Hodod Sor@t dl rozane 128 saba chande?
Hamishe ye meghdare ya motoghayere?
Printable View
Hodod Sor@t dl rozane 128 saba chande?
Hamishe ye meghdare ya motoghayere?
سرعتا تو تهران داره خوب میشه
مال من از دیشب قطع شده میگن شبکه بیش از ظرفیتش پر شده واس همین یه سری رو قطع کردن
سلام.
من چند روز پیش زمان سه ماهه ی اکانتم تموم شد. اما هنوز توش یک چند گیگی دست نخورده داشتم. و همین طور داشتم دانلود میکردم. تا اینکه رسید به امروز .. و هنوز اتصالم قطع نشده بود... و داشتم دانلود میکردم ..
اما الان رفتم وضعیت اکانتم رو توی سایتشون چک کنم، دیدم خودشون اکانت رو تمدید زدن. بدون اینکه پولی الان از من بگیرن.
می خواستم بدونم قضیه چیه؟ آیا از دستشون در رفته یا می خوان بعدا پولش رو بگیرن؟؟؟
(چیزی به من نگفتند! خودشون اتوماتیک و بدون تماس، SMS و ... تمدید کردن!)
سلامنقل قول:
احتمالا یکی خواسته سوپرایزتون کنه مگه نه سیستم شارژ اکانتشون مکانیزس فکر نکنم از دستشون در بره شارژ رزرو نداشتید؟
یه احتمال دیگه هم وجود داره اونم اینکه یکی دیگه موقع شارژ الکترونیکی اشتباهی شماره شما رو شارژ کرده که خیلی بعید بنظر میاد
در کل زنگ بزن بهشون خودتو تسلیم کن :31:
تو رو خدا بگید سرعت روزانه به چند میرسه؟ اخه من الان شهراد دارم روزها سرعت از بعضی سایتها به 140 هم میرسه اما بعضی سایتها مخصوصا mediafire سرعت رو 30 هستش، اگه واسه شما سرعت واسه همه جا ثابته بیام صبانت!
لطفا جواب بدید، تشکر
سرعت دانلود روزانه برای من (تهران) حدود 110 هستش که شبانه متوسط 60 میشهنقل قول:
تو رو خدا بگید سرعت روزانه به چند میرسه؟
این که سرعت شما در بعظی سایتا مثل rapidshare و megaupload و mediafire کمتره بخاطر سرعت کم اینترنت شما نیست بلکه این سایت ها سرعت دانلود رو برای کسانی که اشتراکشون رو ندارند محدود میکنن تا مجبور شی بری ازشون اشتراک بخرینقل قول:
اخه من الان شهراد دارم روزها سرعت از بعضی سایتها به 140 هم میرسه اما بعضی سایتها مخصوصا mediafire سرعت رو 30 هستش، اگه واسه شما سرعت واسه همه جا ثابته بیام صبانت!
بله قبول دارم سرعت رو محدود میکنن اما نه روی سرت 30تا40 ، سوالم اینه که توی روز سرعتتون با اپلودسنترهای مختلف فرق داره یا همه با سرعت 100 هستش، اگه ممکنه از قسمت پنل کاربری صبانت چند تا عکس بذارید
ممنون
خب این کار رو از عمد نکردن؟ مثلا الان خودشون شارژ کنن، پس از پایان این دوره و مراجعه من برای تمدید، پول این دوره رو هم بگیرن؟ (چون فکر کنم .. اگر درست یادم بیاد! ... اینها یک سیستمی داشتن که برای مشتری های باسابقشون، به صورت تلفنی و از راه دور هم تمدید می کنن و بعدا به صورت حضوری پول رو می گیرن ...)نقل قول:
با سلام، Mediafire تو سرعت و تعداد کانکشن به سرورهاش محدودیتی برای یوزرهای عادی نداره. 2Mb/s رو راحت جواب میده.
البته بارعایت اصول خاص خودش...