کسی نمیدونه؟
Printable View
کسی نمیدونه؟
میتونیم هم رشته های بدون کنکور ثبت نام کنیم هم با کنکور؟
سلام با داشتن مدرک پیش تا پایان شهریور میتونید در کنکور شرکت کنید ...نقل قول:
البته اگر تا ترم بهمن هم بگیرید مشکلی پیش نمیاد فقط با یک ترم تاخیر و پرداخت شهریه اون یک ترم میتونید وارد دانشگاه بشوید
موفق باشید ...
بلهنقل قول:
هم با کنکور و بدون کنور ازاد و دولتی همه !! میتونید شرکت کنید ....
نقل قول:مرسی از جواب دادنتون!!!:n28:نقل قول:
کنکور نه بدون آزمون!!!نقل قول:
هم در با ازمون و بدون ازمون تفاوتی نداره باید تا پایان شهریور مدرک پیش رو گرفته باشید ...نقل قول:
نمیشه که تا شهریور چطوری بگیرم؟ . یعنی اصلا امکانش نیست سفته بزارم؟
سلام.نقل قول:
تبصره 3 ماده 3 آيين نامه آموزشي - در مورد پذيرفته شدگان فاقد مدرک پايه؛ يکسال تاخير جزو سنوات مجاز تحصيلي محسوب نمي گردد و واحد دانشگاهي بايد مرخصي تحصيلي بدون احتساب صادر و نصف شهريه ثابت اين مدت را بر مبناي سال ورود از دانشجو اخذ نمايد.
راستی من میتونم کارشناسی بزنم یا کاردانی؟
سلام دوستان. من الان کارشناسی دانشگاه آزاد هستم چند واحد پاس کرده باشم میتونم مدرک کاردانی رو بگیرم؟:n13:
سلام. 70 واحدنقل قول:
سلامنقل قول:
بسته به رشته شما داره ...
حدود 70-80 واحد ....
ماده 72 آيين نامه آموزشي: ارزشيابي سوابق تحصيلي دانشجوياني که ادامه تحصيل آنها براساس مقررات اين آيين نامه امکان پذير نباشد و يا به دلايل آموزشي امکان فراغت از تحصيل در مقطع مربوط را نداشته باشند و يا بطور کلي مايل به ادامه تحصيل نباشند، برحسب مورد به ترتيب زير انجام خواهد شد.
1-72 - به آْن دسته از متقاضيان ورودي سال 76 و بعد که حداقل 70 واحد درسي دوره را با ميانگين کل 12 و بالاتر در يکي از مقاطع کارشناسي ارشد پيوسته و يا کارشناسي پيوسته گذرانده باشند برابر ماده 68 آيين نامه مدرک کارداني در رشته، اعطا خواهد شد.
تبصره 1 – صدور مدرک کارداني حسب تقاضاي دانشجو و صرف نظر از وجود دوره کارداني مصوب در آن رشته، يا مجري بودن واحددانشگاهي دانشگاه صادرکننده صورت مي گيرد. تبصره 2 – چنانچه دانشجو در شرايط اخراجي قرار گرفته باشد بدون پرداخت هزينه اي به نام انصراف و در غير اينصورت در شمول مواد 50 و 51 قرارگرفته، ملزم به پرداخت هزينه انصراف خواهد بود. 2-72 - آن گروه از متقاضياني که حداقل 140 واحد درسي دوره را در مقطع کارشناسي ارشد پيوسته گذرانده و ميانگين کل حداقل 12 را کسب کرده باشند مي توانند با رعايت تبصره 2 بند 1-72 مدرک کارشناسي در رشته مربوط دريافت دارند در غير اينصورت برابر راي کميسيون موارد خاص آموزشي و دانشجويي سازمان مرکزي عمل گردد.
با دیپلم گرافیک کامپیوتر میتونم رشته سخت افزارو کارشناسی بزنم یا کاردانی (بدون آزمون)
سلام دوستان کسی میدونه شهریه ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد چنده؟:n16:
اگه ممکنه سریعتر بگید که بدونم کارت بگیرم یا نه؟
سلام چو نکاردانی دارید میتونید در رشتههای هر یک از گروه تجربی ریاضی و یا انسانی انتخاب رشته کنید ...نقل قول:
موفق باشید
سلامنقل قول:
اطلاعات مربوط به شهریه
شهريه ثابت: 10729900 نظري: 691500 عملي عمومي: 934900 عملي تخصصي: 934900 عملي كلينيكي: 0 هزینه سرویس : 300000 بيمه : 20000 عملي پايه: 934900 عملي اصلي: 934900
*قیمت ها به ریال هست
*هزینه سرویس و بیمه در دانشگاه های مختلف متفاوت هست
* شهریه ثابت مربوط به نیمسال دوم تحصیلی 91-92 هست
کمرشکنه:n02:
ممنون دوستم:n16:
دوستان کسی میدونه ضوابط انصراف از تحصیل ارشد دانشگاه آزاد چیه و آیا هزینه ای داره یا نه؟
من یک ترم خوندم و بنا به دلایلی میخوام انصراف بدم.
سلامنقل قول:
بله بسته به رشته و شهریه ثابت شما است ...حداکثر حدود 500.000 تومان هست ...
ممنون از راهنماییتون . شهریه ثابت 1,070,000 هست و رشته ام هم ارشد عمران . یعنی از 500 تومن بیشتر نمیشه؟ آخه چند جا خوندم نوشته بود باید 1.5 برابر شهریه ثابت پرداخت بشه .نقل قول:
درضمن اصلاح کنم من یک سال خوندم نه یک ترم . آیا این فرقی میکنه در پرداخت هزینه انصراف؟
سلام
دوست عزیز alavi71 میشه بفرمائید که شهریه هر ترم دانشگاه آزاد، رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار، اطراف تهران حدودا روی هم چند در میاد؟؟
شهریه های سال های قبلو نمیخوام فقط میخوام بدونم حدودا واسه هر ترم چه قدر باید بدم؟؟
سلامنقل قول:
550 تومن شهریه ثابت + بقیشم بستگی به واحدات داره که حدود 300 تومن میشه جمعا 800 هزار و اندی
کسی میدونه درس اشنایی با مبانی دفاع مقدس اختیاری هست یا اجباری ؟
من ترم پیش این واحد پاس کردم این ترم میخوام درس بردارم نمیدونم این درس اختیاری بوده یا اجباری اگر اختیاری بوده همگروه هاش چه درسایی بوده که بی جهت برندارم و پول اضافی بدم ؟
مرسی :n16:
مبلغه رو که گقتم برای کارشناسی بود ....نقل قول:
ولی برای ارشد فکر میکنم حدود همون شهریه ثابت هست ....
ترم تابستون هم واسه امتحاناش کارت ورود به جلسه میخواد؟ مهلتش کی هس؟
سلام دوستان کسی از این رشته های بدون کنکور خبر داره ؟ قبولیش سخته یا اسون ؟
من رشتم تجربیه بندرعباس زندگی میکنم معدل کتبی 13 بنظرتون یکی از مهندسی ای اطراف تهران رو میارم ؟:)
سلام.بست هبه رشت هانتخابی کار چندان سختی نیست ...نقل قول:
ولی توجه داشته باشید که ازاد تهران خوابگاه ندارد ...
سلام خسته نباشید
نتایج دانشگاه آزاد کی قراره بیاد ؟
سلام
من این ترم نقشه برداری 1 دارم که 2 واحدش نظریه و 1 واحدش عملی.الان با توجه به اینکه در طول ترم 20 واحد میتونم بردارم این 1 واحد عملی هم جزو اون تعداد واحدها حساب میشه یا نه؟
سلام
دوستان کسانی که رتبه کنکور آنها از 230 هزارتا بیشتر است چکار کنن
مثلا نوشته
روزانه و شبانه غيرمجاز
نيمه حضوري و مجازي و بين الملل مجاز
ويژه فرهنگيان غيرمجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) غيرمجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش بر اساس کنکور و سوابق تحصيلي مجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش صرفا بر اساس سوابق تحصيلي) مجاز
مشمول اعمال سوابق تحصيلي : نمي باشيد
دوستان حالا با این اطلاعاتی که گذاشتم در چه دانشگاهی میشود شرکت کرد و چه رشته های مشود فقط اگر لطف کنید ساده و کامل و فوری بگید
ممنون
پیام نور بدرد نمی خورهنقل قول:
برو رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ كدام !نقل قول:
ساده و کامل و فوری بگید
نميخوام آيه ياس هم واستون بخونم
ولي پيام نور هم بدرد شما نميخوره!
سلام.نقل قول:
بله حساب ميشه.
دوستان ممنون :n12: فقط سوالی دارم کدام رشته ها آسون تر هستند و در آنها ریاضی کم و یا استفاده نمیشود چون ریاضیم خوب نیست و از این محاسبات خوشم نمیاد و هم اینکه هر روز دانشگاه نرویم چون زیاد وقت هام آزاد نیست که هر روز برم دانشگاه و کلاس و میخوام راحت باشه
حالا اگر راهنمائی کنید که چه رشته ها و چه دانشگاهی با این چیزهائی که گفتم بهتره ممنون میشوم معرفی کنید
راستی یه چیز دیگر من کاردانی نداشتم اما همون چند ماه پیش موقع ثبت نام کسی که تو کافی نت بود برام نوشت که مدرک کاردانی دارم اما فقط دیپلم بودم حالا مشکلی نیست ؟
و کلا اگر این ترم هم نشد زیاد مشکلی نیست فقط میخواهم با این شرایطی که گفتم مشکلی نداشته باشه باز هم ممنون :n01:
سلامنقل قول:
شرط ورود به رشته های کارشناسی گروه های نظری داشتن کاردانی یا پیش هست ...
اگر این مدرک رو ندارید نمیتونید ثبتنام کنید ..ف
قط میتونید رشتهه ای کاردانی رو ثبتنام کنید ...
رشتههای مهندسی و علوم پایه همگی دارای دروس پایه مشترک و ریاضی فیزیک هستند ...
موفق باشید ..
بله-یک هفته قبل از شروع امتاحانات در سایت قرار میدهند...نقل قول:
من از رياضي متنفر بودم!نقل قول:
دوستان ممنون :n12: فقط سوالی دارم کدام رشته ها آسون تر هستند و در آنها ریاضی کم و یا استفاده نمیشود چون ریاضیم خوب نیست و از این محاسبات خوشم نمیاد و هم اینکه هر روز دانشگاه نرویم چون زیاد وقت هام آزاد نیست که هر روز برم دانشگاه و کلاس و میخوام راحت باشه
حالا اگر راهنمائی کنید که چه رشته ها و چه دانشگاهی با این چیزهائی که گفتم بهتره ممنون میشوم معرفی کنید
راستی یه چیز دیگر من کاردانی نداشتم اما همون چند ماه پیش موقع ثبت نام کسی که تو کافی نت بود برام نوشت که مدرک کاردانی دارم اما فقط دیپلم بودم حالا مشکلی نیست ؟
و کلا اگر این ترم هم نشد زیاد مشکلی نیست فقط میخواهم با این شرایطی که گفتم مشکلی نداشته باشه باز هم ممنون :n01:
كلا آمار و رياضي و اينا هميشه نمره پاسي ميگرفتم تو دبيرستان!
زدم مديريت و رفتم دانشگاه !
چون فكر ميكردم همه درسا خوندني هست !
يعني يه استاد گل بهمون رياضي ياد داد كه دستش رو ميبوسم!
رياضي پيش 20
رياضي يك 20
رياضي دو 20
آمار يك و آمار دو 20
اقتصاد خرد و اقتصاد كلان 20
چقدر خودم رو ميترسوندم از رياضي و يه حس تنفر داشتم !
هيچكس هم باورش نميشد كه من ! رياضيم اينجوري ييهو متحول شد !!!:n25: