این شبانه بی نهایت ایرانسل چه مسخره بازی ایه؟ بیست گیگ اینا دانلود کردم بعد میگه حجمت تموم شده؟ چرا بی نهایته اسمش پس؟ کل شارژم رفت
Printable View
این شبانه بی نهایت ایرانسل چه مسخره بازی ایه؟ بیست گیگ اینا دانلود کردم بعد میگه حجمت تموم شده؟ چرا بی نهایته اسمش پس؟ کل شارژم رفت
سلام
دوستان این بسته های 2 تا 7 صبح که 100 گیگ هست سرعت محدود میکنه ؟
نه چون محدودیت حجمی 100 گیگ هست دیگه مجدود نمیکنه چون به نفعشون هست زودتر ترافیک حجم تموم بشه و حجم اضافه بخریدنقل قول:
دوست عزیز یک سوال.برای مصرف بالا مبین نت چرا بهتره از ایرانسل ؟ الان ایرانسل نهایت گیگی ۱۰۰۰ در میاد مبین نت هم ۱۱۰۰.مبین نت چیش ارزونتره؟نقل قول:
داداش شما کدوم طرح . میگین ؟
کم ترین طرح ایرانسل گیگی 1380 تومن میوفته:blink::blink:
نمیگیریم کلا ، کدوم بسته ایرانسل گیگی ۱۳۸۰ می افته؟نقل قول:
تو دیوار ی سرچ بزن...نقل قول:
بسته یک ساله 360 گیگنقل قول:
نمیشه شما لینکشو بفرستین؟نقل قول:
درود من طرح 8 مگ 80 گیگ دارم طبیعطا سرعتش دانلودش رو 1 مگ هست
حالا شبانشو فعال کنم برا تغییر سرعت دانلود تو ساعت 2 تا 7 صبح نیاز به خاموش روشن کردن مودم داره ؟ یا خودش تو اون ساعات با سرعت بالاتری دان میکنه ؟
همین که پول یه سرویسی میدی عین همون و بهت میفروشن خوبه
مثل مخابرات دزد نیست ۱۶ مگ میخری ۱۰ میدن میگن خط نمیکشه بعد ۸ میخری میشه ۶
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من بسته شبانه دارم . امروز احساس میکنم ایرانسلم محدود کرده سرعت رو ؟ .. برای هر لینکی سرعت میاد حدود 400 کیلوبایت
برای شما اینطور نشده ؟
اپدیت :
درست شد . حدودا یکساعتی اختلال بود و رفع شد
اینجا کسی اینترنت ثابت با گوشی تلفنی که باند ثابت ایرانسلو ساپورت میکنه استفاده کرده؟ اکثر ایفون ها و شیائومی ها ساپورت دارن. من هم یدونه از این گوشی ها دارم ولی نتوستم کاری کنم که کار کنه
من دو سال پیش اینکارو کردم یه بار کار میداد یه بار نمیداد کلا بی خیالش شدم ولی جدیدا تست نکردمنقل قول:
دوستان اگر بسته ای رو اینترنت ثابت فعال باشه با تموم شدن حجمش می تونم بسته ی دیگه ای فعال کنم یا به زور باید حجم بخرم ؟ من الان یه ثابت گرفتم 24 گیگ سه ماهه روش فعاله می تونم 300 گیگ هفتاد تومنی رو روش فعال کنم ؟ یا سه ماه باید صبر کنم ؟
نقل قول:
اره میشه مشکلی نیست
شبانه رو فعال کن سر ساعت 2 خودش خودکار میره روی شبانه
فقط ساعت ها رو حواست باشه که رد نشه و از اینترنت روزانه استفاده نکنه
ضمناً حجم یا زمان اون بسته شبانه تموم بشه خودکار حذف میشه. شما میتونی چندتا بسته شبانه هم خرید کنی بعد از تموم شدن 300 گیگ اول میره روی دومی.
ساعت 2 هم واسه اطمینان یه بار مودم رو خاموش روشن کن.
من فقط سیمکارتشو گرفتم . مودم سیمکارت خور tp link mr200 دارم . سیمکارتو داخلش گذاشتم نیومد بالا باید چکار کنم ؟ تو گوشی گذاشتم انتن فول میدادنقل قول:
دوستان بنده یه مودم tf i60 s1 دارم وقتی سیمکارت fdd میندازم روش بعد مقداری دانلود یهو هنگ میکنه وای فای و لن قطع میشه و انتن سیمکارت یهو میپره باید خاموش روشن کنم مشکل از کجاس؟
نقل قول:
احتمالا دانلود تخته گاز میرید با تورنت از طرف ایرانسل هست .
سیمکارت TDLTE روی هر مودم سیمکارت خوری نمیادنقل قول:
فقط دستگاه هایی که فرکانس TDLTE ایرانسل رو ساپورت میکنن
فرکانسش هم اگر اشتباه نکنم 3500 هست.
شمابا همون گوشیت استفاده کن یا اینکه یه مودم TDLTE بگیر
ترجیحاً لاک خود ایرانسل بگیر که ارزونتر در میاد
دوستان این سرویس 8 مگابیت اقتصادی 30 روزه ترافیک منصفانش چقدره ؟ کسی می دونه ؟
80 گیگ هستنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]:santa:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]:santa:
یه مودم TD-LTE ایرانسل دارم مدل B5142 و میخوام بفروشم
اگه کسی خواست پیام خصوصی بفرسته
دوستان آیا سیمکارت TDLTE ایرانسل در جایی که تحت پوشش TD این شرکت نیست و صرفا 4G معمولی هست ، رومینگ میشه روی اون شبکه یا کلا آنتن نمیده؟
نه فقط با سیم معمولی میشه به هر دو وصل شد اونم به شرط اینکه مودمت قابلیت اتصال به هر دو شبکه رو داشته باشه ولی با سیم تی دی ایرانسل فقط به فرکانس و پوشش تی دی میشه وصل شد .بعضی از سرویس دهنده ها تمام فرکانس ها رو روی سیم فعال میکنن بعضی هاشونم فقط تی دی رو .ایرانسل تا چند ماه پیش که نمیشد احتمالا الان هم همونه .نقل قول:
دوستان آیا میشه برای سیم کارت معمولی هم طرح TDLTE هم طرح 4G همزمان بخریم و خودش متناسب با جایی که هستیم بدون تعویض سیم کارت و این دردسرا به TDLTE وصل بشه اگر آنتن بود و اگر نبود همون 4G?نقل قول:
چون میفرمایید که سیم TDLTEبه شبکه 4G وصل نمیشه
کلا راهی جز عوض کردن سیم کارت داخل دستگاه وجود نداره؟ که خراب نشه با برداشتن و گذاشتنا...
ممنون:rolleye:
نه متاسفانه راهی نداره. شما روی هر سیم کارتی فقط اینترنت مخصوص به اون رو می تونید خریداری کنید.نقل قول:
سلام دوستان یکی میشه لطفا بگه که اگه بسته ۸ مگ نامحدود بگیریم در حد ۱۰۰۰ کیلوبایت بر ثانیه رو فیکس دانلود و آپلود میده؟
سلام من مودم gp2101 دارم و سال 95 خریدمش الان سرعتی که دارم 8 مگابیت هست اگر مودم tf i60 g1 بگیرم با توجه به قابلیت تجمیع فرکانس امکان داره سرعتم به بالای 20 مگابیت برسه
اگر توی این تاپیک سوالم رو نمی پرسیدم بی زحمت لینک تاپیک مورد نظر رو برام بفرستید با تشکر
درود. شاید از این اقتصادی ها گرفتید همون که سرعت های ثابت داره.نقل قول:
مودم من TF-i60 G1 هست که تجمیع داره ولی وقتی تجمیع رو فعال میکنم به شبکه وصل نمیشه. پس فکر کنم تجمیع روی TDD فعال نیست.
سرعت من بین پنجاه تا نود مگابیت هست ولی تا صد و سه مگابیت هم دریافت داشتم.
منم G1 دارم و mimo 4x4 هم روش فعال میشه و وصل میشه به شبکه .... ولی در عمل یه خورده CA برای من بهتر عمل کرده و ترجیح دادم بذارم رو CAنقل قول:
ناگفته نماند که ما لبه پوشش هستیم و با هزار نذر و نیاز در یک تراز و زاویه ای گذاشتمش که آنتن خوبی بگیرم
سرعتمم بالای ۵۰ مگابیت برای دانلود.بعضی سرورای خاص ایرانی رو کابل ۷۰-۱۰۰ هم میره
آنتن دهی من خوب هست و فاصله ی زیادی با BTS نداریم ولی خب آپارتمان زیاد داره جایی که هستم و ما ویلایی هستیم. مودم رو کنار پنجره گذاشتم.نقل قول:
الان هم تست کردم. روی MIMO 4*4 برای من وصل نمیشه.
QUOTE=epaaeiz;9183896]درود. شاید از این اقتصادی ها گرفتید همون که سرعت های ثابت داره.
مودم من TF-i60 G1 هست که تجمیع داره ولی وقتی تجمیع رو فعال میکنم به شبکه وصل نمیشه. پس فکر کنم تجمیع روی TDD فعال نیست.
سرعت من بین پنجاه تا نود مگابیت هست ولی تا صد و سه مگابیت هم دریافت داشتم.[/QUOTE]
سلام اون موقع که من گرفتم فقط همین یک مدل بود و یادمه سرعت دانلودش اون موقع بین 6 و 7 مگابایت بود و چقدر کیف می کردم تازه اومده بود و هنوز فراگیر نشده بود اینترنت 4g هم تازه راه افتاده بود ولی الان خصوصا توی عید خیلی اذیتم کرد الان بهتر شده بعضی اوقات به 20 مگابیت هم می رسه ولی خب به پای سرعتی که شما دارید هنوز نرسیده
سلامنقل قول:
با مودم TF-i60 G1 روی شبکه فورجی پلاس چقدر سرعت دارید ؟
درود.نقل قول:
با فورجی پلاس تست نکردم.
سلام اون موقع که من گرفتم فقط همین یک مدل بود و یادمه سرعت دانلودش اون موقع بین 6 و 7 مگابایت بود و چقدر کیف می کردم تازه اومده بود و هنوز فراگیر نشده بود اینترنت 4g هم تازه راه افتاده بود ولی الان خصوصا توی عید خیلی اذیتم کرد الان بهتر شده بعضی اوقات به 20 مگابیت هم می رسه ولی خب به پای سرعتی که شما دارید هنوز نرسیده[/QUOTE]نقل قول:
این جایی که هستیم پیشتر آنتن دهی نداشت. هر چی هم به ایرانسل زنگ زدم و گفتم به خُردش نرفت که نرفت. تا اینکه نمی دونم چطور تجهیزات گذاشتن. حالا آنتن دهی خوبی دارم هرچند دور و اطرافمون همه آپارتمان هست و ما ویلایی ولی خب راضی هستم.
امروز سر ظهر نمی دونم مشکل از چی بود یهو سرعت اومد زیر یک مگابیت! فکر کردم مشکل از مودم باشه. خاموش روشن کردم درست نشد. رفتم سراغ مودم مبین نت و تست سرعت گرفتم دیدم اونم همین مشکل رو داره. الان بهتر شده ولی کامل درست نشده و الان تست گرفتم این نتیجه رو داد. فکر کنم شبکه مشکل داره. شاید هم شهر ما مشکل داشته باشه. تو خونه بگردید و بهترین جایی که آنتن دهی داره رو پیدا کنید. من بردم اتاق خودم که آنتن دهی کمی داشت تست کردم به زور سرعت به شانزده مگابیت می رسید ولی الان جایی که گذاشتم سرعت و آنتن دهی خوبی داره. هر چه آنتن دهی خوبی داشته باشید سرعت بهتری خواهید داشت مگر اینکه آنتنی که بهش وصل شدید کاربر زیاد داشته باشه.
اینم تست الان که مشکل داره فعلاً: (از ADSL بهتره که حداکثر سرعتی که داشتم شش مگابیت بود :biggrin:)
اوکینقل قول:
فقط میخواستم ببینم واقعا تجمیع فرکانس داره