چه طوری از جاموندن دفاع و گل خوردن توی ضد حمله جلوگیری کنیم؟؟
Printable View
چه طوری از جاموندن دفاع و گل خوردن توی ضد حمله جلوگیری کنیم؟؟
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم
وقتی میخوام افلاین بازی کنم بازی رو روی حالت دسته(جواستیک) میارم ولی موقع انلاین بازی کردن با کیبورد میاد!
راستی چرا وقتی بازی رو میارم هر بار باید انتخاب کنم میخوام با دسته بازی کنم؟چرا توی منو حالت دسته نیست؟راهی وجود نداره؟ممنون میشم جوابمو بدین:11:
اگه منظورت از امکانات ; گرافیک بازی . شادی بعد از قهرمانی . عدم امکان ترنسفر در طول فصل . شادی های یکنواخت پس از گل زدن و ... هست . حق با شماست . تو بازی pes به اینا بیشتر توجه شده . ولی فیفا یک خوبی داره اونم اینه که کم پیش میاد ازش زده بشی .نقل قول:
والا منم تایید میکنم وقتی گل میزنم خوشحالی مزخرفی هست من میخوام خوشحالیش خیلی جنب و جوش وه یجان داشته باشه بازیکن مصدوم میشه اصلا هیچی ولی در طول فصل من چهار بازی مونده به فصل ترنسفر کردم و یه بازیکن جوان رو خریدم نمیدونم واسه شما
آقا این خوشحالی بعد از گل Acrobatic 3 رو کی تونسته انجام بده فرمولش اینه:
RB
جهت پائین
جهت بالا
جهت پائین
دکمه A
ولی من بار ها امتحان کردم هیچ خوشحالی انجام نمیده فقط همین یه دونه مونده بقیه اوکی شده
شما باید ای پی هاتو توی ویندوزت عوض کنی . بخش بازیهای آنلاین انجمن یک تاپیک درمورد بازی آنلاین فیفا وجود داره . فکر کنم صفحه 5 یا 6 اون تاپیک در این مورد بچه ها توضیح دادن .نقل قول:
نقل قول:
شما برو توی بخش فرمیشن بعد دکمه آبی دسته ( شوت ) رو بزن وارد بخش تاکتیکها میشی برو بخش مربوط به دامنه حرکتی بازیکنان و همینطور محل استقرارشون . دامنه حرکتی مدافعین وسطو در زمان دفاع بصورت high قرار بده و محل استقرارشونو هم منتهی الیه نقطه دفاعی بزار تا توی ضد حمله جا نمونن دفاعات . اگه بازم جا میمونی فلش دامنه حرکتی رو به جلو بازیکنان دفاعیتو هم در زمان حمله بصورت low بزار .
توی نسخه بعد ( که احتمالا میشه 11 کنسولی ) شادی و خوشحالیهای بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل خیلی بهتر شده و لازم نیست حتما خودت شادیها رو انجام بدی اما بازم به نظرم pes در این مورد موفق تر عمل کرده .نقل قول:
من هر وقت درست اجراش کردم روی دو تا دستش یه پشتک زده و تعادلش را از دست داده و در حالی که افتاده رو زمین دو تا دستشو میبره بالا البته بعضی وقت ها هم هیچ کاری نمی کنه. عجیبه!نقل قول:
به نظرم جهت ها را باید خیلی دقیق زد توصیه می کنم اول با بازیکن رو به بالا حرکت کنین و دقیق تنظیم کنین که هیچ انحرافی نداشته باشین بعد اجراش کنین.
:41::41::41::41:نقل قول:
به نظرم باگ هست و چنین حرکتی انجام شدنی نیست بار ها این کار رو کردم چطور میشه که تمام حرکت ها رو در عرض چند بازی و در یک روز انجام بدم ولی یک هفته اس این حرکت انجام نمیشه این Move یا دستورش اشتباه درج شده یا تعریف نشده تا حالا هیچ کس نتونسته این celebration رو انجام بده و تیک مربوط به Acrobatic 3 رو درج کنه البته این باگ ها طبیعی هست به هر حال این بازی پورت شده اس من به جای دکمه RB کلیدهای RT و حتی LB رو هم تست کردم نشده انواع و اقسام تغیرات رو چک کردم حتی به جای کلید A دکمه های دیگه رو هم امتحان کردم یا خبری از Celebration نیست یا یه Celebration دیگه انجام میده به هر حال تیک مربوط به Acrobatic 3 زده نشده همه Celebratin Pack های 1 و 2 به غیر از همین یه دونه تیک خورده برامنقل قول:
آخرین آپدی چیه ؟ چیز جدیدی نیومده؟
من از وقتی اون پچی رو که بازیو نرمتر میکنه که رو پچ رسمی نصب میشه رو نصب کردم تو تمرین اول بازی که میره اگه استارت نزنم از بازی میپره بیرون . چرا؟