این فایل دانلود کن تاریخ تمام رشته ها و درسها زدهنقل قول:
[HTML]
http://ab.isfpnu.ac.ir/Portals/17/exam%20912.xls[/HTML]
Printable View
این فایل دانلود کن تاریخ تمام رشته ها و درسها زدهنقل قول:
[HTML]
http://ab.isfpnu.ac.ir/Portals/17/exam%20912.xls[/HTML]
داداش دستت درد نكنه ولي الان افيس ندارم بازش كنم
بي زحمت توي رشته صنايع يه نگاه بنداز ببين درس اقتصاد عمومي (نه اقتثاد مهندسي)تاريخش كي هست
تشكر
سلامنقل قول:
رشته ی صنایع - اقتصاد عمومی :
تاریخ : 13.3.92
نوع امتحان : تستی
روز: دوشنبه
ساعت: 16:30 الی 18:30
نبود چرا؟:n13:
مرسی از پاسختوننقل قول:
حالا یه سوال دیگه ...
ترم اول انتخاب واحد با خودمونه یا خود دانشگاه انتخاب میکنه؟
آخه ترم اول این دانشگاهم خودشون انتخاب کردن و به همه 20 واحد دادن
راستی میشه 20 واحد بر داشت؟اونجا هم حداکثر 24 -20 و حداقل 12 واحده؟
تو پیام نور انتخاب واحد با رعایت پیش نیاز باخودته.نقل قول:
تعداد واحدم بستگی به معدل ترم داره .البته ترم اول میگین طبق ایین نامه 16 واحد بیشتر برندارید ولی کیه که گوش بده:n06:
اگر معدلت زیر 12 باشه و مشروط شی فقط 12 واحد میتونی بردار
اگه 12 تا زیر 17 میتونی 20 واحد برداری
بالای 17 هم 24 واحد میتونی برداری.
مررررررررررررسی:n02:نقل قول:
پس تقریبا شبه دانشگاه خودمونه با این تفاوت ک ترم اول میتونیم تا 20 برداریم و خودشون انتخاب میکنن(البته برای ما اینطور بود)
خب حالا از نظر شما برای بنده ک ترم اول آی.تی تشریف دارم چه درسایی بردارم و چند واحد بردارم بهتره؟
راستی چارت رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
توی چارت درباره پیشنیازها هم نوشته؟
(رشته رو هم گفتم دیگه، مهندسی فناوری اطلاعات)
سلام خسته نباشید.
می خواستم بدونم شرایط پیام نور بدون کنکور چی هست و تاریخ ثبت نامش کیه و در کل اطلاعات میخوام در این زمینه.ممنون میشم راهنمایی کنید.:n12:
خوشم میاد که مشتاقی همه چیو بدونی :n02:نقل قول:
چارت 9ترمه فناوری اطلاعات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی اطلاعات توش هست ...
زمان ثبت نام آزمونهای فراگیر سال ۹۲ :نقل قول:
زمان ثبت نام آزمون های فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور اواسط مهرماه سال ۹۲ است.
زمان برگزاری آزمون های فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور در نیمه دوم اذر ماه سال ۹۲ می باشد.
لازم است بدانید طبق آخرین تغییرات زمان برگزاری و ثبت نام آزمون های فراگیر از طریق دانشگاه پیام نور فقط یک بار در سال برگزار خواهد شد و در هر برگزاری برای ۲ ترم تحصیلی دانشجو پذیرش خواهد شد
شرایط آنچنانی نداره ولی :
1- از نظر مقررات و قوانين جاري كشور مجاز به ادامه تحصيل باشد (منع تحصيلي نداشته باشد)
2- داراي ديپلم متوسطه نظام قديم و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد و يا مدرك كارداني مورد تائيد وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي باشد.
3- مدارك تحصيلي خارج از كشور و يا گواهينامه هاي حوزوي كه برابري آن به تأئيد مراجع فوق رسيده باشد.
4- دانشجويان فعلي دانشگاهها (اعم از دولتي و غير دولتي) بدون انصراف مي توانند در دوره هاي فراگير شركت نمايند.
5- دانشجوياني كه داراي غيبت نظام وظيفه هستند مجاز به ثبت نام نمي باشند.
درود
دوستان من 2 روز پیش (26م) شهریه رو پرداخت کردم. الان تو سیستم شهریه رو تأیید و صفر کرده ولی پنل همچنان برام بستس و هیچکاری نمیتونم بکنم.
میخواستم کارت ورود به جلسه رو بگیرم که دیدم اینجوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست میشه بنظرتون ؟
شرايط پذيرش دانشجو در دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور به چه صورتي مي باشد و به چند بخش تقسيم مي شود؟نقل قول:
يكي از راه هاي پذيرش و جذب دانشجو در اين دانشگاه، دوره هاي فراگير است، در اين دوره ها داوطلب پس از ثبت نام و اخذ دفترچه راهنما و شركت در چند درس عمومي و اختصاصي متناسب با رشته و مقطع تحصيلي و پس از احراز شرايط به دانشجوي رسمي تبديل وضعيت مي دهد. اين دوره اختصاصاً دوره دانشپذيري ناميده مي شود و پس از تبديل از دانشپذير به دانشجو مي توانند از خدمات آموزشي فوق همانند دانشجويان رسمي بهره مند شوند .د ر حال حاضر اين دوره در دومقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد پذيرش دانشجو دارد .
الف( فراگير عادي
ادامه تحصيل پس از پذيرش همانند دانشجويان آزمون سراسري است كليه دارندگان مدارك ديپلم نظام قديم و يا پيش دانشگاهي و دارندگان مدارك كارداني رسمي و بالاتر مي توانند از طريق اين دوره ادامه تحصيل دهند پذيرش در اين دوره همانند ساير دوره ها )بجز طرح چند بخشي( ازبصورت بومي مي باشد.
ب) فراگير آزمون محور و راديو تلويزيوني)غير حضوري(
در اين شيوه بومي بودن دانشجو ملاك نميباشد . دانشجو بسياري از مطالب را از طريق رسانه و راديو و تلويزيون فرا خواهد گرفت ودانشجو بر اساس امكانات براي امتحانات پايان نيمسال به يكي از مراكز /واحدها نزديك به محل سكونت معرفي مي شود .
ج( آموزش الكترونيكي)مجازي(
دراين شيوه پذيرش بومي بودن شرط نيست و دانشجو در هر كجاي كشور مي تواند متقاضي رشته هاي اعلام شده باشد . دانشجو تحت پوشش دانشگاه استاني خواهد بود و براي آزمون پايان نيمسال به يكي از مراكز معرفي خواهد ش
تاریخ ثبت نامم نیمه دوم مهر ماه و تاریخ ازمونم نیمه دوم اذر ماه
منم 24 ام واریز کردم همینجوریه :n27:نقل قول:
درصورتی که تا زمان اولین امتحان ، گزارش 428 باز نشد ، برای ورود به جلسه امتحان ، میتونید فیش واریزی رو به همراه داشته باشید ....نقل قول:
برو بچه های آی تی نظریه چند چندین :n21: چه جوری میشه پاسش کرد؟ من فقط دارم نمونه سوالا رو میخونم :n28: فکر میکنین جواب میده ؟
همون لینکی که قبلا دادم برای تطبیق همونجا زده .چارت نه ترمه با منابع دروسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم چون از طریق فراگیر میرید باید نظام سنتی باشید:n13:
اول باید درسی که پاس کردین لیست کنید
چون شما فکر کنم ریاضی و فیزیک 1 و 2 پاس کردین از ترکیب واحدای ترم دو و سه می تونید بردارید با رعایت پیش نیاز
تا 72 ساعت صبر کن حل میشه.نقل قول:
سلام
دوستان من شرایطم جوری هست که در طول این ترم چندان نتونستم درس بخونم ( کی هست که بخونه :n02: ) میخواستم بپرسم روش های اضطراری و مناسبی رو برای صرفا نمره قبولی گرفتن رو میشناسید؟ من ترم اول هستم و رشته مدیریت اجرایی و صرفا میخوام این ترم رو قبول بشم و الکی درسی رو نیفتم.برای درس های اختصاصی و عمومی باید چه روشی رو استفاده کنم که بتونم همین نمره قبولی رو فقط بگیرم؟
ممنون از کمکتون...به امید اینکه امتحانات رو همه خوب و راحت بدیم:n05:
سلامنقل قول:
سوالای سخت سخت میپرسیدا :n02:
والا خودمم موندم چطوری باید قبول شد :n02:
به نظرم از هر درس نمونه سوالات 5 دوره ی آخر رو بگیر و مطاله کن .... با این وقت کم بهتر از این نمیشه .....
فقط نمونه سوال کار کن و کمی هم از خوابت بزن و شبا اگه حوصلت میگیره یکم کتاب رو بخون ... :n01:
نقل قول:تشکر بسیار زیاد از شما دوستان گرامینقل قول:
یعنی من با دیپلم ریاضی سال 87 می تونم شرکت کنم؟؟؟ (پیش دانشگاهی ندارم)
نقل قول:ببین شامل این بند میشی یا نه؟نقل قول:
2- داراي ديپلم متوسطه نظام قديم و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد و يا مدرك كارداني مورد تائيد وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي باشد.
فکر کنم میتونی ...
نه دوست عزیز نمیتونید ثبت نام کنید باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشید.نقل قول:
منظور از دیپلم نظام قدیم کسی هستن که دوران دبیرستان 4 سال بوده .جدید ام 3سال +پیش دانشگاهی
با سلام
دوستان اگر کسی یک ترم نخواد در امتحانات شرکت کنه و شهریه رو واریز نکنه مشکلی پیش میاد؟ بنده این ترم انتخاب واحد کردم ولی نمیخوام شرکت کنم برای امتحانات
میتونید شرکت نکنید اما شهریه رو باید بپردازید...نقل قول:
یه جا خوندم که غیبتم سقف واحد داره اگه بیشتر از مجاز باشه غیبت موجه حساب نمیکنن بازم از واحد اموزش بپرسید و به دانشگاه بدهکار میشی باید اون شهریه واریز کنی .فرقی نمیکنه بری سر امتحان یا نهنقل قول:
نظریه با نمونه سوال ؟ نه بابا نمیشه پاس کرد فقط با نمونه سوال ؟ ... میان ترمت چند شده ؟ ... اگر 6 داشته باشی میان ترم باید حداقل 9 تاش رو فکر کنم درست بزنی تا قبول بشینقل قول:
من تمرین های آخر فصل رو نمیخونم ... حل المسائلش رو دارم البته بصورت پی دی اف ولی حوصله نمیکنم بخونم ... فقط متن کتاب - مثال ها - تعریف ها - قضایا - نمونه سوالات آخر کتاب ( یعنی کل کتاب :n02:)
معماری رو چیکار کنیم ؟ :n28:
سلام دوستان ، لطفا اگه این 4تا کتاب رو به صورت پی دی اف یا حالتی که بشه چاپشون کرد را دارید برای دانلود بذارید خودم از کتابخونه دیجیتال پیام نور پیدا کردم ولی متاسفانه قابل چاپ نیستن.
1- مهندس نرم افزار 1
2- طراحی الگوریتم ها
3- نظریه زبان ها و ماشینها
4- آئین زندگی (اخلاق کاربردی)
از سایت pnueb.com هم میتونی بگیری و قابل چاپ هم هست ...نقل قول:
+
این خدمت شما ببین به کارت میاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فروم برید تمام کتاب یا جزوش برای دانلود موجودهنقل قول:
محتوای مخفی: book
میان ترم که ندارم، باید 15 تا درست بزنم !!!!!! کلا درس گنگیه اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام امیدوارم یه جوری پاس شه بره ، معماری ندارم ولی طراحی الگوریتم دارم اون چطوره به نظرت ؟ میشه از پسش بر اومد؟نقل قول:
طراحی الگوریتم آسونه ...نگران نباش
اما برای نظریه بیشتر وقت بزار...درس مزخرفیه اما میشه پاسش کرد
بچه ها کیا فردا تفسیر قرآن امتحان دارند؟ :n02:
پیش به سوی اولین امتحان.....
دوستان من امروز کتاب اندیشه 2 رو باز کردم بخونم و پسفردا امتحانه.مثل اندیشه 1 جواب های تستی خودآزمایی هارو نذاشتن.اعصابم ریخته بهم.کسی جواب هاش رو نداره؟نمیشه از جایی پیدا کرد؟
دوستان خواهشا کمک کنید: تا اخره شب فرصت دارم
ارشد مهندسی شیمی مجاز شدم به انتخاب رشته و بین این دوتا موندم:
پیام نور تهران گرایش بیوتکنولوژی و مجازی سهند تبریز و البته غیر انتفاعی جامی تو نجف آباد هم است رتبم به اینا فقط میخوره
نکته: فرصت کلاس رفتن زیاد ندارم چون دوهفته جنوب کار دو هفته خونه اصفهان هستم اما شما لطف کنید اعتبار این 3 تا مدرک و دانشگاه رو برام بررسی کنید اگر اطلاعاتی دارین.
ممنون
اندیشه رو. میتونید تو همین 2 روز بخونید...فقط بگم که قسمت صنایع کلا حذف شده...فکر کنم از صفحه 30 تا 45نقل قول:
دوستان من اندیشه 1 رو خودخوان برداشتم.امتحانش هشتمه.به نظرتون چند روز وقت لازم داره؟چطوری بخونمش؟
من تا صفحه ی 55 خوندم دیر گفتی:n02:چرا جواب تست های هر فصل رو نذاشتن؟نقل قول:
من 2روزه خوندم و بدون نمره مستمر پاس کردمش.همه جاهاشو حفظ نکن.بهتره درس رو بفهمی.اینجوری راحت ترینقل قول:
سلام . تبریک میگم :n16:نقل قول:
نظر شخصی خودم رو بگم:
غیرانتفاعی رو پیشنهاد نمیدم چون نسبت به پیام نور در سطح پایین تری قرار داره ...
بین پیام نور تهران و مجازی تبریز با توجه به اینکه هنوز بر سر مدرک دانشگاه مجازی بحث هست ..... ( برای پیام نور اجباری برای حضور در کلاس نداری )
ویژگی های دانشگاه مجازی:
نیاز نداشتن به حضور فیزیکی استاد و دانشجو در کلاس
وابسته نبودن کلاس درس به زمان خاص
کیفیت بالاتر ارائه درس ها
حضور بیشتر دانشجوها برای یک درس
دسترسی آسان
کلاس های درس در دانشگاه مجازی به سه شکل ممکن است برگزار شود:
کنفرانس ویدئویی دو طرفه
کنفرانس صوتی دو طرفه
روش دیداری- شنیداری
سیستم های آموزش ناهمزمان
استفاده از ضبط ویدئویی
کلام آخر : پیشنهاد من : دانشگاه پیام نور تهران ( با توجه به حرف و حدیثهایی که درمورد مدرک مجازی وجود داره و هنوزم چیزی به طور قطع مشخص نشده ، اینجوری خیالت راحت تره که لااقل مدرک پیام نور در حال حاضر معتبره )
دوستانی که اندیشه1و2 رو پاس کردن بنظرشون کدومش راحت تره؟
دانشجويان گرامي:
امكان ثبت تقاضاي تغيير رشته بند ج و تغيير رشته توام با انتقال تا مورخ 01/03/92 تمديد شد.