نه بابا تو چقد سوتی دارینقل قول:
من تموم عمرم این همه سوتی ندادم(اگه از این شکلکایی که میذاری یادم بدی منم میذارم براتهمین چاکریم و امامی اینا رو میگماااا)
مگه از کجایی؟؟؟؟؟؟
Printable View
نه بابا تو چقد سوتی دارینقل قول:
من تموم عمرم این همه سوتی ندادم(اگه از این شکلکایی که میذاری یادم بدی منم میذارم براتهمین چاکریم و امامی اینا رو میگماااا)
مگه از کجایی؟؟؟؟؟؟
نگرفتم مگه از کجایی یعنی چی؟نقل قول:
از سایت زیر
کد:www.pic4ever.com
دیشب رفتم برای بچه خواهرم لاستیکی بگیرم. رفتم تو داروخونه گفتم ببخشید خانم یه پوشک میخوام.
گفت برای چه سنی؟؟ گفتم برای بچه خواهرم.
یارو کف کرد گفت خوب بچه خواهرتون چند سالشه. گفتم آها سایز بزرگ بدین. فکر کنم همونجا طرف فهمید من خیلی شوتم.
وقتی که داد تازه گفتم من از اینا نمیخوام از اونای دیگه میخوام. گفت از کدوما؟ گفتم بابا همون لاستیکی. گفت گره ای یا دکمه ای؟؟؟ گفتم صبر کن بپرسم. خلاصه زنگ زدم از خواهرم پرسیدم و گفت گره ای و طرف گفت میشه 800 تومن. منم یه 2000 تومنی دادم. بعدش دوباره 600 دیگه دادم گفتم یکی دیگه هم بده.
طرف کم کم داشت پی میبرد که من از تیمارستان در رفتم. خلاصه دو تا لاستیکی رو گرفتم و فرار کردم.
نقل قول:خودت سوتی دادی که اون نوشته پی سی ورد:46:نقل قول:
این اخر سوتی بود دمت گرم کلی خندیدیم :46:نقل قول:
منظورم بی احترامی نبودااا
از لاهیجانی؟؟؟نقل قول:
یه سوتی
یه روز نشسته بودیم تو کلاس بیکار بودیم همش ادا در میاوردیمو سر وصدا میکردیم
وسطه این هیر و ویر یهو یکی از دوستام اومد تو منو بغل کردم و همش میگفت مهسا مهسا(اخه یکی از معلمایی رو که خیلی دوس داش دیده بود و از ذوقش اینجوری میکرد)اغا بچه هام سر و صدایی را انداخته بودن که نگو از دریچه ی کولرم صدا میرف کلاس بغلی که فیزیک داشتن.معلم فیزیکه یه مرد بد اخلاقه.یهو دیدیم معلمه اومد کلاس ما درو باز کرد.تنها کسیم که متوجه نشد همین دوست ما بود(اخه پشت به در بود)همه ساکت شدن.معلمم هیچی نمیگف(همون نگاه عاقل اندر سفیه)منم هرچی میگفتم دنیا اومد حالیش نمیشد
اخر سر برگشت دید وای این دیگه کیه اومده اینجا .؟خشکش زد .معلمونم گفت افرین دنیا.اونم تایه هفته تو شک بود
مي گم ايول سوتي به اين بزرگي تو مدرسه نديده بوديم كه ديديم:31::18:
اين قضيه مال چند سال پيشتره؟:20:
نیدونمنقل قول:
الته یه نکته:اونجا که گفتم بغلم کرد هیچ چیزی نبود که فکرتونو مشغول کنه
اصلا فکر بد نکنین من خیلی مثبتم
مگه ميشه ندونيد؟
تازه معلومه كه شماخيلي مثبتيد:-)
مگه اشكالي داره كسي دوستش را بغل كنه؟