یه سوال سرعت دانلود اینترنت همراه اول و ایرانسل روی چند کیلو بایته روزا حدودا؟میخوام با لبتاب وصلش کنم
Printable View
یه سوال سرعت دانلود اینترنت همراه اول و ایرانسل روی چند کیلو بایته روزا حدودا؟میخوام با لبتاب وصلش کنم
کلا همه چی بستگی به سیگنال دهی موبایل و منطقه شما داره.
دوست عزیز اینجا انجمن وایمکس هست احتمالا سوال شما درباره سرعت GPRS میشهنقل قول:
شما باید سوالتون رو تو فروم EDGE ایرانسل مطرح کنید
برای ثبت نام طح تخفیف مودم دانشجویی از سایت میشه ثبت نام کرد یا حتما باید بریم نمایندگی؟ موقع ثبت نام انتخاب مدل مودم همچین گزینه ای نداره
معمولا چقدر از زمان ثبت نام طول میکشه تا وصل کنند
سرعت واقعی میدن یا مثل بعضی از شرکت ها پهنای باندو آزاد میزارن؟
من خودم دیشب تا 3 بیدار بودم ولی سرعت بد نبود. یعنی مجانی بود ؟ :)))
البته بهرحال به نظرم خیلی جای بحث نیست. 4 ساعت ارزش بیدار موندن نداره مگه واقعا نیاز داشته باشی !
سلام.
روز 30 شهریور من حجمم تموم شد و یه بسته افزایشی خریدم.
الان 600 مگ از افزایشی مونده و چون اول ماهه، حسابم 3 گیگ شارژ شده.
الان که میخوام استفاده کنم از همون بسته افزایشی کم میشه بعد از ترافیک رایگان؟
نمیشه کاری کرد که بسته افزایشی بمونه و اول ترافیک رایگان تموم شه بعد از اون استفاده کرد؟
سلام دوستان...من چند وقت پیش ثبت نام کردم واسه مخودم..دیشب کد وایمکس و رمز عبورم واسم ارسال شد...بعد رفتم سایت مبلغ چهل هزار واریز کردم...بنظرتون کی میان وصل کنن ؟چندر وز طول میکشه ک بیان؟
متاسفانه نمیشه و بسته ای که خریدین سوخت میشه !نقل قول:
خودشون میگن بین 3 تا 7 روز کاری ،بستگی به شانست داره شاید فردا اومدن شایدم 10 روز ! ولی دیرتر نمیشه معمولانقل قول:
منم دیشب کار داشتم بیدار بودمنقل قول:
داشتم دانلود میکردم گفتم نکنه باید مودمو ساعت 2 ریستارت کنم ریستارت که کردم سرعت خیلی بد شد ! نمیدونم چرا شما این کارو نکردی ؟
امتحان کردین ببینین از حجم کم میکنه یا نه ؟
راستییی
من امروز یه مودم جیبی ثبت نام کردم حظوری با سرعت 2مگ و ترافیک 10گیگ
از مودم مطمِن نیستم بهشون گفتم گفتن که بین 3 تا 1 هفته اگه نارضایتیتونو اعلام کنین کل مبلغ رو بهتون میدن و مودم رو هم پس میگیرن
حالا بیاد ببینیم چیه این جیبی !
اومد یه ریویو میزارم
من مودم جیبی دارمنقل قول:
راضیم ازش
جدا ؟نقل قول:
اون عکس پشتیه مشکوکه ها ؟:دی
شما از عوامل نیستین ؟:21:
سلام . آقا امشب چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مودم رو خاموش روشن کنیم یا نه ؟؟؟ اگر خاموش روشن نکنیم چی میشه ؟ وقتی خاموش میکنیم چند ثانیه خاموش باشه ؟؟؟ چقدر بعد روشنش کنم ؟؟؟؟
والا من امروز پرسیدم گفتن خاموش روشن نمیخواد و خودش اتومات از 2 به بعد رایگانه !نقل قول:
دوستان یه سوال مهم:نقل قول:
وقتی میخوام مقدار ترافیک باقی مانده رو ببینم باید واسه بروزشدنش مودم رو خاموش روشن کنم؟؟؟ یا نیازی به خاموش روشن کردن نیست و ترافیک لحظه ای از حسابم کم میکنه و بروز میشه؟؟؟؟
سلام
به نظر شما مودم USB وایمکس ایرانسل ارزش خرید داره؟
نیلزی به خاموش و روشن کردن نیست ولی لحظه ای هم نشون نمیده 24 ساعت قبل رو نشون میده انگار !نقل قول:
من یکی از دوستام داشت راضی بودنقل قول:
ولی آنتنش از رومیزی ها ضعیفتره !
2مگ پایه ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی نیست بدونه این قضیه تعویض مودم و ماشین فرسوده چیه؟
جوابتون رو صفحه های قبل دادننقل قول:
نگاه کنید !
قضیه نداره شوخی یکی از دوستان بوده که خواسته مودمشو عوض کنه
یکی از دوستانم گفته مگه ماشین فرسودس که میخوای بدی نو بگیری !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
برای شما که اهوازی هستی خیلی خوبه به خصوص که وضع اینترنت خوزستان به کل افتضاحه.نقل قول:
پس این Nova view تو انجمن ir-tci.org همچین چیزی می گفت درباره ماشین فرسودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من این پیام رو دادم تو قسمت " ارجاع و پیگیری درخواست یا مشکل" حساب وایمکس . ببینم جریانش چیه
به نام خدا
سلام و خسته نباشيد
اين جناب آقای Nova view در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزي در مورد تعويض مودم و ماشين فرسوده گفته بود . جريانش چيه؟ اين هم صحبتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش مناطق وایمکس ایرانسل افزایش پیدا میکنه؟
من بعد از شارژ شدن این ماه و استفاده ای که دیروز و امروز از وایمکس کردم به این نتیجه رسیدم که جدیداً زیاد کم میکنند و شکی که داشتم به یقین تبدیل شد :31: دقیقاً شدند عین پارس آنلاین :2:
دوستان کسی همچین احساسی نداره ؟ :31:
نقل قول:
دقیقا دو سه نفر همین حرف رو زده بودند . دزدی شاخ و دم نداره . همینه
راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
ایرانسل مجوز ارائه سرویس در 7 استان رو داره ( تهران- اصفهان - شیراز - اهواز - تبریز - مشهد - کرج) ولی مبین نت اپراتور سراسری وایمکس هستنقل قول:
اتو این 7 استان در شهرهایی که تحت پوشش نیست به زودی با تجهزی امکانات، گسترش پیدا خواهد کرد
دانلود شبانه دیشب چطور بود دوستان؟؟
خووووووووبنقل قول:
دوستان راسته میگن سرعت128 وایمکس ایرانسل حداگثر سرعتش16 کبلو هستش؟
بله متاسفانهنقل قول:
دوستان دانلود شما دیشب چطور بود؟
من که هیچ فرق نداشت. اصلا مشکل کم شدن سرعت رو نداشتم.
بعد اینکه سر 2 مودم بهصورت خودکار ریست شد. اینو از آنلاین شدن مسنجرم فهمیدم.
ولی بهتر اینه که ساعت رو تنظیم کنین
البته معمولا این وقفه رو میشه متوجه شد با همین مسنجر ! ( قطع و وصل میشه )
آره بچه ها . من این موضوع رو گزارش دادم. من ماه پیش 15 روز مسافرت بودم. بعد از اومدنم که کلا میشه گفت قبل از اون 30 مگ هم دانلود نداشتم ( چون با پروکسیفایر کار میکنم ترافیک مصرفی رو میزنه!)
ولی بعدش اومدم و سر جم شاید 1 گیگ استفاده کردم ولی روز بعدش پیام اتمام ترافیک اومد
تازه
جالبه بدونی که قیمت هر مگ از 100 ریال به 89 ریال کاهش پیدا کرده و ما این کم شدن زیاد ترافیک رو متوجه شدیم..
من شکایت کردم گفتن درسته .شما ریز مصرفت رو میتونی در بیاری.
شبا که میخواین بخوابین مودم رو خاموش کنید.
پیشنهاده
منم راحت و بدون افت سرعت دانلود کردمنقل قول:
مودم هم پرسیدم گفتم احتیاجی به خاموش روشن کردن نیست
الان یکم سرعتا خرابه شما هم همینجوری هستین ؟
سرعت ها یکم نا میزوونه. تا الان سه چهار بار شد که واسه باز کردن تاپیک های فروم با ارور page not found روبه رو شدم در کمال تعجب !!!!!
به صورت کلی دیرووز شاید چون روز اولش بود یکم خلوت بود .از طرفی برو بچ دانشگاهی و کارمند و مدرسه ای داریم. بهرحال الان شرایط واسه همه اونطوری نیست.
اون عده ی کمی هم که از برنامه ی زمان بندی دانلود استفاده میکنن این ساعات بدردشون میخوره.اگه قطع نشن نصف شبی ! کلا من از همین روش استفاده میکنم. بسیار کارایی داره
من 3 ساله که هم شاتل دارم هم از ایرانسل 2-3 ساله استفاده میکنم. شاتل بیت به بیتش رو مطمئنم درست حساب میکنه البته اگر به ضرر خودش حساب نکنه. ولی ایرانسل رو راستش رو بخواید من بهش مشکوکم. ولی مطمئن نیستم چون توی محل کار استفاده میکنم و روی سیستم نرم افزار مونیتور پهنای باند ندارم ولی احساسم میگه بیش از حد بالا میندازه مخصوصا ارسالش رو.نقل قول:
2مگ پایه. ساعت 4:50 دقیقه. سرعت 155کیلوبایت در ثانیه
دوستان مال شما چطوره؟
با سلام خدمت همه دوستان
آیا ساعات رایگان ( 2 الی 6) وایمکس ایرانسل شامل طرح های مصرف آزاد هم میشه؟
من طرح آزاد 256K دارم، دیشب تنظیم کردم از ساعت 2:05 الی 5:55 دانلود کنه ولی صبح که چک کردم از حسابم کم کرده بود!
با تشکر
سایت های گوگل و جی میل که کلا تو ایران از امروز نمیاد بالا . با وایمکس هم که امتحان کردم نیومد.
فقط طرح هاي اعتباري .. توي سايت ايرانسل زده .نقل قول: