ایول تاپیک خوبیه . اگر دست من بود و مشخص میشد کی اینکار رو کرده ، یه دونه از همین ترقه ها توی دهنش میذاشتم و یکی میزدم تو گوشش تا توی دهنش منفجر بشه .
Printable View
ایول تاپیک خوبیه . اگر دست من بود و مشخص میشد کی اینکار رو کرده ، یه دونه از همین ترقه ها توی دهنش میذاشتم و یکی میزدم تو گوشش تا توی دهنش منفجر بشه .
omidvaram khoda shafa bede
va omidvaram ke khoda be bazi az ma irania ham farhang bede ke befahmim chi khobe va chi bade
ya ali
in narm afzararo bebinid bedardeton mikhore estefad3e konid
<iframe name='frame' marginwidth='1' marginheight='1' border='0' frameborder='0' src='http://www.100cd.ir/webmasters/linkbox.php?uname=quizas_arain&lc=9900CC&bc=000000 &lv=66FFFF&lh=FF3300'>
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
من هم قبول دارم . با اشتباه یک تماشاگر نما نمی شه مردم یه شهر زیر سوال برد . من هم مثل بقیه دوستان برای این سرباز ابراز تأسف می کنم.نقل قول:
اجازه بديد عنوان رو واضحتر بنويسم؛ مدير تيم اف.ث.كلن: ايرانيان به دنبال به خدمت گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند
يوفا/ "ميشاييل ماير" كه اظهاراتش روز شنبه در نشريه اكسپرس چاپ كلن منتشر شده بود با اعلام اين مطلب افزود: با توجه به شايعات موجود ، ما انتظار تماسهايي از طرف ايران در اين زمينه را داشتيم و يك ايراني هم كه به زبان آلماني صحبت ميكرد در اين زمينه با من تماس گرفت.
وي گفت: البته ما در اين خصوص با كريستوف صحبت خواهيم كرد ولي فكر نميكنم او به دليل قراردادي كه با ما دارد بخواهد آنجا برود زيرا براي چنين كاري بايد از ما رضايت بگيرد و شرايط خيلي واضح است و هيچ نشانهاي وجود ندارد كه او بخواهد پيشنهاد ايرانيان را بپذيرد.
اين درحالي است كه كريستوف دام هم قبلا اعلام كرده بود چندين پيشنهاد براي مربيگري تيمهاي ملي فوتبال آمريكا ، صربستان ، لهستان و آفريقاي جنوبي دريافت كرده است اما ترجيح ميدهد تمركز خود را تنها روي تيم كلن قرار دهد.
پيشتر برخي نشريات ورزشي هم اعلام كرده بودند كريستوف دام يكي از نامزدهاي مطرح براي هدايت تيم فوتبال جمهوري اسلامي ايران در مسابقات جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي است اين در حالي است كه در اواخر دهه ۱۳۷۰ خورشيدي نيز از دام بعنوان يكي از گزينههاي مربيگري تيم ملي فوتبال ايران نام برده ميشد.
كريستوف دام در سال ۱۹۸۱ميلادي كار مربيگري خود را با تيم آماتور كلن آغاز كرد و بعدها به بعنوان مربي تيم حرفهاي اين شهر هم انتخاب شد.
وي در سال ۱۹۹۰ميلادي به تيم اشتوتگارت رفت و با اين تيم در سال ۱۹۹۲تنها عنوان قهرماني خود را در آلمان به دست آورد.
دام بعدها سمت مربيگري تيمهاي بشيكتاش استانبول تركيه در سالهاي ۱۹۹۰و ۲۰۰۰ميلادي ، فنر باغچه استانبول در سال ۲۰۰۶ميلادي و تيم دسته اولي آستراوين اطريش را برعهده گرفت.
همچنين دام در سال ۲۰۰۰ميلادي يكي از جديترين نامزدهاي هدايت تيم ملي فوتبال آلمان بود اما بعد از افشاي استفاده وي از مواد مخدر كوكايين، صلاحيت وي رد شد.
اين مربي آلماني هم اينك تا سال ۲۰۱۰ميلادي با تيم دسته دومي اف.ث.كلن قرارداد همكاري دارد.
پينوشت/ پيش از اين علي کفاشيان نيز خبر از مذاکره با گزينههايي از صربستان، هلند و فرانسه داده بود. (البته باتوجه به توضيحاتي که درمورد دام خوانديم، بهنظر ميرسد همان آرتور جرج بهتر باشد!)
:46:
مربی خوبی هست ولی فکر نکنم بتونه تو ایران با توجه به شرایط ایران و خودش کاری بکنه
يوفا/ نشريه آلماني "كلنر اكسپرس" در جديدترين شماره خود نوشت " كريستوف دام" مربي تيم فوتبال باشگاه كلن آلمان تقريبا به درخواست ايرانيان براي هدايت تيم ملي فوتبال اين كشور پاسخ منفي دادهاست .
اين روزنامه در گزارشي كه روز دوشنبه به قلم "توماس گاسمن" و "لارس ورنر" تهيه شدهبود، نوشت: دام دريافت پيشنهاد تصدي سمت مربيگري تيم ملي ايران از سوي مقامات فدراسيون فوتبال اين كشور را مورد تاييد قرارداده و گفت در اين پيشنهاد حتي قرار بود كه وي همزمان با هدايت تيم ملي فوتبال ايران، سمت مربيگري تيم كلن را هم بر عهده داشته باشد اما به نظر نميرسد كه مسوولان باشگاه كلن با اين درخواست موافقت كنند.
اين گزارش به نقل از دام هم نوشت: من به ايرانيان گفتم كه ميخواهم آن وظيفه را كه در كلن براي صعود اين تيم به ليگ دسته اول بوندسليگا دارم به انجام برسانم.
كلنر اكسپرس ادامه داد: اين درحالي است كه به نظر ميرسد دام در وسوسه بين پذيرش همكاري سه ميليون دلاري ماليات در رفته فدراسيون ايران و يا رد آن گرفتار شده است.
در اين حال "اشتفان زايتس" وكيل دام هم در اين گزارش گفت: دام نمابرهاي مختلفي از تهران براي همكاري دريافت كرده و چنين علاقهمندي هم از طرف ايراني وجود دارد اما ما تمامي اين درخواستها را به تيم كلن ارايه كردهايم زيرا تنها هدف فعلي وي صعود تيم اين شهر به مسابقات درجه اول بوندسليگاست.
اين گزارش ميافزايد در اين حال "ميشاييل ماير" مدير تيم فوتبال باشگاه كلن هم تاييد كرد كه با يك مقام ايراني در زمينه به خدمت گرفتن دام صحبت كرده بود اما طبعا وي تاكنون به چنين كاري رضايت نداده است.
تيم كلن هم اينك در اردوي آمادگي زمستاني خود در تركيه بسر ميبرد.
پيشتر برخي نشريات ورزشي هم اعلام كرده بودند كريستوف دام يكي از نامزدهاي مطرح براي هدايت تيم فوتبال جمهوري اسلامي ايران در مسابقات جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي است اين در حالي است كه در اواخر دهه ۱۳۷۰ نيز از دام بعنوان يكي از گزينههاي مربيگري تيم ملي فوتبال ايران نام برده ميشد.
كريستوف دام در سال ۱۹۸۱ميلادي كار مربيگري خود را با تيم آماتور كلن آغاز كرد و بعدها به بعنوان مربي تيم حرفهاي اين شهر هم انتخاب شد.
وي در سال ۱۹۹۰به تيم اشتوتگارت رفت و با اين تيم در سال ۱۹۹۲تنها عنوان قهرماني خود را در آلمان به دست آورد.
دام بعدها سمت مربيگري تيمهاي بشيكتاش استانبول تركيه در سالهاي ۱۹۹۰و ۲۰۰۰ميلادي ، فنر باغچه استانبول در سال ۲۰۰۶ميلادي و تيم دسته اولي استرياوين اتريش را برعهده گرفت.
همچنين دام در سال ۲۰۰۰ميلادي يكي از جديترين نامزدهاي هدايت تيم ملي فوتبال آلمان بود اما بعد از افشاي استفاده وي از مواد مخدر كوكايين، صلاحيت وي رد شد.
اين مربي آلماني هم اينك تا سال ۲۰۱۰ميلادي با تيم دسته دومي اف.ث.كلن قرارداد همكاري دارد.
;)
احتمالش تقريبا صفره . چون مدير عامل كلن گفته تا 2 سال ديگه با ما قرار داد داره .