فرق FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با Seagate FreeAgent GoFlex چه فرقی داره؟
و اینکه من میخوام از سایت albasco.com خرید کنم و این مدل ultra رو نداره . . .
Printable View
فرق FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با Seagate FreeAgent GoFlex چه فرقی داره؟
و اینکه من میخوام از سایت albasco.com خرید کنم و این مدل ultra رو نداره . . .
سلامنقل قول:
هردو یه مدل هستن و هیچ فرقی باهم ندارن فقط FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive اسم کاملشه !!!:20:
البته برای اینکه مطمئن بشم سایت مورد نظر رو دیدم و این هارد منظورمه که 1.5 ترای پرتابله
ویرایش : دوست من اگر سیستمتان usb1 و قدیمی باشه ، ممکنه که با این هاردهای پرتابل حجم بالا به مشکل عدم شناسایی بر بخوره .کد:http://www.albasco.com/seagate-freeagent-goflex-1-5tb-portable-hard-drive.html
ممکنه که مشکلی نداشته باشه . در هر حال یه ریسکه !!!
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
به تازگی می خوام یه هارد اکسترنال بخرم با ظرفیت 1 ترابایت و یو اس بی 3، اگر می شه دوستان راهنمایی کنید، چه برندی، چه مدلی و خلاصه هر چی نیازه ...
خیلی ممنونم. :11:
سلامنقل قول:
پرتابل (بدون آداپتور) میخواهید یا دسکتاپی (آداپتوردار)
اگه زحمت بکشید تفاوت جفتشونو بگید (منظورم سرعت انتقال اطلاعات) ممنون میشم و هر دو رو بهم معرفی کنید برترین مدلشو؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با توجه به اينكه usb3 ميخواهيد ، مسلماً هاردهاي 3.5 اينچي دسكتاپي به خاطر داشتن cach بالاتر و زمان دسترسي سريعتر ، از سرعت بالاتري نسبت به 2.5 اينچي بدون آداپتوري دارن .
اما اگر usb2 باشه حتي ضعيفترين هاردها هم ميتواند به سادگي تمام پهناي باند اينترفيس usb2 رو اشباع كنه و در واقع cach بزرگتر هاردهاي 3.5 اينچي اصلا فرصتي براي خودنمايي ندارند.
هاردهاي وسترن سه ترابايتي usb2+usb3 وسترن داراي كش 64 مگابايت دارند . ولي از 500 گيگ الي 2 ترابايت كش 32 مگابايت دارن (تا 80 درصد مطمئن هستم).
در مورد ساير برندها هم متاسفانه اطلاعات چنداني هم ندارم ، ولي در مورد سيگيتهاي دسكتاپي كه از هارد اينترنال Barracuda XT استفاده شده طبق Review كه لينكش رو در زير گزاشتم 32 مگابايت كش دارد.
ولي اكثر هاردهاي 2.5 اينچي از جمله وسترن 8 مگابايت كش دارن به جز سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro كه 16 مگابايت كش دارد. از بقيه برندها هم اطلاع چنداني هم ندارم .کد:http://www.anandtech.com/show/3858/the-worlds-first-3tb-hdd-seagate-goflex-desk-3tb-review
حالا من که یو اس بی 3 ندارم، میتونم روی مادربورد نصب کنم؟
کامپیوتر من مشخصاتش اینه
CPU : AMD Athlon 64 bit 2800
Mother : Gigabyte M1689D
RAM : 1.5 GB
Graphic : Geforce 5500 , 256 MB
سلامنقل قول:
هاردي كه در اين لينك هست و قصد خريدشو داريد با usb2 فروخته ميشه و اگر سيستمتان usb2 باشه نبايد مشكلي داشته باشه . (براي اطمينان هم كه شده اونو به پورت پشت كيس متصل كنين چون پورت پشت كيس امن ترين پورت هست و اتلاف ولتاژ در حداقل هست.)
ولي شما در پست هاي قبل فرمودين كه (هاردهای یو اس بی 2 و 3 به یو اس بی 1 کار نمیکنه؟) كه من احتمال دادم سيستمتان usb1 باشه ، كه اگر واقعا usb1 باشه ممكنه مشكلاتي پيش بياد ، معلوم نيست شايد كار بده شايد كار نده !!!کد:http://www.albasco.com/seagate-freeagent-goflex-1-5tb-portable-hard-drive.html
در آينده كه صاحب سيستم usb3 شدين كافيه حدود 30 هزارتومن ديگه خرج كنين و يه آداپتر usb3 بخريد .
براي اينكه بدونين سيستمتان چه نوع USB داره ديوايس منجر رو نگاه كنين !!!
سلامنقل قول:
من امروز یه دونه WD My Passport Essential SE یک ترابایت USB 3.0 فاکتور کردم ولی هنوز قطعی نیست، به نظر شما همین خوب هست که بخرم؟
سلامنقل قول:
اين مدل انتخابي ، بدون آداپتور هست . همانطوريكه قبلا گفتم هاردهاي دسكتاپي (در حالت usb3) سرعت ترانسفر بالاتري نسبت به پرتابل دارن ولي اگر شما جايجايي تون زياده ، من كه نظرم مثبته !!!
يه كيف هم بايد باهاش بخري چون زود خط و خش ميافته !!!