پس به امتحانش می ارزد.نقل قول:
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
Printable View
پس به امتحانش می ارزد.نقل قول:
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
خیر ، حل معما های بازی الزامی نیست!نقل قول:
گرافیک هر دو معرکست. اگه میخواهی از داستان سر در بیاری از یکش شروع کن.نقل قول:
پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معما ها چیه
وقتی بناهای اصلی رو تو شهر ببینی یه تصویر از بنا که یه نشان چشم قرمز روش هست نشون می ده. این به معنی وجود یک معما در اون مکانه.نقل قول:
وقتی دکمه ی E رو بزنی و از قابلیت چشمی استفاده کنی و تو اون بنا جستجو کنی، یه نشان یا تصویری هست که با دیدنش به مرحله ی حل معما هدایت می شی.
اگه هر معما رو حل کنی یک قسمت از یک فیلمی برات باز می شه. با حل کردن همه ی معماها کل فیلم درست می شه و می تونی ببینی.
فیلمش چی است؟ مربوط به بازیه؟ ارزش حل کردن داره یا بهتره به ادامه بازی پرداخت؟ تو دو معما داره یا تو یک هم دارد؟
سلام دوست من.نقل قول:
به پست دوست عزيز (havas_1980) كه در چند صفحه پيش گذاشته توجه كن :46: :
- - - - - -کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5824243&postcount=4367
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم (:31:) !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم :31::31:!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
سلام من هنوز هیچ نسخه ای از این بازیو بازی نکردم:31: به نظرتون الان هر دو شو بگیرم چند روزه تموم میکنم :46:
نسخه اولی در سریعترین زمان, حدودا 7 ساعت و نسخه دومی, حدودا 9 ساعت... البته توصیه میکنم حتما از اولی شروع کنین.نقل قول:
من با توجه به داستان یه حدس هایی زدم ولی نمیدونم که درسته یا نه:نقل قول:
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان