دوستان اگه میشه بگید سرعت دانلود با آی دیم با سرویس 1مگ ( چابک ) نامحدود برنزی چند ؟
Printable View
دوستان اگه میشه بگید سرعت دانلود با آی دیم با سرویس 1مگ ( چابک ) نامحدود برنزی چند ؟
به پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن.نقل قول:
پس چرا میگفتن سرویس 2مگ محدود اسیاتک 700کیلو دانلود میکنه !؟ :n13:نقل قول:
این عکسها و سرویسها همگی متعلق به سرویسهای نامحدود برنزی آسیاتک هستند و نه سرویسهای محدود، و گرنه تا جایی که من میدانم سرویسهای محدود و بالخصوص 2 مگ محدود آسیاتک در ساعات غیر رایگان حداکثر 400 تا 500 میزنه و در ساعات رایگان به سرعت نامحدود ( 150 کیلوبایت در ثانیه) میرسهنقل قول:
دوستان این سرویس های نامحدود یه حد مشخصی از دانلود داره یا نه بازه مثلا بعد 60 گیگ سرعت نصف بشه
خیر فعلا تا این لحظه آسیاتک چنین سیاستی را پیش نگرفته است.نقل قول:
کسی از سرویس نامحدود برنزی آسیا تک با سرعت 1024 داره یه سری سوال ازش بپرسیم؟؟؟؟؟
در کل سرعتش همون حدود 100-150 هستش؟؟؟؟
سلام می خواستم از دوستان بپرسم که من الان می خوام 1mb نامحدود برنزی آسیاتک رو بگیرم سرعت دانلودش رو همون 100تا هستش چون من زیاد دانلود می کنم و قبلا از شاتل داشتم و بخاطر دانلود زیاد سرعتم میومد پایین.
می خوام ببینم 1mb برنزی در پایین ترین حالت سرعتشم رو همون 90 تا 100 می مونه یا نه.
فقط خواهشا یکی دانلود نسبتا زیاده و یا اطلاعات کافی داره جواب بده چون واقعا برام مهم.:n03::n28:
ممنون
سلام دوستان .
از آسیاتک به طور کلی راضی هستید ؟( پشتیبانی - سرعت - کیفیت و ... )
ممنون .:n12:
دوستان برای شما گزارش ریز مصرف خود آسیاتک کار میکنه؟
برای من خالی نشون میده !
حداکثر سرعت 1مگ نامحدود برنزی با ای دی ام 104 هست و معمولا سرعت بین 85-95 متغییرهنقل قول:
دوستان سرویس 1024 محدود 5 گیگ سرعت شبانه معمولا چقدره ... ؟؟؟
512 نا محدود برنزی همیشه حدود 60 میچرخه یا ممکنه پایین یا بالاتر بره .. ؟؟
+
512 نامحدود مخابرات همیشه سرعتش بین 60-65 ثابت بود ؛ اگه مشکلی پیش میومد پایین تر میرفت ولی هیچ وقت بالاتر نمیرفت ؛ اینجا چجوریه .. ؟؟
سلام
بچه ها عجب سرعت و پینگ و پهنای باندی داره این اسیا تک به جرات میتونم بگم بهترین تو ایران از نظر سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک برای نصب اینترنت چقدر می گیره؟؟؟؟
تهران هستم.
و اینکه غیرحضوری هم داره؟؟؟؟
و آخرین سوال اینکه من از جای دیگه اینترنت دارم و بخوام عوض بکنم روی مودم یا بقیه چیز ها باید تغییرات خاصی ایجا بکنن؟؟؟
پیشاپیش سپاس گذارم........:n16:
بچه ها نامحدود برنزی با طلایی چه فرقی داره ؟ خودم الان برنزی 512 دارم 60 تا دانلود داره میخوام برم طلایی . اون چند تا دانلود میده ؟ :n12:
اسیا تک نامحدود 256 برنزی چند تا دانلود میده؟ پینگش برای گوگل چقدره؟
حجمی 128 و 256 تو ساعات رایگان چند دانلود دارند؟
شما بیا و یه کاری بکن، یک روز که مونده دوره یک ماهه 512 برنزی تمام بشه برو بخش تغییر سرویس و این یک روز باقی مانده را به 512 طلایی ارتقا بده تا ببینی چند میزنه؟ اینجوری سوال خیلی از بچه ها را پاسخ میدی؟نقل قول:
البته تا جایی که من میدونم 512 طلایی همون حداکثر 70 را میزنه ولی آسیاتک تعهد میده که در طی دوره استفاده از سرویس هیچ کاهش سرعتی نداشته باشید و در غیر این صورت میتونید ادعای خسارت کنید.
نقل قول:
سرویس های محدود دانلود شبانش حدود 150 ـه ... ؟؟؟
سرویس 1 مگ با 2 مگ شبانش فرق داره ... ؟؟؟
+
من موندم 512 نامحدود برنزی بگیرم یا 1 مگ 5 گیگ
دانلودم زیاد نیست در حد 2-3 گیگ در شب کافیه
ما هم انشالله از ماه بعد برنزی 512 می گیریم.................نقل قول:
1 ساله 140 هزار تومان.....
امروز یه چیزی هم تو مترو دیدم که 10 هزار تومن می دی بعدش بهت 20 هزار تومن تخفیف می دن....:n04::n08:
توی مترو امام خمینی دیدم...
راستی این سوال ما که نقل و قل کردیم رو جواب بدید متشکر می شیم.
سرویسهای محدود در ساعات شبانه سرعتشون به حالت سرویسهای نامحدود میرسه یعنی یک مگ 105 و دو مگ 150 میزنهنقل قول:
10 هزار تومان برای حالت غیر حضوری و 15 هزار تومان برای حالت حضوری ازتون میگیرند.نقل قول:
اگر از قبل adsl داشته باشی دیگه لازم نیست و فقط باید یوزر و پسورد شرکت را وارد کنی وسلام
برای ثبت نام غیر حضوری دو راه وجود داره که ساده ترین راه زنگ زدن به شرکت آسیاتک و تماس با بخش ثبت نام می باشد.
30 الی 32 تا و پینگ گوگل معمولا بین 250 تا 300 است. ولی الان اینهنقل قول:
256 محدود ساعات رایگانش نهایتا 35 میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من 1 مگ شب رایگان دارم.تا 1 هفته پیش سرعت دانلود من روز و شب بین 400 تا 500 کیلوبایت بود ولی الان یک هفتست که شبها سرعتم از 130 بالاتر نمیره...جریان چیه؟من 3 ماه بود که شبها با سرعت 450 حدود 9 تا 12 گیگ دانلود میکردم... دوباره عین قبل میشه؟؟؟
شاید سرویتو دستی رو سرعت واقعی ست کردن عزیز. به نظر میاد این 3 ماه بابای نت و دراوردی و امکان داره دستی محدودت کرده باشند. البته شاید چیز دیگست.
500 گیگ تو 3 ماه دانلود کردم... فک کنم سرور ترکیده دیگه....
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:نقل قول:
البته بعضی شبا دانلود نمیکردما.....
شبی 15 تا فیلم 720 دانلود میکردم... یادش بخیر....
نترکوندی آتیش زدی به سرور!!!!!!!بابا چه خبره!!نسل و ریشه آسیاتک و سوزوندی:n02:نقل قول:
فروشگاه داری؟؟
یعنی دیگه عین قبل نمیشه؟ نمیشه اعتراض کرد؟؟؟
همش زیر سر مخابراته
با برداشتن طرح نامحدود ؛ خیلی از کاربر ها به شرکت های خصوصی هجوم آوردن و باعث شده سرعت کاهش پیدا کنه
همیشه به فکر منافع خودشون اند و اصلا به مشتری ها اهمیت نمیدن
نقل قول:
چی میخوای دیگه 90 درصد شرکت ها الان تو فری 130 کیلو بایت سرعت نیمدن دوستم الان تو بلوار تعاون شهید زارعی شبها سرعتش رو 20 کیلو بایته با 1 مگ روزا هم 400
سلام کسی میدونه سرعت سرویس 512 حجمی 20 گیگ اسیاتک تو ساعات روز و ساعات رایگان چقدره.چون بچه ها میگن در حال حاضر بهترین شرکته واسه دانلود:n02:
پس این 3 ماه چرا سرعت دانلودم شب ها 450 بود؟مریض بودن؟نقل قول:
یکی جواب بده:n03:نقل قول:
حداقل بگید vp n و اینا رویه اسیا تک بازه؟
و مودم باید حتما از اسیاتک بخریم؟
اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد ومدارک چی میخواد؟
احتما یوزر ها زیاد شده و دانلود شبانه مردم افزایش یافته دیدن نمیصرفه فعلا رو 1 مگ بستن شبانتونقل قول:
من سیستممو کلا عوض کردم احتمال داره به این ربط داشته باشه؟ولی مودم همونه.
نقل قول:
نه ربطی نداره اگه اونجوری بود روزا هم باید سرعتت میومد رو 130 که نیست فک کنم 400 - 500 باشه !...
ببخشید کسی نبود موندم سر دوراهینقل قول:
شما که با اینترنت مخابراتت همه رو عاصی کرده بودی هرجا می رفتی یک عکس ازدانلود منجرشما بود دیگه اسیاتک رو می خوای چکارنقل قول:
فقط همین قدرمی دونم اسیاتک سرویس های حجمیش تو تایم شبانه واقعی می شن یعنی 512 سرعتی معادل 60کیلو بایت می ده
دادا سرعتم روی 90 هست ولی میخوام سرعت 400 داشته باشم .:n10:نقل قول:
بهرحال اون سرعت 400برای ساعات غیررایگان هستش
سرویس خودت خیلی بهتره قدرش رو بدون