سرعت روزانه های وب هم داغونه :n21:
Printable View
سرعت روزانه های وب هم داغونه :n21:
اره ترافیکو هر کجا و سرویسی که خواستید میاد باهاتون فقط وقتی که سرویستون تموم میشه قبلش که اس ام اس میاد تمدید کنید وگرنه میپرهنقل قول:
ایول من که 3 گیگ گرفتم چون پارس فعلا قرار دادن مونده کنار اون استفاده میکنم.نقل قول:
یکم هیجان دارم که ممکنه فردا وصل بشه :n02: امیدوارم فردا این هیجانم به خاطر نویز یا سرعت پایین به یاس بدل نشه!!!!
دوستان VPI و VCI میدونید چنده روی های وب؟
0 / 35 امتحان کن , اگه نشد 8 / 35 امتحان کن:n27:نقل قول:
همون 0/35............
باز ظهر شد و بازم های وب ترکید , انگار که از ساعت 12 limiter میزارن .
دوستان سلام و عرض ادب مجدد.
امروز خط تلفنم که قراره روش سرویس بگیرم یه 2 ساعتی قطع بود ولی الان که وصل شده هنوز خبری از چراع ADSL نیست. به نظرتون رانژه کردن؟؟
معمولا وقتی رانژه تخیله هست و میری های وب برا ثبت نام های وب نامه رو میفرسته مخابرات وبرات اس ام اس میاد برا شما اومده؟ اگه اومده فکک نم بعد 3-4ساعت رانژه میکنن.نقل قول:
بله اس ام اس ارسال نامه که دیروز اومد. مودم رو تنظیم کردم که اگه وصل شد چراغ DSL روشنم بشه که هنوز خبری نشده. پشتیبانی هم که هر بار زنگ زدم نفر 30 ام بودم. بر عکس اون روزی که میخواستم درخواست بدم که هیشکی تو صف انتظار نبود.نقل قول:
واسه منم دقیقا" همین طوری هستش ، ظهر که می شه ، بای وب تعطیل می شه کلا"نقل قول:
برای من روز اول ثبت نام پول بیشتری گفت بدی 24 ساعته وصل میشه اما 4 روز بعد وصل کردن و اینم یه جور دزدی بود که های وب اختراع کرده بود.نقل قول:
پس اون روز شانسی نفر اول بودین. منم تعجب کردم. این تعداد زیاد یعنی اکثرا مشکل دارند که با پشتیبانی تماس میگرن. این اول کاره دوست عزیز . امید وارم برات خوب باشه اما برای ما که حجم دزدی و قطعی و افت سرعت و پینگ بالا با تایم اوت و ......... عادی شده اما هنوز رو اعصابه!!!!
منم 2 بار برام پیش اومده نفر اول بودم،به زودی برمیگردم های وب:n01:نقل قول:
چالوس که اوضاش خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوضاع پینگ تو های وب چجوریه؟
با سرور های اروپا دربهترین حالت تا 160 داشتمنقل قول:
3ماه هست که از های وب استفاده میکنم 2ماه سرویس 8 مگ این ماه ااخری هم 1 مگ با دانلود شبانه
همیشه هم رو سرویسم فشفه فعاله
الان میخواهم سرویس 9 ماه 8مگ با 27 گیگ(9گیگ ترافیک +18 گیگ فشفشه ) بخرم نظرتون چیه؟
قطعی که داره و نمیشه کاریش کرد اما با فشفشه میشه یه جوری کنار امد :D
قیمت 54 هزارتومن
قیمتش عالیه فقط شبانه رایگان که نداره :n03:نقل قول:
بیشترین پهنای باند و های وب تو چالوس داشت وضعیت شد این،البته الان فقط از ساعا 3 بامداد خوبه تا 11 صبح،این تست الان ساعت 7 غروب ،برو شاتل ،وضع های وب داغونه،منم این ماه های وبمو تمدید نمی کنم :n21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزیو متوجه نمیشه خیلی از دوستان از های وب ناراضین ولی چرا شرکتشون عوض نمیکنن ؟ چه دلیلی داره هنوز از های وب استفاده میکنن ؟
درسته های وب قطعی داره
اما از خیلی شرکت ها بهتره و همچنین قیمت هاش خیلی مناسبه
اگه به دانلود شبانه نیاز نداشته باشی میتونی با پرداخت ماهانه 9 هزار تومن و سرعت 8 مگ +1 گیگ ترافیک از بهترین سرعت استفاده کنی
بیشتر کاربرا رو فشفه های های وب مانور میدن
با پرداخت 19هزار تومن میتونی از سرویس شبانه استفاده کنی اونم فقطتو 3 ساعت 3 گیگ دانلود کنی که سیستمت خیلی ککمتر روشن میمونه و خیلی امکانات دیگه
به نظر من مهمترین مزیت های وب فشفشفه هاش هست که کاربرای پر مصرف واقعن براشون به صرفست.مثلا همین برابر خودم های وب گرفته چون هیچوقت دانلود شبانه نداره ولی تو روز مصفرش زیاده و روزی 1.5 تا 2 گیگ مصرف میکنه.و های وب براش خیلی به صرفست
از چه سرویسی استفاده میکنن و حجم چقدر و چند ماه ؟نقل قول:
فکر کنم های وب مست کرده.
الان فبسبوک و یوتیوب فیلتر نیست
های وب با ارائه فشفشه تو سرعت روزانه هم مشکل پیدا کرده چه برسه به شبانه ، مزخرف ترین شرکت در حال حاضر=های وبنقل قول:
دقیقا باهات موافقم. من و شما برامون سرعت تک کانکشن مهمه چون برای استریم و اپدیت و.... بیشتر استفاده می کنیم وگرنه برای کسانی که با idm و 32 تا کانکشن و فشفشه فقط قصد دانلود دارن خوبه. من اینترنت خوب و نتی میدونم که تک کانکشن خوبی داشته باشه نه اینکه بخاطر کمبود پهنای باند بین 10 نفر شِیر میشه.نقل قول:
اون دوستی هم که میگه چرا نمیری جای دیگه من مرکزم فعلا پورت خالی نداره مرکزی هستش که خیلی پوشش داره تو تهران و شلوغه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا" همینه ، اینترنتی که تایم اوت داشته باشه حتی رو ip داخلی به نظر من مفتم نمی ارزه مثل های وب ، تایم اوت روی سرور داخلی یک مفهوم داره و اونم کمبود پهنای باند هستش،این کمبود پهنای باند هم تو روز فقط یک دلیل داره و اونم فشفشه هستش،و عامل هم دانلود با چند کانکشن با idm هستش،مگه های وب چقدر پهنای باند داره ، 200 نفر بخوان 8 مگ با فشفشه دانلود کنن،سرعت روزانه داغون می شه ، شما نگاه کن این تست و من صبح گرفتم،اما از ساعت 12 ظهر به بعد زیر 2 مگ هستش،منم این ماه های وب و شارژ نمی کنم تا زمانی که فشفشه داره ، قراره یا عصر انتقال یا آسیاتک بگیرم ، واسه من دانلود شبانه مهم نیستش،می خوام در طول روز اینترنت خوب داشته باشم.نقل قول:
تست صبح :
تست ساعت 12 ظهر به بعد:
چند وقته مشترکشی؟نقل قول:
قطعی های من خیلی زیاد شده . زنگ هم میزنم میگه 50 نفر در صف انتظار
دوستان شما هم الان قطعی داره زیاد پینگ 200-400 همش هم تایم اوته :n04::n03:
اره از دیرذوز عطر سرعت بدجوری افت کرده و تا الان درست نشدهنقل قول:
درودنقل قول:
لینک گرفتین ؟
اگه وصل شدین یک مقایسه با پارسانلاین بگذارید
یکی از مزیت های های وب به خاطره فشفشه هاست ولی خوب اگر قرار باشه در روز قطعی زیاد باشه سرعت افت داشته باشه فایده نداره فشفشه ها . قطعی ها چه طوری ثابت مثلا هر روز تکرار میشه یا نه هر چند روز یه بار در یک روز قطعی وجود داره یا هر روز در ساعت های مختلف ؟ سرعت روزانه به طور میانگین روی چند ؟نقل قول:
دیروز از ساعت 14 تا 15 تقریبا قطعی کلی داشت های وب
اما تقریبا برای من هر 2روز حتما یه قطعی یا پرش لینک دارم
دیروز از ساعت 14 تا 15 تقریبا قطعی کلی داشت های وب
اما تقریبا برای من هر 2روز حتما یه قطعی یا پرش لینک دارم
چرا این قطعی ها واسه ما نیست اصلا
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
در حال حاضر اصلا" های وب و توصیه نمی کنم ، فقط تا ساعت 12 ظهر مشکل نداره ، بعدش دیگه .....................نقل قول:
قطعی که منم روزی دو سه بار دارم. فشفشه اتفاقا باعث شده که کیفیت بیاد پایین چون یه نفر 15 گیگ میخره چون میدونه اگر مصرف نکنه میسوزه الکی هم که شده 24 ساعت میزاره برای دانلود و این یعنی همیشه های وب پیک مصرفش در تمام ساعات بالاست برخلاف شرکتهای دیگه شبها بالا میره بالا بخاطر سرویس شبانه. سرعت روزانه با idm از 350 تا 700 متغیره بستگی به مرکز و اینکه خطت رو چند باشه اما سرعت تک کانکشن 56 هستش یعنی هیچ نرم افزاری رو پی سی یا گوشی نمیشه انلاین اپدیت کرد و اینکه فیلم از یو ت و ب هم نمیشه دید. پینگ هم اگر پایین باشه اما نوسان داره مثلا از 160 میپره 350. برای شرینگ و بازی و.... مناسب نیست ضمن اینکه تایم اوت هم میده.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان تونستید زنگ بزنید علتش رو بدونید اخه من 2بار زنگ زدم اصلا رو اپراتور نمی رفت گفتم شاید مشکل از منه نامردا وقتی هم خراب میشه تلفن رو میگذارن رو مشغولی تا پاسخگو نباشن :n24::n25::n03:
درست این موضوع ولی خیلی وقت خیلیها منتظر بودن تا بتونن در روز با سرعت بالا دانلود کنن یا اون فایلی که میخوان در زمان کمتری داشته باشن ولی تو بقیه شرکتها طرف بخواد یه فایل 20 گیگ بگیره باید 3 4 شب وایسه که توی تایم شبانه دانلود کنه آیا وصل باشه یا قطع یا پول زیادی رو بده نامحدود سرعت بالا بگیره که شاید در ماه 2 3 بار به کارش بیاد یا بره بیرون به چرخه ببین کجا دارند .نقل قول: