نقل قول:
من امروز اون یکی رو دیدم درسنامه ها و تستاش بیشتر بود یعنی از کتاب تست اسنفاده کنم هیچی از دست نمیدم؟؟؟؟
کتاب تست همونه ک جلدش زرده دیگه؟
نقل قول:
من امروز اون یکی رو دیدم درسنامه ها و تستاش بیشتر بود یعنی از کتاب تست اسنفاده کنم هیچی از دست نمیدم؟؟؟؟
کتاب تست همونه ک جلدش زرده دیگه؟
بله کتاب تست استفاده کنین خیلی بهتره .نقل قول:
حتی برخی نکات مثل جدول کلیه واکنش های کتاب درسی توی کتاب تست سال سوم هستن ولی کتاب آموزشش نه
بله جلدش زرد متمایل به قهوه ای هست
شما سال سوم هستید ؟ من فکر میکردم کنکوری هستید ...نقل قول:
ببینید ، من الان هم کتاب تستش رو دارم و هم کتاب آموزشش رو ، به شخصه میتونم بگم که کتاب تستش فوق العاده کامل تره ! و همینطور کتاب تستش خیلی کادر بندی قشنگ تری داره و بهتر هست ، مثلا کاریکاتور هم مبحث رو در جای خودش گذاشته اما در کتاب آموزش کاریکاتور هر مبحث در جای خودش نیست و قاطی پاتی هست و ...
اگر واقعا معلم خیلی به درد نخوری داری ( مثل من ) توصیه میشه کتاب آموزشش رو بگیری ، در غیر این صورت نیازی نیست ...
سلام
بچه ها کتاب لغت و معنی خیلی سبز رو از دست ندید.کتاب واقعا خوبیه . لغات ستاره دار و بی ستاره و لغات و اصطلاحاتی رو که با شماره ،اخر درس معنی شده اورده.به جای اینکه شما هی صفحات کتاب درسی رو ورق بزنید و از هر صفحه مثلا معنی4 -5 تا لغت یاد بگیرید (تازه اگه قبلا لغات رو هایلایت کرده باشید)،شما با این کتاب تمام لغات مهم هر درس رو یاد میگبرید اون هم تازه تو جمله.که موجب میشه بیشتر تو ذهنت بمونه.البته من به خاطر این بیشتر گرفتمش که ماه های بعد برای دوره و مرور سرعت کارم چند برابر بشه.در ضمن با تهیه این کتاب ،علاوه بر اینکه یه کتاب کمک اموزشی مناسب برای لغت ادبیات دستتون میاد،در وقتتان صرفه جویی میکنید و برای خودتون وقت میخرید.البته از ازمون هاش زیاد راضی نیستم چون بعید میدونم خوب تستهای کنکور رو پوشش داده باشه ولی قسمت اموزشش که تقریبا نصفشو خونده ام ،خیلی ازش راضیم.:46:
سلام من دوم ریاضیم . کتاب آموزش شیمی مبتکران بازرگان رو دارم ولی کتاب تستش رو ندارم . حتما لازمه که کتاب تستش رو هم بگیرم ؟:13: چون که آبی قلمچی دارم...................البته دبیرمون هم خیلی خوبه:21:نقل قول:
من کتاب تست دوم بازرگانی رو دارم ، کتاب تستش به تنهایی 500-600 صفحه هست و واقعا فوق العاده هست !نقل قول:
البته من کتاب تست و آموزش سال دوم رو با هم مقایسه کردم ، به نظرم کتاب تستش واقعا روون تره و با کاریکاتور هایی که داره باعث میشه مطالب خیلی بهتر در یاد آدم بمونه
سلام
میخواستم بدونم برای درسای شیمی و زیست و ریاضی،کتابه دانشگاهیی هست که دوره تمام دروس دبیرستان باشه؟!
مثلا مثل شیمی عمومی 1 مورتیمر؟!
برای ریاضی معمولا کتابهای دانشگاهی سطح بالا هستن که معمولا برای بچه های رشته تجربی مناسب نیست مثل کتاب ریاضی سیلورمن یا کتاب دکتر عالم زاده . به خاطر این مشخصات کتابها رو نمیدم(مثل انتشارات و ....) چون اولا یادم نمیاد :31:دلیل دیگش هم اینه که تمام دانشگاه های ایران و حتی جهان از همین دو کتاب برای آموزش استفاده میکنن و شما بری تو مغازه اسم طرف رو نیاورده بهت میده.البته یه کتاب دیگه هم هست که فکر میکنم اون بهتره برای تجربی ها کتاب ریاضی انتشارات پیام نور هست که ساده تره.:20:نقل قول:
بچه های تجربی کتابی برای آموزش مفهومی بازم تاکید میکنم مفهومی برای درس زیست وجود نداره آخه بعضی از فصل زیست سخت هست وجای یه کتاب کمک آموزشی که تمام کتاب رو شخم زده باشه و مفهومی توضیح بده حس میشه.جدیدا انتشارات قلم چی همین تابستون یه سری کتاب هایی داده بیرون که بعضی از فصل هایی که نیاز به توضیح بیشتر داره رو توضیح داده .اسم کتاباش هم آموزش مفهومی زیست شناسی هست.فعلا هر کتاب فروشی نداره شاید نمایندگی هاش داشته باشن.کسی نمیدونه این کتابا چطورین؟
اینم وبلاگ نویسنده کتاب با توضیحاتش:
کد:http://biology-teacher.blogfa.com
سلام رفیقنقل قول:
ببین
در زیست آنچه که به اسم یادگیری مفهومی هستش با آنچه که در شیمی و ریاضی و فیزیک و حتی در ادبیات و معارف و .... هستش تفاوت هایی دارد و اگر ذهنیت شما از یادگیری مفهومی چیزی شبیه سایر دروس هستش باید بگم این طوریا نیست عزیز
یعنی این خود شما هستید که در زیست به یادگیری مفهومی می رسید و با دقت و توجهاتی که بدست میارید قدم به قدم با نوع و نحوه یادگیری مفهومی اشنا می شوید.
فقط کافی است که خود شما دوست عزیز این سوال را از خودت بپرسید که چرا اکثر کتاب های زیست بازار «تست» هستند و مانند سایر دروس آموزش چندانی برایش وجود ندارند ...... خیلی سبز! + 8000 تست گاج + گربه + مهروماه + تخته سیاه ....... تمامی این موارد تست هستند که البته در این بین به دو مبحث «زیست گیاهی + ژنتیک» به جنبه آموزشی آن توجه شده است که این هم به دلیل این هستش که مباحث زیست گیاهی پراکندگی بسیار در میان کتاب های درسی دارد و نیازمند یک سطح انسجام خاص برای یادگیری می باشد و مباحث ژنتیک به دلیل جنبه محاسبانی بودن آن نیازمند یکسری دقت ها و حل مسائل متنوع هستش تا شما را به آن سطح آموزش لازم و کافی برساند که در این بین از سه انتشارات در سطح عالی به این مقوله توجه شده است : ژنتیک و زیست گیاهی تخته سیاه دکتر آرام فر، ژنتیک و زیست گیاهی مهروماه دکتر حامد اختیاری و ژنتیک مندلی دکتر ابوذر نصری و دکتر کمیل نصری خیلی سبز!
در واقع باید گفت که در زیست رسیدن به «ذهنیت درک مفاهیم» لازمه یادگیری مفهومی می باشد و از طریق تمرین تست قدم به قدم ذهنیت قدرتمندی نسبت به قبل خواهید یافت. یعنی در واقع شما باید خودتان یادگیری مفهومی در زیست را بهش برسید و توقع این را نداشته باشید که همچین کتابی باشد که برای شما تمامی ریز نکات را گفته باشد که اگر روزی همچین کتابی را یافتید بدونید که آن کتاب باید قطورترین و سنگین ترین و حجیم ترین کتاب در تمامی عمرتان باشد و باید همه ی سایر کتابایی که دارید را بی خیال بشید و بشینید همین یک کتاب که مفهومی ترین کتاب زیست کنکور هم مثلا هستش را بخونید.
یک پیشنهاد برای شما دوست عزیز دارم.
اگر شما بتوانید زیست را با ریاضیات ترکیب کنید و کمی در موردش فکر کنید به آن ذهنیت یادگیری مفهومی در زیست خواهید رسید. منظور از این ترکیب هم ترکیب زیست و اعداد و ارقام و فرمول ها نیست بلکه در واقع شما کافی است که به مفاهیمی مثل حد و مشتق و تابع و ... توجه داشته باشید و همانطوری که شما در مشتق از لایه بندی های ظاهری به عمق می رسید و با حد تا مرز صفر و تا مرز بی نهایت و تا مرز دقت نزدیک ترین فاصله به یک عدد پیش میرید همین ذهنیت را در مطالعه مطالب زیست داشته باشید و این گونه میشه که در قدم های اولیه به هر لغت که می رسید دقیق می شوید و برایتان اهمیت خاص پیدا می کند و در موردش فکر خواهید کرد ..... دقیقا میگم هر لغت ..... یعنی فقط کافی است که یک پاراگراف از کتاب درسی را در نظر بگیرید و به لغت به لغت آن توجه داشته و فکر کنید
مطلب زیر از ابتدا فصل رشد و نمو گیاهی هستش و هر لغت آن مهم و قابل توجه می باشد
جوانه زنی – آغاز (نه میان و پایان) – رشد (نه نمو و تمایز) – دانه ی گیاه (نه رویان و ساقه) – اولین علامت (نه دومین و سومین علامت) – جوانه زنی – ظهور ریشه ی رویان (نه بروز ساقه ) – ریشه چه (ریشه ی رویان را میگن)– وقایع بعد فرآیند (به این قبل و بعد باید دقت کرد) – در گیاهان مختلف (نه در همه گیاهان)– متفاوت (نه یکسان)– ساقه ی (نه ریشه و..) – جوان (نه پیر و ..) – بعضی گیاهان (نه همه ی گیاهان) – مانند لوبیا (نه چغندر و خربزه)– بعد از جوانه زنی (نه قبلش) – قلّاب تشکیل می دهد (قلاب مهم ترین نکته اش هستش)- قلّاب – از رأس ساقه (نه ابتدای ساقه یا کنار ساقه) – محافظت می کند (چرا محفاظت کند و اگر نکند چه می شود؟)– و از صدمه دیدن آن (به این حرف «و» دقت داشته باش) – هنگام رشد (مگر غیر از رشد کار دیگری هم جوانه انجام خواهد داد؟) – در میان خاک (مگر غیر خاک جای دیگه هم رشد خواهد کرد) – جلوگیری می کند (اگر جلوگیری نکند چه می شود؟)
تازه بعد از این که شما به این ذهنیت از دقت و توجه به هر لغت رسیدید به مرحله ترکیب بین مطالب هر بخش خواهید رسیدکه مثلا زمانی که به شناخت سلول و میتوکندری و کلروپلاست در مبحث سلول شناسی رسیدید و مبحث باکتری ها و ویژگی های یوباکتری ها را مطالعه کردید و بعد چرخه تکامل جانوران در مبحث پیدایش و تکامل جانوران خوندید این جا هستش که شما باید این سوال را از خودتان بپرسید که میزان و نقش نوع تکامل جانوران بر اساس تمایز قرار گیری کلروپلاست و میتوکندری در شکلگیری سلول های یوکاریوتی جانوری و یوکاریوتی گیاهی تفاوتی در میزان برور بیماری های جانوری ایجاد می کند و به چه شکل خواهد بود؟؟؟
یا زمانی که ساختار دستگاه گلژی را به عنوان مرکز پست سلولی مطالعه کردید و سلول گیاهی و بافت گیاهی را مطالعه کردید و بعد که مبحث میتوز را که خوندید به بخش سیتوکینز در سلول گیاهی که رسیدید باید آنقدر هوشیار باشید که در همان بخش داره میگه که «تیغه میانی در سلول گیاهی توسط دستگاه گلژی ساخته می شود» که شاید در ابتدا برایتان این نکته قابل توجه نباشد و با چندین بار مرور و تمرین تست برایتان روشن و مشخص می شود
موفق باشید
نقل قول:
نه کنکوریم!
چون قطرش خیلی کمتر از اموزششه آدم فکر میکنه نصف مطالب رو نداره.......پس تستشو میگیرم
منظور شما کتاب شیمی سال سوم هست دیگه ؟نقل قول:
در سال سوم کتاب تست دقیقا 2 ( یا حتی 3 ) برابر کتاب آموزش هست !!
خیلی ممنون:11:.جوابت خیلی عالی بود .ولی اگر ناراحت نمیشی باید بگم که کمی کلیشه ای بود.من جوابت رو کلمه به کلمه خوندم تا به عمق اون چیزی که میخوای بگی برسم.ولی تمام کسانی که تمام کتابهای زیست دبیرستان رو چند دور خونده باشن (گذشته از این که پر از اشتباهات فاحش است:13:) توی بعضی از کلمات و جملات میمونن که شرط میبندم نویسنده کتاب خودش نمیتونه یه لحظه تو مدتی که بچه ها کتاباش رو میخونن راحت بخوابه!!!!نقل قول:
من خودم با اینکه علاقه فراوانی به زیست دارم بعضی مواقع به خاطر این چیزا که گفتم از کتاب زده میشم:2: و تصمیم میگیرم برم سراغ یه کتاب دیگه البته به جز تست!!!!
البته اگه اشکالی نداره من ایندفعه سوالایی که توش گیر میکنم رو از شما میپرسم.اشکالی که نداره؟:46:
خواهش می کنم عزیزنقل قول:
من برای خوشی های زندگیم وقت کم میارم چه برسد به اینکه ..................
باشه رفیق
سوال از شما و سعی می کنیم که با کمک هم مساله را حل کنیم ...............
لطفا سعی کن که سوالت روشن و مشخص باشد و اگر به یک ابهام در کتاب درسی اشاره داری دقیق بگو که از کدوم کتاب و چاپ چه سال که من هم راحت بتونم پیداش کنم که البته چندان تفاوت نمی کند فقط جهت احتیاط میگم که کم لطفی نکرده باشم ......
اولین سوال من از زیست 2 و فصل 2 است.درصفحه 42 آمده است که در برش عرضی نخاع یه قسمت خاکستری که همان جسم سلولی نورون است و یه قسمت سفید که محتوی آکسون و دندریت است وجود دارد.با توجه به اینکه کتاب هر نورون را یک مجموعه به هم پیوسته دانسته:
1- شکل قرار گیری نورون ها در این منطقه چگونه است که جسم سلولی در قسمت خاکستری و آکسون و دندریت در قسمت سفید است؟
سوال دیگر من در همین فصل در صفحه 44 است.
2 -آیا مخ از نورون تشکیل شده است؟
3 -آیا قسمت قشر مخ و بخش سفید مخ از همان موادی تشکیل شده که در قسمت خاکستری و سفیدنخاع است؟(یعنی به ترتیب جسم سلولی وآکسون ودندریت )
چاپ دهم 1389
نقل قول:
نه منظورم پیشه!یعنی اموزش پیش بهتره تستشه؟؟
من این همه وقت فکر میکردم داری سوم رو میگی :31:نقل قول:
البته بهتر هست این سوالات رو در تاپیک اشکالات درسی مطرح کنیم .نقل قول:
این جمله قرمز اشتباه هست هیچ کتابی نورون واحد رو مجموعه فرض نکرده . اون قسمت خاکستری محتوی تعداد بسیار ززیادی جسم سلولی هست نه یک جسم سلولی
در مورد ساختار مخ هم در کتاب درسی حرفی به میون نیومده فقط در مورد قشتر مخ صحبت شده
ببین دوست عزیزنقل قول:
من همان بخش از دست نوشته های خودم که مرتبط به ساختار برش عرضی نخاع هستش برایت میزارم و این میشود جواب سوال 1 شما :
ساختار برش عرضی نخاع را میشه به راحتی این گونه تخیل نمود که، یک دایره ی هستش که در وسطش یک تصویری از دو بال خفاش وجود دارد و حال در فضای اشغال شده ی این دو بال خفاش دون دون های ریز بسیار وجود دارند که از هریک هزاران رشته در اطراف به شکل مرتبط و غیر مرتبط پراکنده شده است و حال آن دونه هایی که رشته هایشان به یکدیگر مرتبط شده اند «نورون های رابط» و آن دونه هایی که رشته هایشان از آن فضای اشغال شده بال های خفاش خارج شده اند «نورون های حسی + نورون های حرکتی» می باشند که فقط جسم سلولی شان در فضای بال های خفاش قرار گرفته شده اند و آکسون و دندریت آنها تماما فضای اطراف بال های خفاش را احاطه کرده اند. :::::: حال آن فضای بال های خفاش از جنس ماده ی خاکستری می باشد و فضای اطراف بال های خفاش از جنس ماده ی سفید می باشند.
در مورد سوال دوم شما :
اینکه به شکل روشن و شفاف در کتاب به ساختار مخ اشاره شده باشد نیست ولی از یکسری نکات میشه استنباط زیر برایش داشت:
هر سیستم بدن از چهار بافت تشکیل شده است : بافت پوششی + بافت پیوندی + بافت ماهیچه ای + بافت عصبی
حال در همان دو پاراگراف ابتدای بخش محافظت از دستگاه عصبی مرکزی به وضوح به ساختار لایه ی مننژ و اینکه زیرش سلول های مغزی وجود دارد اشاره می کند حال اگر بشود گفت که تمام ساختار مخ بافت عصبی می باشد به راحتی می شود گفت که :
ساختار مخ ترکیبی از « نورون ها و نوروگلیا » می باشد که در واقع میشود گفت که ساختار بافت عصبی مخ از چهار نوع سلول تشکیل یافته است : «نورون حرکتی + نورون حسی + نورون رابط + سلول پشتیبان و تغذیه کننده و عایق بندی کننده ی نورون ها (با تولید میلین) که بهش نوروگلیا گفته می شود)
::::در مورد سوال سوم هم باید بگم که
استباط خودم از آنچه که دقیقا در خود کتاب درسی گفته شده است همین هستش که در بافت عصبی دو نوع ماده ی خاکستری و ماده ی سفید وجود دارد که چه در بخش ساختار مخ و چه در بخش ساختار نخاع منظور یکسان می باشد و ماده ی خاکستری نخاع همان ماده ی خاکستری مخ و ماده ی سفید نخاع همان ماده ی سفید مخ می باشد.
ولی در این کتاب جلد سوم از سری کتاب های 8000 تست گاج (زیست 2 بخش 1) دکتر محمد حسن نصیری
به وضوح به نکته مذکور اشاره دارد و گفته شده است که ماده ی خاکستری در واقع بخش اصلی نورون هایی می باشد که آکسون و دندریت ها آنها فاقد میلین می باشد و ماده ی سفید همان آکسون ها و دندریت ها ادامه یافته می باشند که حاوی میلین می باشند.
و این گونه هم می شود از خود کتاب درسی استنباط نمود که : در بخش «نورون های میلین دار» به وضوح گفته شده است که «میلین از جنس غشاء (بیشتر فسفولیپید + پروتئین) » می باشد و در بخش اندامک های غشادار از فصل سلول شناسی هم به وضوح گفته شده است که اکثر اندامک ها درون سلول «بی رنگ» می باشند که حال همین بی رنگ بودن و شفاف بودن زمانی که حالت فشردگی ای مثل ساختار بافت عصبی را پیدا نمایید در آن ساختار آکسون ها و دندریت های میلین دار «سفید رنگ» به نظر خواهند رسید. پس می شود جایی که حاوی ازدحام آکسون ها و دندریت ها میلین دار هستش میشود سفید رنگ (ماده ی سفید) و جایی که حاوی جسم سلولی و نورون رابط و نورون های حسی و حرکتی بدون غلاف میلین می باشند، می شود ماده ی خاکستری
بچه ها به نظر شما برا هندسه پایه نشر دریافت بگیرم یا هندسه1وهندسه2گاج سفید ؟؟؟؟
سطحمم خوبه و بنظر خودم نمیصرفه دو کتاب گاج برا8تا تست .تازه گاج سوالا المپیاد امریکاهه ! خیلی سوالاش زیاده؟؟؟
لطفا کسایی که دارن نشر دریافت تستاش ماله کنکورا قبله مثلا90 یا؟؟؟؟اگه میشه یه توضیح درباره نشر دریافت یا کسایی که گاج دارن بگن از کدوم راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بگیرم؟که بهترین نتیجه بگیرم.
کمک...................................:19:
شک نکن نشر دریافتنقل قول:
گاج سفید سوالاتش به درد کسی که کنکور می ده نمی خوره من هردو شو دارم حالا خود دانی:21:
نقل قول:
دوست عزیز سال سوم فقط تشریحی کار کن وسه نهایی .
تستی کار نکنیم ؟نقل قول:
مشاور مدرسمون میگه تا عید تستی کار کنین و بعد از عید برای امتحان نهایی بخونین ( من سوم هستم ) توجیهش هم اینه که توی سال چهارم به اندازه ی کافی وقت نداریم
به نظر من که مشاورتون حرف درستی زده.بازم میگم حل تست تاسقف شبی 50 تا مفیدهنقل قول:
.نقل قول:
منظور من از یک این است که تمام اجزای نورون از آکسون و دندریت تا...برای خودش یه مجموعه است.دلیلش هم صفحه 30 کتاب زیست 2 که سه نوع نورون را نشان داده و نگفته یک نوع نورون دیگر نیز وجود دارد که فقط شامل جسم سلولی است و آکسون دندریت ندارد.قسمت خاکستری شامل جسم سلولی نورون است ولی بقیه نورون(آکسون و دندریت) کجاست.
1.داخل ناحیه خاکستری
2.داخل ناحیه سقید رنگ
3.کلا بیرون نخاع
البته باتوجه به صفحه 42 زیست 2 اون قسمت خاکستری فقط جسم سلولی نیست بلکه نورون رابط هم داره!نقل قول:
درسته که زیاد بحث نشده ولی آقا علیرضا از شما بعیده.بابا شما که زیست رو بالا میزنی خداییش نه خداییش وقتی کتاب چنین شکلی میکشه برات سوال ایجاد نمیشه که این چیه. گفتم خدایییشا!!!نقل قول:
ما باید بحثامون رو جای دیگه مطرح میکردیم ولی حالا دیگه...نقل قول:
خوب منم کشته مرده همین دست نوشته ها هستم.از اول از همین چیزا میخواستم.من اصلا معتاد این چیزام.میشه اگه از این چیزا داری به ما هم بدی.اگه بدی روز و شب دعات میکنم:42:نقل قول:
پس میشه گفت رنگ خاکستری به خاطر نبود میلین نورون است!نقل قول:
سلام
میگم کتابهای سزی هفت خوان خیلی سبز هم کتاب های خوبی بود و ما نمیدونستیم!البته ازمون های تستیش اونحوری که میخواستم نبود ولی در بخش اموزشش خیلی جامع و کامله.فعلا که دوتا خوان چاپ کرده.یکی املا و یکی هم لغت و معنی.خوان بعدیش مال زبان فارسیه که بعیده به کتاب هامون سبطی برسه.البته هنوز تالیف نشده.ولی کلا کتابهای خوبی داره تالیف میکنه این عباس براری.
شماره 71. یعنی مقدمه ای بر سیستم های رادار خطا میده!!!
ممنون از کمکت!:40:نقل قول:
فقط یه چیزی چون که تو هم دریافت داری هم گاج سفید میخواستم بدونم دریافت سوالا کنکوره یا تالیفی ؟از کنکور چه سالی داره تا چه سالی..!؟؟ برتری دریافت به گاج چیه ؟(پی دی اف دریافت رو دیدم) درکل مشخصات دریافت چیه که میگی بهتره!!!؟؟
البته اگه وقت داشتی و مزاحمت نبودم.:27:
به طور کل سوال های کنکور در کتاب های اموزشی مربوط به هندسه کمه مخصوصا هندسه یکنقل قول:
من گاج سفید :2: رو داشتم که اهدا کردم به دوستان :10:خودم از روی کتاب ابوالقاسمی می خونم کتاب خیلی خوبیه شاید عیبش قدیمی بودنش هست ولی در کل خوبه
cd اموزشی خوب برای فیزیک و ریاضی سوم تجربی چیه
من بین لوح و قلم ومبتکران موندم شما اگه گزینه دیگری دارید معرفی کنید
سلام
من جدیدا در این انجمن عضو شده ام ولی از خیلی وقت گذشته(از نظر خودم!) بحث های این تاپیک را بررسی می کردم.
خلاصه : امیدوارم در این تاپیک بتوانم در مورد بهترین کتاب های کمک آموزشی مشاوره بدهم و مشاوره بگیرم.(راستی: دانش آموز سوم دبیرستان هستم!)
فعلا یک سوال از شما دارم:
به نظر شما برای فیزیک سوم دبیرستان (آموزش در سطح بالا (و برای امتحان نهایی) و همچنین کتاب تست در سطح متوسط) چه کتاب هایی خوب هستند؟ فیزیک مبتکران را دارم ولی خودم خیلی خوشم نیامد!
خب دیدم بحث هندسه پایه داغه..گفتم ماهم یچی بپرونیم!!!:31:
من خودم پارسال خیلی ادعا هندسه پایم میشدوآزمونا معمولا میترکوندم... کنکور 90 هم از 8 تا سوال هندسه پایه 6,7 تاشو درست زدم:20:
خب چجوری هندسه پایه یاد بگیریم؟
اول از همه کتاب درسی و تمریناش ...فوق العاده مهمن,بعضی هاشون نکته های خیلی خفنی دارن:21:
یادم میاد یه تمرین تو کتاب هندسه 1 بود که یه مثلث بود و دو تا خط از وسطش دوتا مثلث متساوی الساقین ایجاد میکرد و یه زاویه رو میخواست اثباتش خیلی سخت بود ولی جوابش میشد 90 منهای A/2...
بگذریم...
چی داشتمن میگفتم؟آها...خب اول کتاب و تمریناش
بعد تستای کنکور از سال 49 تمرین کنید... تعجب نکنید تستای قدیمی خیلی خفن ترن !!!
حالا هر کتابی...من انرژی اتمی داشتم,مبتکران هم خوبه...این کارو فصل به فصل انجام بدید
تا حالا 90 درصد راهو رفتید...:10:
حالا شما میتونید تقریبا با آزموناتون پیش برید و قدرت خودتنو زیاد کنید
اگه وقت و علاقه داشتید میتونید سراغ نکات اضافی برید که گاج وکم حجم خیلی سبز خیلی از این نکته ها دارن...
موفق باشید:40::40::40:
سلام .نقل قول:
فهمیدم کدومو میگی.وای که چقدر من این سوالو دوست داشتم.اتفاقا تو کنکور هم اومده. صفحه 27 کتاب درسی هندسه 1 تمرین شماره 22.همچنین صفحه 30 کتاب هندسه1 مبتکران تست 34.
یه نمونه تو کتکور 85 در رشته تجربی : لینک زیر رو باز کنید سوال 100.
درواقع اون زاویه بود برابر با میانگین دو زاویه ی کناری. در واقع جمع اون دو زاویه کناری میشد 180 منهای A. (فکر کنم شما اشتباه می کنید که میگید 90 منهای A.)کد:http://www.gozine2.ir/files/File/konkoor/tj-q-85.pdf
ببین دوست عزیزنقل قول:
به نظر خودت فکر می کنی که من چه جوری میتونم دست نوشته هام را در اختیار شما قرار بدم ؟!!!
حالا شما از برنامه مطالعاتی ات در زیست بگو تا بعد ببینیم چه میشه ..............
شاید بهتر باشه که ادامه ی این بحث را در تاپیک دیگه مطرح نمایی .............
تستی خوندن با تشریحی خوندن خیلی فرق داره ، اگه رو بیاری ب تستی خوندن دیگه تشریحی خوندن واست خیلی سخت میشه. توجیه مشاورتونم قانع کننده نیست. تو سال چهارم ب اندازه کافی وقت هست ، تازه تابستونم میتونی بخونی !نقل قول:
از من میشنوی تا امتحان نهایی تموم نشده سراغ تست نرو.
اما من از خیلی از بچه ها شنیدم که تا قبل از عید کنکوری بخونیم و بعد از عید سبکمون رو به نهایی تغییر بدیم !نقل قول:
هـــوم ؟
به نظر من باید در هر درسی آرام آرام مراحل اصولی خودش را طی کنیم که نتیجه بهتری خواهد داشت. برای من این مراحل به ترتیب عبارتند از:نقل قول:
1- خواندن کتاب درسی و جزوه معلم
2- خواندن کتاب کمک درسی آموزشی(مثل کتاب آموزش حسابان نشر الگو یا هر کتاب دیگری در هر درس)
3- خواندن (یا حل کردن) نمونه سوالات امتحانی از کتب کمک آموزشی مناسب (به نظر من در این مرحله کتاب های پرسمان گاج خیلی مفید هستند.)
4- حل تست در وقت اضافه پس از تسلط نسبتا کامل در قسمتی که قرار است تست حل کنیم.
(سال قبل معدلم بالای 19.70 بود.)
ببین دوست عزیزنقل قول:
اصل اول و آخر «یادگیری مفهومی» هستش حال چه با قصد و نیت امتحان نهایی باشد و چه برای کنکور سراسری ..
:::میخوای ریاضی بخونی ............ مطلب را بفهم و تا میتونی مساله حل کنی .........
میخوای فیزیک بخونی ........ مطلب را خوب بفهم و بفهم و بفهم و بفهم و بعد خواهی دید که قادر به حل هر مساله از آن خواهی بود .............
:::میخوای شیمی بخونی ............ کتاب درسی را بخون و خواستی دقیق تر از الان پیش بری هم فقط بشین ایستگاه های درس و نکته همین کتاب های مهندس بازرگان را بخون ............
:::میخوای زیست بخونی ........ سعی کن روش مطالعه ات را در زیست اصلاح کن و یاد بگیر که زیست را با ذهنیت یک پژوهشگر مطالعه نمایی و علاقمند به مطالعه دنیای زندگان باشی ............
:::میخوای زبان و ادبیات فارسی بخونی .......... اول اینکه با معلمت همراه بشو که مثلا آنچه که داره بهت یاد میده را به خودش پس بدی ......... ولی اصل مطلب در یادگیری را با کتاب های دکتر هامون سبطی دنبال کن ....
:::میخوای معارف بخونی ................ کتاب درسی ات را خوب بخون و نمونه سوال تشریحی هم ازش حل کن و بعد اگر فرصت یافتی با یک ذهنیت تحلیل گر به بررسی آیات و مفهوم آنها در متن درس بپرداز و روش یادگیری اصولی در دین و زندگی را کشف کن که شاید در ظاهر ساده باشد ولی همین را بدون که از اینکه امتحان تشریحی ات را 20 بگیری هم حسابی سخت تر هستش ......... چرا که باید حسابی در عمق ایات و مفهوم آنها وارد بشوی ..
:::میخوای عربی بخونی ....... هم کاملا تشریحی درس را دنبال کنی بهترین کار را کرده ای ... و خواستی کمی پیشرفته تر عمل کنی سعی کن روش خلاصه نویسی اصولی در عربی را یاد بگیری که مثلا چه جوری بتونی تمام نکاتی که از بحث فعل را در هشت صفحه میخونی و تمرین می کنی در یک صفحه خلاصه اش کنی که بعدش هم با یک نگاه تمامی مطلب برایت در ذهن تداعی گردد ..........
:::میخوای زبان بخونی ............. تمرین و تمرین تمرین تمرین ........ شاید شما هم مثل خیلی های دیگه از بچه ها در زبان قوی باشی ......... همین را بگم که زبان زیاد میخواد که براش تمرین کنی و همین که حساب کار دستت بیاد تا آخرش را خودت میری ............
موفق باشید .............
افرادی که کتاب کلاس دیفرانسیل 1 رمزینه رو دارند لطفا جواب بدن.
در صفحه 206 بخش حد بالای موضوع چهارم یک تست حل کرده که جواب ان مطابق با تغییرات دیفرانسیل جدید نیست در صورتی که در ابتدای کتاب زده مطابق با تغییرات کتاب درسی .