با سلام
می خواستم بدونم کدوم نسخه کسپراسکی برام مناسب تره
در حال حاضر از اینترنت سکیوریتی استفاده می کنم. فرقش با آنتی ویروس چیه ؟
Printable View
با سلام
می خواستم بدونم کدوم نسخه کسپراسکی برام مناسب تره
در حال حاضر از اینترنت سکیوریتی استفاده می کنم. فرقش با آنتی ویروس چیه ؟
ممنوننقل قول:
ولی اگه دقت کنین من تفاوت KIS و KAV رو پرسیده بودما
سلامنقل قول:
تفاوتهای نسخه kav و kis
انتی ویروس قابلیت
safe money : برای انجام عملیات بانکی نداره
firewall برای کنترل ترافیک شبکه نداره
aplication control برای کنترل دسترسی برنامه ها نداره
Secure Keyboard برای وارد کردن دادها به صورت امن از طریق کیبورد فیزیکی برای دور زدن مخربها و کی لاگرها نداره
Virtual Keyboard برای وارد کردن دادها به صورت امن در سیستم ودور زدن مخربها و کی لاگرها نداره
Parental Controls کنترل والدین برای محدود کردن دسترسی فرزندان نداره
Anti-Banner برای مسدود کردن تبلیغات مزاحم در وب نداره
Anti-Spam برای کنترل اسپم نداره
همه این موارد که نام بردم در نسخه intenet security وجود داره پس همین نسخه internet security مناسبتره
حتی اگر به موارد بالا احتیاج نداشتین باز هم نسخه internet security توصیه میشه چون aplication control داره
حتی اگر به نت هم وصل نمیشید در حالت افلاین این ویزگی کارایی داره
ممنون . فقط اضافه کنم که این برنامه ها پلکانی هستند یعنی نسخه پیور، یه چیزهایی بیشتر از اینترنت سکوریتی داره. من خودم IS رو ترجیح میدم تا Pureنقل قول:
این فارسی کردن اگه مثل قبل باشه که نه میشه معنی عبارات رو فهمید و نه کارآیی اون بخش رو.:n02:نقل قول:
البته بنظر من استفاده از زبان انگلیسی+تلاش برای یادگیری برنامه خیلی بهتره.
--------------
دوستان برای شما هم پلاگینهای کسپرسکی در فایرفاکس هنوز ناسازگارند؟امنیت کارکردن با فایرفاکس فعلا روی هواست که :n27:
راستش من ندیدم برنامه رو.اون سایتی هم که این خبر رو گذاشته بود اسکرین شات از کسپر نذاشته بود ببینم چجوریه.در کل اگه عالی هم باشه من که همون انگلیسی رو استفاده میکنم.نقل قول:
در مورد پلاگینهای کسپر مال من همشون به درستی کار میکنن
کسپر من آپدیت روز با پچ f + فایرفاکس 20.01 هست
واقعا؟سیستم شما 64 هستش یا 32؟و چه ویندوزی؟نقل قول:
من از وین 7 64 استفاده میکنم که البته هم موزیلا و هم کسپر در پوشه برنامه های X86 نصب شده اند ولی پلاگینهام غیر فعاله(در سایر مرورگرها درسته)موزیلا و کسپر هم آپدیت هستند.پس چرا اینجوریه؟
گویا پچ جدید هم امده g که برای افزونه های کسپرسکی برای فایرفاکس 20زده شده .البته 1 هفته از امدنش میگذره ، مگه برای شما نصب نیست؟نقل قول:
نقل قول:
Must be fixed next:
- System hang on shutting down and booting OS
- Support FF20 and Chrome 25 (Safe Money)
- Problems related to working with websites "Pichincha.com" and "https://www2.bancobrasil.com.br/aapf/login.jsp"
- Problems with the Java on Win8
- System stops responding while copying/extracting files
- Cannot connect to xBox through Windows Media Center
- Problems with connecting SQLExpress 2008
- Rootkit scan hang
من الان از pure 3 استفاده میکنم.البته الان safe money در فایرفاکس غیرفعاله.(هردو آپدیت هستند)
دوستانی که ویندوز 64 بیتی دارند،آیا پلاگینهای کسپر در فایرفاکس رو فعال دارن یا غیرفعال؟