کسی تا حالا از irancell GPRS تست سرعت گرفته ؟
IRANCELL GPRS : Unlimited 1 Month Pakage
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
Printable View
کسی تا حالا از irancell GPRS تست سرعت گرفته ؟
IRANCELL GPRS : Unlimited 1 Month Pakage
:دی
خوب كاري مي كني دوست من..نقل قول:
سرعت اخرشب اصلا جالب نيست..!
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
:5::5::21::21::21::5::5:
.
عجب حالی میده !!!درود بر شاتل :31:
.
نقل قول:
قراره امشبم همین جوری حال کنیم؟؟؟! :31: خداییش تازه داریم با اینترنت حال میکنیم! اگه امشبم همین جوری باشه که دیگه جدا باید گفت درود بر شاتل!
سلام دوستان میتونین من رو هر چه سریع تر راهنمایی کنین؟؟؟:41:
من مودم Tp-Link 8811 خریدم از شرکت البرز و یه اقایی این مودم رو برام تنظیم کرد:31: و من ازشون خواستم با کانکشن باشه این رو گفتم چون User و Pass رو میدونم الان:31: ولی من :2::2:اودم تو تنظیمات این مودم دست بردم و بیچاره شدم:41::41::41: خوب چه کنم فضولی کردم :37::37: من خیلی مدت از دیال اپ استفاده میکنم و بعد چند سال این دست اون دست کردن یه adsl خریدم که اونم کنجکاوی ولم نکرد :41::41::41::41:خواهش میکنم کمکم کینن. مودم من سوخته یعنی؟؟؟:41::41: یا میتونم reset کنم دوباره تنظیمش کنم؟؟؟؟:20::20: برای تنظیم من یوزر و پس رو میدونم ولی از VCP و VPI شرکت البرز خبر ندارم ممکن مثل اندیشه 0 و 35 باشه؟:41: من نوع کانکشن رو باید چی انتخاب کنم؟ ایا PPPOE؟؟؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنین چون روم نمیشه مودم رو ببرم دوباره برا تنظیم :37:
الان مشكل مودم شما چيه ؟نقل قول:
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
مي بينم كه برو بچ انديشه ديگه اينجا آفتابي نمي شن ، دوستان كجائين دلمون واستون تنگ شده ها
نقل قول:
سلام ممنون که یکی به داد من رسید:31:
من از طرف مخابرات خطم وصل نشده زدم تنظیمات مودم رو داغون کردم یعنی اون تنظیماتی که البرز برام درست کرد:41: یعنی تنظیمات دوباره ری بوت شد و vci=35 و VPI=0 شد و نوع کانکشن که pppoE زدم :41::41: نمیدونم یهو خراب کاری شد:41: من از شما این رو میخوام که بگید ایا میتونم این تنظیمات رو بعد ریست کردن مودم دوباره خودم انجام بدم یا باید با شرمندگی برم شرکت؟؟ :41::41:
سلام ریست نکن ریست آخرین راهه یادته کجا ها رو دستکاری کردی؟ برو همونجا ها گزینه هاشو اینجا بنویس تا بگم کدوما رو انتخاب کنی اگه میخوای کانکشنی باشه باید روی bridge بزاری pppoe برای وصل شدن اتوماتیکه vpi و vci معمولاً 0 و 35 هست ماله اندیشه 8 و 35 هستنقل قول:
vpi روی 0 و vci روی 35 بگذار و مودم رو بگذار روی pppoe و یوزر و پسورد هم داخلش ست کن اگر کانکت شد که به سلامت در غیر اینصورت زنگ بزن vpi / vci رو بپرس . مودم رو اول از پشتش ریست گن بعد این کارها رو انجام بده.نقل قول:
واقعا ممنونم ازتون.من از راه وارد کردن 198.168.1.1 از IE رفتم بعد تو قسمت ستاپش Vpi vci که پیش فرض بود رو next کردم فکر کنم همون 0 و 35 بود و بعد گزینه اول یعنی pppoE رو انتخاب کردم بعد تو صفحه بعد user و pass رو که برا کانکشن بهم داده بودن رو وارد کردم بعد فینیش رو زدم بعد reboot شد همین:41::41::41:نقل قول:
خب مشکلی نیست دوباره همون مسیر رو برو اون قسمتی که گذاشتی pppoe بزار رو bridge بعد دوباره فینیش رو بزن و بزار reboot بشهنقل قول:
معاون شركت ارتباطات زيرساخت گفت: متاسفانه برخي از ISPها ضريب به اشتراك گذاشتن ظرفيت پهناي باند خود را افزايش ميدهند كه اين موضوع به كندي سرعت براي كاربر منجر ميشود.
محمدعلي آريانيان - معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي شركت ارتباطات زيرساخت با بيان اينكه اپراتورهاي بينالمللي كه در جهان وجود دارند، در حال رقابتاند و زماني كه ما از آنها پهناي باند بهصورت انبوه ميخريم، تخفيف خوبي ميدهند.
او ادامه داد: بخش خصوصي بارها به ما اعلام كرده كه ميتواند پهناي باند را ارزانتر از قيمتي كه ما در مرز ميخريم، وارد كند، ما نيز در اين زمينه فراخوان داديم كه اگر ميتوانند، پهناي باندي را كه ما در مرز خريداري ميكنيم با قيمت پايينتري خريداري كنند اما اگر يك شركت خصوصي مدعي شود كه ميتواند اين كار را با قيمت پايينتري انجام دهد، ممكن به نظر نميرسد.
وي با بيان اين كه شركت ارتباطات زيرساخت پهناي باند را ارزانتر در مرز خريداري ميكند، اظهار كرد: وقتي اين پهناي باند را به تهران ميآوريم، لازمهاش اين است كه از يك شبكه ارتباطي بگذرد كه تعرفههاي اين شبكه ارتباطي در مخابرات مشخص است و هزينه انتقال نيز به آن افزوده و درنهايت قيمت حاصل هماني ميشود كه به مردم ارائه ميكنيم.
آريانيان با بيان اينكه در برخي كشورها به اين بحث يارانه اختصاص داده ميشود اما در كشور ما يارانهاي در اين زمينه وجود ندارد، ابراز كرد: به اعتقاد من در مقايسه كشورهايي كه براي اين بخش يارانه ميدهند، با كشور خودمان، متوجه ميشويم كه قيمت اينترنت در ايران بالا نيست.
معاون شركت ارتباطات زيرساخت تاكيد كرد: پهناي باندي كه ما بهصورت خالص خريداري ميكنيم، بهصورت خالص در اختيار مردم قرار نميگيرد و درواقع به اشتراك گذاشته ميشود.
او در توضيح اين موضوع گفت: يعني زماني كه شما ظرفيتي را از يك شركت ميگيريد، در طول شبانهروز از اين ظرفيت به يك ميزان استفاده نشده و وقتي ما از اين ظرفيت استفاده نميكنيم، آن شركت آن را در اختيار ديگران قرار ميدهد.
دوستان شاتل 128 رو روی 2مگ ست کرده؟چندوقته؟
باید دید چه میشه :21:
سلام دوستان
میدونم جای این سوال این جا نیست ببخشید
من کار گرافیکم نیم سوز شده و تو رشت غریبم و برای دانشجویی اینجا هستم؟
این رو کجا ببرم درست کنم یعنی تعمیر کنم؟
کار گرافیک که نمیدونم یعنی چی ولی اگه کارت گرافیک رو میگی میتونی ببری لاکانی اونجا مغازه فروش قطعات زیاده راهنماییت میکنن یا پاساژ گوهر که حاجی آباد هست طرفای مطهری یا پاساژ بزرگمهر طبقه سوم که تو بیستون هست حالا به هر کدوم که نزدیک ترینقل قول:
کلا پهنای باند و باز کرده ظاهرا چون سرویسه من 2 مگه اما منم امروز سرعتم بیشتر شده بود:31: ولی شبم همون جوریه بین 130 تا 170نقل قول:
ماله امشبه ساعت 1:50
دیشب عجب شبی بود :40: صبح پا شدم دیدم بیشتر از 3GB دانلود شده بود :18: اونم با 128 من :27::21:درود بر شاتله پدر سوخته :21:
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
سرعتو حال کنید ::21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم داداش یه دستی به سر ما بکش.:20:نقل قول:
بعد عمری خوشحالم !!:26::26:الانه که مودمم منفجر شه !!:31:اخه طعم سرعت نچشیده بد بخت !! خطم دیگه نمیکشه . SNR شده 6 !! ولی بازم خوبه . امشب هم دانلود کنم . دیگه هیچی برا دانلود برام باقی نمیمونه !!:31:
برو شاتل اونجا يه دستي سر شما مي كشن ، كلي هم صفا مي كنينقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
فكر مي كنم برو بچ انديشه كلا كشيدن كنار ، يه مدتيه اصلا پيداشون نيستا
برو بچ اندیشه اینجان
من یه سوالی برام پیش اومده
سرعتتون بالا رفته ، اما چرا پینگ و سرعت آپلودتون اینقدر کمه؟
داون استریم 1.78 ، بعد آپ استریم 0.12؟؟؟؟؟؟؟:18:
راستی ، من زنگ زدم اندیشه ، مثل اینکه فعلا بالا بردن سرعت تو کارشون نیست و سرعت فعلا همین 130 میمونه
فکر کنم منتظن من از این شرکت برم ، بعد سرعت رو بالا ببرن :31:
نقل قول:
نه به اون وقتا که نميشد شبا دانلود کنيم نه به الآن که فايل برا دانلود کم آوردیم :39: ديشب 3 تا فيلم دانلود کردم! viperm جان يکم فيلمه خوب پيشنهاد بده امشب بي کار نمونم :31: ميگم بياين يه دسته گل بگيريم بريم شاتل تشکر شايد خوشحال بشن به عنوان کاربر نمونه بمون ترافيک مجاني هم بدن ... :25:
خب راستش من الان دیگه نامحدود دارم و سرعتم رو حدود 30 ثابته و چون دیگه زیاد نوسان ندارم واسه همین دیگه زیاد اینجا پست نمیزنم ولی هر روز سر میزنمنقل قول:
راستی یه سوال بچه ها کسی nfs:hot pursuit 2010 رو بازی کرده؟تو این بازی میشه قطعات ماشین رو ارتقا داد؟ من فکر میکنم نمیشه
واییی خداااا
مردم از خنده :31:
سرعت اینترنت من امروز کم شده
زنگ زدم اندیشه ، زنه میگه با چه نرم افزاری دانلود میکنی
منم گفتم IDM از لینک مستقیم
زنه میگه ، نه از لینک مستقیم نباید استفاده کنی ، باید از internet download manager استفاده کنی =))
وای خداا ، من داشتم میمردم از خنده
واقعا برای مدیران اندیشه متاسفم که همچین کادر پشتیبانی هوشمندی داره :))
طرف هنوز نمیدونست که لینک مستقیم اسم نرم افزار نیست
کلی براش فرق لینک مستقیم لینک غیر مستقیم رو توضیح دادم ، آخرشم گفت نه ، فقط باید از internet download manager استفاده کنی =))
سوژه رو گرفتم ، زنگ بزنید بخندید ، واحد پشتیبانی فنی
7750000 - بعد 2 رو بزنید =))
نقل قول:
=)) خيلي باحال بود! چه فايده من که نميتونم بتلم ديگه ! بهترين کاري که ميتوني بکني اينه که بياي با هم دنگ بذاريم يه دسته گل بخريم بريم شاتل :39: تو سرويس بگير منم ترافيک مجاني =))
تا وقتی که شاتل حجم اضافه رو ارزون نکنه ، من نمیام :41:
من دیروز 5 گیگ دانلود داشتم و الان 5 تومن دادم 2 گیگ گرفتم ، دوباره دارم دانلود میکنم
اگه شاتل بودم میدونی چقدر خرجم میشد ؟ :دی
نقل قول:
برا همين ميگم با دسته گل بريم ديگه:31: من هر شب 4 گيگ دانلود دارم اگه ترافيکش و ارزون کنه که بتونم روزام دانلود کنم ميدوني چي ميشههههههههههه!؟ :34:
يکم بريم اونجا تشکر کنيم و يکمم از انديشه بد بگيم فک کنم کلا سرويس رايگان بدن بمون :39:
سلام بعده عمری :دی من این ماه رفتم نا محدود اندیشه رو گرفتم...خوبه سرعتش و فعلا همش دارم مثه قدیم فیلم دانلود میکنم (شب و روز)
128 نا محدود اندیشه - مرکز 4
اینم از سرعتش:
منم دقیقا مشکل اینو دارم که چی دانلود کنم:دی مخصوصا لینک مستقیم که خیلی حال میده!!! دوستان اگه سایتی چیزی دارن PM بدن:27:نقل قول:
اينا هيچ کدوم پايه نيستن دنگ بذاريم گل بخريم بريم شاتل تو پايه اي ؟ :11: :31: من دارم با mediafire خود کشي ميکنم شبا :39:نقل قول:
همش 2 روزه تغییر کرده ها :دی
من که اونجا بودم خیری ندیدم
شماها گل بخرید برین
سلام بچه ها ببخشید سوال بی ربط میپرسم چون فکر کردم جای دیگری واسه سوالم نباشه .
آدرس آکادمی های فوتبال در رشت رو میخواستم .
مثلا آکادمی فوتبال استقلال و پیروزی و شهرداری و ... که قبلا اعلامیه هاشون رو در رشت دیده بودم اگر کسی آدرسی یا شماره تلفنی ازشون داره ممنون میشم بهم بده .
راستی سرعت 128 شاتل الان چند کیلو بایت در ثانیه ی ؟؟
بی زحمت نظرسنجی این تاپیک به روز بشه تا مشخص بشه الان وضعیت چطوره
دوستان باز میرسیم به همون جایی که وقتی شاتل تازه اومده بود همه میگفتن بریم بریم :31: همون موقع من گفتم وایسید ببینید چی میشه ؟! که دیدیم چی شد!حالا هم همینو میگم!من 25 روز شارژ دارم اگه شاتل ادامه بده میام شاتل:5: در کل شاتل با اینکارش بیشترین خدمتو به ما میکنه یعنی برافروختن آتش رقابت که سودشو مردم میکنن
بچه های خط 4 شاتل بی زحمت این دوتا رو تو Cmd پینک بگیرن(روز):
212.26.144.9
و
188.40.93.157
راستی یه نفر زنگ بزنه شاتل بپرسه که این کارشون دائمیه یا موقتی فکر کنم بشه فهمید چه خبره!
دقيقا حق با شماست! جدا تا وقتي شاتل نبود و رقابتي وجود نداشت واقعا مسخره بود وضعيت سرعت و قيمت ها تو رشت!نقل قول:
من زنگ زدم امروز گفتن بله مشکلي وجود نداره. درباره ي پينگ بايد بگم که از ديروز که سرعت ها رفت بالا پينگ کمي زياد تر شده! رفته بالاي 400. نميدونم چرا!؟ اما مشکلي برا من ايجاد نميکنه چون من اگه بخوام آنلاين بازي کنم کانتر بازي ميکنم که اونم از سرور شاتل استفاده ميکنم پينگش 50 ست. اينارو ولش سرعتو بچسب :31::26:
پورت من قاطی کرده
کانکت میشم
حجمم 0 شده ، اما بازم کانکت میشم ودانلود میکنم!
اما تو CRM نوشته کانکت نیستی
شارژ هم کردم همینطوریه :دی
اما سرعتم یه مقدار کم شده!
نقل قول:
آقای سوسمار! مگه سرعت بالا مشکله که زنگ زدی گفتن مشکل نیست ؟!:31:
من میگم سوال کنید بپرسید چه مدت این سرعت رو نگه میدارن مثلا میگن 5 ماه ،دوماه، دو روز ؟ :27:
نقل قول:
مشکل برا ما نه که دادش!!! پرسیدم همیشگیه؟ گفت دیروز مشکلی تو این زمینه وجود نداشت و این سرعت تداوم داره
من زنگ زدم اندیشه
گفتن مثل اینکه سرعت رو میخوان بالا ببرن
البته تا اینا بخوان اقدام کنن ... :دی
من نامحدود دارم و فکر نکنم واسه ما توفیقی کنه :41:نقل قول:
من زنگ زدم اندیشه
گفتن مثل اینکه سرعت رو میخوان بالا ببرن
البته تا اینا بخوان اقدام کنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]