موضوع اینجاس افراد شهرهای دیگه هم همه بر ضد سپاهان رای میدن چون مثلا توی مشهد خیلی کم پیدا میشه که طرف طرفدار سپاهان باشه و خیلی بیشتر طرفدار پرسپولیس هستند . در کل زیاد تلاش نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
موضوع اینجاس افراد شهرهای دیگه هم همه بر ضد سپاهان رای میدن چون مثلا توی مشهد خیلی کم پیدا میشه که طرف طرفدار سپاهان باشه و خیلی بیشتر طرفدار پرسپولیس هستند . در کل زیاد تلاش نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه راه داره که بزنیم جلو اونم اینه که تقلب کنیم ( هرچند این رای گیری فکر نکنم هیچ تاثیری داشته باشه )
من خودم الا 5 تا رای دادم
اگه خواستید بگید تا بگم چطوری یه عالمه رای بدید
سلام
اگه یه وقتی خدایی نکرده زبونم لال یه همچین مشکلی برای برادر یا یه فامیل نزدیکتون پیش میومد همینارو میگفتین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
البته من منظورم با اونایی که از تصمیم برای سپاهان ناراحتن . :13:
سلامنقل قول:
داداشي بگو بهمون
بابا بيخيال اين حرفها....... بياين يه قرار بگذاريم دسته جمعي بندازيم بريم پيست.......... :10:(البته ببخشيد پا برهنه ميون حرفتون اومدما:46:)
با راي من و شما چيزي فكر نكنم تغيير كنه.......اين راي گيري و اينا هم همش..........
:11::11::11::11::11:
سلامنقل قول:
اتفاق اتفاقه کاریش هم نمیشه کرد :46:
ربطی هم به من و اون و سپاهان و خلاصه کسی نداره
اصلا جای بحثش اینجا نیست بیخیال
نقل قول:
چون سیستم امنیت رای گیری خیلی ضعیف هست فقط کافیه با پاک کردن کوکی ها هر بار که کوکی ها رو پاک کنی 1 رای بدی
پیست که حالا تا بعد امتحانا تعطیلنقل قول:
در ضمن یه قرار ساده رو کسی نمیاد چه برسه به پیست:46:
نقل قول:
:19::19::19::19:
راست ميگي حواسم به اين نبود.......
البته من هم منظورم بعد امتحانات بود...... :46:
نقل قول:
عزیز ما فقط به کسر امتیاز از تیم معترضیم نه مجازاتهای دیگه ای که در نظر گرفته شده...همین!!!
به نظر شما کم کردن امتیاز عادلانه هست؟
دوستان منم خیلی دوست دارم یه قرار بذاریم و دنیای مجازی را به دنیای حقیقی و عینی پیوند بدیم.
اما همان طور که میدونید تمام میتینگهای قبلی بچه های این تاپیک شکست خورده و اجرا نشده;ودلیلشم یه چیزه!! و اون اینه که کسانی که در اینجا اعلام امادگی می کنند برای شرکت در قرار , هیچ تضمین خاصی برا قولشون وجود نداره.
به نظر من بهترین تضمین میتونه دادن شماره موبایل برای ارتباط* Smsی* به یکی از اعضا به عنوان رهبر و هماهنگ کننده قرار باشه.
البته این راهکار مشروط به موارد دیگه ای هم میشه , که اگه با اصل این پیشنهاد موافقید بگید تا جزئیات بیشتر را تدوین کنیم.
ايتر د لاو ممنونم
واقعا عجيبه كار ميده!