این اینترنت وصل نمی خواد بشه اصلا ،،،
رو حالت بریدج هم ارور 651 میده ؟!؟
دوستان میدونید چیه معنیش ؟!؟
Printable View
این اینترنت وصل نمی خواد بشه اصلا ،،،
رو حالت بریدج هم ارور 651 میده ؟!؟
دوستان میدونید چیه معنیش ؟!؟
دقیقا مودم منم همین مشکلو داره فقط pppoe وصل میشه و رو بریج که میذارم ارور651 میدهنقل قول:
به مسائل امنیتی اکانتها مربوط میشه و مخابرات اینکارو کرده
شما به پشتیبانی زنگ بزن و بگو که میخای بریج وصل بشی ولی اونوقت نمیتونی pppoe وصل بشی بخاطر قفل کردن مک آدرس
برای من نه رو حالت بریج وصل میشه نه روت ،، رو روت کلا چراغ قرمزه رو بریج هم که همون ارورنقل قول:
.
.
من دقیقا نفهمیدم چی گفتی میشه !!! میشه یه بار دیگه بگی ؟!؟ :)
شما زنگ بزن 2020 بگو میخوام بریج وصل بشم که وقتی بریج وصل شدی مک آدرس کارت شبکه تو نت بیل ثبت میشه و بعدا بخوای pppoe کانکت بشی نمیتونی مگر اینکه دوباره زنگ بزنی 2020 و بگی که مک رو واست ریست کنننقل قول:
برای وصل شدن به بریج باید کانکشن رو تنظیم کنی و بعد همه چیز زنگ بزنی به پشتیبانی و فقط بگو برام یه مک ریست بزننقل قول:
تمام:n02:
۲ مگ مخابرات - اکثر ساعات شبانه روز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ما هم همین کارارو می کنیم که وصل نمیشه دیگه :n02:نقل قول:
کلا از سیستم بریج رو غیرفعال کردن، باید زنگ بزنی بگی میخوای بریج وصل بشی، قابلیت بریج شدن رو فعال کنن واست بعد
اگر غیر فعال کردن پس چرا من وصل میشم؟! :n18:نقل قول:
البته این رو هم بگم که من از همون اول بریج وصل میشدم . . . و البته دیگه PPPoE نمیتونم وصل بشم . . .
علتش هم احتمال زیاد همون مک آدرس باشه.
دوستان من این بار سرویس 2 مگ مخابرات گرفتم، سرعتم همچنان همون مقداری هست که با سرویس 1 مگ داشتم!!! مقدار downstream هم همچنان روی 1024 هستش، الان باید داون استریم روی 2048 میشد درسته؟ اطلاع دارین که به کجا باید زنگ بزنم تا اینو درست کنن؟
تا امروز صد بار درخواست دادم، کارشناسهاشون خیلی بی کفایتن همشونم فقط از سرشون میکنن و کار انجام نمیدن تا حالا چندین بار گفتن بررسی میکنیم، دیروز با معاونشون صحبت میکردم تاریخچه رو که در آورد دیدم هر سری که به من میگفتن بررسی میکنیم برداشتن از خودشون زدن بنا به اظهار مشترک، مشکل حل شد! حالا بگذریم که کلی بحث کردم که چرا کارشناساتون دروغ میگن و از زیر کار در میرن، خلاصه الان همچنان مشکل محدودیت سرعت دارم و با 2 مگ حدود 110-120 سرعت میگیرم. البته خود معاون که میگفت کاملا نرماله! یعنی طوری صحبت میکنن که مشترک ذره ای انتظار بیشتر نداشته باشه!.
داداش با بریج وصل شدن مزیتی تو سرعت هم داره؟نقل قول:
خودت جواب خودتو دادی دیگه:n02:نقل قول:
من نگفتم کلا بریج رو غیرفعال کردن، من گفتم اونی که pppoe وصل شده بریج الان واسش غیرفعاله و برعکس
الان من مک رو دستی هم تغییر دادم به بریج وصل نشد با اینکه مغایرتی در مک آدرس وجود نداشت :n06:
خیر ........نقل قول:
کدوم مک رو روی کارت شبکه PC ست کردید؟ مک LAN مربوط به مودم یا مک WAN مربوط به مودم؟!نقل قول:
الکی پیچیدش نکن :n02:نقل قول:
همون مک فیزیکی مودم رو که تو نت بیل ثبت میکنه، اونو ست کردم تو تنظیمات کارت شبکه ولی بازم ارور 651 داد
کجای نت بیل بود؟نقل قول:
من تو این آدرس رفتم فقط آیپی های اتصال ثبت شده:
-----------------------------کد:http://80.191.214.90:85/History.aspx
حل شد! :n02:
کد:http://80.191.199.5/netbill-holder/user/login
یک سوال دیگه :n02:نقل قول:
نت بیل مک رو به این فرمت ثبت میکنه:
xxxx.xxxx.xxxx
شما اون دو تا نقطه رو حذف کردی؟
بله چون فیلد مک آدرس فقط 12تا کاراکتر قبول میکنهنقل قول:
در نهایت یک ipconfig /all هم گرفتید که مطمئن بشید مک آدرس واقعا تغییر کرده؟نقل قول:
تو نت بیل هم بررسی کنید که CallerID اتصالی که با خطا مواجه شده چی بوده (در جدول Daily Events)
تغییر مک آدرس دیگه واقعی و غیرواقعی نداره که، من یک عمر اینکارو انجام دادم :n02:نقل قول:
تو نت بیل هم چیزی ثبت نمیشه چون اصلا مودم وصل نمیشه که بخواد واسش ارور ثبت بشه
کلا انگار مودم مشکل پیدا میکنه ولی در واقع مشکل از مخابرات هست چون با 2تا مودم دیگه هم تست کردم ارور651 داد
من همیشه بریج وصل میشم چند روز پیش مودم رو تنظیم کردم PPPoE ولی وصل نشد . . .نقل قول:
تو نت بیل هم این پیغام ثبت شده:
محتوای مخفی: :(
بخاطر لاک کردن مک هستنقل قول:
واسه من کلا به این مرحله هم نمیرسه چون اصلا مودم نمیتونه به dslam مخابرات وصل بشه
بعضی از مودما این قابلیتو دارن. مثل 8968 tp-link البته قبل اتصال باید کلون کرد بعد دیگه راحت میشه سویچ کرد
الان من نزدیکه یه ماهه که اینترنتم افتضاح شده جوری که واسه باز کردن سایت زور میزنه اکثرا هم قطع و وصل میشه.دوستان مخابراتی ماله شما هم اینجوری شده؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
من بیشتر شبا مشکل دارم، به ندرت سرعت سابق رو میگیرم!.نقل قول:
سلام
دوستان راه تغییر خط از فیبر نوری به مسی چیه؟
من دیگه خسته شدم از این مخابرات وایمکس و 3g هم نمی خوام بگیرم فقط ADSL چی کار کنم
واقعا یه سری کارشناس بی سواد و مسئولین بی مسئولیت نشستن دارن این سرویس رو بدون کیفیت بدون پشتیبانی ارائه می دن
نمی دونم راهش چیه! شما می دونید؟
بستگی به منطقه و مرکز مخابراتی داره. مثلا ما برای مغازه خط گرفتیم ولی موقع ثبت نام adsl شرکت گفت خطتون فیبره. یه پیگیری کردیم و خطو فرداش مسی کردن! (مرکز پیام بود)نقل قول:
اگه آشنا داشته باشین هم موثر هست
سرویس ultra لایزر:
روزانه:
شبانه!
پینگ:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=46
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 170ms, Maximum = 171ms, Average = 170ms
Fri 01/09/2015
11:21 AM
C:>ping itna.ir
Pinging itna.ir [87.107.133.72] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=39ms TTL=51
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=41ms TTL=51
Ping statistics for 87.107.133.72:
Minimum = 39ms, Maximum = 41ms, Average = 39ms
بنده حاضرم هزینه کنم تا از مخابرات در بیام . مرکز ولی عصر هست منطقه مخابراتیمنقل قول:
بنده حاضرم هزینه کنم تا از مخابرات در بیام . مرکز ولی عصر هست منطقه مخابراتیمنقل قول:
داره از این لایزر خوشم میاد :n02::n02::n02:نقل قول:
ایشالا هفته بعد میام سمتش
منتظر سایر نتایج تست ها هستیم
ممنون
اگر امکان داره چند تست تک کانکشن از سایت TestMy.net از سرورهای اروپا و به خصوص آمریکا قرار بدید. :n16:نقل قول:
شبانه رو هم تماس گرفتم و جالبه گفتن که شما بیشترم میگیری؛ ما برای سرویس اولترا 100 کیلوبایت در نظر داشتیم!!
خلاصه از لحاظ شبانه مطلوب نیست. پینگش که خوبه ولی هر از گاهی پکت لاست بدی پیدا میکنه. باید دید با افزایش یوزر چه اتفاقاتی می افته ;)
برای منم دانلود شبانه به این صورت هست ولی روز ها ار سرعتش راضی ام تست ها رو هم صفحات قبل گذاشتم شبا هم دوروبر 100 هست
البته انتظار داشتم شب ها بهتر باشه!
--------------------
اما راجب دانلود شبانه میخام بگم رفته رفته دانلود شبانه رو به اتمام هست که استارتش رو شاتل زد بعد صبانت و حالا هم پارس انلاین و ...
لایزر فعلا این امکان رو داره + ترکانت و ... که وضعیت ترکانت هم به همین صورته و شبا سرعتتو تا اندازه خاصی در حد همین لایزر میکنه (دوست من از ترکانت داره و خونشون امتحان کردیم)
فکر میکنم در آینده ای نه چندان دور باید با دانلود شبانه خداحافظی کنیم:n05:
دقیقا؛ شرکتهایی که به صورت سراسری سرویس ارائه میکنن اینکارو کردننقل قول:
ولی مخابرات و isp های محلی اینطور نیستن
آینده رو هم نمیشه به این راحتیا پیش بینی کرد
من فقط دارم به خاطر ترافیک شبانه ISP عوض میکنمنقل قول:
اگه لایزرم میخواد 2-3 ماه دیگه برداره ، من بیخودی عوض نکنم ....
فکر نکنم. سرویس دهی به شمال غرب توسط هماراسیستم انجام میشه. پنل و اکانتینگو ... همشون دست هماراستنقل قول:
و اونم شبانه هیچ کدوم از سرویساشو حذف نکرده. مسئله سرعته. مخابرات تو این مورد بهتر از لایزره (به نظرم). قیمت 2 مگ مخابرات با 5 گیگ ترافیک برابر اولترا با 3گیگه ولی شبانه با مخابرات راحت 5.5 گیگ میشه گرفت.
Pinging 94.242.221.1 with 32 bytes of data:
Reply from 94.242.221.1: bytes=32 time=259ms TTL=54
Reply from 94.242.221.1: bytes=32 time=279ms TTL=54
Reply from 94.242.221.1: bytes=32 time=257ms TTL=54
Reply from 94.242.221.1: bytes=32 time=269ms TTL=54
Ping statistics for 94.242.221.1:
Minimum = 257ms, Maximum = 279ms, Average = 266ms
Sat 01/10/2015
08:37 PM
من با 2 مگ از مخابرات شبی فوق فوقش 2 گیگ میگیرم دیگه بترکونه 2.5 گیگ.نقل قول:
از طرفی مخابرات قطعیش خیلی خیلی زیاده ....
واقعا کلافه کننده است ....
والا پسر دایی من مرکز پیام از مخابرات سرویس داره یک گیگم دانلودش نمیشه فیبر نوری هم هست جای دیگه هم نمیتونه برهنقل قول:
ایشالا که حذف نشه و ما بتونیم دانلود کنیم :n02:
ساعت دانلود رایگان مخابرات الان از چند تا چنده ؟
فکر کنم تو همین 2 صفحه اخیر چندبار گفته شده که 1 تا 8نقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
شاید ایشون بعد از مدتها سر زده به تاپیک و حواسش نبود به بحث های گذشته :n06:نقل قول:
زمان شبانه مخابرات از 1 تا 8 هست ولی محض احتیاط دوستان از 1:10 الی 7:50 دانلود کنن تا یه وقت حجمشون از دست نره، چون چند نفر دقیقا از 1تا 8 گذاشتن حجم از دست دادن
درسته خیلی وقته از این فروم و دانلود شبانه به دور بودم ولی هنوز مرامه با مرام هایی مثل شما به یادمه .. خیلی مخلصیم آقای ارومچی:n12:
سوال بعدی الان جایی هست که بیشتر از دو مگ سرعت بده ؟