قبل از اینکه اون پیچ رو دستکاری کنن هم این مشکل رو داشتین؟نقل قول:
Printable View
قبل از اینکه اون پیچ رو دستکاری کنن هم این مشکل رو داشتین؟نقل قول:
بله وضع وخیم تر بود .نقل قول:
الانم فرقی نکرده ولی بهتر تره
اورینگ سوزن انژکاور تعویض وایر تعویض شمع تعویض صافی بنزین تعویض باتری نو انداختم روغن به موقع ایرانول صبا میریزم با صافی و فیلتر هوا واسکازین تعویض خلاصه همشو عوض کردم
کولرم میگیری نرمال نشون میده دیاگ شتاب بالا خداشاهده تو همه پرایدها بی نظیره شتاب عجیب بالایی داره ماشین در حد هست 67 تا کارکرده خودت داخل موتور رو دیدی داداش
از اولشم دست خودم بوده 87 تا حالا :n01:
داداش حالا شما دریچه رو هم میتونی عوض کنی، اما نظر منو میخای نخر، یجور با یه نفر تعویض کن برا چند روز، شاید ایراد رفع شه ... اگه ماشین سر حاله زیاد اگه درست هم نشد خودتو اذیت نکن، ایراد بزرگی نیستنقل قول:
والا همین یکی مونده میخوام عوضش کنم پناه برخدا که استپر و سنسور و کل دریچه گاز یکی بشهنقل قول:
مارک کروز میخوام بخرم خوبه؟
والا من مارکها رو خوب نمیشناسم ... حالا که میخاید عوضش کنید اگه دست به اچارتون خوبه قبل از تعویض بازش کنید و قطعه قطعه اش کنید ... شاید چیزی جایی شل شده یا گیر داره که با باز کردن مشخص بشه ... راستی یادتون نیست وقتی دیاگ زیدین مقدار دریچه گاز چقد بود؟ مقدار مپ چقد بود؟ شاید دریچه گاز زیادی بازه ...نقل قول:
اره تو حیاط بازش میکنم تو بنزین شستشوش میدمنقل قول:
در مورد دیاگ نه والا مکانیک گفت همش نرماله منم دیگه تو نخش نرفتم
دریچه گازمم فابریکی مارک کاربراتور ایرانه شک ندارم بعد 8 الی 9 سال خراب شده به هر حال فردا میخوام بخرم نوشو به قیمت 145 تومن امیدوارم مشکلم حل بشه :n14::n40:
دوستان و اساتید بنده 145 تومن+10 تومن پول باربری دادم کل دریچه گاز برا پرایدم بعدظهر برم جاش بندازم پناه برخدا مشکلم حل بشه اینم عکس>>>واقعا کیفیت اهن استفاده شده فوق العادس جنس شرکتی و کاربراتور ایران که دیدم اشغال بودن.
درود بر شرکت کروز پولم مثل شیر مادر حلالشون واقعا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استپر و سنسور همراه دریچه بودن یا خودتون گذاشتین روش؟نقل قول:
کامل هست داداش همش باهمه
اقا من وصلش کردم خطای سنسور دریچه گاز میده رو 0.12 بود مکانیک یکم پیچاشو شل کرد درست شد زاویه شد 0.5 و تقریبا 0.0 حالا نمیدونم چه ربطی به پیچ شلی داره؟دوتا واشر گاز پیکنیکی هم گذاشت لابه لای پیچهاش حالا موندم ایراد از سنسور دریچه گازه؟ یا مکانیک باید پیچ زاویه دریچه رو تنظیم میکرد؟:n01::n03:
سنسور دریچه گاز مقدار باز بودن دریچه رو نشون میده ... صفر یعنی کلا بسته و 100 درصد یعنی کلا باز، مثه زمانی که پا رو تا آخر رو پدال فشار میدید ... برای پراید با ECU زیمنس سنسور دریچه گاز باید بین 0 تا 5. باشه بنابراین 12. قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه چون کمتر از 5. هست، خطا شاید بخاطر چیز دیگری بوده ...نقل قول:
مشکل بالا رفتن دور رفع شد؟
سلام خوبید دیروز حدود 900 کیلومتر از کرمانشاه رفتم تا بانه کردستان وبرگشتم دور موتور عادی وتمیز بودنقل قول:
فقط همونطوری که گفتم 2 عدد واشر گاز پیکنیکی گذاشت لابه لای پیچ های سنسور دریچه گاز وپیچهارو بست که درست شد میگفت سنسور خوب نیست حالا به نظر شما سنسور رو عوضش کنم؟سنسور کیپ بشه کامل عدد 0.12 رونشون میده گیری کردم من خداوکیلی:n02:
سلام، اگه ماشین صاف و تمیز کار میکنه چرا میخواید سنسور رو عوض کنید، بذارید باشهنقل قول:
سلام داداش میگم واشرها ذوب نشه بر اثر گرما یه وقت سنسوره بیوفته زمین خخخخخخخخخ به نظرتون همینو بزارم یا عوضش کنم؟نقل قول:
نقل قول:
من این واشرا رو ندیدم، مگه جنسش چیه که میترسید ذوب شه؟!
از همین جنس واشر دور استپر موتور هست.فعلا که خوبه ببینم چطور میشه :n40:نقل قول:
داداش خیالت تخت هیچیش نمیشهنقل قول:
سلام
خسته نباشید به دوتا دوستی که خیلی فعالا تو تایپیک دست مریزاد واقعا:n02::n02:
میخواستم راجع به تسمه تایم بپرسم که نشانهایی داره برای اینکه بدونیم وقت تعویضش رسیده یا نه؟
خودم تا حالا بهش دست نزدم بهش ولی اگه بخوام با دستورالعملش میتونم خودم تعویضش کنم؟
ماشین من پراید 90 موتورش زیمنسه اگه تسمه پاره بشه موقع استارت زدن به پیستون آسیب میزنه؟
سلامنقل قول:
میگن بعد از 50 هزارتا بهتره تعویض شه ... اگه ابزار و دانش و حوصله ش رو دارین چرا که نه ... فقط باید خیلی دقت کنید دندونه ها حتی یدونه پس و پیش نشه که خیلی تاثیر داره ... ظاهرا پرایدهای جدید اگه تسمه پاره کنن پیستون ها به سوپاپا برخورد میکنه مثه پژو و سمند ... مدلای قبلی اینطور نبودن ... شما بپرسید ببینید مدل شما از کدومه
سلامنقل قول:
باید همیشه بهترین تسمه تایم رو بخرین حتی اگر قرض کنین
فقط یک نوع پراید قدیمی هست میگن اگر تسمه پاره بشه سوپاپها کج نمیشه
تسمه موقع روشن بودنِ موتور پاره میشه نه موقع استارت زدن . به محض پاره شدن هم در کسری از صدم ثانیه سوپاپهای باز با ضربه ی پیستونها کج میشه و راه گریزی هم نداره
تسمه اگر درجه یک باشه حداقل 1 سال کار میکنه . البته تاکسی فرق میکنه
اگر درجه یک باشه کیلومتری هم حداقل 40.000 کیلومتر کار میکنه
تسمه قبل از پاره شدن , تَرک ترک میشه داخلش و یا لبه اش زدگی پیدا میکنه و یا دندانه اش کنده میشه یا نیمه کنده میشه
تسمه رو میشه اینجوری چک کرد:
قاب روی قسمت بالای تسمه رو بردارین
شمعها رو هم بردارین
چرخهای عقب رو با آجر مهار کنین
ترمز ذستی تا آخر کشیده
چرخ جلو سمت شاگرد روی جک تا فقط 1 سانت از زمین جدا بشه
بزنین دنده 5
بالای تسمه تایم رو با خودکار علامت بزنین تا بدونین چه وقت یک دور کامل چرخیده
با دست چرخ شاگرد رو سانت سانت در جهت عقربه ساعت بگردونین و سانت سانت تسمه رو چک کنین
اگر داخل تسمه یا بیرونش ترک ترک شده و یا لبه اش زدگی داره و یا دندانه ی ترک خورده یا شکسته داره باید فوراً عوض بشه
عوض کردنش برای کسی که دست به آچاره و آچارهای لازمه رو هم داره و روش کار رو هم بلده ساده هست
باید تسمه کولر و دبنام برداشته بشه بعدش پولی pulley سر میل لنگ باز بشه و برداشته بشه بعدش قابهای بالائی و پائینی تسمه تایم برداشته بشه بعدش پیچ تسمه تایم سفت کن شل بشه و تسمه عوض بشه
اون سمتی که تسمه سفت کن نداره باید کشیده و محکم باشه . سمت دیگرش با تسمه سفت کن سفت و کشیده میشه .
موقع نصبش باید علامتهای روی میل سوپاپ و میل لنگ با هم هماهنگ بشه یعنی متزامن و همزمان بشند با هم وگرنه ماشین روشن نمیشه یا بد کار میکنه یا با اولین استارت سوپاپهای باز کج میشه
=========================================
برای تعمیرش ممکنه سرتون رو کلاه بذارند یعنی میگن سرسیلندر باید کف تراشی بشه یا کلا باید عوض بشه
فقط سوپاپها باید عوض بشه و در تراشکاری جای سوپاپها صیقل بخوره تا خوب بسته بشند
واشرسرسیلندر هم باید عوض بشه . فقط همین . اگر پیچهای سرسیلندر طبق ترتیبِ معین و به اندازه ی معین محکم نشه امکان تاب برداشتن سرسیلندر بسیار زیاده
گاهی تسمه ی معیوب قبل از پاره شدن صداش تغییر میکنه
مسئولیت ایمنی و درست انجام دادنِ کارها و غیره با خودتون هست . بنده و این سایت مسئولیتی نداریم
.................نقل قول:
اما من کاملا تمیزش کردم ؛ برق می زد ؛ آثاری از چربی نبودنقل قول:
اما دو روز که موند جلوی آفتاب بازم چربی گرفت.
اگز شیشه ماشین از داخل چربی میگیره، احتمال از واکس یا اسپری داشبورد استفاده می کنید یا قبلا استفاده کردید. یکبار از اینا زده بشه تا ماه ها این دردسر رو داره و توی آفتاب بمونه روی شیشه چربی میگیرهنقل قول:
سلامنقل قول:
بنده سنسور نو خریدم زیمنس ترکیه به قیمت 40 تومن و با سنسور معیوب تعویض کردم محکم پیچش کردم شکر خدا درست شد کلا مشکلمم رفع شده.:n19::n19::n19:
سلام
کیلومتر پراید مدل ۸۶ الان چند مدته شلاقی میزنه سنسور هم کامل دوبار کامل عوض کردم تا یه هفته خوبه بعدش دوباره همونجور میشه از چیه ؟
سلام
ماشین من پراید مدل 91 هستش
وقتی باهاش میرم تو جاده بعد که میام میبینم چند قطره ای روغن (تیره رنگ) نزدیک لاستیک سمت شاگرد ازش میچکه بعدش بند میاد در حد فقط چند قطره میچکه یعنی یکی دو روز روغن ریزی داره و بعد بند میاد
تا زمانی که داخل شهر باشم روعن ریزی نداره همینکه میرم تو جاده یه صد کیلومتری باهاش رانندگی میکنم و بر میگردم دوباره میبینم روغن میده پیش هرکی بردم یکی میگه از جعبه فرمونشه، یکی میگه از کارترشه، یکی میگه از هیدرولیکشه:n35::n35::n04::n31: حالا بردمش کارواش تا بعد ببرم باز نشون بدم از کجا روغن میاد چون دیروز دوباره رفتم تو جاده و باز روغن ریزی پیدا کرده:n36:
مشکلش چیه به نظرتون؟
سلامنقل قول:
الان که بردین کارواش احتمالا مشخص میشه و مکانیک دیگه میتونه تشخیص بده
اما بطور کلی از خود روغنی که ریخته هم میشه فهمید ... روغن هیدرولیک رنگی هست، روزنامه چیزی بذارید اونجا که روغن میریزه بعد مقایسه اش کنید با روغنی که توی منبع هیدرولیک هست، اگه یکی باشن که روغن هیدرولیکه ... روغن گیربوکس بوی خاصی داره، که روغن موتور نداره، یه بار که روغن گیربوکس رو بو کنید دیگه میتونید تشخیص بدید که روغن گیربوکس هست یا روغن موتور
چند نکته هم هست، یکی اینکه ممکنه روغن نباشه و مثلا اب باشه، اول اینو مطمین شین ... دیگه اینکه روغن ممکنه دقیقا همون جا که نشتی داره نریزه و از روی قطعات و ... حرکت کنه و جای دیگه بریزه بنابراین ممکنه نشتی جایی دیگه باشه
اینکه فقط وقتی تو جاده میرم روغن ریزی داره دلیل خاصی داره؟
میگم داخل شهر اصلا روغن نمیریزه فقط وقتی میرم جاده شروع میکنه به روغن ریزی
احتمال داره بستی یا پیچی شل شده باشه که فقط وقتی به ماشین فشار میاد روغن ازش میزنه بیرون؟
تو جاده به این خاطره که دمای تجهیزات در اثر کار میره بالا و روغن روان تر میشه و میتونه بریزهنقل قول:
شما اگه چرخ همون سمت رو در بیاری میتونی ببینی که کجاها آغشته به روغن شده. اگر دید نشد معلومه که از داخل کاپوت هست و ممکنه از کاسه نمد بلبرینگها یا از دور محور میللنگ یا بادامک نشت کرده باشه. بهر صورت قطعا بدنه جایی که نشتی روغن میده روغنی میشه و میشه دید.
بعضی از رو داشبوردی های نمدی باعث چربی شیشه میشن اگر جنسش از نمونه چرم باشه که صد درصد چرب میشهنقل قول:
به احتمال زیاد از همین واکس باید باشه ؛ چون پارسال این طوری نمی شد ؛نقل قول:
با تاید و مایع ظرفشویی و آب گرم رویه داشبورد رو بشورم ؟مشکلی ایجاد نمی کنه
ممنون
اگه واکس زدید صد در صد از واکسه. بله همین کار رو انجام بدید. البته نه با آب زیاد که از درز ها وارد بخش های دیگه بشه، با رطوبت کفنقل قول:
سلام.جدیدن پدال گاز ماشین خیلی داغ میشه در حدی که نمیشه پاتو روش بزاری.. حتی دنده و اطراف دنده هم داغ میشه! مشکل از چیه؟ خیلی اذیتت کننده شده
:n38:نقل قول:
:n23:
مشخصات و وضعیت ماشینتو نگفتی... !
یاددم رفت. ماشین پراید مدل 88 صبا.. میگم شاید از اگزور باشه این گرما میاد تو اتاق؟ گلویی اگزوز احتمال داره گرما بده داخل ماشین؟ پدال گاز هم نمیدونم چرا خیلی داغ میشه!نقل قول:
تکراری,,,,,,,,,, لطفا حذف شود
سلامنقل قول:
عایق فایروال سالمه ؟
فایروال دیواره ی فلزی بین اتاق و موتور هست
اره سالمه. بعضی وقتا پدال گرم میشه.. مخصوصا روزای خیلی گرم! ولی من موندم جعبه دنده چرا داغ میشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شاید از اگزوز باشه
شاید سوراخه و گازهای داغِ اگزوز ازش میخوره به بدنه
سلام به همگی
من پراید 111 مدل 95 دارم که گیربکسش صدا میده .
کسی تجربه ی مشابه یی داره؟ راه حلی سراغ داره؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام به همگی
من پراید 111 مدل 95 دارم که گیربکسش صدا میده .
کسی تجربه ی مشابه یی داره؟ راه حلی سراغ داره؟
ممنون میشم کمک کنید