!!!نقل قول:
ارور که میگه در حد انتظار نصب نشده!
یه بار دیگه نصبش کن شاید درست شه
Printable View
!!!نقل قول:
ارور که میگه در حد انتظار نصب نشده!
یه بار دیگه نصبش کن شاید درست شه
قیمت امروز 6080- 6070 و 6090 یا 6190 چنده؟
به نظرتون یه 6070 بگیرم و یک رم 4 دیگه روش بزارم؟ یا یه 6090؟ البته با رم 6080 هم برای الان به مشکل زیادی نمی خورم ولی مطمئنا باید بزودی رم 2 شو کنار بزارم. الان یه هارد SSD SATA3 هم دارم که می خوام لپ تاپ جای دو هارد داشته باشه.
به نظرتون این مدلها تو ایران هست اگه زیر 1500 باشه اینها رو میگیرم!
ASUS N45SFIntel® Core™ i7 2670QM/2630QM ProcessorIntel® HM65 Express ChipsetMemoryDDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAMDisplay14.0" 16:9 HD (1366x768) LED BacklightGraphicNVIDIA® GeForce® GT 555M with 1GB/2GB DDR3 VRAM2.4 kg (with 6 cell battery)
ِDell M14x LaptopIntel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backligh8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1600MHz3.0GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using NVIDIA Optimus™ technolog6.45 lbs (2.9 kg)م کارت گرافیک GT 555 از 6770m سرتره .
بله میگه یه مشکلی توی نصیش بوجود داره و اون طوری که باید نصب نشدنقل قول:
بازم کردم نشد !قاطی کردم دیگه
توی سایت نتبوک چک توی رنکینگها 555 دو پله از 6770 بالاترهنقل قول:
[HTML]http://www.n o t e b o o k c h e c k .net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-
List.844.0.html[/HTML]
555 توی رنکینگ 64 ام هست
به نظر من به 3 گیگ یا 1 گیگ شیر کردنش نگاه نکن بخ خود کارت گرافیک نگاه کن
اره اونها رو چک کردم ، یه نظرم بخاطر physx دیگه مطمئنن بالاتر حساب میشه.نقل قول:
ولی هیچ اطلاعی از قیمتهاش ندارم خیلی اختلاف هم رو سرعت ندارن و حتی برخی جاها بدون physx که بنچمارک گرفتن 6770m رو انتخاب کردن پس اگه بیشتر از 250 تا اختلاف قیمت باشه اصلا به صرفه نیست.البته m14x خیلی مد نظرم نیست ولی تنها گزینه تو دل هست که با این کانفینگ و وزن زیر 3 کیلو هست.
انتخابم رو بر اساس قیمت میکنم فقط یک سوال قدیمی .با لپ تابتون crysis 2 رو بازی کردید؟ کم نمیاره رو 2-3 ساعت؟ ( منظورم داغ شدن و خاموش شدنش اتوماتیکشه)
سلام دوستان
ازتون ممنونم که با صبر و حوصله به سوال هام جواب میدید :11:
دوستان من دو سه روزی میشه وقتی لپ تاپو روشن میکنم، همون اولش یه پیغامی میده میگه Enter رو بزن تا ویندوز بالا بیاد و اگه نزنم لپ تاپ خاموش میشه و دوباره باس روشنش کنم و همون آش و همون کاسه!!!
این طبیعیه؟؟؟ اصلاً چی هست؟؟؟ چه باید بکنم؟؟؟
نقل قول:
متن پيغامي كه ميده چيه؟
اين پيغام شمارش گر معكوس داره؟
من تا حالا همچين چيزي بر نخوردم
شما متن پيغامشو بنويس
شما وقتي كه 100 شد يا از باتري استفاده كن يا باتري رو دربيار و برق مستقيم استفاده كننقل قول:
در كل وجود همزمان باتري و برق باعث كاهش عمر باتريميشه
حتي در موردي كه نياز دارين باتريتون رو شارژ كنين بهتره كه لپ تاپ خاموش باشه تا دشارژي صورت نگيره و فقط شارژ بشه اما وقت ي شما لپ تاپ رو در حالتي كه دارين ازش استفاده ميكنين شارژ كنين هم داره شارژ ميشه هم داره دشارژ ميشه كلا اين دوتا با هم وقتي اتفاق بيفتن براي طول عمر باتري مضره
باتريتون هم بذارين به 10 درصد برسه بعد شارژ كنين
نقل قول:
دوست عزيز بهتره يه خورده در مورد حرفاتون فكر كنيد
من 7200 هستش
نيازي هم نيست كه به شما ثابت كنم
اگه اينترنت پرسرعت دارين بهتره در حد چند دقيقه يه گشتي توي اينترنت بزنيد خوهيد ديد كه هم 5400 هست و هم 7200
در ضمن لپ تاپ ها در يه كانفيگ خاص قرار ميگيرن اما جزئيات اونا رو خود شركت ها عوض ميكنن.
و حرف شما ميني بر اين كه دست كاري شدن كامل رد ميشه
آره شمارش معکوس داره، یه زمان چند ثانیه ای میده اگه اینترو نزنم خاموش میشه!نقل قول:
دفعه بعد که روشن کردم میگم چه پیغامی میده.
راستی من ظهر که داشتم یکی از بازی های خود HP رو انجام میدادم با کول پد، نیگا کردم دیدم دما 55 درجه است، اما الان یه ساعتی بدون کول پد همون بازی رو انجام دادم دیدم دما رسیده به 96 درجه!!!:18: