هستش ولی تو ---------- هست و باید برا download کردنش عضو گروه premium باشی.
هستش ولی تو ---------- هست و باید برا download کردنش عضو گروه premium باشی.
میدونم پر روییه.ببخشید. ولی حداقل یکی 12 ولت کردن فن رو یاد بده. البته لطفا
مردم(بی جان) از خنگی:31:
سلام
دوستان گرافیک و قدرت کارت گرافیک 360 نزدیک به کدوم کارت گرافیکه کامپیوتره (ببخشید اگه یکم سوال الکیه)
یه سوال دیگه هم دارم که اگه ناتال بیاد اونوقت میشه بازی هایی مثل NFS Undercover رو باهاش انجام داد یا فقط بازی های مخصوص به خودشو میشه انجام داد؟؟؟
TANX
تا شب قرار میدمنقل قول:
در مورد سوال اول چون کارت گرافیک Xbox 360 اورکلاک شده هست و کمی تغییرات درش داده شده یکم سخت میشه گفت ولی تقریبا با 8800GT برابر هست.البته این از نظر طئوری صادقه !!!! اگه بخوایم از نظر عملی مقایسه کنیم 2 تا 280 GX به صورت SLI هم نمیتونه با گرافیک Xbox 360 در سرعت Render کردن بازی برابری کنه.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم باز نمیشه دقیق جواب داد , چون هنوز معلوم نیست همخوانی بازی ها با ناتال توسط یک Patch انجام میشه یا اینکه نه هر بازی باید مخصوص و طبق دستورات قابل دریافت ناتال باشه.
نقل قول:
اگه بشه یازی مثل undercover رو با ناتال بازی کرد چی میشه؟!؟!؟!؟!:18::18:
آدم خود به خود میره تو فضا!!!!
البته 2 تا بازی رو با ناتال تست کرده بودن ظاهرا ! یکی Fight Night Round 4 و یکی هم Burnout ParadiSeنقل قول:
من که الانش تو فضام وقتی بیاد که میشم فضایی.:18::18::31:نقل قول:
راست میگید این بازی هارو باهاش تست کردن ؟؟؟!!!! :18::18:
بابا آخرشه !!!
بله تست کردن !نقل قول:
اگه به کنسول دیگه تو این تاپیک توهینی نشه بهتره چون هر کنسول مزییت های خودش رو داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث در مورد ناتال رو اینجا ادامه بدین .
مواظب باش نری پیش خدا!!:31:نقل قول:
بله.راست میگه:10:من یه جا خوندم.کامل برو فضا .یادت نره یه طناب ببند بتونی بر گردی:31:
WII هم کیلویی 400هزار تومن.WII هم جای خودش
مگه xbox کارت گرافیک داره؟؟؟؟؟؟:41:
من که بازش کردم این جور چیزی که شما میگین رو توش ندیدم!:5:
:18:
نقل قول:
خدايا................ .
چي بگم اخه
منظور اون دوستمون وسعيد اينبود كه كارت گرافيك منحصر بفرد xb360 تقربيا با چه كارت گرافيك معمولي برابري مي كنه نه اينكه مثلا nvidia سري 6 رو رو برد كاشته باشن
اي بابا
Xbox های ارکید جدید با مموری 512 داخلی و پاور اسلیم شده هم به بازار اومده فروشگاه فتحی 360 تومن میفروشه:18: جالبه مدلهایی هم داره که میگه نمیشه کپی خور نمیشه این اتفاق بدیه چون اگر قرار باشه مدل های جدیدی که ماکروسافت میزنه کپی خور نشه بهتره Xbox های قدیمیتون رو محکم بچسبین.
مثل اینکه یه درایو جدید Lite On زدن که خیلی سخته کپی خور کردنش اما به احتمال زیاد اینم کپی میشه !نقل قول:
UbiSoft اعلام کرده SplinterCell از تمام قدرت Xbox360 استفاده خواهد کرد، شاید این زنگ خطریه برای ماکروسافت که کنسولش داره کم کم ضعیف میشه نسبت رقبا البته این اولین بار نیست که از این خبرها پخش میشه در E3 هم یکی از سازندگان modern warfare2 از مشکل قدرت گرفتن از Xbox360 برای اجرای این بازی شکوایه داشت و میگفت دنبال راه حلی هستن تا از Xbox360 بتونن قدرت بیشتری بکشن تا به مشکلی نخورن.
والا نمیشه به این شرکت های بازی سازی اعتماد کرد چون این مسائل یه جورایی به تبلیغات این شرکتها برای حریص کردن بیشتر مردم برای خرید بازی و فروش هرچه بیشتر بازی بر میگرده.نقل قول:
سلام به دوستان خوبم
بالاخره تاپیک 12 ولت کردن فنهای Xbox360 هم آماده شد .
امیدوارم استفاده ی کامل رو از این آموزش ببرید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337826
یه دسته xbox 360 با سیم گرفتم ولی تو xp کار نمیکنه میگن درایور می خواد لینک رو اگه میشه برام بزارین.
خدمت شما :نقل قول:
کد:http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3001-18490_4-83516&ontId=18490_4&spi=b64c82f8a1a672c6fd1324493eabf4b6&lop=txt&pid=244850&mfgId=50119&merId=50119&pguid=DWk5kwoPjFwAAGDr1gwAAABu&destUrl=http%3A%2F%2Fdownload.microsoft.com%2Fdownload%2FA%2FC%2F8%2FAC8CA87C-4F5B-49D6-9E0A-C0BBA2E96663%2FXBOX360Eng.exe
ماکروسافت در سری جدید از درایور های Lite-On فریمور ورژن 83850c استفاده کرده که فعلا کپی خور نمیشوند.
البته iXtreme1.6 و JungleFlasher برای این مدل منتشر شده است ولی فعلا تنها راه برای بدست آوردن DvDKey این درایو ها پرداخت مبلغ 42 دلار به هکری هست که DvDKey را استخراج میکند.
برای بدست آوردن DvDKey هنوز روشی که به صورت عمومی باشه منتشر نشده.
اطلاعات بیشتر در تاپیک زیر:
iXtreme1.6 و JungleFlasher جدید برای Lite-On 83850c عرضه شد
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=23444
developer ها از این حرف های بی سر و ته که اکثرا از جنگ روانی و خط گرفتن از رقبا منشا میگیره , زیاد میزنننقل قول:
وقتی سازنده های ابر عنوان exclusive این کنسول میان و میگن از نظر سخت افزاری این کنسول تا 2014 جواب گوی تمام نیاز های بازاره فکر نکنم دیگه blah blah کردن های بقیه ارزشی داشته باشه
ubisoft همون کمپانیه که چند وقت پیش اعلام کرد که امادست برای نسل بعدی بازی بسازه و این نسل از نظر سخت افزاری این اجازه رو نمیده
در حالی که خود ژاپنی های سازنده ps3 هنوز نمیدونن چطور باید از cell استفاده کنن
به نظر من این حرف ها بیشتر به درد سخت افزاری فجیع pc میخوره که هر ماه به چالش کشیده میشن
به نظر من اگه واقعا sc از max کار کشیده خوب چه بهتر که از این به بعد همه بازی ها رو همه developer ها مثل sc بزنن
چه شود !!
سلام بچه ها
یک سوال داشتم!
بلاخره تلوزیون 40 اینچ گرفتیم ! ولی نمیدونم چرا توی بعضی از بازیها وسط تصویر یک خطی میوفته!
با تلوزیون 40 اینچ سونی و کابل hdmi سونی و x360 jasper این مشکل رو دارم!
فکر میکنم از تنظیماتش باشه!
میشه من رو راهنمایی کنید
ممنون
بچه ها یک سایت معتبر می خواستم که به بازی های xbox امتیاز داده باشه
ببینی که هر بازی از نطر منتقدها چه امتیازی گرفته
خدمت شما :46:نقل قول:
کد:www.ign.com
کد:www.gamespot.com
سلام داداش.نقل قول:
من نمیدونم چرا این LCD های Sony با Xbox360 انقدر ناسازگار هستند !!!
خب بالاخره PS3 هم خونشه دیگه :31::31::31::31::31:
از شوخی گذشته این مشکل معمولا به خاطر نا هماهنگ بودن تنظیمات تصویر Xbox 360 با LCD هست(البته این مشکل بیشتر در LCD های سونی دیده شده)
عزیز شما آدرس زیر رو دنبال کن و روی Standard تنظیمش کن:
System Settings>>>Consol Settings>>>Display>>>Reference Levels
حالا بعد از این کار وارد HDMI Color Space شو و روی Auto تنظیم کن مشکلت حل میشه.
cooling کردن چه مدت طول میکشه (چند ساعت) ؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا برای cooling فن وصل میکنه به دستگاه یا یه چیز دیگس ؟!
بین این بازی ها کدوم رو بخرم بهتره ؟
COD 5 WAW
Far Cry 2
ق ی م ت این دو کابل چنده ؟
كابل vga مخصوص ايكس باكس
مبدل دو سر مادهvga
Premium with HDMI با مدلPremium فرق داره ؟
این رو تو انجمن ویدیو گیم دیدم نوشته بود که فرق دارن و نوشته بود مدل Premium دیگه تولید نمیشه و مدل Premium with HDMI تولید میشه !
آقاسلام;
من میخواستم یکی بگه این ixtreme 1.6 چیه و لینک دانلود رو هم بده.همچنین طریقه ی کارش رو یعنی چه جوری بریزمش رودستگاه.
از اون سوالا بودا !!!!!!!!!نقل قول:
بستگی به نوع cooling داره.
به نظر من هیچ کدوم.
Farcry داستان جالبی نداره ولی گرافیکش خوبه.CoD هم تو شماره 5 زیاد جالب عمل نکرد.
برای بار 823 وم !!!!!! برای مشاوره ی خرید و قیمت به تایپک خودش مراجعه شود التماسا !!!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4045263&posted=1
منظور از iXtreme یعنی ورژن نرم افزاری یک DVD Drive که ویرایش شده و قابلیت های امنیتی Certificate رو از دست داده.که بدین وسیله میتونیم بازی های کپی رو بازی کنیم.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به امضای بنده مراجعه کنید .
چند سوال در مورد XBOX 360 ELITE دارم.کسی هست جواب بده؟
اینجا دوستان هستن تا به سوالات شما جواب بدن ! البته اول پست اول تاپیک رو مطالعه کنید !نقل قول:
اینکه میگن برای اینکه بن نشین از ixtreme 1.6. باید استفاده کنین چیه؟لینک دانلود ندارین؟نقل قول:
آخه اینکه توی امضای شما هست کپی خور کردن درایور.
یعد که دانلود کردم چه بعدش باید چی کار کنم؟
بعد از کجا بفهمم درایور من benq یا lite on یا...
============================
من یه جاخوندم که اگر سی دی شماStealth باشه و بعد از بازی hawks اومده باشه اگر رودستگاه شما اجرا بشه دستگاه شما ixtremer 1.6 هستش راسته؟
samgun[code:]:
برای بار 823 وم !!!!!! برای مشاوره ی خرید و قیمت به تایپک خودش مراجعه شود التماسا !!!!
[/code]این تاپیک چه ربطی داره این تاپیک واسه مشاوره برای خریده مانیتوره !!!!!!:2:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4045263&posted=1
سلام
من کنسولم اینجوریه..تو بازی سنتر عکس رو گذشتم که یکی بهم گفت که اینجوری کنسول رو نابود میکنم!
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(گویا لینک کار نمیکنه اینجا
لینک عکس بزرگتر
خواستم ببینم که آیا درست میگن و باید جاش رو عوض کنم؟؟کد:http://marmolak.net/viewer.php?file=vg35x69uinkbcvpb2gx2.jpg
و اینکه اگه آره....اگه هر وقت خواستم بازی کنم، از اونجا درش بیارم و بیرون بیارمش و بعد بازی بذارمش سر جاش...این تکونها به کنسول آسیب میرسونه؟(البته وقتی تکون میدم که کنسول خاموشه)
مقدار مصرفم هم..در بیشترین مصرف، حداکثر روزی 2 ساعت ه
سلام دوستان.خسته نباشید.اگه میشه چند تا بازی جدید و اکشن معرفی کنید بجز ندای خوارز و prototype رو که بازی کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب شما اگه کنسولت رو تو یه فضای کاملا باز بذاری بهتره ! یعنی بذاریش بیرون از میز TV اینجوری باز بهتره ! در مورد اون تکون دادن ها هم اگه کنسول خاموش باشه مشکلی پیش نمیاد ! البته اگه با لطافت همراه باشه نه اینکه شما کنسول رو پرت کنی ! با روزی 2 سات هم مشکلی برای کنسول شما پیش نخواهد اومد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم لطفا سوالتون رو اینجا مطرح کنین!
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=143738
البته منم سامسونگ سری 6 دارم که تا الان فقط تو evil 5 این مشکل رو باهاش داشتم که یه خط وسط تصویر افتاده..نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
خب شما اگه کنسولت رو تو یه فضای کاملا باز بذاری بهتره ! یعنی بذاریش بیرون از میز TV اینجوری باز بهتره ! در مورد اون تکون دادن ها هم اگه کنسول خاموش باشه مشکلی پیش نمیاد ! البته اگه با لطافت همراه باشه نه اینکه شما کنسول رو پرت کنی ! با روزی 2 سات هم مشکلی برای کنسول شما پیش نخواهد اومد .
پس موقع بازی، میارمش بیرون و نقل و انتقال رو هم با لطافت انجام میدم
البته این 2 روزی که اینکار رو کردم و همون یکی 2 ساعت بازی کردم..صدای کنسول فرقی با حالتی که داخل میز بود نداشت
نه کلا منظور من اینه که کنسول وقتی روشن هستش اصلا تکونش ندین ! خب کنسول چون هوا از همه جاش میزنه بیرون برای همین اطرافش کاملا از باشه بهتره ! ولی بازم در اون حالتی که شما قرار دادین با روزی 2 ساعت مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
من توی evil 5 که خیلی محسوسه خطم ولی توی call of jur... هم کمی دارم!نقل قول:
اقا من نه کارت گرافیک میخوام نه مانیتور من فقط قیمت 2 تا فیش رو پرسیدم چرا این همه تاپیک های چرتو پرت معرفی میکنید !
آقا یکی نیست جواب بنده ی حقیر رو بده.
ممنون.