکم و پزشکی؟؟؟:13:)رو نادیده گرفتن نا انصافی نیس؟؟؟؟
دیگه چون شما با هم بحث دارین این وسط کینکت چیکارس؟؟؟:31:یکی از مو بد گفته و تو هم داری دفاع می کنی..حمله به کینکت چه ربطی داره؟؟:31:
.
.
.
ایشالا به پای هم پیر بشین حامد جون :دینقل قول:
منم عاشق ایکس باکسم قرار مدار خواستگاری گذاشتیم باهاش بله رو نمیگفت لامذهب.
**
فعلا کینکت تا حالا که تو صنعت گیم حرف انچنانی نزده که بخواد خودی نشون بده همین که برای پی سی بیاد به عنوان وب کم عملکردهای زیادی خواهد داشت. (البته صنعت پزشکی هم کارهایی کرده) هر بازی خردیم رقص رقص شد دو ساعت باید کمرو بده اینور بعد بده اونور این الان شده بازی...
موو فعلا همین که FPS بزرگی همچون کیلزون رو ساپورت میکنه واسه چند سالش بسه کفایت میکنه ذخیره خوبی هستش.
نه حامد من منظوری نداشتم که موو بده یا .... من کلی گفتم که یه جور تقلیده بزرگی از کنترلر ویی کرده ... فکر کن مثلا 3/4 سال پیش سونی این موو رو میداد چه قدر میتونست نسبت به نینتندو بهتر عمل کنه و مهبوبتر بشه...
+
cpu چی شد :دی؟؟
خلاصه ی قضیه اینکه که هرکی فنه یک کنسول باشه از کنسولش طرفداری میکنه...
خوب همه میدونیم حامد فنه PS3 ه :دی پس باید یک چیزی بگه دیگه! نمیشه که واسته ببینن داره از کنسولش بد میگن...
این کنسولم قضیه پدر پسریه... یکی میاد از پدره یکی انتقاد درست میکنه اما اون فرد نمیتونه بپذیره چون دوس داره پدرشو...( چه تبصره ای گفتما :دی )
کنسولم همینه دیگه!
الان بیان از Rockstar بد بگن منم میپرم وسط 4 تا چیز میگم :دی
حالا باید قبول کرد که کینکت از موو بهتره.
نه شایان جون اینطور نیستش..............
من فن من نبودم هی دیدم همیشه داره این سونی کوبیده میشه هی داره کوبیده میشه انگار نه انگار فقط یه بازیش لاالله الا الله..
حتی همیشه یه جا یه سایتی که اومده چند تابرترین های سونی رو گذاشته یا مسخره شده یا خنده دار شده یا اکثریت گفتن که ما این سایت رو قبول نداریم..
خدایی میگم یکی بیاد یه سایت به شخص من (که فن سونی هستم مثلا :31:) معرفی کنه من از این به بعد از اونجا برداشت کنم که مورد تایید همه باشه بعدا نگن که قبولو ندارمو تایید نمیکنو از این حرفها...
دلایلشو هم میدونم .
قبول دارم ( چون ارادتمند شما دوستان گل هستیم فقط و فقط...) و خدا وکیلی همتون هم هواردار ایکس باکس هستین دیگه من نم یتونم چیزی بگم خیلی جا ها شده هچی نگفتم چون دیدم دوست، رفیق مرام معرفت دیگه بیخیال شدم.نقل قول:
حالا باید قبول کرد که کینکت از موو بهتره
یه جا یه ویدئو از Mirrors Edge 2 گذاشته و اشاره کرده که خیلی فوق العاده ست و مثل Crysis 2 از موتور Cry Engine 3 استفاده می کنه و شبیه اون بازیه!
ظاهرا قضیه کنسل شدن بازی که رد شده ولی نمی دونم این ویدئو تا چه حد واقعیت داره!
من که حجم ندارم نمی تونم ببینم. اینو برید ببینید چه جوریه:
کد:http://gamingbolt.com/awesome-video-showing-mirrors-edge-2-gameplay-using-crysis-2
پ:ن: ظاهرا اونو با ادیتور Crysis 2 ساخته!
یه دوستدار Mirror's Edge اومده با ادیتور Crysis 2 یه ماد ساخته. نرده ها رو ابی و دیوارای آجری رو سفید کرده و نقاط پرش قرمز ساخته... عاشقه دیگه!نقل قول:
ایول عجب آدم با ذوقی بوده این کارو کرده!
خیلی خوشم اومد
چون لینک بالایی شیلتر بود باید با "چیز P ان" دانلود کرد، آپلود کردم برای کسایی که چیز P ان ندارن ( می دونید که قندشکن هم سرعتو میاره پایین... )
( ته رمزی بودااااا !!! دی کدرهای سی آی ای باید بیان اینو ترجمه کنن:31: )
کد:http://hotfile.com/dl/109331133/aba7c4e/Awesome_video_shows_Mirrors_Edge_2_gameplay_using_Crysis_2_-_GamingBolt.com-_Video_Game_News__Reviews__Previews_and_Blog.flv.html
بازم سايت ايراني گيمفا يه خبر گذاشته تو N4G كه بازم +1000 تا داغ شده و بازم اصل خبر تو ابهامه !
توش نوشته كه در مصاحبه با سايت CVG اين صحبت شده، از اونجايي كه فيلتره نتونستم برم ته و توه قضيه رو در بيارم و گذاشتمش پايه شما !کد:http://n4g.com/news/718102/ps3-version-of-mgs-rising-is-better-than-other-versions
کلا ایران همیشه تو ابهام بوده. :31:
در مورد خبر اگه درست باشه که فرقی نمیکنه مثلا می خواد چقدر فرق داشته باشه دو تا تکستر بهتر میشه چند تا بافت دیگه در گیم پلی و داستان که تاثیر گذار نمیشه. ولی احتمالا کوجیما می خواد اصالت حفظ کنه دیگه سونیه دیگه.:31:
اگر هم درست نباشه هم که هیچی..........:31:
همانطور که می دانید در دو ، سه روز گذشته زلزله شدیدی نزدیک 9 ریشتر در ژاپن مهد بازی های کامپیوتری ایجاد شد که خب منجر ایجاد یک سونامی بسیار بزرگی شده. این زلزله تاثیر ات زیادی در صنعت ژاپن بخصوص صنعت سخت افزار و نرم افزار گذاشته.
مسوئولان سونی اعلام کردند که چند تا از شرکت های انها در زلزله نابود شد و باید بررسی کنن.
کمپانی توشیبا اعلام کرد که چند تا از کارخانجات انها تحت تاثیر این واقعه قرار گرفته و از بین رته اند در این بین کمپان یهای مرکزی همچون نیننتندو و سونی به کمک شتافته و هر کدام به نوعی به اسیب دیدگان کمک رسانی می کنند.
اما این اتفاق بر انتشار بازی MotorStorm: Apocalypse نیز تاثیر گذار بوده و انتشار ان را در حاله ای از ابهام قرار داده است. این در حالی است که حتی انتشار Marvel vs. Capcom 3 DLC نیز به تعویق افتاده و هنوز خبر قطعی برای ان تایید نشده است. و هر دو سایت از دو دنیای Capcom و Marvel نیز خبر تسلیت در همدردی در سایت های خود قرار داده اند.
زلزله ژاپن تا به حال نزدیک 10000 هزار کشته داده این امار فقط به مکان هایی که تحت دسترسی بود میرسد چون خیلی از جاها هنوز قابل دسترس نبوده و سرنوشت باقی مانده ها بسیار خطرناک خواهد بود.
به نوبه خودم این واقعه تلخ رو به جامعه گیم تسلیت میگم.
+
کد:http://www.onenewspage.com/news/Consumer/20110314/20490743/Marvel-vs-Capcom-DLC-Suffers-Release-Date.htm
بچه ها شمشیر حضرت علی توی بازی دراگون ایج 2 هست
2-رم 16 قابل استفاده برای pc رسما اومد...
پس این DLC که امروز روی لایو قرار گرفته بود چی بود ؟! :-؟نقل قول:
این در حالی است که حتی انتشار Marvel vs. Capcom 3 DLC نیز به تعویق افتاده و هنوز خبر قطعی برای ان تایید نشده است.
آقا این half life2 ep3 برا pc اومده یا نه ؟ :31:
عذرمی خوام کلا منبع خبر باید میزاشتم که یادم رفته بود....الان گذاشتم..نقل قول:
نمیدونم اگه اومده که خیلی خوب هستش...چون بازار ژاپن خودش خیلی مهمه براشون
و مثل اینکه امده و 400 پوینت هستش.
کد:http://www.andriasang.com/e/blog/2011/03/14/mvc3_dlc_delay/
شرکت سازنده ی بازی کرایسیس فن بوی هایی که در حال دعوا هستند را به چالش کشیده است.
پس از این که دعوای بین طرفداران دو آتشه ی پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 بر سر برتری های فنی کرایسیس 2 قوت گرفت، کرایتک بار دیگر تاکید کرد که هیچ تفاوتی بین این دو نسخه وجود ندارد. با این حال فن بوی دست از دعوا برنداشته اند و آتش بحث و جدل هم چنان می سوزد.
تهیه کننده ی اجرایی کرایتک در مصاحبه ای با وبلاگ پلی استیشن گفته «من همچنان می گویم کوچک ترین تفاوتی بین کرایسیس 2 روی ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 وجود ندارد و طرفداران این کنسول ها را به چالش دعوت می کنم که اگر می توانید بین این تسخه ها فرقی پیدا کنید.»توانسته اند تفاوت چشمگیر پیدا کنند حتما ایمیلی به کرایتک بزنند و مراتب اعتراض خودشان را اعلام کنند.
ما هم مثل شما مشتاقیم ببینیم این دعوا به کجا ختم می شود و آیا سازنده های یک بازی بهتر در مورد بازی خودشان اطلاعات دارند یا فن بوی ها؟
منبع:کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3216
نصب بازی میرمهنا دردسر نخواهد داشت!
با توجه به خبری که در سایت ناشر این بازی، یعنی لوح زرین نیکان درز شده است؛ می توان فهمید که نصب بازی میرمهنا دردسرهای گرشاسپ را نخواهد داشت. چرا که نصب بازی نیازی به دریافت کد فعال سازی از طریق sms یا اینترنت نخواهد داشت.
لازم به یادآوری است که بازی میرمهنا اخیرا مراحل پایانی خود را گذرانده و برای عرضه در اردیبهشت ماه برنامه ریزی شده است.
دوستان کسی نمیدونه half life2 ep3 برا pc اومده یا نه ؟:13: