kbps 250:20:نقل قول:
Printable View
kbps 250:20:نقل قول:
این سرعت هایی که شرکت ها میگن بر حسب کیلو بیت هستش نه کیلوبایت.نقل قول:
پس سوال شما؟ 1024 کیلوبیت سرعتش چنده؟
جواب: تقسیم بر 8 کن میشه 128 کیلوبایت.
یعنی حداقل شرکتا باید 1024 رو با سرعت 128 کیلوبایت(دانلود) ارائه بدن که کمتر از اون کم کاریشونه و تقلبشون. و بیشتر از اون که اکثرا در صورتی که مشکل فنی نباشه بیشتر از 128 سرعت میدن
مثلا من 128 کیلوبایت دارم که باید 16 کیلوبیت باشه ولی 116 کیلوبایته سرعت دانلودش
نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&highlight=%D9%85%D8%B4%DA% A9%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+adsl[/HTML]
سرعت دانلود من با ای دی اس ال 1024
120 الی 130 درسته دیگه البته متغیره و تا 170 هم میرسه
اگه 250باید باشه پس حسابی سر من رو گول مالیدن
ولی فکر کنم 130 درسته ها
نه عزیز من...نقل قول:
این سرعت هایی که شرکت ها میگن بر حسب کیلو بیت هستش نه کیلوبایت.
پس سوال شما؟ 1024 کیلوبیت سرعتش چنده؟
جواب: تقسیم بر 8 کن میشه 128 کیلوبایت.
یعنی حداقل شرکتا باید 1024 رو با سرعت 128 کیلوبایت(دانلود) ارائه بدن که کمتر از اون کم کاریشونه و تقلبشون. و بیشتر از اون که اکثرا در صورتی که مشکل فنی نباشه بیشتر از 128 سرعت میدن
مثلا من 128 کیلوبایت دارم که باید 16 کیلوبیت باشه ولی 116 کیلوبایته سرعت دانلودش
اون سرعتی که نوشته می شه حداکثر هست.اگر می بینی بعضی از شرکت ها سرعت بیشتری را ارائه می دن سیاست جذب مشتریشون هست
دوست عزیز فیلم هندی دیدین شما؟نقل قول:
سلام من اصفهانم
دوسالی هست از شاتل دارم استفاده میکنم سرویس اکو 128 (یکی برام پورتش کرد رو 512 الان سرعتم 70 kb هست)
می خوام عوضش کنم و از چاوش بگیرم (سرعت دانلود خیلی برام مهمه می خوام حدودای 500 kb باشه)
چاوش خوبه؟
اگه جای بهتری سراغ دارید بگید؟(سرعت دانلود خیلی مهمه برام)
ایران و سرعت دانلود 500 کیلوبایتی؟
500 کیلوبایت تقریبا برابر با اینترنت 4 مگابیتی هست که توی ایران کم نظیر هست.
به نظرم بهتره از همون شاتل که به مشترکین 128ش 512 شیر شده می ده استفاده کنید.
بابا اینهمه نوشتم واست تازه میگی فک کنم درستهنقل قول:
سرعت 250 واسه 2 مگابیته نه 1 مگابیت
فکر نکن ایقد
یه تشکر بزن اگه میتونی
ببخش اینطوری میگم:11:
:2:نقل قول:
پس چی کار کنم ؟حتما نیاز دارم !!!
فکر کنم باز متوجه نشدی حرف دوستمونو!!!نقل قول:
نیاز که همه دارن!
تو منطقتون تحقیق کن اگه شرکتی تازه اومده یا میخواد مشتری جذب کنه شاید سرعت بالا بده ارزون ، ازش adsl بگیر.
مثلا صبانت تو تبریز سرویس 128 رو سرعت نزدیک 300 میداد!!!!!!!!!!!!!
یا اگه نبود شاتل سرویس 2 مگ بگیر که 3 گیگ حجمشه شبا سرعت از 150 تا 250 هستش. و روزا 250 .ارزونم هست 24000 تومن.
و اگه پول مول داری نامحدود بگیر یسره کامپیوترتو روشن بزار.مث من که فقط با 16000 تومن روزی 2.5 گیگ دان دارم.که میشه ماهی 70 گیگ.و اگه 20 تومن بزارم روش میشه ماهی 120 گیگ!!!!!!!!:21:
باز اگه پول داری سرویس ویژه بگیر 4 مگ بگیر شاید ماهی 600 تومن بشه شاید بیشتر:31:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
راستی زیاد غصه سرعتو نخورین.اواخر سال اینترنت ملی میاد...این دیگه دروغ نیست.الان تو فاز اجراییش هستند طبق آخرین اخبار.
ولی من دانلودام تو میهن دانلوده.نمیدونم اون بدبخت باید چجوری این سرعتو ساپورت کنه.فکر کنم فایلاشو تو سرور های اینترنت ملی آپ کنه.وگرنه با این سرعت سرور هلندیشون کم میاره.همین الانم کم آورده
احترام بقیه رو داشته باش :13:نقل قول:
خوبم منظورشون رو متوجه شدم :33::angry::31:!!!خوب از تو فکرش اومدم بیرون
اگه بخوام این همه پول بدم که جاش می رم یه کشور دیگه:31:
اگه اینترنت ملی یشه بدبخت می شیم
مثلا یه موتور جستجوگر درست می کنن یه نام ثارالله(:31:) تا آمریکا رو توش جستجو میکنی یه موجود زشت می آره:31:
سلام
بچه ها در adsl2+ سرعت ها چه جوری تو هر شرکتی سرعتش مثل صبانت هست؟
من صبانت دارم 128 سرعت دانلود 100 خیلی خوبه
حالا یک شرکت دیگه تبلیغش را دیدم ارزون تر می داد حالا می ترسم128 که میده مثل مال مخابرات 128 سرعت دانلودش 15-16 باشه
نه همشون اگه مشکل فنی موقتی نداشته باشن سرعتشون همون دورو بر 100 هستش.یا حداقل دیگه 30 هستش.(اگه مشکل موقتی نداشته باشن)نقل قول:
ولی فقط روزا.که حجمت سریع تموم شه.شبا یخورده میاد پایین.
از بچه هایی که اون شرکت مورد نظرتو دارن بپرس سرعتش چنده؟
اینو نگیرین.من دارم ناراضیمنقل قول:
یا اگه نبود شاتل سرویس 2 مگ بگیر که 3 گیگ حجمشه شبا سرعت از 150 تا 250 هستش. و روزا 250 .ارزونم هست 24000 تومن.
5 گیگ حجمشه.
شبانش هم رایگان نیست
اون طرح eco-office هستش که شما گرفتی.اون مخصوص شرکت هاست که شب شرکتا خوب میبندن دیگه و رایگان شبانه نداره!عوضش حجمشو با همون قیمت کردند 5 گیگ.نقل قول:
ولی کاربرای خونگی 2 مگ eco میگیرن که حجمش 3 گیگ هستش و شبا رایگانه.و چون 2 مگ بالاترین سرویس شاتل هستش پس حداکثر سرعتو تا میتونه چه شب و چه روز در اختیار مشترکین قرار میده
فقط یه نکته اینکه ممکنه تو شهرهای مختلف سرعت شبانش فرق داشته باشه
شما هم داداشم از ماه بعد برید اونی که گفتمو بگیرین اگه مایل هستین...که شبی حداقل 2 گیگ و مثل دوستمون تو شهر رشت 3.5 تا 4 گیگ دانلود کنید
یکی نیست جواب بده؟نقل قول:
داداشم شاتل که خوب بود.لابد موقتیه.نقل قول:
الان این چیزایی که میخواین همه هم دنبال همین هستند و بیشتر از این چیزی نمیخوان!!!!!!!!!!!!!!
حتما بازی میکنید که پینگ پایین میخوای
مگه پینگ زیر 150 تو ایران داریم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه من که حداقل 300 هستش.شاتلم شنیدم خوبه.
ولی یه نکته اینکه شرکتای مختلف تو مناطق مختلف کشور سرویس های با کیفیت های متفاوتی میدن بستگی به مخابرات و ...
پس باید دنبال بچه هایی که از طریق مخابرات محل شما سرویس میگیرن از شرکتا رو پیدا کنی و از اونا بخوای کمکت کنن
مثلا من تو رشت شاتل بهترینه ولی من از یه شرکت دیگه گرفتم چرا که بتونم با قیمت ارزون دانلود بالایی داشته باشم ولی پینگم افتضاست
آیا 128 پارس آنلاین سرعت دانلود شبانش با 512 فرق داره؟
سلام .
دوستان این 2 مدل مودم وایرلس خوب هست ؟
TL-WR741ND
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1097x1280. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بگیرم به نظرتون ؟ اصلا این 2 مدل خوب هستن ؟
مخلصیم.
TD-W54KIT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز، مدل TL-WR741ND جدیدتر است و امکاناتش از از مدل TD-W54KIT بیشتره که شاخصترین تفاوت نرخ اتقال داده هستش که در اولی 150Mbps و در دومی در بهترین حالت ممکن 54Mbps است. به نظر من اولی رو برداری ضرر نکردی.
حامد:11:
وای من ای دی اس ال پیشگامان گرفتم 12 روزه منتظرم وصل کنن :41: خیلی نامردن. راستی خطمو ژانره کردن گفتن کارت نداری واسه همین چراغ ای دی اس الت روشن نمیشه. کسی میدونه یعنی چی؟
---------------
سلام دوستان من یه سوال داشتم
اینترنت ای دی اس ال 128 به طور میانگین سرعت دانلودش چقدر باید باشه
30k/s چطوره؟
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من، سرعت بسیار بالیی داری واسه دانلود! البته احتمالا سرویست از نوع Burstهستش و یه در یک بازه سرعتی نوسان داره.ولی در کل عالیه!چون:
128:سرعت دانلود16کیلوبیت
256:سرعت دانلود32کیلوبیت
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
اول اینکه رانژه کردن یه خط نهایتا 12ساعت بیشتر طول نمیکشه! حالا رو چه حسابیبه شما گفتن 12 هفته خدا میدونه!
دوم اینکه یه چیز چفنگی پرونده.کارت چی؟کشک چی؟ فقط نیار نامه رو ببری مخابرات منطقه بخش امور مشترکین 2 ساعت دیگه چراغ مودمت روشن میشه. اونها هم دارن دروغ میگن عین چی! شما یا نامه رو خودت دستس ببر یا اینکه زنگ بزن خرابی تلفن ببین اصلا روی خطط پورت ADSLنصبه یا نه!
ولی جلوشون کم نیارا! رفتی پیششون حسابی بهشون بتوپ.یه مشت دزد و کلاه بردار شدن مسئول اینترنت مملکت!!!
ADSL DSL-N11 asus
من یه گوشی ایفون دارم اگه این مدم رو بخرم میتونم با ایفون از به اینترنت وصل شم؟
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
اره داداش.این مودم وایرلس(همون بی سیم)هستش و به راحتی میتونی با گوشی یا لب تاب وب گردی کنی!
حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیزنقل قول:
بنظرت مدم خوبیه؟
110 قیمتشه
تو این رنج قیمت مودم بهتر از این هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
اگه شما میخواید 100 تومن هزینه کنید یه مودم وایرلس linksys بگیرید
معتبرترین مارک هست
موفق باشید.
خدایا با نام تونقل قول:
با سلام
از لحاظ معتبر بودن و کیفیت خوب هیچ شکی نمیتوان به ایسوز کرد. دوستمون هم که گفتن
هم درست گفتن، ولی ایسوز هم چیزی کم نداره. از نظر من که خوبه. باز هم نظر دوستان دیگه رو جویا بشو شاید نکته ای بدونند که من ندونم.نقل قول:
نوشته شده توسط joe_satriani
خدایا با نام تو
با سلام
این هم یه لیست از جوایزی که این مودم و مدلهای دیگری از برند ایسوز توسط معتبرترین شرکتها کسب کرده(همگی وایرلس هستند):
سلام دوستان
میشه من رو راهنمایی کنین
از شاتل اینترنت داشتم برگشتم قطع شده :41:
داداشم پولش رو نداده بود
حالا من تا وقطی که بودم ازش رازی نبودم اگر لطف کنین شرکت معتبر و خوبی که سرعت و پینگ و قیمت مناسب و البته حجم دانلود مناسب داشته باشه رو معرفی کنین ممنون میشم منطقه { تهران شهید لطفی 2295 }
اگه لطف کنین سریع لطفا دارم روانی میشم :31: از اینترنت 30 Mb به ایرانسل :19::19::19:
با تشکر . :10:
دوستان من داتک داشتم و سرویسم رو کنسل کردم که بیام صبانت بگیرم چون سرعتش بالاتره
ولی این طوری که از تاپیک صبانت معلومه چند شبه که دانلود شبانشون قطع شده ! در صورتی که دانلود شبانه برای من خیلی مهمه و همچنین سرعت بالا !
کلا من اینترنت 128 با محدودیت ماهی 3 گیگ و سرعت دانلود حدود 90 به بالا میخواستم ! شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید ؟ لطفا بگید که سرعتش و ... چه طوریه ؟
من از شاتل خیلی خوب شنیدم. مخصوصا سرویس های حجمیش.
مرسی از راهنماییت فقط داداش این شماره خرابی تلفن چنده؟ 17 که گویاست اپراتور نداره بخوام بپرسمنقل قول:
بازم ممنون نمیدونم چرا گزینه تشکر واسم نمیاد بزنم:41:
خدایا با نام تونقل قول:
با سلام
دوست عزیز اگر منقطون تحت پوشش مخابراته، مخابرات گرینه خوبی می تونه باشه.(از لحاظ قیمت و دانلود شبانه)، ولی اگه مخابرات نخواستی یه سری به لایزر بزن! پکیجای خوبی آورده!
با تشکر از شما حامد جان :10:نقل قول:
فکر کنم مخابرات پینگش بالا و سرعتش پایین باشه :13:
مجتمع ما لایزر داشت الان جم کرد رفت :19: در هر صورت جیز جالبی هم نبود :13:
الان هم منطقه مارو ساپورت نمیکنه
نظر شما راجب این ها چیست ؟ :
پیشگامان
شاتل
پارس انلاین
عصر تلکام
شبکه رسانه تهران
انجیر کام
صدف
اگر لطف کنین مزایا و و معایب هر کدوم رو بگین ممنون میشم :8:
خدایا با نام تونقل قول:
با سلام
خدا رو شکر که لایز همه جا روسیاهیش رو شده!!! از اینکه لیست خوبی رو بستی نشون میده که با بیشتر اونها آشنیت داری و این خیلی خوبه. من شاتل رو پیشنهاد میکنم. اما اگه کرج زندگی میکنی، شرکت شبکه شبدیز خیلی عالیه و بدیش اینه که فقط توی کرج سرور داره. حتی توی تهران هم سرور نداره. دانلودش بیسته. فقط قیمتاش یه نمه بالا میزنه. من یه لست از بهترین ها رو در بازه های زمانی متفاوت در پست قرار میدم. این تست ها در خرداد1390انجام شده. امیدوارم مفید باشه:
نقل قول:
با سلام
داداش، ممنون از اظهار لطفت. داداش من همون 17 رو بلدم. یه زنگی بزن به 190(شماره روابط عمومی مخابراته) و از اونجا بگیر.
آره لایزر جالب نیست ! تازه هستش دیگ ه
خداییش برند SMC بهتره و معروف تره یا TP-Link ؟ موندم کدومو بگیرم !