اون مردک پشت تلفن به من گفت
از نظر سرعت 128 با 1 مگ فرقی نداره
Printable View
اون مردک پشت تلفن به من گفت
از نظر سرعت 128 با 1 مگ فرقی نداره
نقل قول:
فقط حسابی سرمون کلاه رفته !
دیشب که سرعت افتضاح بود برای من .. با 50 دان می کردم
خودمونیم
خداییش این مخابرات چرا دست از کلاه برداری بر نمیداره
بابا بسه
اه
منظورش 1مگابیت = 128 کیلوبایت بوده مردک !نقل قول:
بعد من میخواستم تابستون بیام یک مگ ! به خاطر سرعت شب ! چیکار کنم ؟!
نقل قول:
داداش خودم میدونم
گفت پنل 1 مگ با پنل 128 کیلو فرقی ندارند
یعنی کسی که داره 10 تومن میده با کسی که 22 میده فرقی از لحاظ سرعت نداره
من که الان 512 ام دانلودم روزم رو 60 و شبم رو 20 هست
این یعنی افتضاح
شما چنده ؟
آقا شما هنوز گیر یه مشت تعرفه اید که فقط 10 هزار تومان اختلاف بین کمترین و بیشترین سرعته؟
وقتی یه سازمان بی مسئولیت، میاد چندین سرویس معرفی میکنه که هیچ رابطه منطقی بینشون نیست شما باید یا کمترین سرعت رو انتخاب کنی که در این صورت جای گله نیست و یا بالاترین سرعت. فک نمی کنم پرداخت ماهیانه 10 هزارتومان بیشتر برای انتخاب بالاترین سرویسی که یه سازمان ارائه میده سخت باشه برای کسی.
ضمنا من یه نکته رو هم بگم (اکثرا میدونن البته)، اینجا وقتی صحبتی میشه در مورد انواع سرویس هایی که مخابرات ارائه داده، منظور فقط سرویس رایگان شبانه است. بنابراین اگه دغدغه استفاده از امکان دانلود نامحدود شبانه رو ندارید داخل این مسائل نشید. چون اصولا با 2.5 گیگ ترافیک ماهیانه روزانه کاری نمیشه کرد.
اگه سرعت فرق نداره چی فرق داره ؟! ازش میپرسیدی :دینقل قول:
من روزانم 120 و ایناست ... شبم مث شماست ...
والا اونا که یک مگ داشتن قبلن که میگفتن سرعت روزانه و شبانشون رو 200 و اینا بوده که این میشه 2 مگ ! یعنی پنل 1مگ باید فرق داشته باشه و فک میکنم داره ! اما پایننتر نه ! فک میکنم اونا فقط سرعت شبانشون بهتر از 128 های ماست ...
با سرعت 200 شبی چقد میشه دانلود کرد ؟! میصرفه بریم رو 1مگ ؟!
دوستان من اولین روزی که 1 مگ گرفتم روزانه و شبانه یکی بود سرعتم ثابت بود پینگم زیر 130 بود حتی به 90 هم می رسید الان از عید تا حالا هست که روزانه ام به سختی به 1 مگ می رسه خیلی نوسان داره پینگم روی 700 همش هم قطعی داره وقتی هم زنگ می زنم می گم این مشکلات برام پیش اومده می گه از مرکر مخابراتی خودتون می رم مرکز مخابراتی می گن به ما هیچ ربطی نداره برید همونجایی که سرویس گرفتید...
خلاصه من این آخرین باری بود که سرویسم را تمدید کردم دیگه حوصله ندارم اعصابم همش خرد بشه !!
ببینید 1 مگ قطعا سرعتش فرق داره با 128 ... من روزها که همیشه با 230 دان می کنم مگر استثنا بعضی روزا که مشکل کلی هست...شبها هم اکثرا رو 150 و 200 هست .. می گم اکثرا ... مثلا تو طول هفته شاید 4 یا 5 روز این سرعت باشه بعضی شبها هم افتضاح
بنابراین دوستان اگه می خوان برای تابستون سرویس بردارن به نظر من 1 مگ بردارین به صرفه هست ... من در کل اگه بخوام بگم و از بعضی موارد چشم پ.شی کنم از سرویس 1 مگم راضی هستم .. اینجوری هم که دوستان میگن فکر کنم منطقه تا منطقه کیفیت سرویس متفاوته بنابراین الان سرویس 1 مگ مثه هندونه در بسته می مونه :31: