[QUOTE=mr0000611;5032079]برای بر دهم :تو اهواز روی فیبر نوری adsl میدن یت نه؟
عزیز برادر اگه وسع ت میرسه ونزدیکای محلتون دکل ایرانسل هست وایمکس بگیر
مودم:100تا110هزار
اشتراک:سه تا چهار هزار تومان با سرعت512kb
Printable View
[QUOTE=mr0000611;5032079]برای بر دهم :تو اهواز روی فیبر نوری adsl میدن یت نه؟
عزیز برادر اگه وسع ت میرسه ونزدیکای محلتون دکل ایرانسل هست وایمکس بگیر
مودم:100تا110هزار
اشتراک:سه تا چهار هزار تومان با سرعت512kb
سلامنقل قول:
بیشتر از 128 چطور میدن نامه ای چیزی میخواد یا نه
مودم از خودشون گرفتی یاخودت خریدی
مودمت چیه
هزینه اولیه چقدره
ببخشید زیاد سوال میکنم
با سلام . با تسکر از سوال به موقع من همین سوال تو ذهنم بود.نقل قول:
راستی مجتبی جان اگه کارت طلایی بهت دادن یه ندایی هم بهم بده.ش موبایل:09352621236نقل قول:
با تشکر فراوان
امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی پارس ، میگن شاید مشکل از مخابرات باشه ... - باید بررسی بشه!!!!!!!!!
والا آدم دیگه هنگ میکنه نمی دونه چیکاری درسته چی غلطه؟
برای کمپلو چه شرکتی رو برای کانکت پیشنهاد می دید...؟
تا اونجایی که من متوجه شدم شما از پارس آنلاین استفاده میکنید.لطفا سرویس تان را قید کنید .و بفرمایید که کدام منطقه هستید.ا تشکر .ببخشید که زیاد سوال کردمنقل قول:
سلام.نقل قول:
سرعت بالاتر از 128 رو من با هیئت علمی دانشگاه گرفتم. همین طوری فکر نکنم به کسی سرعت بالای 128 بدن. چون بعدا ممکنه به خودشون گیر بدن.
شما اگه تو خونوادتون کسی عضو هیئت علمی دانشگاه باشه با ارائه اصل و کپی کارت هیئت علمی کارت خیلی راحت راه میفته.
اگه دانشجو هستی میتونی از دانشگاه نامه ببری. البته هیچ اطلاعی در مورد این که از کجای دانشگاه باید نامه بگیری ندارم.
اگه عضو نظام مهندسی باشی هم با کارت نظام مهندسی کارت راه میفته.(نمیدونم مهر نظام مهندسی رو میخوان یا نه)
اینا برای اشخاص حقیقی بود.
برای اشخاص حقوقی: یکی از فامیلهامون که مغازه داره با جواز کسب مغازه واسه هم مغازه و هم منزلش سرعت بالا گرفت. ظاهرا جواز کسب و مهر مغازه رو خواسته بودن ازش.
اگه هر کدوم از اینا رو بتونی ردیف کنی بهت راحت سرعت بالا میدن.
در مورد مودم هم باید بهت بگم که من مودم رو از خودشون خریدم. اینو هم اضافه کنم که خودشون مودمی که من گرفتم رو 10-15 هزار تومن گرونتر از بازار میدن ولی تا 18 خرداد هر کی از خودشون اشتراک رو به همراه مودم بگیره 1 ماه شارژ رایگان بهش میدن، منم به همین دلیل از خودشون گرفتم و مشمول طرح بهاری شدم. یعنی چیزی ضرر نکردم.
البته باید اضافه کنم که بعد از اتمام این دوره 1 ماه رایگان بهم میدن، یعنی من الان پول دوره 3 ماهه رو کامل دادم.
یک دوره 3 ماهه اکو 512 به علاوه پول نصب 66700 در اومد.
پول مودم رو هم بر حسب اینکه چه مودمی بخوای بگیری و از کجا بگیری بهش اضافه میشه. من از خودشون مودم وایرلس زایکسل گرفتم که 95 تومن میدادن. تو بازار بزرگ فکر کنم 85000 تومن باشه. شما اگه بخوای از شاتل بگیری با توجه به اینکه مشمول طرح بهاری نیستی تصمیم بگیر که مودمو از کجا میخوای بگیری. از شرکت یا بازار.
اینو هم بگم که من خودم نمیتونم مودم رو نصب کنم واسه همین هم 25000 تومن پول نصب دادم. شما اگه خودت بتونی نصب کنی و مودم رو هم از بازار بگیری خیلی به نفعت میشه.
چون پول اشتراک 3 ماهه اکو 512، 41-42 هزار تومنه.
نمیدونم تعرفه های جدید شاتل رو خوندی یا نه. اگه نخوندی باید بگم که برای اکو به حجم ترافیک 1 گیگ اضافه کرده. یعنی الان برای اشتراک 3 ماهه(هر سرعتی که باشه) 6 گیگ ترافیک میدن و بعد از اتمام اون 6 گیگ شما باید بری و ترافیک از شرکت بخری وگرنه حتی دانلود شبانه(رایگان) هم نمیتونی بکنی.
امروز بعد از تماس با پارس یه نمه سرعت بهتر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول مخابرات گلستان. 1 روزه خط رو رانژه کرد.
تلفنمون یه نیم ساعت قطع شد، بعد از مخابرات زنگ زدن گفتن خط رانژه شد...
ایول .....نقل قول:
مبارکه .
آره هروقت دیدی تل قطع شد بدون یه کارای دارن رو خطت میکنن (یا جمع میکنن یا وصل میکنن) :31:
اگرم خونه نبودی که متوجه بشی که قطع شده تلفن ، هر وقت دیدی id caller حافظش رسیت شده بدون باز یه کارایی کردن رو خطت ...