بله،پینگ بهتری خواهید داشت.ولی در کل با تجربه شخصی خودم، شرکت پارس آنلاین پشتیبانی خوبی نداره اخیرا.نقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
Printable View
بله،پینگ بهتری خواهید داشت.ولی در کل با تجربه شخصی خودم، شرکت پارس آنلاین پشتیبانی خوبی نداره اخیرا.نقل قول:
داداش مطمنی دیگه؟؟(از بابت پینگ)نقل قول:
چون اگه این سرویس رو بگیرم خطم تا 8 مگ بازه
ولی اگه 16 مگ رو بگیرم خطم تا 16 رو کشش داره برا همین میگم الان تقریبا تو رینبو پینگم 95 تا 120 عه بدون پروفایل گیمینگ!!!
شما هر سرعتی بخری برات تا 16 باز میذارن، در مورد پینگ هم برای من بعد از تغییر به پروفایل گیمینگ پینگ بهتر شدنقل قول:
یه سوالی دارم این که درست کردن pingpath یه بازی یا نرم افزار به عهده ی وزارت ارتباطات هست یا isp ؟ مثلا من زنگ بزنم پارس انلاین بگم پینگ فلان بازی بالاست چون راه ارتباطیشو بهینه نکردید درستش میکنن؟
درمرحله اول دست زیر ساخته و اصلا بجای نمیرسینقل قول:
در مرحله دوم دست isp
و تجهیزاتی که استفاده میکنه
در مرحله سوم سمت شما
پیشنهاد میکنم از نت های دیگه هم تست بزنی ببینی اونها چطوری هستن
مثلا خودم در بیشتربازی ها مشکل دارم و همه رومحک زدم دیدم راه چاره ای نیست
داداش شما تونستی بفهمی مسیر از سمت امارات هست یا ترکیه؟نقل قول:
دوستان یک عدد کد تخفیف موجوده البته برای فروش
خواستین پی ام بدین
8 مگ 6 ماهه
210 گیگ + 690 گیگ شبانه
سلام
کسی مشکل حجم دزدی این شرکت رو حس کرده؟:worried:
سلام
کسی مشکل حجم دزدی این شرکت رو حس کرده؟:worried:
من یک سال و نیم پیش پارس بودم و واقعا قابل حس بودنقل قول:
مصرفم رو با لب تاب و گوشی چک میکردم و ی اختلاف زیادی با پارس داشت سر همینم تخلیه کردم
الان شاتلم این مشکل وجود نداره
fبا تمام وجودنقل قول:
چندین ماهه این طوریه دو ماه اخیر وحشتناک مصرف میشه
هیچ راهی هم برا اثباتش نیس
درخواست جمع اوری سرویس دادم
خیلی تابلو دارن حجم دزدی میکنن 10 گیگ میخرم 20 تومن میشه یه هفته ای تموم میشه!!
های وب رفیقم داره یه ماهه 200 گیگ بین الملل میده 50 تومن
از دیروز نمیدونم از چیه اینترنت مدام قطع میشه snr میاد زیر 5 باز میاد بالا وصل میشه !؟ فقط میدونم از سمت من نیست مودم دیگه هم همینه ...
خط منم دیروز اینجوری شد ، کسایی که پارس هستن میدونن این مرض خیلی وقته هستنقل قول:
سلام . دوستان من نتم پریروز هفت هشت ساعت قطع شد از وقتی هم که وصل شده اکثر قندشکن هام قطع شده بقیه هم این مشکل دارید ؟؟
کلا پیج پارس تو ایسنتا خیلی باحال شده .هر پستی میذاره صدتا کامنت نازضایتی زیرش پست میشه .کلا نمیدونم برم شرکت دیگه ای یا همشون همین وضعن
های وب هم همینطوره و علاوه بر این کشش خط هم پایین اومدهنقل قول:
کیفیت از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند ولی اگر از کیفیت راضی نیستید می توانید ریسک کنید و به شرکت دیگر بروید، لااقل می توانید از سرویسهای جشنواره شرکتهای دیگر با تعرفه خیلی کمتر استفاده کنید، اگر راضی نبودید هم می توانید توسط 195 شکایت کنید تا یا مشکل را حل کنند یا پولتان را برگردانند. مخصوصا اگر خط تلفن دیگری دارید ریسکتان کمتر است و لازم نیست برای جمعآوری و رانژه معطل شوید.نقل قول:
سایت نتسنج پلاس می تواند تصوری در مورد کیفیت سرویس شرکت مورد نظر در استانتان به شما بدهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من به اشتباه بسته 100 گیک ترافیک داخلی خریدم ولی ازحجم اصلیم که حدود 4گیک کم میشه درضمن ازاین سرویسم که 3ماه بود 5روزش مونده میشه بسته رو تغییر داد ممنون یکی توضیح بده
===========================
نقل قول:
از ان موقع من هم یکم مشکل رو پروتوکل ssl و dns ها خوردم و بعضی مواقع لاگین های سایت های عادی هم بدون کره پنیر هم دچار مشکل میشه و ارتباط ایمن نمی شه.
مستقیم زنگ بزن پارس انلاین قبل از اینکه بسته مصرف بشه و اعلام کن بهشون که ببینن می تونند تبدیل کنند یا نه. بخش فروشش و مالی زنگ بزن باسه این مورد فکر کنم سریعتر باشهنقل قول:
ممنون 3جا زنگ زدم گفتن هیچ کاری نمیشه کرد از این ببعد دقت میکنمنقل قول:
دوستان وضعیت تک کانکشن این شرکت چطوره ؟
نک کانکشن محدودیت سرعت نداره. تا جایی که سرور مورد نظر اجازه بده سرعت بالا میرهنقل قول:
آقا بسته های تمام شرکتا گرون شد و به sla 99 و sla 98 تقسیم شد، اما حجم پارس انلاین شد اندازه های وب و دقیقا به همین دلیل میخواتم برم شاتل که دیگه محاله برم
63 تومن 200 گیگ عالی شد برا من
اگه منظورت 8مگ هست که فرقش باشاتل میشه 6گیگ (سرویس یکماه 8 مگ شاتل هم 175گیگ به علاوه 5% که میشه 184گیگ اینا):blink:نقل قول:
سلام دوستان من همین چندروز پیش سرویس 8مگ 3ماه با شبانه گرفتم چون خطم تا9مگ میکشه سرهمون 8مگ گرفتم امروز داشتم پنل کاربری چگ میکردم دیدم کلن سزویسهاش تغییر کرد کسی سرویس جدیداشو گرفته سرعت همونه که میخری در ضمن به نظرتون از این ببعد کدوم سرویس رو بخرم ممنون یکی راهنمائی کنه
من دقیقا نفهمیدم کسر 184 از 200 چطور پیش شما میشه 6 ؟؟؟نقل قول:
دوما پینگ پارس برای من خیلی بهتره از شاتل و من فقط مشکل جم داتم که ردست شد
ضمنا بسته ات توی شاتل تموم بشه نمیذاره بسته جدید همون موقع فعال کنی!
و وقتی میری روی کاهش پینگ توی شاتل سرعتتو خیل یکم میکنن بعضی مواقع
و همچنین چند تا شرعت بیشتر نداره شاتل و اما پارس مثلا برا من روی 5 فیکس کرده و یا هر سرعتی بخوام
و بسته انرژی پارس داره که کلی حجم با قیمت کم میگیری
دیگه چی بم به عنوان دلیل موندن روی پارس؟؟؟
:laughing: ببخشین اشتباه کردم 16 گیگنقل قول:
اره یکی از بدی های شاتل سیستم رزروشه اینش خیلی بده
سرویس گیمینگ یا همون کاهش پینگشم تست کردم سرعت فرق نکرده برای من
من خودم بعد عید از پارس اومدم بیرون بخاطر قطعی و سرعت داغون بعد اون 100 گیگ هدیه پینگ و پکت لاستم واقعا بالا بود به خاطر تنوع نداشتن سرویس هم مجبور بودم 16 بگیرم با اینکه خطم 12 بیشتر نمیکشید
ولی به نظر من تجربه شخصیم شاتل سرویس های پایدارتری داره از نظر پینگ و پکت لاست و برای بازی بهتره تا اینجا من چک کردم ولی پارس بیشتر برای دانلود حجیم
پشتیبانی هم که کلا حرف نزنیم بهتره چون نداشت پارس مگه اینکه الان کلا رفته باشه روی های وب الان
در کل هم شرکت ها سرویس هاشون رو بالانس نگه میدارن تا حدودی چه با جشنواره چه طرح های مشترکین فعلی مثلا شاتل برای فعلی ها 200 گیگ 60ت داده این ماه نماواهم که مال شاتله مجانیه ینی نمیشه بگی این بده اون خوبه هر کدوم بسته به نیاز باید انتخاب کرد
البته تو هر مرکز و شهرم فرق داره باید اینم در نظر گرفت
بله پشتیبانی واقعا دیگه توی پارس معنی نمیده! خود های وب هم همینهنقل قول:
و پکت لاس که پارس معروف بود نداره دیگه همیشه خدا داره
اینم درسته
من هنوز چک نکردم ببینم تغییرات چیه.:worried:نقل قول:
+
پنجشنبه جمعه ظاهرا کار خودش رو کرده. یک 2 ساعتی لینک دان شده بود ولی بعد از ان نمی دونم چی رو اپدیت/ عوض کردن مشکلات عجیب غریب می یاد رو بعضی سایت ها.
روی یکی از بازی ها هم با پارس انلاین هم ظاهرا timeout می ده در حالی که در شرکت های دیگر همه چی عادی است.
هر کاری کردن ظاهرا برای من یک تغییر مسیر هم رخ داده چون دیگر وقتی می رم سایت پارس انلاین نمی فهمه من کی هستم و باید لاگین کنم ( که البته خوشحالم اینجوری شد، خیلی رو مخم بود این کارشون):hmm: ولی فکر کنم این کار باعث شده مسیر یابی بعضی سرور ها و پروتکل های ارتباطیشون بهم بریزه.
+
ظاهرا بخش لاگین هم نسخه TLS قدیمی دارند استفاده می کند در فایرفکس داره به من اخطار می ده.
فکر کنم منو سوییچ کردن روی تجهیزات های وب بخاطر همین دیگر پارس انلاین نمی شناسه - برم بعدا چک کنم ببینم رنج ای پی ها رو چی معرفی می کنه.
تا الان که پیش غذاش خوب نبوده:دی
نصف سرور های ts3+ سرور webapi از raceroom رفته رو هوا. خوشبختانه هنوز نرم افزارهای ریموتم سالم است و مشکلی باسه انها ایجاد نکرده.
سرویس هایی که از doh استفاده می کردن یا از tls استفاده می کردن هم ترکیده.
+
تمدید سرویس ها دقیق مثل های وب شده و دیگر بسته شبانه هم نداره و کد رنگ های وب رو داده.
اطلاعیه ای چیزی زدن در این رابطه؟
فکر کنم با این فرمون برن من رو در انتخاب برای تعویض سرویس از انتخاب راحت کردن:دی
هر کسی از این بسته های جدید گرفت بیاد بگه ببینیم کیفیت تغییری کرده یا نه؟
فعلا که هر روز داره افتضاح تر میشه
یه مزیت خوبی که پارس آنلاین داشت این بود که توی call of duty warzone پکت لاست نداشت که اونم از وقتی که بسته هارو تغییر دادن رنج ایپی هاشم تغییر کرده به طور کلی نابود شده من که 10 روز دیگه میرم شاتل میگیرم
من واقعا میترسم برم یه شرکت دیگه، قبلا های وب داشتم خیلی قطعی داشت
خطمم مخابرات یه کیلومتر اونور تره اما کلا نویزه!
شاتل هم تا قبل اینکه بسته های غیر حجمی بیاد داشتم اون موقع ها جالب نبود
از طرفی هم پارس بسته هاش شده عین های وب حجمش خوب شده اما پکت لاس و قطع و وصلی بیداد میکنه!
از اون طرف میگم شاید بعد خرید این بسته های جدید درست بشه...
گیری کردیم تو این مملکت
پارس آنلاین چرا دوباره شده پارس آفلاین. همش قطعی و وصلی و افت سرعت و بدبختی
منطقه عباس آباد تهران
در فکر رهایی از این سرویس دهنده هستم ولی بقیه هم انگار اوضاع خیلی بهتری ندارن:sad:
آقا چه خبره چه وضع نته؟ روانی شدم همش پکت لاس و قطع و وصلی
دارن چیکار میکنن؟
پاره شدم بخدا
سلام
در قسمت خرید بسته و تمدید قرارداد برای هر سرویس توضیحی اضافه شده
SLA: 98%
این درصد یعنی چی؟ 98 یا 99 بودنش چه فرقی داره؟
و همینطور خدمات نقره ای و برنزی که نوشته شده چطور؟ فرقشون چیه؟
فرق خاصی نمیکنه مثل قبل .. توی جواب دادن پشتیبانی این چیزا فرق داره.. وگرنه کیفیتش مثل سابق هست...نقل قول:
میگم برای شما معمولا چند ساعت از روز سرویس وصل ه؟