حیفه که تحریمش کنیم :31: گوشیاش باحاله :5:نقل قول:
Printable View
حیفه که تحریمش کنیم :31: گوشیاش باحاله :5:نقل قول:
دوستان یه سوال روی این گوشی بازیهای Ngage جواب میده یا نه ..؟ کسی امتحان کرده ..؟
من ONE رو بدون مشکل اجرا کردم ..... ولی برای بعضی از بازیها مثه DirkDagger رام کم میاره که اونم با ریست کردن گوشی و بعدش بلافاصله وارد شدن به n-gage ، اجرا میشه . بقیه بازیها رو تست نکردم .نقل قول:
یه سری بازیهای انگیج رام کم میاره و باید گوشی رو خاموش کنی.تازه هیچ برنامه ای هم تو استارت آپ بالا نیادش.مثل one و DD
ولی یکسریها زیاد دردسر ندارن مثل COTDیا reset G
همه بازی ها اجرا میشن رو 5700 فقط مشکل رام داره دیگه
من خودم قصد تعويض گوشيمو دارم ولي نمي خوام ديگه گوشيمو بفروشم. نگهش مي دارم. حيفه!نقل قول:
نقل قول:
120 .. البته باطریش هم باد کرده بود و همینروزا داغون بود ، ظاهرش هم زیاد تر و تمیز نبود ...
واسه منم باتريم باد كرده. دليلش چيه؟ 2سال بيشتر كه كار نكرده آخه!!!نقل قول:
باتري واسه منم بادكردش يه باتري ديگه واسش گرفتم كه واقعا افتضاحه بچه ها كسي نميدونه از كجا باهاس فهميد كه باتري اصله
نوكيا هم ر... با اين باترياش... اون موقع كه باد نكرده بود زياد نگه نمي داشت حالا هم كه باد كرده!!!
يه لحظه نشون مي ده خاليه يه لحظه پر پره!!!
بيشتر باتري ها اين مشكلو دارند حتي باطري ان73 مال دوستمم باد كره نا جور.
ولي باتري گوشي من باد نكرد!!!!!!!!!!!!
پس برای اجرای بازیهای Ngage رام کم میاره ... راستی آسفالت چطوره ..>؟ اونم کم میاره ..؟
.
پس کسی نیست که یه 5700 تمیز و سالم و باتری باد نکرده باشه داشته باشه و قصد فروش داشته باشه ...؟؟!
.
فکر کنم مجبورم فردا برم یه آکبندشو بگیرم ...
نه با اسفالت مشکلی نداشت ..نقل قول:
سلام.من هر تمی که میذارم 3 ایکنweb,personalis,applications تغییر نمیکنه راهی برای عوض کردن این 3 ایکن نیست
با تم عوض نمیشه ، یه پک هایی هست مخصوص تغییر دادن ایکونها .. باید از اونا استفاده کنینقل قول:
دوستان اینجا هیچ کسی گوشیشو بخواد بفروشه ....
اگه هست من خزیدارم ..
میشه بیشتر توضیح بدی .یعنی نوع تمش فرق میکنهنقل قول:
دوست عزيز يكم بد توضيح داده شد!نقل قول:
پك نه! پچ...
ابتدا بايد گوشيتون رو هك كنيد سپس با استفاده از پچي كه براي آيكون هاي 5700 ساخته شده اين مشكل رو حل كنيد.
پچ يك سري تغيرات در سيستم گوشي هستش. اونو مي تونيد دانلود كنيد و با استفاده از برنامه رام پچر اجرا كنيد!
اگه گوشيتون هك نيست يا هك كنيد يا كلا بي خيال اين كار شيد.
برای حل مشکل سه آیکون 5700 اینو نصب کنید:(گوشیتون باید هک شده باشه)
کد:http://mohandesmcd.persiangig.com/----/5700.Folders.by.E-Rex@ParsPDA.zip
ممنون.گوشی من هک شدس.نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز ورژن یکش را نصب کردم تغییری ایجاد نشد ورژن 2 را هم خطای اپدیت ارور میده میشه بگی باید چکار کنمنقل قول:
ببین یک روش هک binpda هست.که trk و secman رو نصب میکنی.بعدش به جای اینکه بری سراغ cer و key میری یک برنامه ای رو نصب میکنی روی گوشیت که گیر نده برای ساین کردن برنامه ها.اگه اون رو نصب کنی اینجا با نصب این برنامه مشکل نداری.متاسفانه من یادم نمیاد و سرعت اینترنتمم به شدت پایین اومده وگرنه برات میزاشتمنقل قول:
ویرایش: اسمش یادم اومد install server.exe هست
من گوشیم هک شده یعنی رام پتچر روی گوشیم هست فقط بگو چکار کنم
با رام پتچر نمیشه کاری کرد.
دوستان خواهشا کمک کنند
ببین دوست عزیز.شما گوشیتون رو هک کرده اید و اون فایل رو هم در جای خودش کپی کرده اید. یعنی همون : install server رو.چون بدون اون نصب نمیشه.جریان آپدیت ارور به خاطر اینه که شما ورژن 1 رو قبل از نصب ورژن 2 پاک نکرده اید.ولی در مورد نتیجش من هر دو تاش رو نصب کردم و جواب نگرفتم.یعنی اون فقط جای آیکون هارو تغییر میده و مشکلش رو حل نمیکنه.نقل قول:
:8::8::8::8:
از اون 2تا باید فقط یکیش رو نصب کنید.فکر کنم خودم نسخه 1 رو نصب کردمنقل قول:
رو گوشی من که جواب داد این موضوع.خودم هم رو چندتا 5700 دیگه اینکارو جواب داده.شما درست انجام ندادی حتما
جای آیکونها هم عوض نمیشه! اصلا ربطی به جا به جایی آیکونها نداره.یک باگی هستش تو 5700 که با نصب این برنامه برطرف میشه و آیکونها تغیر میکنه
سلام.
دوستان مي خواستم بدونم كه كسي تازگيا گوشيشو نفروخته؟؟؟؟
اگه فروختين بگين چند فروختين و گوشيتون چجوريا بود كه اين قيمت خريدن.
خواهش مي كنم سريع تر بگيد. مي خوام گوشيمو بفروشم.
دوست عزیز منظور من از نصب کردن دو فایل این هست که هر دوتا رو به طور جداگانه نصب کرده ام ولی جواب نگرفتم.یعنی اول فایل اولی رو نصب کردم یه بار ریستارت کردم گوشیمو دیدم فقط جای آیکون ها عوض شده ومشکل حل نشده.به خاطر اون هم اون فایل رو آنیستال کردم و گوشی رو ریستارت کردم و اون موقع به حالت اول بازگشت . ورژن 2 رو نصب کردم و باز ریستارت کردم دیدم باز عین فایل اولی شد.و تو چند تا تم هم امتحان کردم ولی تغییری به جز جای آنها چیزی احساس نکردم.نقل قول:
بفرمایید این هم اسکرین شاتی که خود برنامه گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11:
نقل قول:
چرا من فروختم، 120 دادم رفت...
2 سال کارکرده بود ، روش خش بود ، در پشتش 2 تا پینش کنده شده بود با چسب چسبوندم ، در بقلش هم پیناش شکسه بود و فقط سرجاش بود اگر درش می آوردی کنده میشد ، باطریش هم باد کرده بود ...
دیگه مشکلی نداشت ..
راستی کابل یو اس بیش هم روش نبود....
خوب دادمش رفت ، یعنی توی بازار این بیشترین قیمت بود..اگر بتونی به کسی بفروشیش بهتره تا به مغازه دار ...
مشکل دیگه ای نداشت ؟نقل قول:
میتونستی باهاش تماس بگیری ؟! :32:
خيلي عالي داديش. به مغازه دادي؟؟؟نقل قول:
من باتريش باد كرده و روي دكمه هاي پلايرش خيلي خش داره و در پشتش خارش شكسته. تنها مشكلات اساسيش اينه. به نظرت 150 برميدارن؟؟؟؟
150 بر نمیدارن .. من به مغازه دار دادم توی پاساژ موبایلی ..نقل قول:
اره همین یه کارو میشد کرد باهاش :Dنقل قول:
من عادت دارم از گوشی همچین استفاده کنم که به فنا بره ..
چون خیلی مشکل داشت دادمش رفت ..
120 كه برمي دارن. بر نمي دارن؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
چرا 120 میخرن مغازه دارا چون گوشیت هم سالم تر از مال من هست ، اما اگر به کسی بفروشی بهتره ، یعنی قیمت بالاتر میتونی بفروشی...
اگر آدم شاسکول هم گیر بیاری که بهتر ..افغانی دیگه چه بهتر....:31:
نقل قول:
بابا دم شما گرم از این مشتریا به پستت خورد اینجا معرفی کن بقیه هم استفاده کنن:27:
مغازه دار اسکل زیاد پیدا میشه ..فقط باید بگرید ..:31:نقل قول:
نقل قول:
یه نمایندگی بزن گوشیهای همرو جمع کن با این قیمتا بفروش
بچه ها من يه گوشي جايگزين براي 5700 ميخوام
نظرتون چيه؟؟
نقل قول:
گوشیهای ملت رو توی فامیل من میفروشم :31:
گشتم نبود نگرد نیستنقل قول:
من اگه بخام بگیرم ان 85 میگیرم
خسته نبشی داداش:32:نقل قول:
85 صداش تعطیله.نقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست
من اگه بخام بگیرم ان 85 میگیرم
از بین گوشیهایی که باهاشون کار کردم صدای 96 فوق العاده هستش.ولی به جز صدا چیزه دیگه ای نداره این گوشی و فوق العاده زشت هستش(نظر شخصیمه)
من خودم منتظر 97 مینی هستم واسه جایگزین کردن
به نظر من هم 96 فوق العاده زشته:2:نقل قول:
من با 85 کم کار کردم به نظرم خوب بود و از همه مهمتر هنگ نکرد :8:
برای من مهم هنگ نکردنه:27:
این 5700 یه مشکلی تازه پیدا کرده بعضی وقتا ال سی دی رنگاش قاطی میشه و دوباره درست میشه تو روز چندین بار این اتقاق میفته و دیگه تصویرش تو هم میره مشکلش چیه کاریش میشه کرد؟
من از تعمیراتش اطلاعی ندارم ولی برای خودمم اینجوری شده بود و فهمیدم در اثر فشار روی lcd توی جیب شلوار یا تصادفا با دست ضربه محکمی بهش خورده یا پرت شده اینجوری قاطی کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما یه مدت از این چیزا دور نگهش داری درست میشه.ضمن اینکه برای خودمم همینجوری درست شدنقل قول:
شاید بخاطر سرما هم باشه (خیلی کم) حالا صبر کنیم ببینیم زمستون امسال قاطی میکنه یا نه