اره دیگه چشنوارشون هم برداشتن دیگه بدرد نمیخوره من یک مهر سرویسم تمام میشه اگه قیمتاشون کمتر بشه و سرویس با حجم مثل همین پیدا نکنم شاید بخرم ولی الان دیگه اصلا به صرفه نیست با این قیمتنقل قول:
Printable View
اره دیگه چشنوارشون هم برداشتن دیگه بدرد نمیخوره من یک مهر سرویسم تمام میشه اگه قیمتاشون کمتر بشه و سرویس با حجم مثل همین پیدا نکنم شاید بخرم ولی الان دیگه اصلا به صرفه نیست با این قیمتنقل قول:
الان کجا بریم از دیده بان ؟ تعرفه های همه شرکتا خیلی گرون شده مگه تو جشنوارشون شانس بیاری بخری.:wac:نقل قول:
بچه ها برای شما هم ضـــــد هیــتلـــــرهای پولی-داخلی روی سرویس دیده بان نت از کار افتاده؟
الان ضد هیــتلـــــر (پولی-داخلی) من رو دیده بان نت کار نمیکنه ولی با ایرانسل و همراه اول و رایتل کار میکنه
اگه میدونید راهنمایی کنید 28 شهریور 1400
من که مشکلی ندارم با قیلترشکننقل قول:
درود.
کسی میتونه از سرعت های چهار و هشت مگابیت این شرکت برای یک ماهه و سه ماهه برای من عکس بگیره و بگذاره؟ هر کاری کردم با چند مرورگر هم تست کردم ولی سرعت ها رو نشون نمیده. همچنین از جشنواره ها.
سپاسگزارم.
سلام دوستان، چرا بسته های پر حجم رو مجدد حذف کردن؟ تو اینستاشون هم کلی ملت کامنت اعتراضی فرستادن،، گفتند که تماس بگیرید تا فعال کنیم. دلیلش چیه که حذف کردن از سایت؟
حذف نکردن فقط از رو سایت برداشتن.نقل قول:
من زنگ زدم گفت سرعت چهار مگابیت یک ماهه ششصد گیگابایت و هشت مگابیت یک ماهه یک ترابایت حجم داره.
سلام دوستان آخرین وضعیت دیده بان نت رو اعلام کنید.
بسته های پر حجم مثل گذشته قابل خرید هست یا نه؟
سلام. بسته های پر حجم با همان قیمت سابق به سایت برگشته اند. من به شخصه 3 سال با دیده بان بودم و مشکل خاصی نداشتم. اکثر vpn ها روش ok هست و تو بازی های آنلاین و استریم 1080 یوتیوب هم مشکلی نداشتم. در حال حاضر به نظر من اگر حجم به نسبت قیمت برای کسی مهم باشه گزینه بهتری از دیده بان نیست.