یکی که روی چیزی اصرار جدی داره میگن کلیک کردی یا کلید کردی ؟
هر دوش شنیده شده .
کدوم درسته؟
Printable View
یکی که روی چیزی اصرار جدی داره میگن کلیک کردی یا کلید کردی ؟
هر دوش شنیده شده .
کدوم درسته؟
فکر کنم کلید درستش باشه یعنی گیر دادن و اصرار بیش از حدنقل قول:
کلیک راستش نمیدونم مورد مصرفش چیه
نقل قول:
به نظر من مشکل از شما نیست.مشکل دوستان شما هستند
اولا اگر احساس میکنید بودن با این افراد به هر نحوی باعث رنجش شما میشود از ادامه ی دوستی خودداری کنید.به کسی که ادم رو تحقیر یا مسخره کنه نمیگن دوست
دوست اونه که خوبی های ادم رو ببینه.نه اینکه در مورد ادم قضاوت کنه
هر کسی یک استعداد و توانایی داره دلیل نمیشه که اگر یک نفر عطر تند بزنه با عرضه باشه یک نفر که نزنه بی عرضه
شما هم سعی کن برای خودت زندگی کنی...هر کسی یک جوری هست...هر کسی به یک چیزی علاقه داره.اگر ادم بخواد خودش رو شکل بقیه کنه بعد از چند سال میبینه عمرش به هدر رفت بدونه اینکه به کوچکترین خواسته هاش برسه....
متاسفانه توی جامعه ما کافیه یه چیزی مد بشه...یهو میبینی همه ی افراد شکل هم شدند...مثلا عمل بینی مد میشه
یک دفعه میبینی همه ی بینی ها عمل کرده همه هم دقیقا شکل هم....
یا عطر تند مد میشه....از کنار هر کسی رد میشی عطر تند زده
سلام
یه سوال، میخوای بری یه چیزی رو از یه مغازه قیمت بگیری، نه بخری، چطور باید اینکارو کرد که صاحب مغازه ناراحت نشه؟
سلام،نقل قول:
نباید طوری رفتار کنی که صاحب مغازه فکر کنه فقط به هوای قیمت پرسیدن رفتی.
مثلا یه چند دقیقه صبر کنی، یه نگاهی بندازی، بعد یه ممنون بگی و بری، اینطوری فکر میکنه از جنسش خوشت نیومده.
سلام.
من خرید کردن رو زیاد بلد نیستم! به خصوص برای لباس و شلوار و اینها! دیگه چونه زدن که هیچی بلد نیستم!
برای شروع چه کار کنم؟
اگه نکته ای به ذهنتون میرسه که کمک کننده هست ممنون میشم.
سلام
دوستان یه سوال ایا قول ازدواج صحیح است برای کسی که چند سال بعد مستقل میشود ؟
سلام،نقل قول:
به نظر من قول ازدواج، به هیچ وجه صحیح نیست، حالا چه برسه به اینکه چند سال بعد عملی بشه.
البته زمانی که همه ی شرایط برای ازدواج باشه، مثلا شغل مناسب، سرمایه ی کافی، سن مناسب و ... میشه قول ازدواج داد، اونم در صورتی که این قول بتونه چند ماه دیگه عملی بشه و عملی شدنش غیر ممکن نباشه نه اینکه بره برای چند سال دیگه و تازه اونم معلوم نیست عملی بشه یا نه.
چند نکته درباره ی خرید کردن هست که باید رعایت بشه.نقل قول:
هیچوقت نباید تنهایی به خرید رفت، بهتره با یه نفر همسن خودت که سلیقه اش به خودت نزدیک باشه به خرید بری.
توی خرید کردن هم به هیچ وجه عجله نکن، مثلا اگه یه شلوار دیدی و مناسب بود همون اول نخرش بگرد شاید بهترش باشه. برای چونه زدن هم باید یکم از قیمت ها اطلاع داشته باشی تا چونه هات منطقی باشه و مغازه دار هم حرفی برای گفتن نمونه براش.
سلام . شماهام وقتی با یکی چت میکنید بعد طرف مثلا عصبی میشه یه ذره دادوبیداد میکنه ، میترسید ؟ ؟؟
من خیلی میترسم با اینکه حتی طرفو ندیدم و هیچ وقتم نمیبینم بعضی وقتا فشارمم میفته یا فکرم خیلی درگیرش میشه دقیقا نمیدونم از چی میترسم . حتی میترسم بلوکه کنم .
چیجوریاس عادیه ؟؟اگه نه چیکار کنم پس؟؟