ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه ممکنه یه کم توضیح می دی که رایحه این ادکلن هایی که معرفی کردین چه جوری هستن؟:n12::n26::n12:
Printable View
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه ممکنه یه کم توضیح می دی که رایحه این ادکلن هایی که معرفی کردین چه جوری هستن؟:n12::n26::n12:
ایفوریا بوی گرم و شیرینی شیکی داره خیلی دلپذیرهههه و مناسب یه دختر خانوم جوان....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولاً زنان از رایحه ی غلیظ تر و سنگین تر استفاده می نمایند. لذا معمولاً عطر زنان با درصد خلوص بیشتری مثل Perfume یا Eau de Perfume در بازار وجود دارد. امّا مردان عطرهای رقیق تر و سبک تر، انتخاب می نمایند که با نام های Eau de Toillete یا Eau de cologne شناخته می شوند که درصد غلظت موادّ اوّلیّه معطّر در آن پایین تر از دو نوع فوق است. پس هرگاه در یک نوع عطر هم نسخه ی Eau de Perfume و هم نسخه ی Eau de Toillette وجود داشته باشد هرچند عطر تک-جنسیّتی (Unis.e.x) است ولی نسخه ی Perfume برای زنان طرّاحی می شود و دیگری برای مردان.
از نظر نوع رایحه، زنان بیشتر رایحه های گل-بو، شیرین، میوه ای و بوی خوردنی هایی مثل شیر، خامه، کارامل، کاکائو را انتخاب می نمایند. برعکس مردان، رایحه های چوب-بو، اقیانوسی-اُذنی، مُشکی، مرکّباتی (مایع کلن، Eau de Cologne، که مملو از رایحه ی مرکّبات است) می پسندند.
البته باید این مطلب را اذعان نمایم که نوع انتخاب عطر، به فرهنگ هر کشور بستگی دارد. مثلاً علی رغم اینکه رایحه های گل-بو زنانه است، ولی در کشور ترکیه مردان از رایحه ی رز و یاس استفاده می نمایند. یا در کشور عربستان مردان رایحه ی غلیظ و سنگین را می پسندند.
فکر کنم آنچه در خصوص نحوه ی پسند عطر توسّط زنان و مردان گفته شد در ایران، خصوصاً در شهر تهران صدق می نماید.
سلام
از ادکلن بازان عزیز میخواستم بپرسم تا حالا از ادکلن های زیر استفاده کردید ؟
چجورن ؟
playboy : miami
cadillac
mine
ممنون
سلام بچه ها یه سوال دارم که ممکنه یه کم غیر معمول باشه
افتر شیو سبامد،یه عطر گیاهی داره که روی خودش نوشته بابونه (camomile) هست
دوستای عزیز کسی دودورانت یا ادکلنی سراغ داره با این عطر یا بابونه باشه
خیلی خوشم اومده ممنون می شم راهنماییم کنین:n12::n13::n12:
بچه ها کسی می دونه m7 ( شیشه قدیم ) از کجا میشه پیدا کرد؟ خیلی گشتم ، تنها جایی که پیدا کردم ، این پرفیوم شاپینگه بود که وقتی زنگ زدم گفته بود 50 میلشو داره فقط ! :n03:
50 کمه ، 100 میل فقط....!:n09:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما از پرفیوم شاپینگ خرید داشتی ؟
اصله ادکلناش ؟
اگه آره بفرمایید
نظرتون در مورد آزارو سیلور بلک چیه؟ میشه یه توصیف در مورد رایحه و پخش بو و موندگاریش داشته باشین؟
تو بعضی مغازه ها ممکنه از قبل داشته باشن اونم احتمالا 250-300 میدن 100 میلشو !نقل قول:
دوستان عطر برای فصول گرم (نهایت تا 250-300ت البته هر چی ارزون تر بهتر :دی) به خصوص بهار چی پیشنهاد میدید که ترجیحا بشه بوی اَمبر رو توش حس کرد؟
میخوام بگم اگر قیمتش مناسب باشه از فرانسه برام بیارن، البته m7 رو گفت 320 در میاد که به نظرم خیلی بالاست.
آره داداش ، خیالت راحت ، اصله ادکلناش .نقل قول:
:n04: چرا آخه ؟ ینی چون نایاب شده ( تولید نمیشه ) اینقدر گرونه؟ :n13: این مدل جدیدش که 220-230 ِ ! فک می کردم زیر 200 بتونم پیداش کنم. :n27:نقل قول:
من یک ادکلن میخوام تا 100 تومن
بیشتر برای بعد از ظهر میخوام و برای استفاده در اسفند ماه و بهار
جوون پسند باشه و پخش بوی خوبی داشته باشه
بهم اینا پیشنهاد شده :
پلی بوی مدل میامی
کادیلاک
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماین که میگن بوش مثل کرید هست
از عزیزان پیشنهاد دارید بفرمایید یا اطلاع در مورد رایحه این موارد که عرض کردم خدمتتون
نقل قول:نقل قول:
خیلی ممنون دوستان
لطف کردین
من تهران نیستم
میخواستم ببینم می تونم به سایتی مثل لیلیوم که فروشگاه اینترنتی هست واسه خرید اطمینان کنم؟
اصل هست ادکلناش؟
بازم تشکر
m7 یه مدل قدیمی یا به اصطلاح وینتیج داره که از نظر کیفیت حرف نداره...نقل قول:
بعد از اون تغییر فرمول داد و شد فرمول کنونی...
به تازگی هم که تولیدش متوقف شده و مدل Oud Absolu در حجم 80 میل اومده...
اگر بخوایم از لحاظ کیفیت بررسی بکنیم به نظر من مدل وینتیج از همه بهتر بود و ابسولو شبیه به فرمول کنونی هست...
بنابر این اگر مدل ابسولو رو تست نکردید تست کنید چون به نظرم با توجه به کیفیت و قیمتش به صرفه هست..
راستی پرفیوم شاپینگ 50 میلش رو چند میداد؟؟
m7 دو تا دیگه هست یکی همون m7 معمولی یکی اون Oudنقل قول:
منظور شما از فرمول قدیمی و جدید چیه !؟
تو همه مغازه ها اگه m7 قدیمی رو داشته باشن همشون یه جورن
m7 حدود سال 2008 یکبار تغییر فرمول داد..قبل از تغییر فرمول شیشه عطر کاملا قهوه ای بود ولی در مدل های جدید فقط یک طرفش قهوه ای هست...نقل قول:
فرمول جدید خیلی شبیه به فرمول قبلی بود ولی پخش بو و ماندگاری کمتری داشت و همچنین فرمول قدیمی یا همون وینتیج بوی سنگین تر و تاریک تری داشت...
عطر Oud Absolu هم مشابه دو m7 جدید و مدل وینتیج هست..ولی نسبتا کمتر شیرین هست و نوت نهاییش چوبی تر هست...و همچنین کمی مدرن تر و همه پسند تر شده..
تفاوت این سه عطر خیلی زیاد نیست...بنا براین به نظرم با توجه به اینکه قیمت m7 موجود در بازار خیلی زیاد شده خرید Oud Absolu به صرفه تر هست...البته این نظر شخصی بنده هست...
مدل وینتیج که دیگه یافت نمیشه و در آمریکا با قیمت خیلی بالاتری اگر پیدا بشه فروش میره...
140 می گفت.نقل قول:
Mine Pour Homme رو حتما" تست کن. یه کار خنک و تلخ با پخش بوی خیلی خوب. امروز تستa کردم ، کار جالبی بود . ولی خوبیش اینه که ظاهرا ادکلن جدیدیه و قیمتشم ارزونه ، طرف با شبنم ( :n02: ) می گفت 110 !نقل قول:
عجب! شما خودتون خرید داشتین از اینجا؟ ریسکش بالاس خرید از این جور جاها.....نقل قول:
اپیوم مردونه و زنونه 50 میل با قیمت خوب سراغ دارم.کسی خواست من در خدمتم .:n01:
ام 7 هم گیر نمیاد معمولیش .علتش هم همونه که محمدحسین جان گفتن .
خودم میخواستم یه ام 7 دیگه بگیرم که نداشت که یه اپیوم گرفتم خیلی راضی ام از همه چیزش.پخش بوش و موندگاری عالی
به درد بهارم میخوره ؟نقل قول:
یه اپیوم گرفتم خیلی راضی ام از همه چیزش.پخش بوش و موندگاری عالی
اسم دقیق ترشو بگو چیزی پیدا نکردم واسه کدوم شرکته ؟نقل قول:
Mine Pour Homme رو حتما" تست کن. یه کار خنک و تلخ با پخش بوی خیلی خوب. امروز تستa کردم ، کار جالبی بود . ولی خوبیش اینه که ظاهرا ادکلن جدیدیه و قیمتشم ارزونه ، طرف با شبنم ( ) می گفت 110 !
مثل اینکه به گفته ی خیلی MINE بوی CREED AVENTUS میده
موندم اینو بگیرم یا پلی بوی ؟
برای بعد از ظهر میخوام و اسفند ماه
علی جان 50 میل کمه دادا! ولی خوب ، قیمتو پخ کنم برام مرسی.نقل قول:
Mine Pour Homme by Marc Joseph ,نقل قول:
معلوم نیس چی به چیه ! :n02: تو سایت اصلیشم این ادکلنو پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04:
ولی هر چی که بود ، از نظر من کار با کیفیتیه! :n09:
مطمئنه ؟ از این تقلبی ها نباشه ! ساخت کجاست ؟ رو کاغد تست گرفتی ببینی موندگاری چه جوریه ؟نقل قول:
نقل قول:
آره آره! مال فرانسه هست. راستش طراحی شیشه و نوع بسته بندی نمی خورد کار بی پدر مادری باشه! :n02: جزئیاتو دیگه باید از دوستای گلمون که تو کار ادکلنن بپرسیم.. چون تازه هم اومده احتمالا تقلبی نداره! :n13: راستش رو دستم تست کردم ، پخش بوش خیلی خوب بود ، ولی دستمو چند بار بعدش شستم موندگاریو دقیق نمی تونم بگم بهت ( بر حسب ساعت .. ) ؛ ولی بازم خیلی خوب بود. :n06:
پ.ن : به نظر من نسبت به راکی مونتن ( چون یکی از گزینه هات بود میگم ) خیلی سرتره! از لحاظ رایحه خیلی شیک تره به نظرم. همین طور تو پخش بو و موندگاری سرتره!
آره راکی یکی از گزینه هامهنقل قول:
پ.ن : به نظر من نسبت به راکی مونتن ( چون یکی از گزینه هات بود میگم ) خیلی سرتره! از لحاظ رایحه خیلی شیک تره به نظرم. همین طور تو پخش بو و موندگاری سرتره!
اوکی اگه این جوری باشه که خوبه
حالا ببینم اصلا گیرم میاد یا نه
اسمش ماین پور هوم هست دیگه ؟
آره :n01: آره حتما" تست کن ، نتیجه رو هم اعلام کن! :n02:نقل قول:
درودنقل قول:
تهرانی؟ کجا 110 قیمت میداد؟
شهرستانم من!نقل قول:
امروز پیش بینی هوای تهرانو برای 10-15 روز آینده نگاه میکردم.... هیچ خبری از سرما نبود، برف و اینا که واقعن هیچی:n03:...بعد از اونم دیگه رسمن بهار اومده و بازم گرمای هوا:n27:
این یعنی خداحافظ عطرای زمستونی...خداحافظ بوهای شیرین...بوهای تاریک....بوهای مردونه:n03:
دوستان عطر ملایم و خنک که توش بوی چای + یکمی ادویه باشه سراغ دارید؟
دوستان حرفه ای تر اگه نظری در مورد این ادکلن mine دارن بگن
دوستان خوب و گرامی عطرشناس و عطرباز در خواست راهنمایی دارم :n16:
شخصا عطر پلو بلو رو از لحاظ رایحه خیلی میپسندم
حالا میخوام بدونم بین این دوتا
چقدر تفاوت رایحه وجود داره؟
و همچنین پخش بوی کدومیکی بیشتره؟
شما باشید کدوم رو ترجیح میدید؟
پ.ن:بدون در نظر گرفتن محدوده قیمت عطری با مشابهت به پلو بلو که پخش بوی جالبی داشته باشه چی معرفی میکنید؟
یادمه یکی از بچه ها تو فرگرنتیکا گفته بود Escada Magnetism بوی نوشابه سیاه میده! اینو خیلی وقت پیش تست کرده بودم ؛ ولی تا اونجایی که یادمه همچین بویی رو من نوشابه حس نمی کردم. :n02: حالا می خوای شما تست کن ببین چی در میاد. البته اینم بگم که بعد 10 دقیقه ، بوی دلنشینی پیدا کرده بود ( بوی تمیزی می داد ) . پخش متوسط به پایین ، موندگاری متوسط.نقل قول:
دوستان تلفظ دقیق و درست این دادکلنها رو چطوری میشه بدست اورد؟
چون اکثرا اسم هستن یا کلماتی جدیدی هستن تو دیکشنری پیدا نمیشه ولی جایی رو هم ندیدم تلفظ ها رو داشته باشه
با تشکر
سلام
دوستان من MINE رو خریدم. بوی خیلی عالی داره. فقط متاسفانه پخش بوش اصلا جالب نیست.
اگه ادکلن دیگه ای تو همین رنج باشه که پخش بوش خوب باشه معرفی کنید.
ایفوریا مردانه ۱۰۰ میل ۱۳۰ هزار تومان
لانویی دلوم (لانویت دلهوم) پرفیوم ۶۰ میل ۱۴۰ هزار تومان
ژیوانشی پلی سفید مردانه ۱۰۰ میل ۱۲۰ هزار تومان
بلو د شانل ۵۰ میل ۲۲۰ هزار تومان
دیشب - تهران
دوستان من 5 شنبه یه سر میرم قم کسی اونجا جایی رو میشناسه هم جنس اصل داشته باشه هم خوش انصاف باشه؟
با تشکر
سلام
hadinba عزیز. میشه بهم بگید ، در مورد MINE که شما تست کردید، آیا پخش بو و ماندگاری خوبی داشت؟
و یکیم این که نسخه ای که من خریدم زیر قوطیش نوشته "لاستعمال الخارجی" . آیامال شما هم اینطوره؟ و اصلاً تقلبی هم داره این ادکلن جدید؟
ممنونم
سلام ، اونی کن من تست کردم هم موندگاریش خیلی خوب بود هم پخش بوش. راستش من زیر جعبه رو دقت نکردم که نوشته باشه " لاستعمال الخارجی" . :n01:نقل قول:
با اینکه این ادکلن جدیده و احتمال تقلبی داشتنش ضعیفه، ولی نمیدونم چرا احساس میکنم پخش بوی خوبی نداره.نقل قول: