قضيه كبوترها رو ميدونيد? اون قلب توي مجسمه آزادي رو بايد جكار كنم?
Printable View
قضيه كبوترها رو ميدونيد? اون قلب توي مجسمه آزادي رو بايد جكار كنم?
کبوترها حدود 200 تا هستند که اگر همه رو بزنی به کامل شدن درصد بازی برای 100 درصد شدن کمک میکنه.نقل قول:
در مورد قلب تپنده توی مجسمه هم باید بگم که یه جور جزو مخفی های بازی به حساب میاد کار خاصی هم نمیخواد فقط باید نگاه کنی و لذت ببری!
آقا این بازی بعد از ویندوز عوض کردن میاد ؟
San Andreas که میومد... حالا ندارم دوباره نصبش کنم !
سوال: توي اينترنت كه ميرم فقط حروف و نقطه رو ميتونم توي آدرس بار بنويسم اما علامتها رو نميتونم بنويسم مثلا اسلش نميتونم بذارم علتش رو ميدونيد? ميشه رفعش كرد? منظورم اينترنت بازيه كه نيكو ميره كافي نت
...باهاش که نمیشه وب گردی کرد....تو سایت مشخصی نمیتونی بری.....فقط ایمیل و....فرند و از اینجا ها میتونی بری....نقل قول:
سوال: توي اينترنت كه ميرم فقط حروف و نقطه رو ميتونم توي آدرس بار بنويسم اما علامتها رو نميتونم بنويسم مثلا اسلش نميتونم بذارم علتش رو ميدونيد? ميشه رفعش كرد? منظورم اينترنت بازيه كه نيكو ميره كافي نت
ربطی به کشتن نداره .از بین پول و انتقام اگه پول رو انتخاب کنید رومن میمیره و مرحله هلیکوپتر برنمیخورید و همون افراد به روشی دیگه کشته میشن ولی اگه انتقام رو انتخاب کنید کیت میمره و به هلیکوپتر هم برمی خورید ولی در نهایت پولتون با کسی که پول رو انتخاب کرده یکسان میشه.نقل قول:
کاملا اشتباهه. اگر رومن کشته بشه، باید با هلیکوپتر به تعقیب هلیکوپتر دیمیتری بپردازید.نقل قول:
سلام . .
در مورد اون مرحله علامت سوال ها توضیح میدهید . .
یکیش که باید بریم کنار ساحل و با دوربین نگاه کنیم. . من نفهمیدم آخرش اونجا باید چیکار کرد . .
یکی هم اون مرحله که باید بریم توی اون خونه و کسی نیست و نیکو در رو هول میده و میره پای کامپیوتر . . توی اینترنت باید چیکار کنیم . .
ممنون . .
بای
در مرحله علامت سوال که میری کنار ساحل بهت پیامک میزنه یه شماره بهت میده بعد که پیامک رو میخونی یه نفر تو phone book اضافه میشه باید به اون زنگ بزنی بعد باید ببینی کی گوشیشو جواب میده بعد که فهمیدی باید اونو بکشی و یه چیزی ازش میافته اونو ورداری و پشت کامپیوتر هم باید check email رو بزنی و email ها رو بخونینقل قول:
کسی سیو 100% به من نمیده ؟؟؟؟؟؟؟
من بايد بازي رو از اول برم تا انتقام رو انتخاب كنم و مجبور نباشم ديميتري رو با هليكوتر دنبال كنم
بچه ها سیو گذاشتن....میتونی دانلود کنی بعد ادامه اش رو بری....نقل قول:
من بايد بازي رو از اول برم
چرا از اول بری؟ اگر سیو رو replace نکرده باشی میتونی از چند مرحله قبل تر برگردی و ادامه بدی. در ضمن تو غیر انتقام هم باز باید سوار هلیکوپتر بشی.نقل قول:
نه متاسفانه سيوها رو replace كردم ضمنا من فولدري به نام savegame نيافتم تمام هارد رو جستجو كردم حتي اما نبود معلوم نيست اين سيوهاي بازي كجان!!!
بهتر نيست يه topic براي نقد اين بازي هم بزنيم?
فکر کنم savegame داخل پوشه ای به نامه Rockstar Games باشه در My Documents .نقل قول:
نه متاسفانه سيوها رو replace كردم ضمنا من فولدري به نام savegame نيافتم تمام هارد رو جستجو كردم حتي اما نبود معلوم نيست اين سيوهاي بازي كجان!!!
نه داخل اون فولدر هم نبود كه داخل ماي داكيومنته دوتا فولدر داخل فولدر راك استار هست اما فولدر save game داخلش نيست خودمم هم موندم كجان!
سلام . .نقل قول:
نه داخل اون فولدر هم نبود كه داخل ماي داكيومنته دوتا فولدر داخل فولدر راك استار هست اما فولدر save game داخلش نيست خودمم هم موندم كجان!
دوست عزیز . .
فایل های سیو داخل پوشه زیر هستند . .
C:\Users\XX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
XX برای کامپیوتر شما متفاوت هستش . . در ضمن باید Show Hiden هم کنید تا فولدر Local دیده بشه . .
برای به اشتراک گذاشتن اون در اینترنت . . باید اون رو توی یک فایل زیپ قرار بدید . .
موفق باشید .
خبر خوش
احتمال عرضه ی Episode های GTA IV بر روی PC وجود داره.
اولین اپیزود the Lost and Damned خواهد بود که احتمالا قبل از پایان سال 2009 عرضه بشه.
نقل قول:
کد:http://www.fudzilla.com/content/view/16371/38/
سلام دوستان
من حدود 1 ماهه توی این مرحله موندم از دوستان هم کمک خواستم ولی اخرش نتونستم رد کنم . یعنی بلد نیستم
توی این مرحله باید چیکار کنم . درصد بازی حدود 61-63 ایناست !!!
سیومو میزارم اگه رد کنید خیلی خیلی ممنون میشم :
البته بعد از اینکه رد کردید حتما بگید چجوری ردش کردید چون این مراحل اخره دلم نمیاد خودم ردش نکنم .
ممنون
بابا اینقدرام سخت نیست . شما حتما کلید هاشو بلد نیستی . من که با یک بار رفتم ( البته من نمیدونم شما کجا رو میگی ولی یه جایی بود باید با هلکوپتر یکی رو تعقیب میکردی ) شما باید با کلیدهایی که روی قسمت اعداد هست هلیکوپتر رو کنترل کنی نه با جهت ها . خیلی سادس !نقل قول:
من بايد بازي رو از اول برم تا انتقام رو انتخاب كنم و مجبور نباشم ديميتري رو با هليكوتر دنبال كنم
با سلام.دوستان عزیز لطفا بگن با این سیستم میشه جی تی ای 4 بازی کرد؟
رم 2 گیگ
کارت 9500 جیفورس 1024 مگابایت
سی ÷ی یو اینتل 3.0 گیگاهرتز 2هسته ای
حدودا چند فریم میتونم بگیرم؟
ممنون و متشکرم
حتما میتونی بازی کنی .نقل قول:
با سلام.دوستان عزیز لطفا بگن با این سیستم میشه جی تی ای 4 بازی کرد؟
رم 2 گیگ
کارت 9500 جیفورس 1024 مگابایت
سی ÷ی یو اینتل 3.0 گیگاهرتز 2هسته ای
حدودا چند فریم میتونم بگیرم؟
ممنون و متشکرم
فریم که بستگی به تنظیماتت داره ولی خوب من حدث میزنم تنظیمات مدیموم حدود 40 فریم بگیری
بابا هليكوبترهاي معمولي كنترلشون راحته اما اون نظامياي تيرباردار كه ديميتري رو بايد باهاشون دنبال كني اصلا نميشه كنترل كرد من صد بار نوشتم تو نميدوني منظورم مرحله كشتن ديميتريه?
سلام
من چطور میتونم این بازی رو در win7 بازی کنم؟
سلام
من بعد از یه مدت بازی و انجام چند تا مأموریت مختلف به یه چیز عجیبی برخوردم ...
تو این بازی اصلاً پلیس هیچ عکس العملی نشون نمیده
حتی برای کنجکاوی هم یکم انگولکشون هم کردم ولی باز هیچ کاری انجام نمیدن ...
چون یکی از جذابیت های بازی هم به دنبال کردن پلیساش هست .
به نظرتون مشکل از چیه ؟!؟
شاید مشکل از کرک بازیه
بچه ها من اونجا که یک دوربین تویه پارک هست باید چیکار کنم..هرکاری میکنم وقتی با موبایل هم تماس میگیرم بعد چندماین میسوزم...:41:
آقایان من چطوری داخل این بازی آهنگ فارسی بزارم تا پخش کنه؟(یکی از دوستامو دیدم که اینکارو کرده بود ولی خودش نمیدونست..گفت داداشش اینکارو واسش کرده که اونم الان تهرانه)اگر کسی میدونه کمک کنه...
آهنگ هایی که میخوتی رو از توی doucument......قسمت...save...بازی بریز تو فایل موزیک.بعد که رفتی تو بازی.....باید بری و اسکن کنی......نقل قول:
آقایان من چطوری داخل این بازی آهنگ فارسی بزارم تا پخش کنه؟(یکی از دوستامو دیدم که اینکارو کرده بود ولی خودش نمیدونست..گفت داداشش اینکارو واسش کرده که اونم الان تهرانه)اگر کسی میدونه کمک کنه...
سلام . .
دوستان . . من الان 56.88 درصد از بازی رو رفتم . .
الان دیگه هیچ ماموریتی بهم نمیده . .
ایمیل هام رو هم چک میکنم . .
فقط قسمتی هست که میرم تلفن میزنم . . و ماموریت میده مثلا چند نفر رو بکشم . . توی شهر سوم . .
ممنون میشم راهنمایی کنید . .
موفق باشید .
اگه مرحله پایانی رو رفتی و تیتراژ پخش شده داستان بازی تموم شدهنقل قول:
بقیه هم ماموریت ها و کارهای جانبی هستند که بازی رو 100% میکنن
سلام . .نقل قول:
اگه مرحله پایانی رو رفتی و تیتراژ پخش شده داستان بازی تموم شده
بقیه هم ماموریت ها و کارهای جانبی هستند که بازی رو 100% میکنن
همونطور که گفتم . . من تا حالا 56 درصد از بازی رو رفتم . .
ممنون
من 64.25 درصد بازی را رفته ام و تیتراژ پخش شده با اسم ( لندن شمالی )
الان هم هیچ چیزی نمانده که انجام بدم
نه ماموریت با تلفن عمومی و نه ایمیل جدید
حتی به تک تک افرادی که در موبایلم هست زنگ زدم همشون رو منشی بود غیر از دخترها که قرار میگذاشتند.
حالا 35 درصد ادامه بازی چگونه کامل میشه؟
بای بای
مسابقات بروس......و ماموریت های لیتل.....نقل قول:
حالا 35 درصد ادامه بازی چگونه کامل میشه؟
تمام پرش هارو باید به بهترین صورت انجام بدی........
لیست خلافکار ایی که تو لیست پلیس هست رو باید همرو بکشی......
یادم نیست.حدود چند متر با موتور تک چرخ بزنی........
اینا یادم بود....ولی بازم هست....
نقل قول:
مسابقات بروس رو زیاد شرکت کردم و برنده شدم ولی درصدی پیش نرفت
تمامی لیست پلیس هم کشته ام
ولی ماموریت های لیتل را نرفته ام
آن را هم امتحان میکنم.
بای بای
بازم بود........من اینا یادم بود........تو همین تاپیک بگردی.لیست کاملش هست......نقل قول:
ولی ماموریت های لیتل را نرفته ام
آن را هم امتحان میکنم.
سلام . .نقل قول:
مسابقات بروس......و ماموریت های لیتل.....
تمام پرش هارو باید به بهترین صورت انجام بدی........
لیست خلافکار ایی که تو لیست پلیس هست رو باید همرو بکشی......
یادم نیست.حدود چند متر با موتور تک چرخ بزنی........
اینا یادم بود....ولی بازم هست....
مسابقات بروس رو در کدوم قسمت بازی باید بریم . . ؟ همچنین ماموریت های لیتل ؟
با موتور چه جوری باید تک چرخ زد . . ؟
مرسی
نقل قول:
در موبایل خود - اسم بروس و یا لیتل را انتخاب کنید
در بروس نوشته Race
و در لیتل نوتشه Job
زنگ بزنید مشخص خواهد شد.
2 تا از ماموریت های لیتل هم رفتم ولی همچنان همان درصد قبل باقی ماندهنقل قول:
بازم بود........من اینا یادم بود........تو همین تاپیک بگردی.لیست کاملش هست......
شما بازی را 100% کامل کردی؟
بای بای
شما چقدر عجله داری.....کلش رو برو.....فکر کنم 10 تا بود......حالا یه چند درصدی میاد روش...نقل قول:
2 تا از ماموریت های لیتل هم رفتم ولی همچنان همان درصد قبل باقی مانده
نه....پرش هام مونده........مسابقات بورس هم مونده......با چنتا از وانتد ها.........نقل قول:
شما بازی را 100% کامل کردی؟
با شیفت و کنترل......البته یکی از موتور ها نمیشد.......نقل قول:
با موتور چه جوری باید تک چرخ زد . . ؟
سلام ، 2 تا سوال داشتم:
1 - اینکه من چجوری باید جوی استیک رو فعال کنم چون وقتی وصلش میکنم توی بازی چیزی برای تنظیمات انتخاب دسته نداره.
2 - اینکه وقتی موبایلم رو میارم نمیشه باهاش شماره گیری کنی چون 2 تا گزینه بیشتر نداره : Multiplayer و Video editor
ممنون میشم راهنمایی کنید