با سلام .نقل قول:
خوب مشکلی نیست شما اون تیک رو که برداشتید حالا خودتون از دوباره شماره گذاری رو انجام بدید . می تونید از مسیر Insert که توی شکل زیر نشون دادم برید .
Printable View
با سلام .نقل قول:
خوب مشکلی نیست شما اون تیک رو که برداشتید حالا خودتون از دوباره شماره گذاری رو انجام بدید . می تونید از مسیر Insert که توی شکل زیر نشون دادم برید .
از قسمت Home گزینه Paragraph گزینه Multilvevl list را انتخاب کن پنجره آبشاری باز می ود که اگر از هدینگ استفاده کرده ای از این پنجره هدینگ را انتخاب کن اگر نه فقط اعدادی ر ا انتخاب کن در قسمت دوم Multilvevl lis وقتی یپنجره باز می شود مابین فقط اعداد این خط - را بگذار یک فیلم آموزشی ورد از آقای فرشاد وصالی هست آن فایل تقریبا همه چیز را آموزش می دهد ببخشید هر کار کردم تصویری برایت بگذارم و توضیح بدهم متاسفانه نتوانستمنقل قول:
برای اینکه مثلا دو صفحه اول شماره نخوره و شماره گذاری از چند صفحه بعد شروع شه چکار کنم؟
چند صفحه اول مثل حروف الفبا بزنه بعد شماره گذاری اصلی برای یه تحقیق میخوام که فهرست عنوان شماره نخوره جای صفحه الف ب پ بنویسه:n16:
با سلام .نقل قول:
باید عمل سکشن بندی رو انجام بدید . من یه فایل ورد تصویری که آموزشی هست می زارم مال آقای فرشاد وصالی هست این رو دانلود کنید داخلش گفته . توی چند تا سرور مختلف آپلود شده که همه اش رو گذاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================
( توی لینک سوم باید بعد از باز شدن صفحه Download anyway رو بزنید )
( پسور فایل : farshad.vesaly@gmail.com )
============================
سلام
من چون نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم سوالمو اینجا نوشتم و پیشاپیش عذرخواهی می کنم:
من یه فایل ورد با پسوند Doc دارم که پسورد داره با همه نرم افزارهای موجود در اینترنت هم امتحان کردم روزها سیستم روشن بوده اما پسوردش پیدا نشده و من نیاز مبرم به شکستن این فایل دارم.
به ذهنم رسیده با دستکاری هدر فایل ورد شاید بشه پسورد رو از فایل حذف کرد اما راهشو پیدا نکردم
یا حتی با تنظیم رجیستری شاید بشه کاری کرد که حین باز کردن فایل ورد پسورد نخواد
من مهندس کامپیوترم اما یه فایل ورد دو هفته است منو از کار و زندگی انداخته لطفا کمکم کنید
سلام.یه بار یکی از دوستان گفته بودند که توسط نرم افزار Elcomsoft Advanced Office Password Recovery موفق به شکستن پسورد شده است.امیدوارم به شما هم این نرم افزار کمک کنهنقل قول:
سلام .هر نرم افزاری که فکرشو بکنی امتحان کردم. تنها راه همون رجیستری و یا دستکاری هدر فایله اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
سلام .هر نرم افزاری که فکرشو بکنی امتحان کردم. تنها راه همون رجیستری و یا دستکاری هدر فایله اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم بگهنقل قول:
پسورد شکستن پروسه سنگین و گاها بدون نتیجه است.یه جا روش زیر را ارائه دادند که من نتونستم تست کنم ولی کاربرا گفته بودند نتیجه داده.روشش این گونه است:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- make a copy of the original file
- right-click and rename the extension to zip
- extract the files
- open the extracted folder and look for word\settings.xml
- right-click and edit
- find a string with "w:documentprotection", it'll be after the "w:proofstate" group
- cut/delete the "w:documentprotection" area of the xml file and save
- drag your new settings.xml from the extracted folder to the zip folder
- rename the zip folder's extension with the edited .xml file back to docx
----------------------
وبسایت زیر انلاین هست و من تست کردم و در کمال تعجب در نسخه دمو محتویات ورد پسورددار را نشون داد.متاسفانه این وبسایت که انلاین هم هست پولی میباشد.
البته برای نسخه 2007 و 2010 نرم افزار Passware Password Recovery Kit 11.7 رو این سایت پیشنهاد کرد.میتونین این نرم افزار رو در تورنت گیر بیارین و شانستون رو با این هم امتحان کنین.متاسفانه من امکان تست ندارم.کد:https://secure.decryptum.com/upload.html
محتوای مخفی: مخفی
محتوای مخفی: مخفی
سلامنقل قول:
ممنون از لطفت اما این راه هم امتحان کردم از دستکاری رجیستری برای پسورد نخواستن هنگام باز کردن ورد یا دستکاری هدر فایل چیزی میدونی؟
میدونم که پسورد پس از 4e ذخیره میشه اما چیکار باید کرد که پسورد هش شده بعد از این رو حذف کرد نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید
سلام
ممنون از لطفت اما این راه هم امتحان کردم از دستکاری رجیستری برای پسورد نخواستن هنگام باز کردن ورد یا دستکاری هدر فایل چیزی میدونی؟
میدونم که پسورد پس از 4e ذخیره میشه اما چیکار باید کرد که پسورد هش شده بعد از این رو حذف کرد نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید
این نرم افزار رو دانلود کردمنقل قول:
passware-kit-professional-demo.msi
این پسورد رو باید کجا بزنم. یکمی از فایل رو نشون داد اما پسورد فایل رو نداد و بعد ای دی خواست که باید از سایت می خریدی
Ba salam
tamame tanzimate daghighan eyne tanzimate namayesh dadaye shoma bud
alan dige hata be Ctrl+Shift ham farsi nemishe
yek bar tikharo bardashtam va gozashtam dige farsi ham neminevise
:( baz ham mamnun mesle inke bayad hamun XP ro dobare nasb konam
نقل قول:نقل قول:
1- فرض کنید 2 تا فایل داریم به نام a ، b به آدرس "E:\a.doc" و "E:\b.doc"نقل قول:
2- قسمتی از فایل a : «به فصل پنجم نگاه کنید»
3- میخواهیم در فایل b همین عبارت از فایل a بیاید به نحوی که اگر در فایل a تغییر پیدا کرد در فایل b هم تغییر کند.
4- قسمت «به فصل پنجم نگاه کنید» را در فایل a سلکت (select) کنید
5- از منوی Insert/bookmark کادر bookmark باز میشود. یک اسم تایپ کنید مثلاً aa1 و add کنید.
6- در فایل b در قسمتی که میخواهید مکاننما را قرار دهید. از منوی Insert/field کادر field را باز کنید. از منوی سمت چپ includetext را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.
7- بر روی دکمه Field Codes کلیک کنید. در قسمت وسط جلوی کلمه INCLUDETEXT آدرس فایل اول را داخل کوتیشن بنویسید: "E:\a.doc" سپس space را بزنید.
8- اسمی که برای بوکمارک انتخاب کردید را بدون هیچ چیز اضافه ای تایپ کنید. aa1
9- در نهایت به این شکل میشود: INCLUDETEXT "E:\a.doc" aa1
10- دکمه Ok را بزنید. در اینجا به طور اتوماتیک تایپ میشود «به فصل پنجم نگاه کنید». حالا هر کلمهای را که در این قسمت در فایل a عوض کنید در فایل b با سلکت کردن کل متن و زدن دکمه F9 آپدیت میشود.
من روش بالا را در مورد word2003 گفتم. اگر word2007 داشته باشی با کمی تغییر به همین روش انجام میشود. باز اگر به مشکلی برخوردی بگو.
salam bebakhshid chejuri mishe page tuye word ro jabja kard. mamnun
سلامنقل قول:
خوش اومدین
از قوانین انجمنتون اینه که فارسی تایپ کنین :n06:
تو ورد امکان این کاری که شما میخواین فقط از طریق کپی کردن متن هست
سلام دوستان !
من وقتی دارم متن فارسی مینویسم توی word 2007 وقتی بین فارسی یه حروف انگلیسی میزنم بر عکس میشه و بقیه متن فارسی از پشت میاد !
چه کنم ؟
سلامنقل قول:
Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد تایپ کنید.
این موضوع بارها مطرح شده!!! لطفاً قبل از دادن پست از امکان جستجوی تاپیک یا انجمن ها استفاده کنید.
سلامنقل قول:
شما باید Right to Left رو فعال کنین:
سلام.ببخشید دیر جواب دادم.اخر هفته ها به اینترنت دسترسی ندارم چون بیرون از شهرم:n12:نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------
ID که میده مربوط به نسخه انلاین هست. شما سریالی که دادم رو تونستین وارد کنین:
البته من ندارمش.در سایتهای ایرانی هم نسخه کرک شده اش رو میتونین گیر بیاریننقل قول:
C5DFX-HMDTQ-N5QAQ-YMXPN-B5CWLA C5DFX-HMDTQ-N5QAQ-YMXPN-B5CWLA
نقل قول:
سلام ممنونم از لطف فراوانت از بابت اطلاعات زیادت هم بهت تبریک میگم
من نسخه کرک شده شو دانلود و نصب کردم از 4 شنبه سیستم روشنه اما فایده نداشت. یه تکه از متن رو نسخه دمو داده نمیشه با اون کاری کرد؟ از دستکاری هدر فایل ورد چیزی میدونید؟
سلام.دوست من ممنون از لطفت.نقل قول:
راجع به هدر هم تحقیق میکنم اگه چیزی دستگیرم شد حتما خبر میدم.این نرم افزار رو هم خودم میگیرم ببینم میشه با نسخه دمو کاری کرد یا نه
از لطف فراوانت ممنونم کمک بزرگی بهم میکنی . در مورد ریجستری هم تحقیق کن ببین میشه موقع باز کردن ورد پسورد نخواد؟نقل قول:
سلام
میخوام یه فایل pdf رو بریزم تو word ولی حتی با نرم افزار و کُپی نوشته ها (فارسی) درون word بیشتر فونت ها ناشناخته یا به عربی تبدیل میشن
چیکار باید کرد؟
ممنون
سلام اکروبات ریدر 9.1 نصب کن می شه نوشته ها رو بدون مشکل کپی کرد. اما اگر عدد یا متن انگلیسی و یا فرمول باشه بهم می خوره. فقط می شه با کپی و پیست متن رو تو ورد منتقل کرد. موفق باشینقل قول:
نقل قول:سلام .در ادامه حرفهای دوست عزیزم اضافه کنم که برای تبدیل PDF فارسی به Word یا کپی متن از PDF هنوز هم مشکلات زیادی وجود داره که متاسفانه فعلا نرم افزارری موجود نیست که بتونه در این زمینه تمام و کمال پاسخگو باشه.نقل قول:
سلام یادمه توی یکی از پستهای همین تاپیک یکی از دوستان راه حلی جالب ارائه داده بود از این قرار که :نقل قول:
"یکبار تبدیل به ورد کردید دوباره همون فایل تبدیل ورد شده رو به پی دی اف برگردونید و سپس در نهایت دوباره این فایل پی دی اف دوم را تبدیل به ورد بکنید "
تقریبا بسیاری از ناخوانایی هاش و چپ و راست های ورد تبدیل شده درست میشه.
دوست عزیز سلام . من کماکان امیدوار به کرک کردن فایل ورد پسورد دار هستمنقل قول:
سلام.شرمنده باور کنین جستجو زدم ولی جواب درست و حسابی پیدا نکردم.دستکاری در Hash ورد بود که قبلا ادرس دادم.نقل قول:
متاسفانه سیستم من ادمین نیست.از اساتید انجمن نرم افزاری هم میخوام که به این دوستمون کمک کنند.اگه راهی پیدا کنم هم بصورت پیغام خصوصی به شما و هم در این تاپیک اعلام خواهم کرد.
سلام اگر براتون مقدور هست این فایل پسورد دار رو بفرستیدنقل قول:
به ایمیلم یا یک جایی آپلودش کنید من بگیرم
تا با چند تا نرم افزاری که دارم شاید بتونم براتون بازش کنم.
چند وقت پیش به فایلی برخوردم که پر از اعداد انگلیسی بود که میخواستم آنها را فارسی کنم. چون در فایلم به اعداد انگلیسی هم نیاز داشتم نمیتوانستم از گزینه هندی کردن اعداد استفاده کنم. بنابراین یک برنامه ماکرو نوشتم که اعداد انگلیسی را به فارسی تبدیل میکند و برای استفاده بقیه هم آن را در وبلاگم تحت عنوان فارسی کردن اعداد با استفاده از ماکرو منتشر کردم.
این برنامه، اعداد انگلیسی را در متن فایل پیدا میکند، در حافظه خود ذخیره میکند، آنها را پاک میکند و به صورت فارسی همانجا تایپ میکند.
مزایای این برنامه:
1- اعداد انگلیسی را حتی اگر اعشاری باشند، پیدا کرده و تشخیص میدهد. آنها را پاک میکند و عدد فارسی متناظر با آنها را با علامت ممیز تایپ میکند.
2- تیترهایی که در انگلیسی به صورت مثلاً 2.3.1 تایپ شدهاند، به صورت فارسی 2-3-1 تایپ میکند.
3- اعداد فارسی را تشخیص میدهد و تغییری نمیدهد.
من میتونم یه برنامه بنویسم که با اون بشه پاورقیها رو به صورت چند ستونه نمایش داد. ولی یه مقدار سخت و وقتگیره. به نظرتون ارزششو داره یا اینکه راهی به نظرتون میرسه که بدون برنامهنویسی بشه پاورقیها رو به صورت چندستونه درآورد؟ یعنی اینکه متنمون تک ستونه باشه ولی پاورقیها به صورت چندستونی و قابل آپدیت اتوماتیک؟ :n13:
خیلی ممنون از راهنماییت :n16: ولی متاسفانه نمی شه بین اعداد چیزی نوشت چون پاک میشه کلشنقل قول:
سلام.با تشکر از زحمات شما.متاسفانه ورد در حالت عادی همچین قابلیتی نداره که در متنهای تک ستونه بتونیم پاورقیهای دو ستونه یا بیشتر نوشت.راههای دور زدن مانند دستی وارد کردن پاورقیها یا با استفاده از جدول وجود دارند.ولی این روشها مشکلاتی از قبیل اپدیت نشدن هم دارند.من به نوبه خودم از کاراتون استقبال میکنم و از این تلاشتون تقدیر میکنم.اگر وقتشو داشتین در این تاپیک همه از کارتون لذت خواهند برد.ممنون:n16:نقل قول:
درود
چطوری می تونم با کلیک روی یک متن لینک شده به یک صفحه برم؟ مثلا من یک تکه از متنی را داخل یک پاراگراف لینک می کنم که با کلیک روی آن برم به 30 صفحه جلوتر یا عقب تر در همان سند؟
سپاس:n16::n12::n02:
سلامنقل قول:
با روش زیر می تونید اینکارو انجام بدید:
1- استایل متنی که می خواید به اونجا لینک پیدا کنید از نوع headinng 1 انتخاب کید.
2- کلیک راست بر روی لینک مبدا و انتخاب hyper link
3- انتخاب تب place in this document و سپس انتخاب مقصد از hesding مثل عکس زیر
موفق باشی اگر سوالی داشتی بپرس
سلام
برای اینکه فاصله شماره صفحات را از لبه پایین کاغذ یک بگذاریم از چه مسیری باید برویم؟؟ در حالی که تنظیمات حاشیه ها مشخص است و از لبه پایین 3 می باشد. word2007
لطفا راهنمایی ... برای پایان نامه باید دقیق یک باشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما
1- چطور میشه این کاراکترهای که فرمودید را در فرمول نویسی هم نوشت ممنون می شم بگید
2- فرمودید ورژن قدیمی این فونت ها هست
ورژن جدید فونت های 2 و b وجود داره
نقل قول:
سلام من وقتی از طریق خود ورد می خواهم این طوری شماره بگذارم
تا یک مرحله ای درست است
از مرحله ای به بعد شماره ها جابه جا می شود مثلاً به جای 5-1 می نویسد 1-5
سلام چطور تیتر یک متن را به متن بعد از آن وصل کنیم که هر وقت متن به صفحه بعد رفت آن تیتر به تنهایی آخر صفحه قبل نماند
(در کتابی خواندم از طریق PARAGRAF و تب line & breack میشه کاری انجام داد اما من نمی دونم چطور میشه از این طریق تیتر را به متن بعدش وصل کرد تا با هم جابه جا شوند)