برای منهم در منزل سرعت 3g بیشتر از 4g هست. همراه اول بعضی جاها اینطور هست از کسان دیگری هم شنیدمنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
برای منهم در منزل سرعت 3g بیشتر از 4g هست. همراه اول بعضی جاها اینطور هست از کسان دیگری هم شنیدمنقل قول:
نقل قول:بستگی به مکان نداره ... من توی 1 مکان سیمکارت محدود و نامحدود و فقط 3g دارمنقل قول:
روی سیمکارت هم نوشته LTE آبی پر رنگ اونی که فقط 3g میشه که با اونایی که 4g دارم یکیه
ما نباید به خودمون شک کنیم
واقعا مشکل از حمار اول هست :n30:
یه بسته آلفا پلاس بخر روزانه بعد تست کن اگه سیم کارتت ۴جی باشه ممکن هست احتیاج به بسته آلفا پلاس داسته باشی واسه ۴جینقل قول:
یه ربع پیش اس ام اس اومد که بسته خوشامد 1000 گیگ اینترنت و 1000 پیام و فلان و فلان فعال شد به مدت یک هفته !! خدا میدونه این دفعه چه جوری میخوان جیبمو خالی کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه قضیش چیه ؟ واقعا الان یه هفته نت مفت دادن ؟ اون وقت سرعت به چه صورته ؟ محدود شده رو 8 مگ یا مثل الفا + ــــه ؟
دوستان،لطفا درخواست بسته نامحدود 6 تا 12 ظهر بدید.از شبانه 2 تا 7 بهتره!شبانه کلا قطع و وصل میشه!
6 تا 12 نامحدود نیست که کجا؟نقل قول:
منظورم اینه یه درخواست برای اضافه کردن 6تا 12 برای همراه اول بفرستید!یه هفتس شبانه هیچ دانلود نمیشه،بخاطر قطع و وصلی زیاد!نقل قول:
نقل قول:
من یه هفته استفاده کردم خدایی محدود نکرد اصلا ، همش دانلود بین 4 مگ 5 مگ بود برعکس ایرانسل که بعد یک گیگ محدودکرد به 256
تایید میشه !! دیشب از ساعت 3 تا 11 صبح نزدیک 71 گیگ دانلودم شد خدا رو شکر !نقل قول:
فکر کنم کم کم بزنم تو این کار که هر هفته یه سیم کارت جدید بگیرم و 11-12 تومن شارژش کنم تا این بسته رو بده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری هر هفته 1000 گیگ حجم فوق مفت میاد دستم !
فعلا که خدا رو شکر سرعتش خوبه . انشالله همین طور ادامه داشته باشه که بتونم ارشیوم رو کامل کنم :n12:
خسته نباشی داداشنقل قول:
انشا الله آرشیو کامل شد خبر بدین بقیه استفاده کنن [emoji3]
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
برای فعال شدن 4G همراه اول حتما باید بسته داشته باشیم ؟؟ بدون بسته 4G نمیشه ؟؟
استفاده کن نامحدود هست برای من تا 60 مگ می ره سرعت مشکلی ندارهنقل قول:
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
روی هر کد ملی فقط یک بار این بسته فعال میشهنقل قول:
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
همراه اول تهران جایی که ایرانسل آشغاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:این مشکل من با سیم اصلی دایمی داشتم با اعتباری خیرنقل قول:
اوایل دایمی وصل میشه فورجی .بعدش به تری جی و بعدش کلا دیتا نمیگیرفت اما همون منطقه اعتباری بدون بسته وصل میشد! زنگ که میزدم اپراتور میگفت برو تست سیمکارت بده که نرفتم.
خلاصه دیروز شانسی امتحان کردم دایمی بدون بسته وصل شد! اعتباری هنوز امتحان نکردم شاید اونو حالا قطع کردن!
در کل سیستم عجیبیه و مشخصه خودشون عمدا قطع میکنن و ربطی به خرابی سیمکارت نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه سوال
اگر بسته از طریق نرم افزار همراه من انتخاب کنیم با توجه به اینکه سیمکارت دایمی باشه ایا میاد رو قبض یا گزینه پرداخت از درگاه داره؟
فقط یه اما داره هااا اونا زرنگ ترن نوشته براهر کد ملی فقط یه بار حتی دویس تام سیمکارت بگیره باید بری سمت این که کارت ملی های خونوادرو جم کنی:n02::))نقل قول:
بابا چه عمدی اینا روحشون هم خبر نداره این سیستمشون چجوری کار میکنه، من اینجا هر سایتی رو باز میکنم با پینگ و سرعت عالی ولی سایت خود همراهاول بدون vpn به هیچ وجه باز نمیشه :n02:نقل قول:
به صرفه ترین بسته اینترنت همراه کشور از همراه اول(یکساله)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صرفه ترین مال ایرانسل هست دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
واقعا همراه اول فقط تبلیغات خوبی دارهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله حق با شماست...ولی من این بسته رو تو سایت ایرانسل پیدا نکردم فک کنم فقط تو اپش گذاشته....البته چهار تومن دیگه زیاد مهم نیس:n02:نقل قول:
هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارندنقل قول:
دوستان یعنی کسی تا حالا برای خط دایمی بسته فعال نکرده که این مورد اطلاع داشته باشه!نقل قول:
این بسته ها رو ایرانسل تازه رو کرد :|
فقط برای رو کم کنی :n02: و مشتری جمع کردن
سلام دوباره
یکی از عزیزان سیم کارت اعتباری 3g ـش رو تبدیل کرد به 4g امروز .
خواستم ببینم به ایشون هم این بسته 1000 گیگ میتونه تعلق بگیره در صورتی که تا الان نداشته باشن ؟ یا فقط برای شماره های جدیده ؟
تا مقدار اعتبار روی قبض میاد من چند بار فعال کردم که روی قبض اومدنقل قول:
نه فقط به جدید و ترابرد. به اینا فقط 15گیگ میدهنقل قول:
منکه بسته شبانه میگرفتم میومد رو صورت حسابم یعنی همون قبصنقل قول:
دوست من چطور اون بسته هدیه را فعال کردید. من سیمکارتم را به همراه اول ترابرد کردم سه روز پیش امروز هم اعتبار خط رو به 10 هزار تومان رسوندم اما فعلا چیزی برام فعال نشده. باید کار خاصی بکنم!!!؟نقل قول:
فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.نقل قول:
مشکل همراه اول اینه که بعد از مدتی سیمکارت شما محدود میشه و عملا یک سال باید با این عقب افتاده سر کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از همون ایرانسل می گیرم البته از اون هم اصلا دل خوشی ندارم
دوستان این بسته های رزرو شده همراه اول چطوری حذف کنیم اگر اصلا نخوایم بعدشم بسته فعلی چطوری حذف کنیم ۳۰ روزست نصف قیمت سایتهای داخلی هیچ بسته دبگه ایی نمیشه فعال کرد تا این تموم نشه! عجب سیستم مزخرفی داره همراه اول.
جریان این بسته 1000 گیگ چیه ؟نقل قول:
همراه اول به شدت شووووووووووووووووت هست توی زمینه نرم افزارینقل قول:
اینو گذاشته که دوباره اتوماتیک پول کم کنه از دائمی ها
قسمت لغو تمدید خودکار رو توی همراه من و یا کد ussd بزن
میزنم حذف نمیکنه فقط میشه بسته دیگه جایگزینش کنه اونم برای رزرو بعد از بسته فعلی! الان بسته فعلیم پول ازاد کم میکنه نمیتونم ازش استفاده کنم باید یکماه صبر کنم تا تموم بشه ! وقت رفتن به دفتر خدمات ثابت هم ندارم برای پیگیری. مجبورم صبر کنم تموم بشه تا اون موقع فقط ترسم اینه بسته های رزروی که بعد از بسته فعلی دارم میگیرم و عوض میکنم همشو حساب کنه بجای اخرین بسته رزرو!نقل قول:
اپلیکیشنی مشابه لنز ایرانسل هست برای همراه اول؟
که ترافیک پخش زنده رایگان داشته باشه
aioنقل قول:
بهتر از اونم هست @
ترافیک رایگان های وب پیشگامان آسیاتک همراه اول
نهایتش اگه نتوانستید زنگ بزنید پشتیبانی از اپراتور بخواید براتون حذف میکنهنقل قول:
اپراتور صحبت کردم میگه نمیشه حذف کرد بخصوص الفا پلاس باشه میگه با مدارک برو دفتر خدمات! یعنی الفا میشه حذف کرد پلاس نمیشه؟! اخه این چه سیستمیه[emoji52]نقل قول: